LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Finn P©

Genre: Par + 1

Dato: 20.08.2019


Fræk trekant

Min kæreste Anne og jeg har flere gange haft trekanter med mænd, som vi har fået kontakt med på en datingside.

En af de første gange var med Jens på 42 år. Han var gift i et sexløst ægteskab, og han kom jævnligt i swingerklub og havde tidligere været husven hos et ægtepar. Vi havde aftalt, at han skulle komme hos os en formiddag. Vi var spændte på, om han dukkede op, men han var der præcis til tiden. Vi kunne mærke, at han var lidt anspændt og nervøs, men da vi startede med at drikke kaffe og hyggesnakke, slappede han af. Han fortalte, at han tændte meget på modne kvinder som Anne. Hun er buttet med store bryster og en våd behåret trimmet kusse.

Efter et stykke tid foreslog Anne, at vi skulle lege en selskabsleg, og det var vi med på. Hun hentede en flaske og sagde, at hun ville snurre flasken, og den som flasken pegede på skulle lægge et stykke tøj. Under stor morskab måtte vi efterhånden aflevere vores tøj, og snart sad vi alle i undertøj. Anne var iført frækt undertøj, en BH med halvskåle og en g-streng, som ikke skjulte meget. Da Jens sad i underbukser, kunne vi se, at han havde en ordentlig bule, og Anne kunne ikke lade være med at føle på den og sige, at det lovede godt. Ved næste runde blev Jens udpeget. Anne kommanderede ham op at stå, hvorefter hun hev hans underbukser ned, og i det samme blev hans stive pik frigjort og svirpede skråt i vejret, en stor stiv krabat på omkring 20 cm og med et kraftfuldt pikhoved.

Da vi alle var nøgne, begyndte vi mænd at kæle for Anne, og hun fik straks stive brystvorter og blev meget våd i kussen, og hun legede med vores stive pikke. Nu hev hun os ud på gulvet, hvor vi fortsatte med at kæle for hende og lege med hinandens pikke. Jeg hentede så et tæppe, som blev lagt på spisebordet, hvorefter Anne blev anbragt på ryggen på bordet med benene over ryglænet på 2 stole, så der var frit udsyn til alle herlighederne. Jens startede med at knæle ned og slikke hende i fissen, mens jeg skiftevis kælede for hendes bryster og legede med Jens´ nosser og pik.

Nu ønskede jeg at komme til, så Jens veg pladsen, så jeg kunne stå på gulvet og føre min pik ind i Annes fisse. Jens stillede sig ved siden, så Anne kunne lege med hans pik, og han kravlede op, så hun kunne sutte hans pik. Lige før jeg var ved at komme, trak jeg mig ud og sagde, at jeg skulle have afløsning. Vi forlanger kondom, så Jens fandt et frem for at tage det på. Da han ikke var så vant til det, stod han og fumlede, så Anne tog det fra ham, og på ingen tid havde hun fået det rullet ned over hans stive organ. Med lidt forsigtighed fik han lirket kæmpepikken ind i hendes revne og kørte så løs. Jeg kunne så samtidig kæle for Annes klit og kunne mærke hans stive lem bevæge sig, og tilmed kunne jeg få listet en finger ind i fissen samtidig med han kneppede hende, og hun stønnede højt.

På et tidspunkt sagde Anne, at nu ville hun gerne have den bagfra. Hun blev så hjulpet ned og anbragte sig på knæene på en madras på gulvet. Jeg satte mig bagved hende, og Jens førte så mit stive lem ind i hendes revne, og han satte sig foran hende, så hun samtidig kunne sutte hans pik. Nu kunne jeg ikke mere, og sprøjtede kraftigt i hende.
Så var det Jens tur, og han bad hende lægge sig på ryggen, for han ville gerne slikke hende, mens hun stadig havde mit sperm i sig. Da han havde slikket hende grundigt, satte han sig tilrette, så hun kunne lægge benene over hans skulder, og han kunne pumpe løs med pikken. Han spurgte om han måtte sprøjte på hende, og da det var i orden trak han sig ud, rev kondomet af og onanerede over hende, så han kommet med nogle mægtige sprøjt ud over hendes krop og bryster, og hun smurte spermen ud over kroppen.

Vi satte os nu igen omkring bordet og fil et glas hvidvin, mens vi slappede af. Pludselig kunne vi se, at Jens pik igen voksede og rejste hovedet. Anne tog om den, og hurtigt strittede den igen ud i luften. Hun spurgte, om han ville have en omgang mere og mon ikke. Denne gang lagde hun ham på ryggen på madrassen og sænkede første kussen ned over hans ansigt, så han kunne slikke hendes våde safter, og imens gav jeg ham et handjob. Nu bevægede Anne sig hen over pikken og førte den op i kussen og kørte op og ned, så hendes store bryster gyngede, og hun er god til at klemme om pikken med sine kussemuskler, så inden længe kom han for anden gang med et mægtigt brøl.

Det blev starten på et godt bekendtskab, og Jens har siden besøgt os flere gange og også deltaget i sexmøder med Anne og hendes veninde

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER