LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Finn P©

Genre: Par + 1

Dato: 29.12.2017


Husmassør

På en datingside fik min kæreste og jeg kontakt med en ældre biseksuel mand som tilbød vederlagsfri massage. Vi kontaktede ham og spurgte, hvilke former for massage, han kunne tilbyde. Han svarede, at han kunne tilbyde både almindelig kropsmassage såvel som intimmassage, tantramassage, erotisk massage og yonimassage (vaginalmassage).

Han havde udviklet et program med G punkt stimulation med fisseslik til Q og tvangsmalkning, sut og prostata stimulation til M. Han brugte massagecreme og mandel- eller oliven olie. Til piger kunne han tilbyde en lille leg. De får sat tøjklemmer i de yderste kønslæber, og når klemmerne har siddet kort tid, samler blodet sig, og læberne bliver meget følsomme for berøringer og slik.

Vi skrev frem og tilbage for at afstemme forventninger og ønsker. Han forestillede sig, at vi først fik gammeldags kropsmassage med udstrækning af nerver og muskler, ca. 15 min, herefter en time olie massage med sut og slik.
Han opfordrede os til at tænke over, om vi havde fantasier eller ønsker, som skulle afprøves. Han mente, at det er vigtigt, at vi begge mentalt forberedte os, og at vi fantaserede om, hvad vi ønskede at opleve, da det var hans opfattelse og erfaring, at piger så blev rigtig våde og fik ydre og indre orgasmer, ofte flere og lange.

Min kæreste skulle så få opvarmnings massage, og om hun ønskede at være nøgen eller med trusser var op til hende selv. Han havde små overraskelser og lege, som han håbede hun ville lege med på. Når han fornemmede og kunne mærke, at hun er moden og åben, ville han tage initiativ. Hun får stimuleret sin fantasi og oplevelse, vagina slikkes og G punkt stimuleres. Der var tale om massage, som hen ad vejen ville blive mere og mere intim. Jeg skulle får samme tur, med opvarmning, malkning og prostata massage samt sut og slik. Vi mænd er hurtigere og kommer hurtigere end piger, og vi forventer ofte mere kontant afregning.

Efter alle disse indledende drøftelser fik vi endelig aftalt en dag, hvor han skulle komme. Det viste sig, at han var en mand, som virkede tillidsvækkende, og som trods sin alder stadig var i god form og atletisk bygget. Vi startede med at hygge os over en kop kaffe. Herefter fandt han sine remedier frem, og gjorde sig klar ved at smide trøjen, så han kun havde hvide lærredsbukser på. Min kæreste gjorde sig klar til at komme under behandling ved at smide alt tøjet. Nøgen lagde hun sig op på briksen på maven, og han gik i gang med at smøre hende ind og massere først med creme og herefter med olie. Det blev gjort grundig med hendes fingre, tæer, lemmer og hele kroppen, og han kom godt i dybden. Han startede med overkroppen og arbejdede sig nedad. Benene fik en omgang, og ballerne blev godt bearbejdet. Jeg kunne nu se, at kæresten blev påvirket og uvilkårlig spredte benene lidt, og det glimtede vådt i kussen. Så fik inderlårene en tur, og han masserede mellemkødet og berørte kønslæberne, og med en finger bearbejdede han anus.

Så skulle hun vende sig om på ryggen, og forsiden fik nu samme tur. Hendes store bryster blev masseret grundigt, så brystvorterne begyndte at strutte. Fra tæerne arbejdede han sig op til inderlårene og vred benene, så musklerne blev udstrakte. Så nærmede han sig hendes køn, og først masserede han med en hånd ovenpå kussen og herefter fik kønslæberne og klitoris en omgang. Hun blev mere og mere våd og urolig. Da han lavede presmassage med en finger i skeden, kom hun i en orgasme, og han fortsatte blidt, så der kom flere orgasmer. Midt i det hele havde han lagt bukserne og masserede hende nøgen, og efter kort tid stod han med kraftig erektion. Det var en flot tyk og lige pik. Efter han havde brugt fingrene nænsomt i kussen, stak han først en finger ind, herefter to og til sidst tre fingre mens han masserede skeden. Så begyndte han at køre fingrene hurtigt og kom helt i bund i skeden og kæresten skreg højt i voldsom orgasme, og kussesaften drev ud af hende.

Efter en kort pause trak han hende hen til kanten af briksen og lod benene hvile på 2 stole, hvorefter han først knælede ned og slikkede hende i kussen, og herefter førte han stille og rolig sin penis ind i skeden, og kunne hermed massere skeden med sin pik ved at foretage langsomme rolige bevægelser. Da hun havde fået yderligere en orgasme, trak han sig langsomt ud og forklarede, at det ikke var meningen, at han skulle få udløsning. Kæresten var helt ør og udmattet efter denne omgang men havde en god følelse.

Herefter var det min tur, og jeg lagde mig nøgen på maven på briksen. Krop og lemmer fik en grundig omgang og det gjorde godt for mine spændinger i skulderen og mine ømme lægmuskler efter løbetur tidligere på dagen. Ballerne blev æltet grundigt og efter grundig smørelse med olie førte han forsigtig en finger ind i anus, masserede endetarmen blidt og kom helt i bund og maserede prostatakirtlen. Da han tog sig af inderlår og mellemkødet, kunne det ikke undgås, at han kom til at berøre min penis og pung, og det var dejligt.

Da jeg herefter skulle vende mig om på ryggen, var pikken blevet halvstiv, men han fortsatte uanfægtet med massage af forsiden. Jeg fik også nogle vrid med benene og fik masseret lårene, og så kom han ofte til at skubbe eller daske til mit lem, som voksede mere og mere. Nu blev han mere direkte og masserede nosser og pik med hjælp af masser af olie. Han kaldte min kæreste hen og viste hende, hvor der på undersiden af pikskaftet var godt at berøre for at give erektion.

Da han med hånden havde maseret pikken godt og grundigt, strittede den lige op i luften. Jeg spurgte så til hans overraskelse, om vi ikke lige kunne holde en lille pause, men det var i orden. Jeg synes, at tilstanden skulle udnyttes, så jeg bad min kæreste om at stille sig med ryggen til og støtte sig til bordet. Herefter gik jeg bag hende og stødte min stive pik op i hende og kneppede hende heftigt. Massøren var også blevet påvirket og havde fået stiv pik. Han legede så med mine nosser, mens jeg kørte løs, og kæresten tog ham på hans stive jern. Jeg stoppede, inden jeg fik udløsning og meldte, at nu var jeg klar til at fortsætte behandlingen. Da jeg kom igen, blev jeg skubbet frem til kanten, og massøren masserede nu igen dybt i anus, imens han fortsatte med at manipulere mit lem. Jeg blev voldsomt ophidset, og pludselig kom jeg i et mægtigt sprøjt ud over maven.

Nu sad vi alle 3 et stykke tid og slappede af med et glas vin. Min kæreste kunne dog ikke styre sig og begyndte at lege med massørens pik, som stadig var stiv. Så sagde hun, at det var synd, hvis han som den eneste ikke fik udløsning, og hun tilbød, at han kunne kneppe hende rigtigt. Han var nu så ophidset, at han var let at friste. Hun fik ham lagt på ryggen på briksen, satte sig over ham og sænkede sin fisse ned over hans stive lem. Herefter kørte hun løs, indtil han kom i et brøl.

Vi fik behandling af ham flere gange. Min kæreste har en god veninde, som vi nogle gange har dyrket sex med, og vi fortalte hende om vores husmassør. Det interesserede hende meget, og hun spurgte forsigtigt, om hun måske kunne deltage på et tidspunkt. Vi lovede at spørge, og det var massøren med på, og vi aftalte, at Ingrid skulle deltage den følgende gang. Vi var meget spændt på, hvordan det ville forløbe, for Ingrid er meget hæmmet seksuelt, har vanskeligt ved at slappe og ved at få orgasme.

Ved næste behandling fik Ingrid lov til først at komme under behandling. Hun var lidt beklemt ved situationen men klædte sig af og lagde sig op på briksen. Hun er slank med små bryster og har en veltrænet krop. Kussen er glatbarberet, og det passede massøren fint, for så er det nemmere at give intimmassage.  Hun fik den sædvanlige omgang, og vi kunne se, at hun efterhånden begyndte at slappe mere af. Da han lagde hånden på hendes kusse, stivnede hun lige et øjeblik, men så blev hun afslappet igen. Hans fingre kom også ind og masserede Ingrids skede, men han fornemmede snart, at Ingrid ikke kunne få skede orgasme, så han koncentrerede sig om at massere venusbjerget, kønslæberne og klitoris og slikkede hende i kussen. Det gav også virkning, for lidt efter lidt begyndte hun at bevæge sig og stønne sagte, og med en gang rystede hendes spinkle krop i en orgasme. Herefter flød hun helt hen, og han kunne fortsætte.

Kæresten og jeg kiggede på men blev også påvirket og smed tøjet, og jeg fik rejsning, og jeg kunne mærke, at hun var godt våd. Jeg satte mig på en stol med front mod briksen, og kæresten gled ned over min pik. Vi kunne så nyde hinanden med langsomme bevægelser, imens vi stadig kunne følge med i, hvad der foregik på briksen.

På massagebriksen var de nu kommet så vidt, at massøren smed bukserne og masserede videre med sin stive pik i Ingrids skede imens han strøg over hendes venusbjerg og klitoris. Jeg rejste mig lydløst, gik hen til massøren og gjorde tegn til ham, at han skulle trække sig ud. Han smilte og trak langsomt pikken ud. Jeg førte så i stedet min pik ind i Ingrids skede og forsatte i det langsomme tempo. Jeg troede at jeg kunne gøre det, uden Ingrid opdagede, men hun grinede og råbte ”hov, jeg synes massagestaven er blevet længere”. Jeg stoppede, inden jeg kom, og massøren tog over igen. Det lykkedes ham at få Ingrid til at komme igen i en række orgasmer, og det lykkedes også at få berørt hendes g-punkt, så hun kom i en kraftig sprøjteorgasme.

Ingrid var fuldt ud tilfreds, og roste ham meget. Hun havde aldrig tidligere fået så gode orgasmer og så mange. Bagefter fulgte hun interesseret med, da først jeg og til sidst kæresten fik vores behandling. Det morede hende meget, da han fik min stive pik til at sprøjte helt op på skulderen

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER