LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikelsker©

Genre: 1 ekstra

Dato: 29.05.2017


Hvem fik mig?

En sms tikkede ind på telefonen og jeg kunne se det var fra Helle, min kone.

”Hej skat, når du kommer hjem går du direkte i bad. Gå ikke ud fra badeværelset før jeg henter dig. Du vil ikke fortryde!”
”Hvad har du gang i søde,” skrev jeg tilbage, men der kom ikke noget svar. 

Da jeg kom hjem var der helt stille i huset, og selvom jeg kaldte på Helle, skete der intet. Ok, tænkte jeg, hun har givet bolden op, så jeg må hellere lege med. Gik på badeværelset tog mit tøj af, gik ind i brusekabinen og tændte for vandet og gik under bruseren.
Jeg kom ud af badet, og der, midt på gulvet, stod min Helle kun iført trusser og med et håndklæde i hænderne.
”Kom skat, lad mig tørre dig,” sagde hun.
Jeg gik over til hende og stillede mig med front mod hende, der var noget særligt over hende, men jeg kunne ikke finde ud af, hvad det var. Jeg skulle lige til at spørge, men hun lagde sin pegefinger over min mund og viste på den måde, jeg skulle være stille.
”Stol på mig, og følg mig, så går det stille og roligt,” og med de ord begyndte hun at tørre mig. Særligt ben, fødder og skridt blev ekstra omhyggeligt tørret. Jeg stod og nød optrinnet, og min pik begyndte så småt at røre på sig, dog uden det blev til rejsning.
Da hun var færdig, så hun på mig. ”Jeg har en overraskelse til dig, men du skal lade mig ha’ hele styringen, er det ok, kun nik ingen ord?” Hun vendte sig om, gik over til et lille skab, og fandt et blindfold frem.
Hvad fanden? tænkte jeg. 
Helle kom tilbage og så på mig. 1000 tanker fløj rundt i hovedet på mig, men noget i hendes udstråling fik mig til at falde til ro, og efter yderlig 10 sekunders omtanke, nikkede jeg til hende. Hun smilede og gik helt hen til mig rakte op og gav mig blindfoldet for øjnene.
”Giv mig din ene hånd!”
Jeg gjorde som hun havde sagt. 

Hun tog min hånd, og vi gik ud fra badeværelset og ind i soveværelset og over til vores seng. Hun førte mig helt hen til sengen og stoppede først da mit ben roligt stødte mod sengekanten.
”Vend dig om og sæt dig ned, ræk hænderne frem!”
Jeg gjorde, som der var blevet sagt. Lyden af en lynlås ramte mig og der blev der rodet rundt i et eller andet men kun ganske kort.
Hvad sker der, tænkte jeg. Sekundet efter hørte jeg Helles stemme lige foran mig.
”Husk, jeg har styringen. Men vi bruger de samme ord som når vi leger voksenleg for det er det her også, er du med?”
Jeg nikkede, både af overraskelse og forventning, for hun havde aldrig før taget kontrollen, når vi havde leget voksenleg.

”Han er klar,” sagde Helle, og pludselig gik det op for mig, at vi ikke var alene. Jeg skulle lige til at sige noget, da en finger blev sat mod mine læber.
”Shhh,” kom det stille fra Helle, samtidig blev et reb, der var lagt dobbelt og ført over og rundt om mine håndled 2 gange og bundet sammen lige mellem håndledende (i reb sprog et dobbelt columtie). Hvad sker her, tænkte jeg, for jeg vidste, at Helle ikke kunne binde den slags knuder, så hurtigt og rutineret, men samtidig opfangede min næse duften af en anden parfume end den, Helle havde på.
Så her sad jeg nu, nøgen og blindet med mine håndled forsvarligt bundet sammen med mindst 2 kvinder. Var der flere i rummet, var der evt. en anden mand, der så på mig, hvem var den ekstra kvinde? Inden der kom flere tanker, blev jeg lagt ned i sengen og vendt 90 grader, og mine hænder og arme blev ført op over hovedet. Jeg kunne mærke rebet blive strammet, så det måtte nu være bundet fast i hovedgavlen af sengen. En af kvinderne kom op i sengen. Jeg kunne kende duften, det var Helle og et kort sekund efter blev jeg kysset på brystet samtidig med en hånd blev placeret på min mave.
”Så dygtig og rolig,” hviskede Helle og lod nu hånden glide ned af maven mod skridtet. Instinktiv spredte jeg mine ben en smule.
Hånden var nu kommet ned til skridtet men den fortsatte stille og roligt ned af mit venstre lår og stoppede så, kort herefter tog hun fat om mine nosser, klemte blidt mens hun løftede nosser og pik op, i samme øjeblik blev der taget fat om begge mine ankler som blev ført sammen og igen kunne jeg mærke de rutinerede rebhænder arbejde ved mine ankler, denne gang blev rebet viklet 2 gange rundt om mine skinneben med lige stor mellemrum, og også denne gang blev rebene strammet, nu ned mod fodenden. Helle slap sit tag og forlod sengen.
”Så er han din, jeg sætter mig her og kikker,” hørte jeg Helle sige.
Så er han din. Det måtte betyde at der ikke var andre end os 3. men hvem var den ukendte kvinde?
Jeg begyndte at tænke på, om jeg kunne kende den fremmede kvindes parfume, enten fra når vi havde gæster eller fra reb klubben, for der havde vi få kvindelige riggere, og det var tydeligt, at hun var godt vant til at have kontrol over reb.
Et øjeblik efter var hænderne tilbage ved mine ankler, en hånd på hver ankel. Jeg kunne mærke, at hver tommelfinger begyndte at lave små cirkelbevægelser og begyndte en stille og også ret sensuel rejse op af mine ben og lår, da hun ikke kunne nå længere fra fodenden, kom hun op i sengen og satte et knæ på hver side af mig og rykkede sig frem, men stoppede, da hendes knæ var på siden af mine.
Den ene hånd tog et fast greb om min pik og begyndte at spille den stille og roligt. Efter lidt tid mærkede jeg den anden om mine nosser, efter et kort stykke tid stoppede personen legen og forlod sengen igen. Nej, nej, hvad nu, tænkte jeg. Men inden jeg kunne nå mere, kom personen tilbage tog et fast greb om min pik, og spillede igen pik på mig, men denne gang noget hårde og hurtigere end første gang, og reaktionen udeblev da heller ikke. Min pik rejste sig nu i fuld størrelse, og mine nosser trak sig lidt sammen.
Pludselig stoppede hånden, der spillede pik på mig, forhuden blev trukket tilbage og et eller andet blev nu trukket ned omkring min pik og ned til roden, herefter blev pikken sluppet, men straks kunne jeg mærke, at der blev spændt noget om mine nosser, nok noget der var sammen med det der var sat om roden på mig. Jeg løftede ballerne fra madrassen, så jeg fik lavet et par kneppe bevægelser ud i luften, for at vise, det var en leg jeg kunne lide. Et lille svirp ramte mit pikhoved og jeg var klar over det skulle tages som en advarsel, og jeg lå straks helt stille. 5 sekunder efter fik pikken igen et par spille tag, nok som bevis på tilfredshed på, jeg havde forstået advarslen og rettet ind med det samme.
Et knips lige over mit ansigt overraskede mig. Hvad nu, et øjeblik kom der en mere op i sengen, det måtte være Helle, der kom tilbage, der blev hvisket lidt, og straks efter forlod begge kvinder sengen og soveværelset og gik på badeværelset. Døren blev lukket, så jeg ikke kunne høre, hvad der forgik derude. Lidt efter blev døren igen åbnet, og jeg kunne høre trin og fnisen, som nærmede sig sengen.
Åhh, hvad nu?
Der kom en person op på hver side af mig, en hånd tog fat om min pik og trak den væk fra maven, og ned modsat, da der kom en vis modstand, blev pikken holdt der, men kun kort tid, for straks efter kunne jeg mærke et nyt stykke reb om pikhovedet, der blev lavet en lykke og rebet blev ført fra min pik lige ned mellem mine ben ført under venstre lår hvor det blev bundet fast. I samme øjeblik det var gjort fast blev der fra kvinden på modsatte side taget fast i en tot af min kønsbehåring og jeg vidste hvad der nu skulle ske, de vil barbere mig, og ganske rigtigt, først blev hårene klippet af, og efterfølgende blev området dyppet af en våd klud med varmt vand, og barberskum gnedet ud over området, og så kom skraberen på arbejde. Det var tydeligt, at kvinderne nød deres leg, for der blev fniset en del, et par gange fik mine nosser et kærligt klem, og en enkelt gang blev der kælet med mit pikhoved. Til sidst kom en ny klud med varmt vand rundt i det nu glatte område.
Rebet om låret, der holdt pikken, blev løsnet, og den kom igen op over min mave stadig stiv nok, fordi roden var bundet op, også lykken om pikhovedet blev fjernet.
Pludselig mærkede jeg et par varme læber om pikhovedet, og læberne blev ført lidt ned af pikken, en legesyg tunge begyndte nu at lege med pikhovedet, det var tydeligt for mig, det var den ukendte kvinde, som var i gang med min pik.
”Tror sgu han nyder det,” hørte jeg Helle sige fra min højre side. ”Jeg vil også have,” sagde hun, og rykkede sig rundt, så hun kom til at sidde over mit ansigt, og sænkede sit skød ned over mig. Straks stak jeg tungen frem og mødte Helles skamlæber, som var godt varme, kunne jeg mærke. Fint, tænkte jeg, hun er også klar på at være med i legen.
Kvinden begyndte nu mere intenst sit suttearbejde på min pik, og gud hvor hun kunne sutte. Jeg rykkede ubevist med underlivet, hvilket straks blev straffet. Sutteriet stoppede med det samme, og kvinden forlod sengen, det samme gjorde Helle. Igen blev der rodet rundt i den taske eller hvad der nu havde en lynlås. Og lidt efter blev endnu et reb ført ind i legen. Denne gang blev det ført over og under mine lår lige under skridtet så bindingen lignede 4 8 taller hvis man havde kunnet se den skråt nede fra her efter blev endnu et reb tilføjet denne gang 2 gange over og under mine lår og videre under sengen og op til mit venstre lår hvor det blev bundet fast til det reb der udgjorde 8 tallerne.
”Lig så stille!” sagde Helle, og kom igen op i sengen, og satte sig over mig igen, og igen stak jeg tungen ud og imod hendes skamlæber, hun spredte dem for mig, og jeg kunne nu begynde at slikke hende. Den anden kvinde begyndte at spille pik på mig, men kun kort tid, så var hendes læber igen i gang med at lege med min pik. 

Sådan legede vi alle 3 i et stykke tid. Så stoppede kvinden sit sutteri, rettede sig, så hun havde et knæ på hver side af mine hofter.
Hvad sker der her, tænkte jeg, vel vidende, at hun ville til at kneppe mig men uden gummi, og tilsyneladende med Helles godkendelse. Kvinden tog fat i min pik og sænkede sig langsomt ned over mig. Hvilken himmelsk følelse. Her havde jeg en fremmed fisse på vej ned over min pik, og min tunge oppe i Helles våde fisse. Kvinden gik nu i bund på mig, og det var tydeligt at hun nød følelsen. Det skal nok siges, at jeg går for at være pænt udrustet 21 cm lang og 5,5 cm i diameter. Et stille suk kom fra den fremmede kvinde, men heller ikke det gav mig et spor til, hvem kvinden var. Lidt efter kunne jeg mærke, at Helle lænede sig en smule frem, og jeg kunne nu høre, de kyssede hinanden, inden Helle sagde, ”Nyd ham, rid ham tøm ham!”
Kvinden begyndte nu rytmisk at ride mig, jeg koncentrerede mig om at slikke Helle, og det var tydeligt, at hun nød min tunges arbejde. Et par gange kyssede kvinderne igen hinanden, og pludselig kom Helle lige over mig. Hun stønnede højlydt lod sig falde forover og til siden, hvor hun blev liggende ved siden af mig, og kvinden der red mig. Hun benyttede den fri plads til at skifte stilling så hun kunne læne sig ind over mig. Hun fortsatte sit ridt, men denne gang frem og tilbage over min overkrop, så jeg kunne mærke hendes stive brystvorter, og hendes hår mod mit bryst.
Men nu, hvor alle mine sanser var rettet mod kvindens ridt af mig, kunne jeg også mærke, at der ikke vil gå lang tid, inden jeg kom.
”Jeg kommer snart,” hviskede jeg til kvinden, hvis jeg ikke skulle komme oppe i hende.
”Åhh ja, fyld mig, skyd din pik af oppe i mig!”
Disse ord blev min undergang, og jeg kom stønnende og voldsomt dybt oppe i den fremmede våde og godt kneppede fisse.
Mens jeg var ved at tømme mig, kom kvinden også til sin orgasme, og hun faldt sammen over mig, stadig med min pik oppe i sig. 

Det gav et sæt i mig, da en hånd tog fat om mine nosser og gav dem et klem. Dette fik mig til at give et lille ryk, som til alles overraskelse, tror jeg, fik kvinden til at komme i sin anden orgasme liggende over mig.
Min puls hamrede derud ad, og der gik lige et øjeblik, inden jeg igen fik kontakt med verdenen. Jeg tog en vejrtrækning og indånding igen for at få så meget duft information fra den fremmede kvinde, men lige meget hjalp det. Jeg kunne ikke bestemme, hvem hun var.
Kvinden havde også fået sig sundet lidt, rykkede lidt frem, så min nu halv slappe pik gled ud af hende efterfulgt af en mindre strøm af mit sperm som løb ud over min pik ned mellem mine ben og nosser og videre ned på lagnet.
Kvinden rullede nu ned på den anden side af mig, også hun havde travlt med at få styr på sit åndedræt igen.
”Helle, hvis du er frisk nok, vil du så ikke løsne rebet ved hovedgærdet, er ved at blive træt i armene i denne stilling, skal nok lade blindfoldet være,” sagde jeg. Kunne mærke, at hun rykkede lidt rundt i sengen og lidt efter blev mine arme løsnet, jeg førte dem stille over mit hoved og ned over min mave og lagde hænderne over min navle.
”Er det fint der?” spurgte Helle. Jeg nikkede, og troede det var det, men nej, den fri rebende blev ført ned til en af 8 tals bindingerne og sat fast der.
”Bare for at være sikker,” sagde Helle, lænede sig ind over mig og gav mig et kys på munden.
”Er du ok?” spurgte  Helle kvinden. Et lille ”Mmm,” kom fra hende, og det tog Helle for gode varer. 

Efter lidt tid kom der også liv i kvinden. Hun rejste sig og spurgte, om hun lige måtte låne badeværelset.
”Selvfølgelig,” sagde Helle.
Kvinden gik og lukkede døren efter sig.
”Skat, må…” mere nåde jeg ikke at sige, før et par fingre lukkede sig om mine læber og stoppede min tale.
”Nej, det er og forbliver en hemmelighed, hvem hun er, hun er gift. De kan ikke få børn, selvom de har prøvet i flere år, det er hans kvalitet, der er for dårlig, de har også prøvet klinikker uden held, derfor er du blevet brugt som doner, da du i forvejen er doner, og med et fint celle tal. Du kender ikke parret og sådan bliver det.” 

Døren til badeværelset gik op, og i det samme kyssede Helle mig for at understrege, at samtalen var slut.
Kvinden kom hen til sengen og begyndte nu at løsne rebene. Det var rart at blive fri, men jeg havde brugt tiden imens rebene blev løsnet på, at tænke på, hvad Helle havde fortalt, og blev enig med mig selv om, at jeg ikke vil spørge til noget, om det der var sket.
Det havde været en super fræk oplevelse for mig, og det var da frækkere med en direkte indsprøjtning end i et glas til en barnløs kommende moder.

”Kom,” sagde Helle og tog fat i min hånd.
Jeg kantede mig ud til kanten, drejede rundt og satte mig op. Helle trak stille i min hånd.
”Jeg sender ham lige i bad, så er jeg tilbage, søde.”
Vi gik ud på badeværelset, lukkede og låste døren. Helle tog blindfoldet af mig, og så på mig, og til min store overraskelse havde hun tårer i øjnene.
”Sig noget, er jeg gået for langt for at hjælpe andre, ændre det noget i vores forhold, har jeg ødelagt noget?”
Jeg smilede til hende. ”Nej du er ikke gået for langt for at hjælpe andre, jeg ved ikke, om det ændre noget i vores forhold, men det ændre noget i mit forhold til dig, for nu elsker jeg dig endnu mere, hvis det er muligt. Så nej intet er ødelagt, skønne, dejlige elskede.”
Jeg gik hen til hende, vippede hendes hoved bagover og kyssede hende.
”Gå ud og sig pænt farvel, så vil det glæde mig, hvis du kommer tilbage og går i bad sammen med mig, for så fylder jeg karret imens.”
Helle gik hen til døren og låste op og gik ud, jeg gik over til karret og tændte for vandet. 

Efter 4 uger kom Helle hjem en dag og fortalte, at missionen havde været en succes. Parret ventede sig, og det var afslutningen på den oplevelse.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER