LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikelsker©

Genre: På job

Dato: 29.10.2017


Natrunde på hotellet

Han var i gang med sin runde på hotellet for at se, at alt nu var stille og roligt, som det nu skulle være her midt om natten.

Han kom til en dør, der ikke var lukket ordentligt, tog fat i håndtaget og skulle lige til at gøre opmærksom på hans tilstedeværelse, da han så ind på værelset. Fra døren var der frit udsyn til værelsets seng, i den lå en nøgen kvinde og legede med sig selv, mens hendes opmærksomhed var rettet mod fjernsynet. Han lyttede og smilte så. Fuck hun lå og så porno og legede med sig selv med døren på klem. Hun vil ha’ tilskuer, og nu havde hun en.
Hun lå midt på sengen, halvt op af den høje senge gavl, helt nøgen. Den ene hånd lå lige over fissen, det var tydeligt, at hun legede med klitten, den anden klemte om hendes ene bryst. 

Han hørte pludselig døren til trappeskakten blev åbnet. Det var let at kende forskel på dørlydende, for dem til trappeskakterne var af metal, alle andre døre var af træ, så derfor gav de en anden lyd fra sig, når de blev åbnet. Han lukkede døren til værelset, så der ikke kom lys ud i gangen, og så hen mod indhakket fra trappen.
Ud kom en af tjenestepigerne fra køkkenet. I hænderne havde hun en bakke med en flaske champagne på køl og 2 glas. De nikkede til hinanden, og hun gik hen til en dør og bankede på, et øjeblik efter blev døren åbnet, og hun kom af med bakken og gik hen mod ham. Han satte en finger op til læberne, som tegn på, hun skulle være stille, samtidig med han igen åbnede døren på klem, som den var før. 

Kvinden lå i samme stilling som før men nu med et par fingrer oppe i sig. Tjenestepigen kom hen til ham, han gik stille et skridt til siden og om bag hende, så hun også kunne se med. Et lille fnis kom fra hende, da hun fandt ud af, hvad det var, hun så på. Han tog stille om hendes hofter og lænede sig frem for at kunne se med.
Tjenestepigen mærkede hans hænder og smilede stille for sig selv. Efter lidt tid skød hun bagenden lidt bagud, så hendes bagdel ramte hans skridt, rykkede frem, og så tilbage igen, og lod nu bagdelen blive op af hans skridt. Det var tydeligt af han var påvirket af hele opsætningen. Hun rejste sig og så på ham.
”Kom med,” sagde hun og gik over mod en dør mærket ”linned”, hun fik nøglekortet frem og åbnede døren.
Straks de kom ind i rummet, lænede hun sig op af det lille bord, der stod derinde. Han var straks over hende og lod sine hænder kramme hendes bryster, hun kyssede ham på kinden og løsnede toppen af uniformen, så han kunne få hendes bryster fri, en mulighed han straks greb, og øjeblikket efter stod han med den ene brystvorte i munden og suttede glædeligt på det. Hun lod sine hænder gå ned og fik fat i hans bælte og begyndte at løsne det. Da det var løsnet og åbnet, skubbede hun ham tilbage og gik ned på knæ foran ham, lynede ned og fandt hans pik frem og tog den straks i munden.
Han nød synet af den unge kvinde på knæ foran sig med hans stive pik i munden, som blev suttet efter alle kunstens regler. Det var klart, det havde hun prøvet nogle gange før. Hun stoppede og rejste sig op vendte sig om mod det lille bord og skød bagdelen fræk og indbydende mod ham. Han tog straks imod tilbuddet og trak den korte stramme kjole op over ballerne. En perfekt stram røv kom til syne, og han lagde straks en hånd på hver balle og begyndte at kærtegne dem, han nød at mærke den fine glatte hud under hans hånd og fingre.
Han stoppede kort og åbnede sine bukser, så de faldt ned om anklerne, så trak han shortsene ned samme vej og lagde hænderne tilbage på ballerne og kærtegnede dem igen. Men denne gang lod han tommelfingrene komme ned til det smalle stykke stof imellem ballerne og lod dem køre op og ned af de varme og opsvulmede skamlæber. Reaktionen udeblev ikke da tjeneste pigen begyndte at stønne let og pressede sig lidt længere bagud så presset imod stoffet blev forøget så meget, at den ene tommelfinger kom forbi stoffet og direkte op i hendes varme ventende fisse.
”Åh ja, kom nu med din pik, vi har ikke meget tid,” hviskede hun.
Det skulle ikke siges to gange, han trak fingeren, der var i hende, ud, lod pegefingeren lave en krog om stoffet og trak det let til side, så han kunne guide pikken op i hende. Pikhovedet blev nærmest kysset af den stramme varme fisse, der ventede på at blive fyldt. Han fortsatte direkte i bund på hende stille og roligt, indtil hans 22 cm var helt oppe.
”Åh gud, du er stor,” gispede hun. Så begyndte han at trække sig tilbage og helt ud, et lille svup lød, da han trak sig helt ud.
Men nu havde han og hans pik fået lyst til mere af den skønne ungpigefisse, så han førte straks pikken op igen og i bund, og nu begyndte han at kneppe hende rytmisk, han pressede hendes overkrop frem, så hun kom til at ligge fladt ind over bordet med ballerne strittende ud imod ham. Han satte tempoet op og mærkede, hvordan hans nosser også bankede imod hendes varme bagdel.
”Åh jeg kommer,” sagde pigen stille men noget højere end hvad hun havde sagt før. Han stødte 4 gange mere så greb pigen ud efter et håndklæde der lå på bordet og pressede munden imod det for at dæmpe hendes orgasmeskrig.
Han var også ved at komme, så han trak sig ud og spillede pik i få sekunder, inden han spermede over hendes bare strittende røv. Ballerne blev farvet af 3 fine hvide striber.
Han tog også et håndklæde og tørrede de fine striber af og gav de nu aftørrede baller et lille klask. Pigen rejste sig op og trak kjolen ned over sine baller, så vendte hun sig om og fik også overdelen på plads. Hun så på ham med et stort smil. Så tog hun håndklædet ud af hånden på ham og tørrede han stadig halv stive og fedtede pik af og gav den et klem.
”Tak, men nu må jeg tilbage inden jeg bliver meldt savnet i køkkenet.” Med de ord gik hun hen til døren. Han fik hurtigt samling på sit tøj og gik hen til pigen. Sammen lyttede de ved døren, men der var intet at høre, så de åbnede den og gik igen ud på gangen.
Pigen gik med det samme hen imod døren til trappe skakten og forsvandt ud af den.  

Han gik hen af gangen og kom hen til døren til værelset med kvinden. Til sin overraskelse stod den, som da de havde forladt den. Han så ind igennem den lille sprække i døren, kvinden lå stadig i sengen med den ene hånd lige over sit skridt, dog uden at lege eller kærtegne sig selv. Pludselig vendte hun sig mod døren, ”Er du sød at lukke døren, enten ude eller indefra,” sagde hun.
Han tænkte sig om et øjeblik så åbnede han døren.
”God aften, det er vagten, er alt som det skal være?” spurgte han og så på den nøgne kvinde i sengen.
”Kom herind og luk døren,” sagde kvinden og pegede på ham.
Han gjorde, som hun havde bedt om.
”Jeg trænger til at blive slikket og ikke andet, kan du hjælpe?” spurgte hun og spredte benene lidt mere.
”Det er jeg helt sikker på jeg kan hjælpe med kære frue,” sagde han og gik hen til sengen.
Hun vendte sig, så hun kom til at ligge på tværs af sengen og rykkede sig ud til kanten og spredte benene for ham.
Han gik på knæ ved siden af sengen og tog at godt greb om hendes lår og førte straks hovedet og tungen ned mod hendes ventende skød, hun var glat men med en trimmet stribe over skridtet.
Han førte tungen ned til skamlæberne og begyndte straks at slikke og lod tungen arbejde sig ind til varmen, herefter førte han tungen op imod klitorissen, som også ventede på besøg af hans legesyge tunge. Straks han lod tungespidsen røre det følsomme punkt, gav det et lille ryk i damen, som var gået i gang med at kramme de store fyldige bryster.
”Åh,” stønnede hun, og han vidste, at klitten var varmet godt op af hendes fingers leg, så det ville nok ikke være den største opgave, at stimulere kvinden. Han begyndte nu metodisk at slikke skamlæber og lod også tungen gå dybt i hende, for så at lade tungen komme op og danse på og omkring klitten. Hver gang tungen var der, rykkede kvinden på sig, og han var klar over, det var den, hun ønskede behandlet. Så han begyndte nu rytmisk og metodisk at slikke og kysse klitten, og der gik heller ikke lang tid, før kvinden begyndte at rykke voldsommere på sig, flyttede hænderne fra brysterne ned på sengen og greb fat i madrassen med alle fingrene, og så kom hun i en skøn og voldsom orgasme. Han registrerede den lille syndflod, som løb ud af fissen, så han satte straks læberne mod skamlæberne og begyndte at slikke safterne i sig. Som en anden musefælde smækkede kvinden benene om ham, og hun kom i sin anden orgasme, og denne gang nærmest sprøjtede safterne ud af hende og ramte ham i ansigtet og munden. Da de første voldsomme rystelser aftog, faldt lårene igen ud til siden, og hun lå nu helt afslappet og hev efter vejret.
Han rejste sig op på knæ og så op på kvinden, hun flyttede lidt på sig så hun kunne komme op og støtte på den ene albue.
”Tak for en skøn behandling, jeg kan ikke tilbyde mere, for jeg er helt færdig og brugt.”
Han smilede til hende og sagde ”Det er helt ok, det var jo det De bad om, at blive slikket og ikke andet.” Han rejste sig, og kvinden fik vendt sig, så hun igen lå midt på sengen.
Han rakte ud efter puden, som var skubbet ud til kanten af hovedgærdet. Tog den og rystede den, og lagde den op midt på sengen op af hovedgærdet. Kvinden rykkede sig op og lagde hovedet på hovedpuden, derefter gik han om på modsatte side af sengen, tog dynen, som var faldet ned på gulvet, og rystede også den og lagde den om kvinden.
Hun så op på ham. ”Tak, det er mange år siden jeg sidst er blevet puttet på den måde.”
”Velbekomme,” sagde han og gik hen imod døren. Åbnede den slog låsen til og gik ud på gangen. Han så ind på kvinden som lignede en der allerede sov. ”Sov godt,” sagde han, lukkede døren efter sig og tog i døren for at sikre sig, at den var låst.
Han fortsatte ned af gangen og ind i elevatoren og trykkede på knappen K for kælder, for han måtte hellere lige runde en vask og få ansigtet vasket rent for fisse saft.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER