LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikelsker©

Genre: Sex i det fri

Dato: 18.06.2018


En tur på stranden

Det var en dejlig sommerdag, og han var taget til stranden for at få noget sol på kroppen, hele kroppen, så han var taget på nudist strand. Han havde fundet en lille diskret gryde, hvor han lå ugeneret, men også sådan han havde udsigt til den 20 meter brede sandstrand og fjorden.

Han lå på maven og lod solen bage på ryg, baller og ben, mens han bare slappede af.
Pludselig blev stilheden afbrudt af en hvisken. Han lyttede for at bestemme, om der blev talt til ham, eller om det var nogle, der gik og snakkede på stranden, og derfor lød som en hvisken, hvor han nu lå.
”Vi kan da spørge, hvis han er vågen,” sagde en kvinde stemme.”
”Det kan man da ikke,” kom det fra en anden kvinde stemme.
Han smilede for sig selv, så sagde han, uden at åbne øjnene eller flytte sig, ”Spørg bare, hvis jeg vil, ellers skal jeg nok svare.”
”Undskyld,” kom det fra den første kvinde, ”men min veninde og jeg vil høre, om vi må slå os ned her hos dig, så det ser ud til vi er sammen med dig, så vi undgår tilråb og stirrende blikke fra andre mænd?”
”Ja, det må I godt,” sagde han stadig uden at røre på sig. Begge kvinder sagde tak, nærmest i kor, og de kom ned til ham og lagde deres ting ud ved siden af ham.

Efter lidt rumsteren faldt der en smule ro på kvinderne, dog ikke deres snakketøj. Han tog en dyb indånding satte sig op på knæ og fik for første gang øjenkontakt til kvinderne, der begge sad på deres tæppe. Begge var på ca. samme alder som han dvs. midt i fyrrende, ville han tro, og de havde kroppe derefter, lidt få kg for meget, let hængende, men dog stadig velformede bryster. Det var tydeligt, at den ene havde været igennem en graviditet, det var lidt vanskeligere med den anden. Begge havde trimmet deres mis, men ikke barberet noget væk.
Det var tydeligt, at de også så ham an. Han var ganske veltrænet,  men fordi han sad på knæ, kunne de ikke se ham i skridtet, og det morede ham en smule. Han rakte hånden frem.
”Hej, de damer, jeg er Allan, og hvem er I så?”
Kvinderne så kort på hinanden, så sagde den ene, ”Jeg er Iben, og det er Charlotte,” sagde hende, der ganske tydelig havde været gravid.
Han rejste sig op og så ned på kvinderne der så på ham.
”Nå de damer, jeg vil i vandet, vil I med?”
Han vendte sig og gik mod vandet. Da han nåde til kanten, vendte han sig om, men de var ikke fulgt med. Han blev i vandet i et kvarters tid, inden han gik tilbage, her var kvinderne gået i gang med en lille frokost, som de havde med, den bestod af en stak sandwich og juice.
”Velbekomme,” sagde han.
”Tak, vi har rigeligt, så vil du ha’ en med?” spurgte Iben og pegede på køletasken med maden.
”Nej tak, men tak for tilbuddet,” sagde han og lagde sig på tæppet, denne gang på ryggen, og det var tydeligt, at begge kvinder tog et hurtigt blik på hans skridt, hans pik var 21 cm lang og ca. 5 cm tyk, når den var stiv, men lige nu lå den bare op af hans lår. han  havde glatte nosser, pik og rod. Han nød deres undersøgende blikke men sagde ikke noget. 

Charlotte kommenterede det efter lidt tid.
”Nydelig ven, du har der, men den virker til at blive til et monster.
Han smilte og sagde så,  ”Det der er dr. Branner, vent til han bliver til Hulk.” Charlotte lo. ”Hulk kommer jo kun frem, når Branner bliver gal, det er vel ikke tilfældet her?”
”Nej min Hulk kommer frem, når han bliver forkælet, så kommer han og siger tak, er der noget, jeg kan gøre til gengæld?”
Han vendte hovedet og så over på Charlotte, som stadig stirrede på hans pik.
Hun så på ham, og de smilede til hinanden. Iben rystede på hovedet. Så lænede hun sig ind mod Charlotte kyssede hende på kinden og sagde så ”Nyd hans pik, men han må ikke røre, det er kun mig!”
Iben vendte sig mod Charlotte og kikkede hende i øjnene, så kyssede hun hende på munden og sagde stille, ”Tak skat.”
Hun vendte sig igen imod ham, som nu lignede et stort spørgsmål, men han fandt hurtigt sammenhængen. Iben og Charlotte var et par, med Iben som den dominante og styrende, så smilede han og nikkede imod Charlotte, ”Du vil lege med pik, og jeg må ikke røre, er det ikke lidt uretfærdigt?”
”Du skal nok lige ta’ den snak med din ven,” sagde hun og nikkede ned mod hans pik, som så småt var ved at komme til live, bare ved tanken om at blive forkælet.
”Og desuden tror jeg, du får rigeligt at se og mærke til, at du ikke  føler dig snydt.”
Med de ord kravlede Charlotte over til ham, og uden yderlig diskussion tog hun hans pik i munden og begyndte at sutte, samtidig tog hun fat om hans nosser og legede blidt dem. Straks voksede hans pik til fuld størrelse i Ibens mund, og det var en nydelse at se, hans pik blive suttet af den frække mund og kvinde, og samtidig med hans pik blev suttet, nød han synet af de store gyngende bryster, som legede frit i luften ved siden af ham.
Pludselig sagde Charlotte. ”Allan, læg dine hænder under dine baller, så du ikke bliver fristet til at røre.”
Han adlød med det samme. Nu kom også  Iben hen til dem, hun kravlede bag Charlotte, så hun blev nødt til at sprede sine ben, så tog Iben pludselig fat i Charlottes hår og trak tilbage, så hun blev nødt til at stoppe sutteriet af pikken, som røg ud af den varme og legesyge mund.
”Du er en pik-tøs,” sagde Iben, som pludselig stak 2 fingre op i skridtet på Charlotte, fingerkneppede hende lidt og trak dem så ud og førte dem op til Charlottes læber.
”Sut, smag dine safter, som du snart vil forkæle pikken med,” sagde Iben.
Charlotte tog straks de 2 fingre i munden og suttede på dem.
Han lå på tæppet og blev mere og mere tændt af optrinnet imellem ham og Iben, og Iben  og Charlotte, det var helt tydeligt, at der var noget specielt under opsejling, og uanset hvad, var han sikker på, det vil blive frækt, for det var bare denne optakt. Iben slap Charlottes hår og hun bøjede sig straks frem og tog igen pikken i munden. Iben så på ham.
”Ja, hun kan sutte pik, men kan du slikke fisse?”
”Det vil jeg mene,” sagde han.
Straks kravlede Iben over Charlottes ene ben, fortsatte over til hans hoved og satte sig så over hans ansigt og mund og sænkede stille fissen ned mod hans mund.
Straks stak han tungen ud, så den var klar til at hilse på fissen, som kom ned mod ham og hans tunge. Straks, der var kontakt, begyndte han at lave slikke bevægelser, og inden længe havde tungen passeret de ydre skamlæber, og blev mødt af varmen og fugten fra de indre skamlæber. Han smilede for sig selv. Iben var lige så liderlig, som han selv.
Charlotte stoppede sit sutteri af hans pik og kravlede over hans skridt, tog fat i pikken og førte den hen mod hendes meget våde fisse. Så selvom hans pik var lidt tyk, havde den ingen problemer med at komme ind i varmen. Charlotte holdt dog lige en lille pause, da pikhovedet var kommet ind, men kort efter begyndte hun at sænke sig ned over hans pik, og lod sig glide i bund.
De to damer begyndte nu at kysse hinanden og kærtegne hinandens bryster.
”Nyder du pikken?” spurgte Iben.
”Ja, meget, men hvad med dig, kan han slikke eller er han bare en mand,” svarede Charlotte.”
”Bare en mand, men en af de bedre,” kom det fra Iben.
Han havde fulgt med i samtalen, men begyndte nu at koncentrere sig mere om sit slikkeri, og det hjalp en smule, i hvert fald begyndte Iben nu at stønne så småt, hvilket hun ikke havde gjort før.
Charlotte smilte til ham og sagde stille, ”Tid til ny stilling,” hvorefter hun lod pikken glide ud af sig og hun rykkede til siden af ham. Iben rejste sig fra hans ansigt og kravlede frem. Hun kravlede hele vejen ned over hans krop og ned forbi hans fødder. Så vendte hun sig om og lagde sig på ryggen og spredte benene. Charlotte flyttede sig straks ned imellem Ibens ben og begyndte at slikke hende.
På den måde havde han frit udsyn til Charlottes brede og indbydende bagdel. Han flyttede sig, så han kom op om bag hende, lænede sig frem og lagde hænderne på ryggen af Charlotte, og begyndte at massere hende, mens han så ned på pigerne. Det var frækt at se, hvordan Charlottes ansigt lå godt begravet i skridtet på Iben. Det var tydeligt, at Iben nød Charlottes tungearbejde, og synet og lydene fra pigerne fik hans pik til at rejse sig endnu mere. Han flyttede langsomt hænderne fra ryggen ned over lænden og ned på ballerne som blev krammet godt. Han tog fat i sin pik og førte den stille hen mod Charlottes ventende fisse. Hendes skamlæber var godt hævede, og viste, at hun bare ventede på, at han trængte op i hende igen.
Han førte pikhovedet til skamlæberne og pressede så stille og roligt på, og hovedet forsvandt uden problemer ind i fissen. Han trængte i en stille og rolig bevægelse i bund, og lod pikken hvile der et øjeblik, inden han begyndte at trække sig ud igen. Pludselig begyndte Charlotte at lave knibe øvelser, så hans pik blev dejlig klemt i den våde og varme fisse. Han nød  denne trekant, ja faktisk var det hans første trekant. Han satte nu tempoet op, og han kunne høre på Iben, at det ikke vil være længe til hun kom, og det vil da være himmelsk, hvis de alle 3 kunne komme på samme tid. 

Han satte tempoet op og kneppede løs, men pludselig kom han til at trække sig for langt tilbage, og pikken forlod den dampende fisse med et lille svup, men fordi han var så godt i gang med hans kneppe bevægelser, ramte pikhovedet mod Charlottes lille stjerne, da han igen rykkede sig frem.
Charlotte stoppede sit slikkeri af Iben og sagde så, ”Er du forsigtig, er det ok dit liderlige handyr!”
Han blev overrasket over meldingen, men havde også lyst til at kneppe hende der, så han lod hurtigt to fingre komme op til munden og fik lidt spyt på fingrene, som hurtigt blev ført ned til og omkring den ventende stjerne. Hans pik glinsede stadig af de safter, den havde fået med sig fra fissen, så den behøvede ikke mere væske for at blive glat.
Han satte igen forsigtig pikhovedet mod stjernen og pressede så stille og roligt til. Charlotte gav sig lidt, men ikke mere end hun kunne fortsætte sit slikkeri og kælen af Iben, og pludselig var han også i bund her.
”Vent lidt, lad mig lige vænne mig til dig der,” sagde Charlotte, mens hun slikkede videre, han lod sine hænder tage fat om hendes hofter og lod fingrene massere  lidt, da han kunne mærke, at Charlotte var ved at ha’ vænnet sig til hans pik, begyndte han stille og roligt at trække sig tilbage.
Igen begyndte han rytmisk at kneppe hende, og der gik ikke lang tid, før Charlottes stønnen afslørede, at hun nød hans behandling.
”Knep hende, hun vil tages nu,” kom det fra Iben, og han tog det, som om hun også havde et ønske og en ide om, at de alle 3 skulle komme samtidig, og at høre på kvinderne, lød det til, at de var tæt på, så han satte hastigheden op, og så han havde en følelse af, at han råkneppede Charlotte, og reaktionen udeblev ikke, for hun stønnede nu højere og højere imens hun slikkede, det bedste hun havde lært, og Iben legede med sine store bryster og stive brystvorter, og så skete det.
Pludselig stod Ibens krop op i en bue, mens hun skreg, ”Ja… ja… ja…
Charlotte skreg også sin orgasme ud, da hun kom, og i samme sekund eksploderede hans pik dybt oppe i hende, og blev ved og ved med at komme, samtidig med han stønnede højlydt, ”Åhh jaaa… I frække kvinder.” 

Et kort øjeblik efter faldt de alle 3 sammen, alle svedige, forpustede og med galoperende puls. Han trak sig ud af Charlotte og faldt udmattet om på siden, og Charlotte fulgte straks efter.
Da pulsen og vejrtrækningen var faldet lidt hos dem alle, sagde han, at han vil i vandet, og denne gang vil damerne også med, da de mente, at de var blevet lidt varme og svedige.
De gik alle 3 ned til vandet. Allan gik imellem de 2 damer, og det var tydeligt for ham, at Iben var lidt øm, men der var kun de 3 på deres stykke af stranden, så ingen andre lagde mærke til noget.
De gik alle 3 direkte ud i vandet og kom hurtigt under for at blive kølet af.

Efter lidt tid begyndte Iben at gå ind mod stranden igen, de 2 andre så efter hende og fulgte så efter. Da hun var kommet ind hvor vandet var noget lavere, satte hun sig på bunden, så kun hoved og skuldre var over vandet, de 2 andre fulgte trop, så de sad i en trekant. Vandet var køligt uden at være kold.
Pludselig mærkede Allan en fod mod sit skridt, det var Ibens, og hun så på ham med et lysten blik.
Åh gud, hun vil ha’ mere, men var han mon klar til det?

Fortsættes 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER