LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Analsex

Dato: 08.01.2020


Uddrag af en korrespondance

Hej Trine

Tak for din beretning om turen til træningscenteret, jeg vil så lige kvittere med at fortælle dig lidt om dagen før min fødselsdag i lørdags.

Som jeg fortalte dig tidligere, så skulle vi op i sommerhuset og holde min fødselsdag.
Vi fik pakket vores lille bil, 2 drenges computere fylder godt i bagagerummet på en i30’er. Men vi kom godt derop og fik pakket ud, inden min kone tog ud og hentede pizza til en hurtig aftensmad.
Drengene gik over i den lille hytte med computer, el radiator og dyner/madras til køjesengen.

Efter vi havde spist, så vi dem ikke før næste eftermiddag.
Så min kone og jeg kunne sidde og slappe af i lænestolene, høre lidt musik og bare være sammen.
Vi blev hurtigt enige om at rækkefølgen sex og rødvin ville være bedre end rødvin og sex. I hvert fald hvad angår kvaliteten af sexen, og analsex blev også omtalt. Så jeg skyndte mig ud på badeværelset og tog en blå pille.
Vi gik så ind i soveværelset og jeg åbnede for kufferten og fandt en nyindkøbt sort ekstra kort nederdel.
Jeg lod lige fingre kører hen over det som lå i bunden af kufferten. Som altid havde jeg pakket lidt med til sjov.
Der var min kones ynglinge, womanizeren og hendes wand. Derudover var der også en laktop, kæder og manchetter. Selv om jeg, som du godt ved, faktisk bedre kan lide at bruge plaststrips. En bambuspind, der bider godt og en blødt slebet malerpind er jo for længst flyttet ind, så dem behøver jeg ikke at tage med når vi tager i sommerhuset. Alle disse dejlige ting fik dog lov til at blive liggende.

Min kone tog nederdelen på, vrikkede med røven og smuttede grinende væk,- da jeg prøvede at tage fat i hende. Den korte nederdel og hendes hestehale, gjorde at hun gav et indtryk af en ung pige. Præcist som jeg havde forestillet mig, da jeg sad og købte ind på Zalando. Hun lagde sig ned og spredte benene, så jeg fik et godt syn på hendes små hvide trusser.

Hurtigt fik jeg smidt bukserne og begyndte at kæle med min pik. Jeg kravlede op i sengen, satte mig mellem hendes ben, og begyndte at kæle for hendes fisse.
Den var allerede våd, havde sikkert været det siden hun gik ind i soveværelset. Uden problemer, fik jeg en finger ind og begynder at kneppe hende. Jeg kunne mærke at det nærmest løb ud af hende, og hun begyndte at trække vejret tungt. Jeg trak fingeren ud og nød duften af min kvindes utæmmede liderlighed.
Jeg fik spredt og løftede hendes ben, og placerede min pik ud for hendes våde hul, og pressede mig helt i bund.
Uden anden forberedelse, begyndte jeg at banke mit stive lem hårdt ind i hende. Jeg kunne mærke at jeg var helt stiv, følte den specielle følelse jeg får, når jeg har taget en pille, og hun stønnede højlydt. Jeg holdt godt fast om hende og gennempulede hende.
Det var rå og dyrisk sex. Min pik hamrede ubarmhjertigt ind i hende, et stempel som hurtigt og hårdt kørte frem og tilbage. Lyden af hud der rammer hud blev blandet med vores stønnen.
Jeg trak mig ud og bad hende stille sig på alle fire. Hun vendte sig om, på vejen rundt gav hun min pik et klem og sagde at den store bandit ikke skulle op i røven.
Hun stod hurtigt på alle fire. Nederdelen dækkede lige præcis røven. Jeg skulle ikke løfte meget før jeg kunne se trusserne. Jeg tog fat i trusserne og trak dem til siden. Bankede pikken ind igen og kneppede hende hårdt. Tog fat om hendes hofter og holdt hende fast. Mit blik gled hen over hendes ryg, fra den svingende hestehale og til hendes tildækkede røv. Nederdelen behøvede ikke engang at blive løftet. Jeg kunne kneppe hende uden at trække den op, men lidt efter trak jeg den alligevel op over hendes fristende røv. Jeg nød synet af hendes balder gennem de gennemsigtige hvide trusser og kunne se min store pik trænge ind i hende.

Jeg trak mig lidt ud, for at tage en pause og få vejret igen. Imens tog jeg på hendes balder. Hev og æltede dem, gav dem nogle slag, og trak trusserne ned inden hun lagde sig på maven, med nederdelen helt oppe på ryggen.
Jeg lagde mig ind over hende og trængte ind i fissen igen. Pressede hende ned mod madrassen og kneppede løs igen.
Jeg fik trukket mig ud og fandt hendes stramme hul, hun brokkede sig over, at jeg ikke brugte tid på at smøre og forberede hende. Men jeg pressede mig bare ind, kneppede hende lidt inden jeg trak mig ud og spurgte om hun ville smøres.
Hun stønnede, at jeg bare kunne fortsætte, nu jeg var i gang, og jeg gled hurtigt ind igen. Kunne mærke hendes stramme ringmuskel om min pik, mens jeg kneppede hendes røv, lige så vildt som i fissen før.
Endnu engang pressede jeg hende hårdt ned i madrassen, denne gang med pikken dybt i hendes villige røv. Hun skreg og ømmede sig, sagde ‘av’ og ‘stop’, mens hun stadigt stønnede pressede sig tilbage mod mig.

Igen måtte jeg trække mig ud og få vejret igen, havde kneppet hurtigt og vildt. Jeg faldt ned på ryggen ved siden af hende og hun vendte sig om på siden. Med ryggen til mig og pressede røven bagud. Jeg vendte mig mod hende, satte pikken mod den villige røv igen og gled ubesværet ind, mærkede lige at hun stadig var en smule stram. Så tog jeg fat om hende og begyndte at bevæge mig igen. Først lidt stille, bare for at nyde fornemmelsen af ringmusklens stramhed. Så kneppede jeg hende igen, bankede min pik hårdt op i hende, uden tanke på om det kunne gøre ondt på hende, ophidset og opmuntret når hun udtrykte smerte. Hun stønnede højt, tiggede og bad om mere, jeg bankede hårdt og hurtigt, stønnede tungt. Og så kom jeg kraftigt oppe i hendes røv, tømte mig med et brøl og mærkede at kramperne i pikken fik 2  - 3 mindre sprøjt malket ud, med faldende styrke.

Fuldstændigt udmattet, trak jeg mig ud og trak vejret tungt ind og ud. Min pik føltes helt brugt, og jeg havde ikke behov for at kæle med den nu.
Min dejlige kone vendte sig og vi kyssede intenst, hun takkede mig for at ville bruge hende som spermsæk.
Vi krammede og kælede noget mere, nød hinandens nærvær og varme, inden vi gik over til aftenens næste punkt. Den flaske rødvin hun åbnede, da jeg tog min blå pille.

Næste formiddag tog vi en omgang mere, der var det hendes fisse som blev spulet igennem. Men lige så vildt og intensivt som i røven natten før.'

Jeg håber, at du også har haft en god weekend.
Jeg tænkte faktisk på dig under begge knald, om din mand straffer din røv for dit eventyr i fitnessklubben. Og hvordan det måtte have været for dig, hvis Birger og hans hestepik havde brugt dig røv. Hvordan tårerne ville løbe ned af din kind, mens hvad der startede som en hulken, bliver til højlydt gråd. Fuck hvor ville jeg gerne kneppe en kvinde i røven, mens hun græder.

Kh
Bent

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER