LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikelsker©

Genre: Sex i det fri

Dato: 21.08.2019


En tur på stranden, del 2
Del 1 udkom i juni 2018, skal du have den genopfrisket, kan du læse den HER

Resumé:
Allan var taget på naturist strand. Iben og Charlotte spørger om de må slå sig ned hos ham for at undgå frække tilbud, hvilket han siger ja til. Det udvikler sig hurtigt til hed sex mellem de tre strandgæster og da de efterfølgende tager et tiltrængt bad i havet, mærker Allan en fod mod sit skridt. Men kan han overhovedet mere? 

Ibens anden fod kom også imod hans skridt, og med nænsom smidighed fik hun hans pik imellem tæerne og lod dem klemme den lidt, inden de begyndte at spille pik på ham under vandet. De sendte hinanden et lille smil. Iben fortsatte stille og roligt sit arbejde, og til hans egen store overraskelse, virkede det, som om hans pik var med på endnu en omgang.
Men nej, både han og Iben kunne begge mærke, at han ikke kunne holde rejsningen. Heldigvis smilte hun til ham som et ok og flyttede sine fødder fra hans skridt, men da hun gjorde det, kom hun til at rykke for langt tilbage, og pludselig faldt hun bagover og forsvandt under vandet, dog kun kort tid inden hun hostende og spruttende kom til syne igen.
Allan skyndte at rejse sig og rakte ud efter Iben og støttede hende. Charlotte rejste sig også, og sammen gik de alle 3 tilbage til deres tæpper. 

- Er du okay, spurgte Iben Charlotte?
- Ja ja det var kun en uventet dukkert, svarede hun.
- Fint, så kan du smøre mig ind i sololie, inden jeg bliver helt stegt.
Charlotte lagde sig på tæppet på maven, og Iben tog tasken og ledte lidt i den og fandt flasken med sololien, satte sig på knæ vedsiden af Charlotte, tog olien, skruede låget af og lod en lille tynd stråle løbe ned over lænden af Charlotte og førte den stille op af ryggen op til nakken og tilbage igen, satte olien fra sig og lænede sig ind over Charlotte. 

Allan satte sig på sit tæppe og så over på damerne. Han nød synet af Charlottes fyldige røv. Åhh hvor han dog godt vil kramme den og mærke ballerne under hans fingre, men inderst inde vidste han godt, det ikke vil komme til at ske. 

Ibens hænder havde bearbejdet skuldre, ryg og lænd, hun tog flasken med sololien og lod stille en stråle løbe ned over højre balle ned af benet og tilbage igen så samme tur på venstre side. Hun flyttede sig ned og ind imellem Charlottes ben. Iben lænede sig ned og lod hendes bryster røre ballerne og lod så brysterne fordele olien på ballerne.
Iben satte sig op på knæ og begyndte på ny at massere og ælte de skønne baller. Allan tog en dyb vejrtrækning. Åhh hvor han dog ville ønske det var ham der havde Ibens plads. Synet og drømmen om at lege med de skønne baller begyndte at have sin virkning på ham, og roligt kom hans rejsning tilbage. 

Stille og næsten uden han selv registrerede det, sad han stille med sin pik i hånden og gned den meget stille og roligt. Rejsningen tog til, og lidt efter sad han igen med fuld rejst pik imellem fingrene.
Iben så over på ham og smilte, men fortsatte massagen af Charlottes baller og efterfølgende lægge og ben. Da hun blev færdig, lænede hun sig frem og hviskede et eller andet til Charlotte, Charlotte nikkede og kom med en stille brummen.
Iben flyttede sig væk fra sin plads imellem Charlottes ben og kravlede over til tasken og ledte efter et eller andet. Hun fandt, hvad hun søgte, og op af tasken fiskede hun 2 hårelastikker, så rejste hun sig og gik over til Allan, som stadig sad med sin flotte rejsning i hånden og så lidt spørgende på Iben.
Hun kom over til ham og tog den ene hårelastik imellem 2 fingre på den ene hånd, så samlede hun 3 fingre på den anden hånd og lod hårelastikken køre omkring de 3 fingre 2 gange og spredte dem lidt. Hun så på Allan med et smil, gik på knæ ved siden af ham og med den frie hånd flyttede hun hans hånd og tog selv godt omkring pikken.
- Vi kan ikke ha’ den falder igen, sagde hun til ham, imens hårelastikken omkring de 3 fingre nærmede sig hans blottede pikhoved.
Iben spredte fingrene, så godt hun kunne, og lod fingrene glide ned over hans pik, til pikhovedet ramte imod kanten af håndfladen, så bøjede hun fingrene og hårelastikken forlod fingrene og sluttede sig om hans pik. Det strammede, men ikke meget.
Iben slap pikken bare for at flytte hånden op over hårelastikken, tog igen fat i pikken og begyndte at rulle elastikken ned mod hans rod. Nu hvor det var blevet rullet sammen på vej ned over hans pik, så kunne han godt mærke, det strammede noget mere.
- Læg dig ned, jeg vil ride dig og nyde din pik igen, sagde Iben og satte en hånd på hans brystkasse og pressede ham ned mod tæppet.
Straks han havde lagt sig til rette, kravlede Iben op over hans skridt og fik fat i hans pik, som hun førte mod sit eget skridt. Da pikhovedet fandt de ydre skamlæber, lod hun hovedet køre frem og tilbage op ad dem 5-6 gange, inden hun stoppede og førte pikhovedet i position til at trænge ind i hende igen. Så snart hun var klar, slap hun pikken og lod hovedet komme ind og sænkede sig langsomt ned over hans pik.
Han førte hænderne op på hendes hofte og holdt om den, mens han nød igen at være oppe i den frække dame, som sad på ham med hans pik helt oppe i sig. Iben roterede lidt med underlivet og lavede et par knibeøvelser om hans lettere følsomme pik, og elastikken gjorde sit arbejde og holdt hans rejsning stor og flot. Et lille tilfreds støn kom fra Iben, inden hun begyndte at ride ham rytmisk.
Allan nød i fulde drag følelsen af bare at blive taget lidt på kommando. Måske var det ubevist også med til at holde rejsningen denne gang, tænkte han, mens han så på Ibens krop, som stille og roligt kørte op og ned af ham, nød de flotte fyldige bryster, som også gyngede i takt med Ibens øvrige bevægelse. 

Pludselig kom Charlotte til syne bag Iben.
- Hov tøs, du skal da også ha’ olie på, så du ikke bliver skoldet, og med de ord hældte hun en god portion olie ud over begge skuldre på Iben, med det resultat, at 2 floder af olie løb fra skuldrene ned forbi nakken og halsen og videre ned over og ved siden af begge bryster, videre ned over maven og ned på Allan og Ibens lår for til sidst at nå tæppet.
Charlotte satte sig på knæ bag Iben og førte sine arme og hænder rundt om Iben og lagde en hånd på hvert bryst, som blev masseret og krammet. Først blidt, men stille og roligt blev det voldsommere og voldsommere, men han kunne høre på Ibens stønnen, at hun kunne li’ det.
- I må hellere blive færdige på samme tid, sagde Charlotte, da hun kunne se på Allan, at han vil til at tage lidt kontrol også, men Charlotte rystede på hovedet, og Allan gik tilbage til sin passive rolle og nød damernes show. Charlottes hænder og fingre koncentrerede sig mere og mere om Ibens nu meget stive vorter, Charlotte begyndte nu at klemme de stive og følsomme vorter, hvilket fik Iben til at klemme sammen i underlivet og om hans spændte pik.
- Kom, rid ham, tøm ham så, tøs, hviskede Charlotte til Iben, som satte tempoet op, tændt af pikken i sig og Charlottes hårdhændet behandling og kommando.
Efter få minutters voldsom ridt, kunne han ikke holde sig længere, og han kom voldsomt oppe i Iben, som på samme tid fik vredet sine vorter rundt, hvilket resulterede i, at hun også kom i en voldsom orgasme, der rystede hele kroppen, inden hun faldt sammen over Allan, som hurtigt bare holdt om hende, stadig med pikken i hende. 

Trods elastikken om pikken kunne han mærke, at hans pik stille og roligt faldt sammen, og efter lidt tid faldt den slap og roligt ud af Iben. Kort tid efter kunne han mærke spermen glide ud af hende og ned over hans pik.
Efter lidt tid kom Iben til sig selv og smilte til ham.
- Tak for pik, og her troede vi, at vi kunne undgå tilnærmelser her på stranden!
- Jeg tror, det er tid til en ny dukkert og afskylning, sagde Charlotte, som så på de 2 andre, der begge var smurt ind i olie på overkroppen og sperm på, eller i, deres kønsdele.

De rejste sig alle 3 og gik igen ned mod vandet.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER