LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fantomas©

Genre: På job

Dato: 25.04.2011


Hos frisøren

Øv, er sent på den, og ved jeg har fået den sidste tid hos frisøren. Kender dem godt, så jeg tager chancen og ringer for at sige, at jeg er lidt forsinket, og om de ikke nok vil vente på mig. Jeg skal på forretningsrejse næste dag, fortæller jeg, og da vi de sidste par gange har leget lidt med forskellige halvseksuelle ting under klipningen, siger den unge frisør at det er OK. Hun fortæller at ”mester” er taget hjem, men hun og eleven skal nok vente på mig.
Kanon, siger jeg og skynder mig det sidste stykke. Rejsen i morgen er reddet og jeg kan se fin og nyklippet ud til rejsen.

Døren er låst da jeg kommer frem, men frisøren ser mig og åbner hurtigt. Eleven kan jeg ikke se og er lidt overrasket, da den unge frisør selv gør klar til at vaske mit hår. Jeg har lært at der er stor forskel på elever og selv helt unge ny uddannede frisører. Det plejer at være den lidt buttede, men ellers meget søde og lidt frække elev, der ”masserer min hovedbund.” Nå, pyt med det, jeg sætter mig til rette og lukker øjnene. Dette er helt klart den bedste del af at blive klippet, man slapper af, mærker nogle bløde unge fingre der massere hovedet… lækkert. Det slutter altid hurtigere end man ønsker, men jeg mærker hurtigt, at hun trods min forsinkelse lader til at have god tid. Jeg er ikke helt ung, men slank og forsøger at klæde mig lidt smart. Som de fleste frisører taler hun meget, men jeg kan flere gange mærke, at hun lige skal op på siden af mig, og helt tilfældigt kan jeg mærke, hun trykker sit underliv mod min skulder… hmm tænker jeg, mærkeligt men det er nok tilfældigt. Da hun gør det for 3 gang, ved jeg, at det er det ikke, og min pik begynder langsomt at røre på sig i bukserne, men forklædet skjuler heldigvis det hele.

Hun fortæller, at hun er lidt træt af, hvordan de unge mænd opfører sig i byen, hun gør sig umage og fortæller, hun ikke har nogen kæreste, og at når ”man” får en lækker fyr med hjem, så ved de ofte ikke, hvordan man tilfredsstiller en kvinde. Det får mig til at kigge op, og hun smiler frækt til mig, samtidig med at hun helt åbent gnider sit underliv mod mig… Hun råber ud efter eleven og spørger, om hun er ved at være klar… mærkeligt, tænker jeg, da jeg ved, at eleverne ikke får lov til at klippe kunderne.  Hårvasken er lækker og lang, så jeg nyder det med lukkede øjne og håber ikke, hun holder op lige med det samme. Så lader hun alt skuespil falde og fortæller direkte, at hun et stykke tid har haft lyst til at prøve en ældre mand. Mens hun siger det, lader hun en hånd glide langsomt ned ad forklædet, direkte ned mod min allerede halvstive pik… hold da op tænker jeg, det kan da næste ikke være bedre og går lidt i offensiven og spørger, hvad hun tænker på, og hvad hun forestiller sig? Inden hun når at svare, kan jeg mærke nogle hænder, der flytter forklædet væk fra min underliv, og nogle hænder der kærtegner min pik uden på bukserne… OK, så der var eleven! Frisøren siger, at hun og eleven bare har lyst til at blive kneppet, og har talt om, at det kunne være frækt at gøre i salonen! Hun gnider sin kusse mod mig, mine bukser bliver knappet op og trukket ned, så min mere og mere stive pik springer ud! Jeg åbner øjnene og kigger ned, og når lige at se den unge buttede elev stønnende lade pikken glide langsomt helt ind i hendes varme mund! Åh ja, sut pikken, kommer det fra frisøren, som får tørret mit hår, samtidig med at hendes sommerkjole forsvinder forbavsende hurtigt, hun har ikke bh på, og jeg ser hendes unge, faste, men ret store bryster, som hun har gemt godt tidligere. Trusserne forsvinder også, og hun er helt glat, og jeg kan se, hun er liderlig, hende skamlæber glinser af safter allerede…

Hakkeordnen er tilbage, for frisøren siger til eleven, at hun skal flytte sig, for hun vil have pik lige nu! Hun trækker skuffet min pik ud af munden, den er helt våd af hendes slikken, så den glider uden problemer helt i bund, da frisøren med ryggen til mig og hjulpet af eleven, fører min pik op i hendes fisse, og jeg ser med et frækt smil, at min pik forsvinder dybt op i den lækre ungpigefisse!

Hun kommandere eleven til at slikke mine kugler, mens hun rytmisk begynder at kneppe mig… åh ja stønner hun, jeg trænger til rigtig pik.
Jeg kan mærke hendes safter løbe ned af mine lår, men koncentrere mig om at nyde den lækre stramme fisse og den helt specielle klipning, jeg får denne gang! Jeg kan mærke elevens varme tunge på mine kugler, og hun hiver i mig, så jeg kommer lidt længere ned på stolen, så hun også kan slikke kødet om til mit bagerste hul. Frisøren stønner højt, mens hun rider min pik, men stopper så pludselig, og trykker sig ned mod mig for at sikre pikken er helt i bund, jeg kan mærke, at jeg støder mod hendes livmoder hals, og giver et højt støn fra mig.
Slik min klit, siger hun til eleven, som adlyder uden tøven, og hun spreder skamlæberne endnu mere, end min pik allerede har gjort, og begynder så koncentreret at slikke klitten… Frisøren reagere hurtigt, hun ryster og hendes støn bliver et dybt skrig da hun kommer. Jeg kæmper for ikke at sprøjte oppe i hende, fissen pumper om min pik og hun synker sammen mens hun stønner, åh hvor var det godt med noget ordentlig pik! Hun sætter sig op på ryglænet så eleven kan sidde på knæ foran hende og hun suger hendes skamlæber og stikker hendes tunge så langt op i fissen hun kan. Jeg stikker prøvende to fingre op i elevens fisse og knepper den langsomt, hun er godt våd så jeg sætter pikken mod skamlæberne og presser mig op i hende… hun stønner og jeg har frit udsyn til min pik som nu banker ind og ud af hende så hun næsten ikke kan holde tungen i frisørens fisse… frisøren spreder sine skamlæber så jeg har frit udsyn til hele hendes lækre fisse, og kan mærke, at jeg ikke kan holde mine safter tilbage meget længere. Ja, ja, stønner frisøren, sprøjt hendes fisse fuld, så jeg kan slikke hende bagefter og smage dig. Det er den sidste dråbe i denne fuldstændig frække situation, så jeg lader stå til, mærker safterne bevæge sig op gennem pikken og med en dybt støn, sprøjter jeg elevens fisse helt fuld med mine safter. Da hun mærker pikken pumpe oppe i hende, kommer hun selv med et lille hvin og hendes fisse sejler nu af begge vores safter…

Flyt dig, siger frisøren så, hun er klart vant til at have kommandoen, hun sætter sig bag eleven og slikker hende ren for min sperm der langsomt siver ud… ”det var lækkert” siger hun og slikker som om munden. Eleven synker sammen på stolen men får ikke lang tid til at komme sig. "Vi skal jo også lige have klippet dig” siger hun, og får mig sat i en frisør stol og begynder så at klippe mig. Jeg kan se hende bag med de store bryster frit fremme og min pik rører på sig igen. Hov hov siger hun, det kan vi ikke have, så eleven bliver kommanderet ned på gulvet foran mig, med klar besked om, at hun skal slikke min pik og sluge mine safter, inden frisøren er færdig med at klippe mig. Jeg sidder med lukkede øjne og nyder de stramme bløde læber om min pik, hun onanere mig nu samtidig med, at hun tager mig helt ind i munden, og bliver da også belønnet til sidst, hvor jeg må holde fast i stolen, da endnu en orgasme flår i min krop og spermen sprøjter ind i munden på eleven. Hun sluger uden en lyd hele ladningen, og pikken efterlades helt ren, inden hun med et smil rejser sig og forsvinder ud bag ved.

Frisøren er færdig, heldigvis er det helt OK, selvom jeg ikke har kunnet koncentrere mig om det. Hun tager sin kjole på, jeg betaler og hun griner mens hun siger, at det da kunne være hyggeligt, hvis jeg også kom for sent næste gang…

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER