LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Aldersforskel  Dominans  Analsex

Dato: 09.12.2019


Tinderdate

En af de daglige overspringshandlinger er at tjekke Tinder, og han lader øjnene suge de villige udstillede kvinder. Ikke fordi han specielt søger noget. Det er mere en praktisk måde at blive præsenteret for kvinder. Nogle af dem har nogle ganske interessante billeder på profilen. Han sidder og sorterer dem, groft baseret på udseende. Ganske som app’en lægger op til, med den overfladiske tilgang. En sjælden gang læser han en profiltekst, de fleste har faktisk ingen. Nogle får det famøse ’superlike’, mest unge piger.

Manden bag denne famøse overspringshandling er i slut 40’erne, han har egentligt ikke behov for nye bekendtskaber, men har altid været fascineret af hunkønnet. Udstrålingen, de svingende hofter, når de går på gaden, de let hoppende bryster - og måske, et par stive brystvorter aftegnet mod blusen. Og så er der bare dem, som altid har et frækt smil hængende, så de indbyder til mere.

Bling – ’Der er et match’
En ung pige, 19, som han gav et superlike for nogle dage siden.
Han kigger på hendes profil igen

Hej jeg er Tove, jeg er 19 år gammel og er en meget festglad pige!
Jeg søger ikke noget fast, da jeg stadig er alt for ung til det, men søger en masse sjov

Ik tøv med at skriv
😜

Hmm, en masse sjov. Han sidder lidt og kigger på den smilende pige. Hun har ikke nogle udfordrende billeder, bare sit ansigt og lange hår, hun hiver i på en lidt uskyldig, sexet måde. Og et par øjne der lokker til sjov.
Han trykker på skriv besked.

Hey du ser da enormt sød ud

19.02
Hahaha taak

09.30
Du ser også ud som en man kunne have noget sjov med
.

09.30
Hvis vi er til den samme slags sjov

16.52
Er til mange slags sjov haha

16.52
Har du snap?

21.47
Det har jeg

21.48
Btw min profiltekst giver et hint om min yndlings sjov

21.48
Snap: denkaadekyk

“motionerer alt for lidt. Blevet glad for vin, er jeg så voksen??
katte har ikke forstanD på kunSt, Men ved hvad jeg vil ha' (er jeg næsTen helt sikker på)
Øbo
lidt Spændt på at høre hvorfor du swipede til højre
SeriØsitet er ikke et seriøst krav
jeG forvEnter, at du har læSt teksten”

Tove læser hans profiltekst og undrer sig. Han virker smart-i-en-fart på en ikke-nederen måde. De random, store bogstaver i teksten lægger hun hurtigt sammen til at være: BDSM TØS SØGES. Hun fanges med det samme. Det er lige hendes stil. 

12.57
Kan du godt lide at kneppe ekstremt hårdt og lidt hardcore?

12.57
Kan du ikke adde mig på snap: “Tovepige”

14.36
Ja det kan jeg, også noget med smæk, fast spænding og lignende.
Hvad med dig, noget du har prøvet eller kunne tænke dig at prøve

11.58
Jaa

Han går ind i soveværelset, åbner en skuffe, finder et sæt manchetter og en blindfold frem.
Lægger dem på sengen, tager et billede og sender på snap.
Med teksten ’Jeg tror størrelsen passer’

Lidt efter kommer der besked på Tinder igen 

12:20
Rød er min yndlingsfarve, hihi

 12:30
også min, har du en rød kjole som passer til mine smykker???
 

Der går en halv time så modtager han et billede på snappen. En ung slank mellemblond pige, i en rød lårkort kjole.

12:53
Passer den?

12:55
Ja den ser fin ud.

Der flyver noget mere smalltalk mellem dem, simpel ros til den kønne pige, ufatteligt at det virker. Så simpel - så virkningsfuld.
De aftaler at mødes næste dag i en by, de begge har mulighed for at komme til.
Han booker et værelse på et lokalt hotel, og pakker en taske med udstyr til næste dag. Bare lige det mest nødvendige.
Det hun allerede har set: manchetter, blindfold, derudover en ball-gag, et æg, justerbar spreedbar og et par helt lukkede hovedtelefoner. Efter lidt eftertanke ryger et par ikke alt for voldsomme dildoer, samt en lille og mellem butt-plugg i tasken. Han lukker tasken og sætter den i entreen.
Det tegner til at blive en ganske fornøjelig dag, med meget af hans yndlingslegetøj der skal i brug.

Som aftalt mødes de på en cafe. Han er kommet først, har lige nået at tjekke ind på hotellet og sætte sin rygsæk. Han sidder med sin te og leger med nøglekortet til værelset, da Tove kommer. Hun har den røde kjole på fra snappen. Han rejser sig og trækker galant en stol ud for hende. De snakker lidt om løst og fast og han sikrer sig, at hun vil med på hotellet og fortsætte der.

Inden på hotelværelset giver han Tove manchetter på håndled og ankler. Rører ikke ved hendes krop. Hun skal lige til at sige noget, men husker, at hun er hans tøs. Og så er der vel ikke så meget at gøre. Hun lægger sig på maven med hænderne på ryggen. Han tager fat i hendes venstre ben og bøjer det op til armen, og spænder arm og ben fast. Det samme sker med højre side. Positionen er let smertefuld, men hun holder ud. Så tager han spreedbaren frem og sætter den mellem hendes ben.
Han kærtegner blidt hendes ben. Hans kærtegn får det til at gyse i hende, især fordi hun ved, at hun slet ikke kan røre på sig. Det tænder hende faktisk lidt. 

Hun ligger i sengen, uden at kunne bevæge andet end sit hoved. Hun kigger efter ham, mens han står og tager ting op af sin taske/rygsæk. Han går lidt væk fra bordet, og hun ser at der står en samling af dildoer og buttplugs. Hun synes de alle sammen ser store ud, og siger at hun ikke vil have dem op, og at hun ikke har haft noget i røven før. 
Han smiler og putter med rutineret hånd den ball-gag han har i hånden, i hendes mund og spænder den fast
Panikken begynder at sprede sig i hendes krop. Hun vender og vrider hovedet, forsøger på at sige noget. Hun vil bede ham om at stoppe, og hun vil have ham til at vide, at hun ikke er med på det, når det skal være så vildt. Hun har slet ikke lyst mere, det er gået alt for hurtigt med at hun ligger på sengen overladt til hans vilje. Men hun er forhindret i det. Hun er tvunget til bare at ligge og gøre sig til for ham. 

Han sætter sig ved siden af hende på sengen og ser ned på hendes røv, som kun er halvt dækket af kjolen, og at det er hvide trusser kjolen har skjult. Der glider ubemærket et smil over hans ansigt, hun prøver at virke voksen, men er stadig bare en lille pige. Hans lille pige. Den tanke - Lille Pige - får det til at give et spjæt i pikken. 

Han lægger en hånd på hendes balder, og mærker dem under stoffet. Lader hånden ae hende, klemmer lidt. Hun slapper lidt mere af. Hele hendes krop ligger nu mere naturligt i sengen. Han trækker op i hendes kjole, så den ligger på hendes ryg. Så tager han fat i trusserne og river til. Hun forsøger at skrige, men gaggen tager lyden. Han smider trusserne væk, som det affald han anser dem som, og ser indgående på den unge fisse, som pga hendes position ligger åben og tilgængelig. 

Han kærtegner den nøgne hud, på lår og balder. Nærmer sig forsigtigt hendes blottede køn. Lader en finger glide mellem skamlæberne - mærke hende skælve, presser en finger ind i hendes snævre hul. Hans lille pige, der er overladt til ham, og alle de tanker han har omkring hans lille pige.
Hun brokker sig, men lydene er utydelige og han er ligeglad. Hun er slet ikke med på den, hun føler sig slet ikke charmerende eller sexet. Nærmere udstillet, hvilket slet ikke var hendes plan. Hans finger føles forkert i hende. Bare han ville fjerne dem igen, men hun mærker et let pres mod et punkt, der får hende til at stønne.

Der bliver taget noget op af tasken, mens han står ved bordet.
Han kommer tilbage til sengen med et æg, han sætter sig i fodenden. Tager fat i hendes ene ben, hiver hende hen til sig, tager fat og løfter hende ubesværet op på sit skød. 
Hun kan mærke bulen i hans bukser.

Mens han holder hende fast, så presser han ægget op i hende. Langsomt, mens han nyder synet af at det forsvinder op i hende.

Det er en uvant følelse for hende. Det fylder en del mere end hans finger.

Han lader fingrene kæle for hendes fisse. Tager fat i skamlæberne og hiver. Hun vrider sig og han nyder hendes ufrivillige gnubben på hans lem. kører en finger op mellem ballerne og lader den lige trykke på stjernen.

Han løsner hendes hænder fra benene og hun får sine ben ned. Hun lyder lettet.
Han kæler for hendes bløde røv, nyder at mærke hendes glatte unge hud. Pludselig og uden varsel smækker han hende hårdt. Hun når ikke at spænde musklerne og hun protesterer så meget, som gag’en tillader.
Hans hånd rammer igen, hun er mere klar nu, prøver at spænde ballerne, men det smerter alligevel.
Han sidder roligt, med den ene hånd holder han hende fast på lænden og med den anden, rammer han skiftevis den ene og den anden balde. Hendes protester er utydelige, og den dominerende  lyd i rummet er de rytmiske klask, når hans hånd rammer røven. Den røde farve begynder at brede sig på den faste unge røv. 

Hendes sprællen er holdt op, hun ligger bare og tager imod, mens han tavst giver hende smæk. Han ånder tungt, ophidset over at have kontrol over en ung pige, som villigt er gået i hans ‘hule’. Lige så pludseligt som han begyndte, holder han op. Nyder synet af den røde røv, næsten lige så rød som pigens kjole.
Hun stønner, lettet over at han er holdt op med at slå. Smerten sidder stadig i hendes balder. Hun er glad for han stoppede, men noget i hende vil have ham til at fortsætte. Have ham til at slå hårdere, bare fordi han kan.

Han lader hende ligge lidt og slappe af, inden han starter ægget.

Hun har glemt alt om ægget, koncentreret som hun har været om smerten i sin røv.
Vibrationen i fissen stiger hurtigt, han har sat den på max med det samme. Hun stønner ufrivilligt, vrikker med underlivet. Bliver med det samme bevidst om hans stive lem og at hun har reageret nøjagtigt som han ville.

Han smiler stort, da hun begynder at vride sig, og nyder at mærke hendes uvillige bevægelser stimulerer hans stive pik. Hver gang hun får kontrol over sin krop, ændre han rytmen, så hun bevæger sig lidt igen. 
Uden at slukke for vibrationerne, tager han fat i spreedbaren og får hendes arme og ben fixeret igen. Lettere ublidt næsten smider han hende ned i sengen igen. 
Rejser sig, står og ser lidt på resultatet af sine anstrengelser. En rød røv og en lidt fugtig fisse. Han fløjter lidt for sig selv, som var han alene, pigen i sengen bare er en ting for ham.
Opmærksomheden vender han mod bordet, lader fingre glide hen over det opstillede udstyr. Ender ved en jewel buttplug, tager den op, mærker det kølige metal, beundrer den røde sten som glinser for enden. Så slentre han roligt hen til sengen, sætter sig på hug og lader jewelen glide mellem hendes skamlæber, drejer den rundt, kan se at hun afsætter sekreter på den.

Det giver et sæt i hende, da hun mærker det kolde metal mod sin fisse. Hun havde lige vænnet sig til vibrationerne og næsten begyndt at nyde dem. Hun holder vejret og bliver opmærksom på at hun er mere våd, end hun havde regnet med.
“Ungh”  Hun kan ikke tie stille, da han strejfer klitoris med metallet. Hun mærker at den glider tilbage. Kombinationen af vibrationerne og metallet der glider rundt får hende til at stønne, bag gag’en. Så mærker hun at den kører op mellem ballerne, hun stivner. Hvad vil han nu?

Efterhånden tilfreds med den måde som jewelen er smurt ind på, fører han den op til hendes fristende røvhul. Langsomt hen over mellemkødet op mellem de røde baller, så han er helt sikker på at hun kan fornemme hvor den er på hen.
Lader den hvile lige præcis på stjernen inden han begynder at presse den ind.
Hun forsøger at undvige, men får et hårdt slag på den ene balde. Det gør tydeligvis ondt. Hun piver og der kommer en tåre på hendes kind. Han presser igen, langsomt, insisterende. 
Han må trykke godt til, han har slet ikke gjort noget for at udvide og tilvænne hullet. Men med et sidste pres er den inde. Hun skriger, og han spekulerer på om gag’en i virkeligheden er for lille.
Han trækker sengen væk fra væggen og vender hende så hun ligger på tværs. Nu er der udsigt til hendes røv og fisse, fra stolen ved bordet. 
Han tager fat i snoren, som hænger ud af hendes fisse og trækker hurtigt ægget ud. Det kommer ud med et svup, og noget saft løber ud.
Han slikker på ægget, smager hendes unge saft. Ligger det renslikkede æg på bordet og tager et nyt instrument op af tasken. Et ny-indkøb han endnu ikke har brugt.
Han står og kærtegner den lilla We-Vibe, roder lidt med at få connected mobilen. Går hen til pigen igen, stikker 2 fingre ind i hende. Primært for at få en ide om, hvordan instrumentet skal justeres, men også fordi han gerne vil mærke hende. 

Hun har ligget og slappet af, vænnet sig til belastningen i røven, glad for at slippe for vibrationerne i fissen. Hun kunne mærke at der løb noget med ud, og det overraskede hende.
Det var slemt at få buttplug’en ind. Hun har enkelte gange prøvet med en fissevåd finger og kunne godt lide fornemmelsen, og ville måske mere. Men ikke på denne måde og ikke nu.
Han var hensynsløs, da hun prøvede at protestere. Det gjorde skide ondt, da han slog, og hun begyndte at græde lidt. Det var en ubehagelig, uvant fornemmelse at få åbnet sit røvhul af en anden. Hun pev, da den bredeste del skulle ind. Nu ligger hun stille, trækker vejret roligt. Lytter til hans fløjten og roden rundt. Fornemmer at han kommer tilbage. Nu hvor hun er vendt, kan hun ikke dreje hovedet og se, hvad han laver. Pludselig mærker hun hans fingre trænge ind. Hun kan ikke lade være, hendes fisse trækker sig sammen og hun stønner.
Alt for hurtigt er fingrene ude igen, hun skammer sig over, at hun igen har lyst til, at han skal bolle hende. 
En underlig fornemmelse, som en klemme hvor det ene ben er i fissen og det andet er uden for. Hun holder vejret af overraskelse. Kan mærke et pres inde i sig og på klitoris. Som bliver den trykket fra begge sider. Så begynder det at snurre, både ude og inde.

Han sætter sig på stolen, nyder synet. Hun ligger med spredte ben med fisse og røv vendt mod ham. Den røde sten stråler mellem de næsten lige så røde baller, og We-Viben er placeret godt både inde og ude på fissen. Han tager sin mobil på bordet, begynder at lave mønstre på skærmen med fingrene. Virkningen udebliver ikke. Pigen begynder at vride sig voldsomt og stønne kraftigt. Uden at slukke for apparatet, går han hen og giver hende et blindfold og hovedtelefoner på.

Fuck, hvad er nu det. Det vibrerer og pulserer fuldstændigt regelmæssigt både på klitoris og i fissen. Det føles som om klitoris bliver klemt og nulret, på en måde hun ikke kunne forestille sig. Hun stønner højt, ønsker både at det skal stoppe og blive ved. Hun er på ingen måde opmærksom på hvad han laver, så da han sætter et blindfold og hun får hovedtelefoner med musik på, er hun totalt overrasket. Men bliver hurtigt taknemmelig, nu er der ikke andet end hendes fisse. Den fylder hele hendes bevidsthed, hun føler at hun kun er fisse og bliver stimuleret som aldrig før. Det er umuligt for hende at holde ud og hun kommer. Hun spænder i hele kroppen, føler svagt trækket fra hendes fastspænding og slapper så helt af.

Han sætter sig i stolen igen, tager sin stive pik frem og begynder at gnide på den, mens han nyder sit private liveshow. Hun bevæger sig så meget hun kan, stønner og sukker. Han holder om sin pik, spiller den stille. Han har sat app’en på en autofunktion, han kan slet ikke koncentrere sig om den. Alt for hurtigt kommer hun, han nyder at se hendes krop spænde og slappe af. Han tænker overhovedet ikke på at stoppe We-Vipen, han kravler hen over sengen, hun opdager det ikke. Hun lægger ikke engang mærke til at gag’en bliver fjernet.
Han lytter lidt til hendes åndedræt, han eget er tungt og ophidset. Han står med pikken i hånden og trækker hendes hoved op ved håret. Hun kommer med et overrasket gisp, han udnytter mundens åbning og presser sin pik ind.

Damm en orgasme, hun behøver faktisk ikke mere, føler sig tilfredsstillet, men vibrationer er der stadigvæk, kræver, lover mere. Hun mærker trækket i håret og åbner munden af overraskelse. Straks fyldes hendes mund med pik. Hun kan smage hans presperm.

Han holder godt fat i hendes lyse hår, mens han propper sin pik ind i hendes mund. Han trykker til hun begynder at hoste, så trækker han sig helt ud. Hun hoster kraftigt og når nærmest ikke at blive færdig, før hun får pik i munden igen. Han begynder at kneppe hendes mund, mens han holder fast med begge hænder.  Han støder sig ind i hende, men ikke så dybt som første gang. Han nyder synet af hendes læber om pikken, at han kan tvinge hende til hvad han vil. Der hænger savl fra den, når han trækker den ud. Han står nærmest som i trance, ænser ikke at der er en anden person i lokalet. 

Hele tiden har We-Viben været tændt og været med til at fylde hendes krop med blandede signaler. Lystfyldte behageligheder fra fissen og ubehaget fra munden, og den ubekvemme position, giver hende tilsammen en oplevelse hun ikke har prøvet før. Hun kan ikke beslutte sig for om resultatet er ubehageligt eller rart.

Han føler sig meget ophidset, han ser på sin pik, kan mærke hendes læber og hendes tunge. Presser sig ned i halsen på hende, tvinger hende til at tage mere og mere. Har dog tilstrækkelig fornemmelse for virkeligheden til at han lader hende få luft en gang imellem.
Spiller aggressivt på sin pik, mens hun gisper og trækker efter vejret. Han kan mærke stivheden med hånden og i pikken på samme tid. Det ophidser ham endnu mere, han er glad for sin pik. Det begynder at rykke i kuglerne. Han skynder sig at putte pikken tilbage i hendes mund, når ikke at komme så langt ind som han vil, før han kommer. Han holder hårdt fast i hendes hoved, sitre i benene, mens sperm bliver pumpet med i halsen på pigen.
Hun har ingen chance for at undgå at sluge. Han føler sig slap, kravler over sengen, hen til stolen. Tager fat i mobilen og ændre lidt på viberingsprogammet. Mens han nyder synet og lyden af pigen som hoster, spytter og prøver at få vejret igen.

Hun føler et ubehag, ved den måde han bruger hendes mund. Brutalt tvinger sig ind i hende, uden tanke for hende på nogen måde. Han pik kommer så langt ned i halsen, at hun føler at hun skal kaste op, når pikken er helt ude hoster hun. Han holder den inde så længe at hun næsten føler sig kvalt. Hun ville aldrig have gjort dette frivilligt. Men noget er anderledes, er det fordi hun stadig kan mærke orgasmen. De konstante vibrationer i og på hende vil ikke lade hende få fred Eller er det fordi hun ikke har noget valg. Hun kan ikke engang se eller høre ham, kun mærke. Hun lader sig villigt bruge, kan mærke at et sted VIL hun lade sig bruge.

Efter at have siddet og sundet sig, rejser han sig og går hen og løsner hendes hænder. Han trækker hende op, så hun står på knæ. Hun ligger stadig med overkroppen på sengen.
Så tager han hendes arme og fører dem ned mellem benene og fastgøre dem igen.
Tilfreds står han og kigger på hendes våde fisse og den røde glimtende stjerne. 
Hun stritter godt med røven og der er fin adgang til pigefissen.
Han nynner mens han tager sit bælte af, velvidende at hun ikke kan høre hvad han laver.
Han kunne vælte bordet, uden at hun ville kunne høre det.
Han folder bæltet og slår.

Hun blev brugt til at han kunne komme i. Sædcontainer. Ordet kører rundt i hendes hoved. 
Tvinger noget af hendes normale bevidsthed frem, hun kan jo slet ikke lide sperm, hader når en fyr vil det. Men hun havde intet valg. Nu hvor hun føler sig lidt ude af en trance, bemærker hun at hun føles våd, hun skammer sig lidt over at hendes krop afslører noget hun ikke vil indrømme.  Men hun føler sig underligt alene i mørket og med musik hun aldrig ville vælge selv i ørene. Hun kan godt indrømme sin lyst og liderlighed når hun er alene. 
Men hov, hun er jo ikke alene, hænder tager fat i hendes arme, løsner dem fra positionen bag ryggen. Benene kommer ned.
Det er dejligt at få dem fri, hun føler sig slap. Men friheden varer ikke længe.
Hun mærker at hun bliver løftet. Røven er hævet, hun kan fornemme at hun må se meget åben ud, endnu engang overraskes hun af sin lyst til at vise sig frem på den måde.
Villigt lader hun, ham føre hendes hænder ind mellem hendes ben.

Av, en skarp smerte på røven, åh ja, han slår igen. Hendes smerte går over i en stønnen. Igen, på den anden balde. En smerte som er mere præcist defineret end før. Hvad slår han dog med, men han må ikke stoppe. Ikke endnu, bare et slag mere, og så et til.

Hans bælte lander med præcision først på den ene, så på den anden balde.
Nu kommer der 2 røde striber, som bliver mere og mere markerede.
Han kan lide følelsen af bæltet i hånden, og lyden af læderet mod hud. En skarp og defineret lyd. Det gør ham hård igen. Han tager fat i sin pik, mens han fortsætter med at smække pigen. Efter 20 slag stopper han. Han kigger på pigen, åben fristende, juvelen skinner midt i den røde streg. Han har ramt det godt. Han sætter sig lidt igen, kan mærke pikke vrikke når han går, lækkert. Bruger et minuts tid på at se på pigen, hun kan ikke stå helt stille pga vibrationerne. Skulle han ændre noget der, næ, han lader dem kører som de er. Kigger på hendes tydeligt våde fisse, tænker på hvordan hun føles, hun var stram med fingeren og hun har instrumentet oppe også. Nogle piger er for stramme til både den og pik, men igen, man skal bare presse til. Han beslutter sig for at prøve, det er lidt snyd, men hey han er jo selv kampdommer. 
Han går hen til hende, sætter pikken mod mellemkødet og glider ned mod fissehullet.
Det står lidt åbent pga det hun har inde, han er ved skedens indgang. Han venter lidt, nyder forventningen. Presser stille pikhovedet ind i hullet, ser koncentreret på hvordan skamlæberne giver efter og pikken langsomt glider ind. 
Hun er stram. En lille buttplug i røven og lidt silicone i fissen giver ikke ekstra plads.
Han registrerer svagt at hun skriger, men han tager godt fat om hofterne og presser sig længere ind. Han fornemmer at pikhovedet bliver lidt klemt af plug og We-Vibe, han kan fornemme at den vibrerer. Det havde han faktisk glemt. Han holder en lille pause. Bevæger sig lidt ud og ind igen. Trækker hende hen over sig, men han trykker med underlivet. Pigen lyder anstrengt, det ophidser ham og han presser mere. Ignorere hendes klynk og protester. Fortsætter lige indtil at pik hovedet rammer vibrationernes centrum. Så står han stille, for at undersøge og nyde denne uvante fornemmelse i pikken.

Hun stønner højlydt, piver lidt når det alligevel gør mere ondt. Men hun giver sig hen til behandlingen. Føler at hun får stillet et ukendt og udefinerbart behov. Tæve, Tøs, Spermcontainer. Ord og begreber hun kun har læst om, giver mening. Hun finder ud af at åndedrættet kan hjælpe med at kontrollere smerten. Hun gisper. 
Han er stoppet med at slå, Hendes røv føles varm og stikkende, men også fræk på en måde hun ikke har tænkt på den før. Hendes åndedræt er tungt og langsomt. 
Hun mærker at hun bliver rørt ved igen, trykket på. Hun når lige at tænke ‘Pik’, da han presser sig ind i hende. Hun bliver med det samme fuldt opmærksom på hvad hun har i sig og hvor. Buttplug’en i røven og vibratoren i fissen. Opmærksom på sin egen størrelse og evne til at modtage. En intens smerte fra kønsåbningen, da den uden varsel må udvide sig som aldrig før.

Hun skriger højt af smerten, råber ‘Nej nej’, ‘Der er ikke plads’. Kun for at erfare at hendes stemme ikke bliver hørt, hendes vilje eksisterer ikke. Han holder en pause, og hun prøver med gispen igen, det hjælper. Hun registrerer at han bevæger sig ud, og hun når at føle en lettelse inden der presses ind igen.
‘Nej lad være, tag noget ud før du knepper mig’. Hun piver, men forgæves, det virker mest som om at det opfordrer. Hun mærker at han holder godt fast og trækker hende mod sig.

Han stopper, hun stønner, føler sig fyldt, havde ikke forestillet sig denne følelse. 
Hun kender udmærket fornemmelsen af pik i sig, også af en pik der ikke er lille. Men denne totale opfyldning er meget mere intens. Vibrationerne er mere intense nu, hvor vibratoren inden i, bliver presset mod skedevæggen. Mens hun vender sig til fornemmelsen, og slapper af i musklerne, kommer ønsket om at blive bollet. Mærke den store pik bevæge sig i hendes indre, massere hendes trængende muskler.
Han bevæger sig igen, boller hende langsomt men krævende, hun reagerer med at stønne, kan mærke at næste orgasme er godt på vej.

Han ser ned af sin mave. Kan se rødlige balder med stærkt markerede striber, skåret over af en rød sten. Han er ikke helt inde, kan se at fissen ser lidt udspændt ud. Han begynder at bevæge sig, kneppe den unge skønhed langsomt, insisterende. Nyde at mærke når han fjerner sig og nærmer sig epicentret for vibrationerne. Han tænker, at det er de bedste 1000 kr. han har brugt, forstår nu hvorfor kvinder er så glade for diverse massageapparater. Han presser sig længere ind, helt ind. Kan hun ta’ det? Han er ligeglad, han vil ha’ det. Hun giver sig, laver mere lyd. Er i bund, kan føle varmen fra hendes røv på sin mave. Står og nyder det lidt, mærker hun spænder og kramper inden han trækker sig ud. Han ønsker det mere intenst.

Fuck han støder til nu, helt i bund, det gør ondt, men gør også noget andet. Hun mærker det komme, som en bølge rullende, skyllende ind over hende. Besætter hende. Bagefter mener hun at hun skreg sin orgasme ud, men hun er ikke sikker. Hun er dog sikker på at han ikke boller hende mere. Hun prøver at svaje mere i ryggen, gøre sig mere åben, tiltrækkende. Vil ha’ ham igen.
Hun mærker at han vrikker med buttplug’en, det er ikke så slemt, måske analsex en dag?

Hun kan mærke han trækker i den, det er ikke nemmere at få den ud end ind. Han er heller ikke blid nu, men smerten er kortvarig. Det er noget andet når han stikker den anden ind.
Det er langsomt, hun føler hvordan ringmusklen langsomt bliver tvunget åben. Hun kan se det for sig i sit mørke. Hun kan se et lille numsehul blive fyldt. Hun stønner, det er hårdt men også godt. Åhh, den kom ind, hun kan mærke at hun trækker sig lidt sammen, og at den er noget længere end den forrige.

Der skal noget mere til, han henter en anden og størrer buttplug, giver den en gang glidecreme, han er jo ikke sadist. Trækker hurtigt jewlen ud, hun gir et skrig. Og så presser han langsomt den anden ind. Det ser godt ud, når røvhullet bliver åbnet langsomt, bestemt en oplevelse man ikke må undgå. Hun stønner passende anstrengt. Fordelen ved unge piger frem for ældre mere erfarne. Deres prøvelser lyder mere ægte. Det sidste skub, og det virker som om at plug’en bliver suget ind. Han stiller sig hen igen, pikken mod hullet og presser sig uden videre ind. Ja det er godt. Det klemmer helt rigtigt nu. Fuck yeah, nu skal hun have pik. Han knepper hende hårdere nu og lidt hurtigere. Hun stønner opfordrende.
Han knepper løs, presser sig ind og over hende, hvis hendes arme og ben ikke var spændt fast, så ville hun ligge på maven nu. Men han har helt styr på, at hun bliver hvor hun er.
Pikken banker ind, bliver klemt af fissen, mere klemt af plug og vibrator. Han lukker øjnene, stønner intens, nærmest om kap med pigen. Fuck det er så godt, bruger hende grundigt med sin pik, hun skriger og hyler. Det er umuligt at afgøre om hun mener STOP eller BLIV VED. Ikke at det bekymrer ham på nogen måde, lige nu er hun et kneppehul, der bare skal bruges til han er tilfreds. 

Hun bliver bollet, mere end det, hun bliver kneppet og pulet. Hun kan ikke lade være med at skrige og hyle. Der er stadig følelsen af at være spændt ud og fyldt, men den er ikke længere ubehagelig. Hun føler både at hun snart er udmattet og ikke kan mere og at han ikke må stoppe. Kan ikke skelne imellem om hun kommer eller ej. Det føles som en konstant rus på en bund af smerte.

Han føler at han gennempuler pigen, hans pik går som et stempel, der er ved at overophede. Han er i en tilstand, hvor han ikke ville opdage om han kneppede hende i stykker. Han øger tempoet, mærker at han snart kommer igen. Føler den lille ekstra fornemmelse af stivhed og så kommer han. Presser sig i bund, spuler det indre af pigen med sæd. Kommer lige så kraftigt som første gang. Det sprøjter 1, 2 gange og så føles det som om det stille løber ud. Han trækker sig ud og sætter sig slap i stolen, nyder synet af den helt åbne udpulede fisse.

Shit hvor han bliver ved. Hun føler at hun ville blive skudt gennem væggen, hvis han ikke holdt fast. Opfatter at han sætter farten op, hun troede at han var på max. Så mærker hun det, sperm bliver pumpet ud i hende. Hun kommer helt bestemt igen, tanken hun lige nåede at fornemme kommer tilbage mens orgasmen klinger ud.
Han tog hende uden gummi, fuck, hun har ikke prævention. Hun er både angst og ligeglad, føler sig slap og tilfreds. Kan mærke at noget løber ud af hende. Sæd tænker hun og smiler.

Han kan se det komme, en lille stille strøm af sæd. Han er klar med mobilen, tager et videoklip. Det er dette det hele drejer sig om. Synet af og tanken om at komme i en ung pige. Alt det andet er bare midlet for at komme hertil. 

Efter at rusen har lagt sig, løsner han hendes udmattede krop og begynder stille at tage tøj på og pakke sammen.
Bevidst vasker han sig ikke, vil nyde tanken om at hendes lugt er på hans lem resten af dagen. 
Han efterlader en notits om at hun bare kan aflevere nøglekortet i receptionen. Uden at kigge på pigen i sengen går han ud af værelset med sine tasker. På vej hen til elevatoren sletter han matchet på Tinder og blokerer hende på Snapchat. 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER