LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikelsker©

Genre: Mand/mand

Dato: 17.08.2017


”A” på besøg

”Blindet fyr,” det var under det navn, han havde fået kontakt til en fyr på boyfriend.dk. Han havde længe fantaseret om, hvordan det vil være at være sammen med en anden fyr. Ideen var opstået, da hans veninde en aften havde sagt, at hun vil prøve at stikke en dildo i ham, nu hvor han så tit havde gjort det ved hende. Først havde han afvist forslaget, men med tiden havde han ladet sig overtale, og det havde faktisk været rimeligt fræk. Så hvordan vil det være at prøve en rigtig pik? 
Han havde søgt på nettet og fundet siden ”boyfriend” som var en kontakts side for bi- og homoseksuelle mænd. Her havde han oprettet en profil og gjort det ganske klart, at han var helt ny i det her m/m miljø, men havde lyst til at prøve det. 
En fyr, som kaldte sig ”Moden Aktiv,” (kaldt ”A”) i resten af novellen, havde skrevet til ham, og de havde skrevet flere gange sammen, og han var blevet tryg ved ”A,” så nu var et møde blevet aftalt. 

Så nu stod han på alle 4 i sengen, nøgen og blinded, og ventede på de 2 bank på døren, som skulle være signalet til ”A” var her, og ville komme ind til ham. Da de 2 bank lød, svarede han, ”Ja, kom ind.” Øjeblikket efter blev entre døren åbnet og derefter lukket og låst. 
”A” kom ind og lagde en stor kølig hånd på hans ene balle og klemte den blidt.
- Den er jo lige så lækker som på billedet, sagde han og gav ballen et lille slag.
”A” stoppede, og han kunne høre ”A” tog sit tøj af.
”A” gik op på siden af sengen og rakte ind under ham, så han kunne tage fat om hans pik, som fik et klem, inden han begyndte at spille den stille og roligt. Da den begyndte at røre på sig, slap han og tog nu fat om nosserne som fik et par blide klem.
- Du har en lækker pik og gode nosser, men det er ikke det, jeg er kommet for, sagde ”A” og slap hans nosser. ”A” kom op i sengen til ham og kravlede bag ham.
- Vis mig røvfissen, sagde ”A”.
Han rakte hænderne bagud og fik fat i kanterne af sine baller og trak dem de få cm til siden, som det var muligt. Hvor han nød at udstille mig selv på den måde. 
- Nydelig, sagde ”A” og rykkede lidt rundt bag ham så hørte han ”A” tog tuben med glidecreme og åbnede den, og øjeblikket efter mærkede han den kølige fornemmelse af creme, der ramte sin revne og begyndte at løbe ned af den og forbi hans blottede hul. Et par fingre stoppede cremen og smurte rundt om hullet og op af ballerne. Et finger pressede imod hans stjerne som hurtigt gav efter pga. cremen, og lidt efter var fingeren helt oppe i ham. ”A” kørte fingeren lidt rundt, så lidt frem og tilbage for til sidst at trække den helt ud dog kun for at gentage processen denne gang med 2 fingre.
Han nød behandlingen og opvarmningen af sit snævre hul, og kort tid efter forsvandt begge fingre.
Lyden af en foliepakke afbrød stilheden, og han vidste, at ”A” nu var klar til at trænge op i ham. Han mærkede det store pikhoved mod sit snævre hul. ”A” øgede forsigtigt presset, og pludselig blev det store pikhoved lukket forbi ringmusklen, og ”A” var nu inde i ham, men lod hans røv vænnede sig til den stadig nye følelse. Men efter lidt tid begyndte ”A” at trænge længere op, han begyndte at stønne af nydelse, men jamrede sig også en lille smugle, for på trods for ”A” var meget blid og forsigtig, havde han altså en rimelig tyk pik, som fyldte ham godt ud, og det her med at lade sig kneppe af en anden fyr var stadig nyt.
”A” kom i bund, og igen blev der holdt en lille pause, så han kunne vænne sig til at have pikken oppe i sig. Herefter begyndte ”A” stille og roligt at kneppe ham rytmisk. ”A” holdt samme takt, og nu var det kun nydende stønnen der kom fra ham, fuck, hvor var det godt, og ”A” holdt sit ord med at være blid og forsigtig over for ham når han var så ny.
”A” trak sig ud og rykkede lidt tilbage.
- Kom om på ryggen, sagde ”A” til ham, og han kom hurtigt om på ryggen. ” - Jeg vil ha’ dine ben op i luften, så jeg rigtig kan kneppe dig og komme endnu dybere i dig sagde ”A”. Han mærkede et greb om begge sine ankler og at ”A” igen rykkede sig frem, han kunne mærke pikhovedet søge efter hans hul, som det hurtigt fandt, og igen kom pikken ind i ham. Stille og roligt trængte ”A” igen op i ham, og denne gang kom han endnu dybere end før, og for første gang i sit liv, mærkede han noget ramme hans prostata knude, og han gav et gisp fra sig.
- Der var den magiske kugle jo, sagde ”A”, og gav to små stød mod kuglen oppe i ham.
Åhh gud, hvilken følelse. Herefter begyndte ”A” igen at kneppe ham metodisk først stille og roligt, men langsomt blev tempoet sat, og han kunne mærke en ukendt følelse af spænding og varme brede sig i sit underliv.
- Ja, kom sammen med mig, sagde ”A”, og med disse ord kom han i sin første prostata orgasme, samtidig med han kunne mærke ”A” komme oppe i sig og samtidig med han brølede sin orgasme ud i værelset. Han rystede stadig af eftervirkningerne da ”A” trak sig ud.
- Fuck en røvfisse du har, den vil jeg nyde at ta’ under behandling igen, jeg går lige på badeværelset og skyller mig, så bliv liggende herinde, til du høre døren gå, sagde ”A”.
Han nikkede og sagde, at nu hvor de havde kontakt, kunne de jo skrive til hinanden ang. et nyt møde.
- Enig, sagde ”A” og forlod ham.
Få minutter efter hørte han døren blive åbnet og lukket igen.
Han tog bindet af og tog en dyb indånding. Fuck den mand kan kneppe sagde han stille, og satte sig op med et smil.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER