LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Finn P©

Genre: I naturen

Dato: 14.07.2010


Cykelsex

Jeg har tidligere berettet om nogle begivenhedsrige cykelture i de nordsjællandske skove. I sommer har jeg haft flere erotiske oplevelser, som jeg vil berette om. Når jeg er i mit sommerhus i Tisvilde, træner jeg ofte på cykel i Tisvilde hegn, hvor jeg har en fast rute, jeg kører. Midtvejs på ruten, kommer jeg på en skovvej tæt ved stranden, og når det er varmt, plejer jeg at køre ned til stranden og holde drikkepause og tage et havbad. Det er ikke nødvendigt med badetøj, da jeg som regel er alene, og i øvrigt er der ingen problemer, da det er en del af den store nøgenbadestrand.  

En varm sommerdag styrede jeg igen mod min rasteplads og kunne da konstaterede, at der på stranden lige til venstre for nedkørslen lå et ungt par. Jeg bemærkede med et samme, at de begge var helt glatbarberet og var meget optaget af at kysse hinanden og kæle for hinanden. Hans kønsorgan var af anseelig størrelse, og hendes ungpigeagtige skamlæber var meget udstående. Vi hilste på hinanden, og jeg trak til højre for vejen for at klæde mig af og drikke af cykelflasken. Parret var blevet mere og mere ivrige og uden at ænse mig, begyndte han at lege med hendes kusse og stikke en finger op i hendes revne, og hun legede med hans lem, som voksede yderligere. Jeg prøvede at virke uanfægtet og gik ned til vandet for at få min svømmetur. Ude fra vandet kunne jeg følge, hvordan hun nu lagde sig på knæ og begyndte at sutte på hans lem, som hurtigt strittede op i vejret.  

På vej op fra vandet så jeg, at hun nu havde sat sig overskrævs på ham og førte den stive pik ind i sin revne. Da hun kørte op og ned, svingede hendes store bryster vildt. Jeg blev påvirket af det pirrende syn, og mit lem begyndte at vippe ud i luften. Jeg prøvede forgæves med hænderne at skjule min tilstand, men da jeg kom over til mit tøj, kiggede pigen på mig med en glimt i øjet og vinkede mig over til dem. ”Du ser ud som en, der har lyst til at være med, så du skal ikke være genert, for du er vist godt udrustet” og i det samme fjernede hun mine hænder, tog om min pik, som hun først gned, til den blev hård og stiv, hvorefter hun trak mig nærmere og begyndte at sutte på pikhovedet og skaftet. ”Min kæreste trænger vist til afløsning, så det må være din tur”. Hun lagde sig nu på ryggen med spredte ben, trak mig ned over sig og førte mit jern ind i sin våde fisse. Musklerne strammede godt om pikken og jeg red hende heftigt, imens manden stod og betragtede os med et smil imens han gned sin velvoksne kæp. Jeg kom med en kraftig udløsning, og hun smilede og gav mig et kys, hvorefter jeg gik over til mit tøj for at gøre klar til den videre færd. Min pik var godt fedtet ind og stadig halvstiv, så jeg havde problemer med at få den stoppet ned i de stramme cykelshorts. Da jeg var klar og tog min cykel for at trække op til vejen, så jeg at parret nu var i gang igen, idet hun sad på knæ med front mod mig, imens han bagfra kørte sin stang ud og ind. De råbte ”Fortsat god tur” og jeg svarede igen med ønske om god fornøjelse. På resten af turen kunne jeg mærke nogen ømhed i nosserne efter den voldsomme medfart men jeg smilede for mig selv ved tanken om den tilfældige men heldige oplevelse. 

Hen på sommeren traf jeg på et ægtepar, Ole og Susan, som også cyklede meget, og vi kørte ofte ture sammen. Hun var 44 år, og Ole var 48 år, men de havde begge cyklet i mange år og var i meget fin fysisk form og havde begge sportstrænede kroppe. Specielt var det en fornøjelse for mig at køre bag Susan og betragte hendes faste ende i de stramme cykelbukser, og jeg forestillede mig hvordan hendes kusse gled frem og tilbage på sadlen. Tillige havde hun altid et frækt blik i øjnene. Når Ole var i cykelantræk, kunne man også af bulen foran fornemme, at han var veludrustet.
Ole var hurtigere på cykel end mig, og han yndede ofte at udfordre mig til at køre en spurt, hvor han stort set altid kom først til det aftalte mål. En dag vi var ude på tur, var han ved at overgår sig selv i overmod, og han foreslog derfor, at vi i dag ikke blot skulle køre om kap, men at taberen skulle give en flaske snaps til en efterfølgende frokost. Inden jeg havde nået at acceptere konkurrencen, blandede Susan sig og sagde, at det ikke var tilstrækkelig indsats. Hun foreslog derfor med et lystent smil, at ”hun var præmien” og at vinderen skulle få lov til at ”disponere over hendes krop” og få ”en tur på madrassen”. Sådan havde jeg aldrig oplevet hende før, men jeg blev straks opildnet, da jeg havde alt at vinde og intet at tabe. Ole var også med på det, sejrsstolt som sædvanlig, da han mente at kende resultatet og derfor ikke løb nogen risiko.
I begyndelsen fulgtes vi af, og så prøvede jeg at køre fra ham, men forgæves, for han lå lige bag mig, og da vi var 200 meter fra mål, pressede han sig lige så stille forbi mig. Jeg var ved at give op, men da så jeg for mig Susans smækre og tillokkende krop og tanken om, at den kunne blive mig, gav mig pludselig uanede kræfter. Jeg satte i højere gear, rejste mig op i pedalerne, og mirakuløst fik jeg nogle få meter før mål presset mig forbi Ole og vandt med en halv hjulbredde. Jeg var helt ekstatisk, mens Ole surmulede over sit nederlag og tanken om, at jeg skulle ”bestige” hans kone. Susan kom op til os, gav mig et kys på kinden og lykønskede mig, og sagde, at præmien kunne indløses, når vi kom hjem. Resten af turen nærmest fløj af sted. Da vi kom hjem til Susan og Ole, tog vi først et bad i deres bruserum i kælderen, og jeg fik da et glimt af Susan lækre og faste krop, og det satte forventningerne i vejret. Jeg konstaterede også, at jeg havde vurderet rigtigt, for Ole havde et mægtigt organ mellem benene.
Vi nød den lækre frokost og den nyindkøbte snaps, så stemningen blev mere løssluppen. Med et rejste Susan sig og sagde ”nu til sagen”, tog mig om skulderen og fortsatte med at sige, at hun nu gik ind i soveværelset, og jeg kunne komme om 5 minutter. Uden at se på Ole rejste jeg mig kort efter og med bankende hjerte gik jeg hen mod deres soveværelse. Det første jeg så, da jeg åbnede døren var en splitternøgen Susan, der lå på ryggen på sengen, så jeg rigtig kunne se hendes spændte bryster og sorthårede dusk, og det bevirkede straks, at mit lem begyndte at røre sig i bukserne. ”Klæd dig af og kom over til mig” beordrede hun. Det havde sit besvær, at få bukserne af, da pikken strittede imod. Den vippede da også straks ud i luften, da den blev frigjort. Susan kiggede og nikkede anerkendende. Jeg lagde mig ved siden af hende og mærkede straks hendes hænder kæle for min krop for herefter at nærme sig mit skridt og nulre nosserne og køre hånden op og ned af skaftet på min strittende pik. Jeg begyndte selvfølgelig også at beføle hende og mærkede de faste bryster med brystvorter, der straks blev store og stive. Da jeg fik hånden ned til hendes kusse, kunne jeg straks mærke, at skamlæberne var opsvulmede, klitten hård og hun var drivende våd, så min finger helt automatisk gled ind i revnen. Da vi havde kælet lidt, hviskede hun ”Lad mig mærke dit stive jern i min våde fisse”, og da jeg lagde mig ovenpå hende, førte hun straks med sikker hånd mit stive organ ind i den våde skede og vippede dejligt med enden og strammede med sine sportstrænede muskler om pikken, så skeden nærmest sugede sig fast omkring mit stive lem.
Uden jeg havde opdaget det, var Ole også kommet ind i soveværelset, og jeg så ham pludselig stå ved hovedgærdet med en kæmpemæssig pæl strittende ud i luften, mens han gned på den. Man kunne tydeligt se de kraftige blodårer på skaftet og det dominerende pikhoved. Susan greb den, og da hun ikke kunne få den særlig langt ind i munden suttede hun på det store faste blåviolette pikhoved. Med en kraftig stønnen kom jeg nu i en voldsom orgasme og sprøjtede min sæd op i hendes skede. Da jeg havde trukket det dryppende organ ud, stod Ole straks parat, og stak sin tykke kæp op i kussen. Trods størrelsen gled den let ind, da Susan efter min omgang var våd og udvidet. Det var et flot syn at se Oles jern glide ud og ind. Imens havde Susan taget min pik i munden og ikke alene fik hun den slikket ren, men hurtigt var den på højkant igen. Ole vendte nu Susan om på knæ og jog pikken ind igen. Nu var det ham, der med et brøl rev den ud og sprøjtede en hel spermsø ud over hendes ende. Susan var umættelig og skreg på mere pik. Jeg stillede mig nu bagved og stak min stive jern ind i den krævende revne. Pludselig kun jeg mærke skeden stramme endnu mere om min pik, og hun kom med hele flere orgasmer i træk. Jeg kørte roligt videre, indtil det igen begyndte at kilde i pikken, og nu var det mig, der rev den pulserende pik ud og udgød en stor portion sæd ud over hende. Vi faldt alle tre sammen, og da vi kom til hægter, sluttede vi igen med et bad. Vi var enige om, at det ikke var sidste gang, at vi skulle ”følge det træningsprogram”.

En anden dag havde jeg en meget speciel oplevelse. Jeg kom kørende med god fart på cykelstien i et villakvarter. Pludselig så jeg en pige komme ud af en indkørsel trækkende med en cykel, og hun havde ikke set mig. Jeg prøvede at undvige men forgæves, så jeg ramte hendes cykelstyr med låret og væltede med cyklen. Hun var dybt ulykkelig, men jeg havde sluppet med nogle hudafskrabninger på armen og en kraftigt ”trælår”. Hun tilbød straks, at jeg kunne komme med indenfor og blive behandlet. Jeg humpede med, blev anbragt i en stol og fik renset sårene. Hun tilbød også at massere og påsmøre noget varmecreme på mit blå og ømme lår. Jeg blev anbragt på sengen i hendes soveværelse, og hun begyndte at massere låret. Hun måtte dog erkende, at hun ikke rigtig kunne få fat, fordi jeg havde cykelshorts på. Hun foreslog derfor, at jeg tog bukserne af, så hun bedre kunne massere og smøre mig. Jeg blev lidt flov ved forslaget, da jeg ikke havde noget på under cykelbukserne, men jeg synes heller ikke, jeg kunne undslå mig. Jeg nikkede derfor blot og løftede enden, så hun kunne trække bukserne af. Det gibbede lidt i hende, da min manddom derved kom frem i lystet, men hun lod som ingenting. Jeg lå derfor med mit køn helt udstillet.
Hun startede nu med at bearbejde mit ømme lår, og hendes hænder kom betænkelig nær mine kønsdele. Jeg prøvede at tænke på alt muligt andet, men det hjalp ikke, for jeg kunne mærke, at det begyndte at rumstere i mit lem, og den begyndte at vokse i størrelse og dirre en smule. Da hun kom til at strejfe mine nosser med hænderne, blev den halvstiv, og inden længe strittede den ud i luften i sin fulde længde. Jeg undskyldte, men hun smilte, at det var godt at se, at jeg reagerede som et mandfolk, og at det var et rigtig flot syn.  Hun masserede roligt videre og kom nu helt op på inderlårene og i lysken, og kom jævnligt til at berøre min stive kæp.. Hun blev da også påvirket af synet, og pludselig kunne jeg mærke hendes hånd gribe om pikken og køre forhuden op og ned, og lidt efter bøjede hun sig ned over mig, og jeg kunne mærke hendes fugtige mund omslutte mit lem. Jeg begyndte at beføle hende på brysterne og i skridtet. Hun fik herefter hurtigt fik smidt tøjet, og jeg kunne mærke brystvorterne stivne, og at hun blev våd i kussen. Det begyndte at prikke i min jernhårde pik, så jeg fik lagt hende ned og førte pikken ind i hendes varme gyde. Jeg trak mig ud og lagde hende på siden, så jeg med seje rolige træk kunne køre pikken frem og tilbage. Hun blev mere optændt og vrikkede med enden, for at få pikken helt i bund, inden hun fik en højlydt orgasme. Hurtigt efter udgød jeg med et brøl min sperm oppe i hendes indre. Det hjalp gevaldigt på mine skader, og jeg kunne fortsætte min tur. Da jeg gik ud, bemærkede jeg, at der på postkassen stod 2 navne, men jeg fandt aldrig ud af, om hun var gift eller alene, men det var også uden betydning for min dejlige oplevelse.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER