LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Finn P©

Genre: Job

Dato: 03.05.2009


Krummerik

Da jeg var ung havde jeg – efter min egen opfattelse – et stort problem. Jeg var efter sigende en køn, charmerende fyr og var veludrustet, men mit problem var, at min tissemand var meget skæv eller krum. I slap tilstand var den lidt højredrejet men så nogenlunde normal ud, hvorimod den i stiv tilstand bøjede og krummede og stak skråt ud i luften. Jeg turde derfor ikke indlede noget seksuel forhold til pigerne, og gjorde ikke andet end tage dem på brysterne og rage dem i kussen, og når pigerne forsøgte at komme i lag med mig, trak jeg mig, da jeg var bange for at de skulle grine af min tissemand eller at jeg ikke kunne gennemføre et samleje med den skæve kalorius.

På et tidspunkt læste jeg i et magasin, at en skæv penis, en såkaldt ”krummerik” kunne opereres lige. Det gik jeg og tænkte lidt over, og endelig fik jeg taget mod til mig og fik bestilt tid hos min læge for at drøfte problemet. Det var en ældre læge, som ikke kendte mig særlig godt, så derfor kunne jeg overvinde mig selv til at opsøge ham. Jeg mødte op til den aftalte tid, men da jeg kom ind, meddelte klinikassistenten mig, at min læge var sygemeldt, så der var i stedet en vikar. Det passede mig udmærket, for en vikar, ham ville jeg nok aldrig møde igen.

Jeg blev kaldt ind i konsultationsværelset, og da jeg kom ind sad der en person i hvid kittel med ryggen til, men da vedkommende vendte sig om, fik jeg et chok, for det var en kvindelig læge. Hun var i begyndelsen af 50’erne med opsat hår med begyndende grå stænk. Hun så venligt på mig, og jeg fik stammende forklaret mit problem. Det rørte hende ikke, og hun sagde beroligende, at det nok ikke var så slemt og foreslog, at hun kiggede på den. Jeg lagde bukser og underbukser. Hun kiggede på mit organ, og kunne bekræfte, at den i slap tilstand virkede normal. Det er ærgerligt, at du ikke har et billede med af den i erigeret tilstand, sagde hun, for så kunne jeg bedre vurdere problemet. Jeg skulle til at tage tøjet på igen for at gå med uforrettet sag, da hun pludselig sagde, at hvis jeg gerne ville have en undersøgelse og vurdering i dag, kunne det klares ved, at jeg kunne frembringe rejsning ved at masturbere. Hun henviste mig til at gå hen bag en skærm og onanere, så jeg fik erektion. Jeg gik derhen og gned på gutten med fuld energi, men påvirket som jeg var af den pinagtige situation, kunne jeg ikke få den op at stå. Jeg var så nødt til at bekende over for lægen, at vi nok måtte opgive at komme videre i dag. Sludder, sagde hun, selvfølgelig kan det lade sig gøre. Jeg har fra mit privatliv en del erfaring med at få liv i en mands lem, så kom over til mig og lade mig hjælpe. Jeg blev lagt på ryggen på briksen, og hun tog plastikhandsker på og smurte hænderne og min fyr med creme. Herefter tog hun fat med at malke den og køre forhuden frem og tilbage. Det var nok rigtigt, at hun havde god erfaring med dette, for i løbet af ingen tid, rejste kalorius sig i fuld længde. Hun kiggede på den og bad mig så rejse mig op. Herefter betragtede hun den fra alle sider og følte rigtig på den. Herefter erklærede hun, at den ikke var anderledes end mange andre, hun havde været i berøring med, og hun havde selv erfaret, at de i hvert fald kunne stille en pige tilfreds. Tilmed var der den fordel, at en skæv penis ofte bedre kunne berører pigens g-punkt og derved give hende en kraftig orgasme.

Jeg gik glad og lettet derfra, men jeg var alligevel blevet opstemt af lægens bramfrie facon og hendes berøringer af mit jern, så jeg måtte straks ud og spille den af, da jeg kom hjem. Efter den konsultation så jeg igen fortrøstningsfuldt på tilværelsen og fik selvtillid og tro på, at jeg ikke var anderledes end andre. Jeg turde derfor kaste mig ud i sexlivets fristelser, og da jeg havde let ved at score, var jeg sammen med en del forskellige piger, og mange dejlige våde kusser fik fornøjelse af at stifte bekendtskab med min ”krumsabel”, og ud fra pigernes reaktioner og udbrud var det til stor tilfredsstillelse for dem og bestemt også for mig.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER