LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikelsker©

Genre: Sex i det fri

Dato: 28.01.2018


Kom bare

Han havde lejet et sommerhus ved havet og gik nu langs stranden. Det var en dejlig varm dag, og der var mange ved vandet. Han kom til en af stenhøfderne og ville til at gå tilbage, men af en eller anden grund, fik han lyst til at fortsætte langs vandet, så han begyndte at kravle over sten og beton blokke, som høfden var bygget af, og ville fortsætte på den anden side af høfden, men han nåde ikke meget videre. 

For midt på vejen, ned af høfden, fik han øje på et par, som havde fundet et lille, hvad de troede privat, indhak, her havde de smidt alt tøjet og lagt sig på et tæppe. Varmen og stemningen måtte havde gjort dem liderlige, for da han fik øje på dem, var kvinden ved at sutte pik på fyren, og det var tydeligt, at han nød hendes arbejde. 

Han satte sig stille ned midt imellem sten og blokke og studerede parret, som tydeligvis ikke havde lagt mærke til ham, han kunne mærke, at han også selv blev påvirket af synet, og lidt efter havde han trukket sine shorts lidt ned og fundet sin pik frem og spillede den stille og roligt, mens han så på parret. 

Fyren trak kvinden lidt i hendes halvlange hår, og hun stoppede sit sutteri. Han lænede sig frem og kyssede hende, så lagde han sine hænder om hendes nakke, førte hende stille bagud og fik hende lagt ned på tæppet, herefter begyndte han meget stille og roligt at kysse sig fra munden ned over kinder, hals, bryst, bryster videre ned over maven for til sidst at stoppe i skridtet på hende, herefter gik han straks i gang med at slikke hende.
Efter et stykke tid tog hun fat i hans hår og trak fyren op til sig, det var tydeligt, hvad hun ønskede, og fyren var med på ideen, for da det var muligt, førte han pikhovedet til den nyslikkede fisse og trængte stille og roligt op i hende. Hun nød hans indtrængen til fulde, kunne han se, da hun lukkede øjnene, og hendes vejrtrækning blev en smule roligere.
Da fyren var i bund, kyssede parret hinanden, inden de begyndte at kneppe i et stille og roligt tempo til at starte med, men stille og roligt blev farten sat op. 

Han sad stille på sin plads og nød synet og spillede sin pik i næsten samme tempo som fyren kneppede hende. Heldigvis for ham stoppede de, og også hans pik kunne få en lille pause, mens han så, hvordan parret stoppede deres elskov et kort øjeblik for at kysse hinanden, så vendte hun sig om og kom op på alle 4, fyren var straks klar igen og trængte straks op i hende, da hun var på plads.
Men lige som de begyndte at kneppe i deres nye stilling, rettede hun hovedet op og så sig omkring, og pludselig fik hun øje på ham. De fik et øjebliks øjenkontakt, så vendte hun sig lidt bagud mod fyren og sagde et eller andet, og straks så fyren også over mod ham.
Han skulle lige til at gå i panik og ville til at putte sin egen pik tilbage i bukserne, men da han igen så over mod parret, blev han overrasket. For de havde genoptaget deres knepperi, dog med den tilføjelse, at hun nu med den ene hånd vinkede ham over til dem. Han vidste ikke helt, hvad han skulle, men synet og den dunkende pik han stod med, overbeviste ham om, det var ok at gå derover. 

Han forlod sin plads på høfden og gik med strittende pik over mod parret. - Hej og velkommen, sagde hun. Fyren nikkede til ham, som accept af, han kom med. Han trak shortsene helt af, og pikken stod nu flot og rank klar til kamp og leg.
Han gik på knæ foran kvinden, og hun var straks over hans pik, som hun tog i munden med stor nydelse, først lod hun læberne omslutte hans pikhoved og lod tungen lege med pikhovedet. Men da fyren stille og roligt begyndte at kneppe hende, gav det en naturlig virkning på hendes læber, som begyndte at køre op og ned af pikken. Og nu kunne han godt forstå fyrens ansigts udtryk fra før, for i guder, hun kunne forkæle pik med de læber og den mund. Han rakte den ene arm frem og ind mellem hendes arme og videre frem til hans hånd mødte det ene fyldige bryst, som han tog om og klemte blidt, herefter lod han pegefingeren lede efter brystvorten. Da fingeren fandt sit mål, førte han tommelfingeren hen til vorten også, og lod nu de 2 fingre klemme om den stive og følsomme brystvorte. Et tilfreds støn kom fra hende, og hun vendte blikket op imod ham et kort øjeblik.
Fyren bag hende stoppede sit knepperi med pikken dybt begravet i hende og med begge hænder solidt placeret om hendes hofter. Fyren så på ham og spurgte, om de skulle bytte plads. Det var han med på, så han slap brystvorten og brystet og trak sig lidt tilbage, så pikken forlod hendes varme mund. Fyren trak sig ud af hende. Han kunne se, hvordan fyrens pik næsten glinsedes af fissesaft, og det fik hans egen pik til at banke lidt hårdere af forventning.
De 2 fyre byttede plads, og snart var han på plads bag hende og trængte stille og roligt op i hende. Og forventningen til hendes varme og fugtige fisse blev til fulde indfriet, og at tyde på hendes stønnen, nød hun også hans indtrængen. Fyren smilte til ham, idet han fik sig placeret foran hende, og straks var hun over hans glinsende pik, der var indsmurt i hendes egne safter.
Han begyndte nu stille og roligt at kneppe hende, mens han så på fyren, der fik suttet pik til den store guldmedalje, og han nød synet af hendes hoved, med det lange sorte hår, som systematisk bearbejdede fyrens pik, også han lod sine hænder tage fat i hendes hofter og holdt hende tæt på sig. De fortsatte sådan i et stykke tid. Så løftede hun hovedet op over fyrens pik og sagde, at hun vil have dem begge op.
Han trak sig ud og så på dem, hun vendte sig om imod ham og sagde kom og læg dig på tæppet, hun rykkede til siden og han kravlede frem og vendte sig om så han kom til at ligge på ryggen, hun flyttede sit ene ben over ham og hendes ene hånd greb fat om hans pik og hun førte pikhovedet hen til hendes fisse og stille og roligt gled hun ned over hans pik da hun var helt i bund lænede hun sig forover så hendes bryster kom ned at ligge på hans bryst. Fyren flyttede sig om bag dem begge.
Han spredte sine ben, så meget han kunne komme til, for at give plads til fyren. Fyren fik sig placeret imellem deres ben, fik sin pik styret hen til hendes stjerne og pressede stille og roligt på, og et øjeblik efter var han inde i hende. Det var første gang, han havde oplevet den følelse, følelsen af en anden pik, der gled op af hans egen. Det var nyt og noget han lige skulle vænne sig til.
Efter lidt samarbejde alle 3 imellem, var også fyren i bund, og hun havde nu pik dybt i både fisse og anus. Han begyndte at trække sig en smule tilbage og så frem igen. Fyren ventede inden han faldt ind i en modsat rettet rytme, så når han trak sig tilbage, kørte fyren sin pik frem. Det var tydeligt at kvinden nød samarbejdet, for hendes stønnen tog til, og hendes før lidt anspændte ansigtsudtryk, var nu afløst af nydelse. 

Efter et stykke tid kunne han mærke, at han var ved at komme, han hviskede, at han var ved at komme, hun smilte. - Du fortsætter bare, hviskede hun tilbage, og et kort øjeblik efter, kom han dybt oppe i hende, og det startede en kædereaktion, og de 2 andre kom samtidig, og de faldt om ved siden af ham. Da hun gled ned faldt hans pik ud af hende med et lille svup. 

De lå nu alle 3 og var hver især ved at få styr på deres vejrtrækning. Efter lidt tid fattede han sig, rykkede sig lidt væk, satte sig på knæ og så på parret, som lå stille og nød hinanden, fyren lå med den ene arm on hende og holdt om hendes bryst.
- Tak for en fræk oplevelse, sagde han. Rejste sig, fik fundet og trukket sine shorts på igen, og gik fra parret.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER