LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Finn P©

Genre: Homo

Dato: 19.08.2010


Strand med lystne mænd

En af de varme sommerdage tog jeg til stranden ved Nordkysten. Jeg slog mig ned på nøgenbadestranden, hvor der var mange mennesker. På et tidspunkt blev jeg liderlig af at se de mange nøgne kvinder. Jeg gik derfor hen til et nærliggende skovområde, hvor biseksuelle mænd mødes, og hvor jeg vidste, at man som regel kunne få den spillet af. Her var som sædvanlig en del mænd, der gik rundt på stierne og kiggede hinanden an, og de fleste af dem var nøgne og nogle tilmed med erigerede eller halvstive pikke. Efter jeg havde orienteret mig i området, gik jeg hen til 2 mænd, der stod og legede med hinanden. Jeg tog på deres pikke, og de fik hurtigt i fællesskab min pik godt stiv. Den ene havde en meget tyk og kraftig pik, medens den anden havde en mindre men hård pik. Den store tog nu noget glidecreme frem og smurte sin egen pik og smurte med sin pegefinger den lille i røvhullet, til han vred sig. Herefter tog han kondom på og førte med små tag sin pik ind i anus på ham, hvorefter han kørte løs. Samtidig med tog den lille og jeg på hinandens pikke. Hurtigt kom der tilskuere til, som stod omkring og onanerede, så det så flot ud med flere stiverikker omkring. Efter et stykke tid stønnede den lille og pludselig sprøjtede han ud på jorden foran mig, og jeg kunne høre, at den store også kom.

Jeg kunne herefter gå videre med strittende pik. Yderligere tog jeg en penisring (pubesring) omkring penis og pungen, idet jeg har erfaret, at så kan pikken holde sig stiv og hård længere. Et anden sted stod en mand med shorts på. Han stod og gned sig på pikken uden på bukserne og havde en stor bule i bukserne. Jeg gik hen og berørte den hårde bule i bukserne. Han tog så bukserne af, og hans stive pik vippede frem. Da vi havde leget lidt med hinanden og han havde suttet med saftige sut på min pik, gik jeg videre, da jeg ville vente med udløsning. Et andet sted stod en ældre mand og legede ihærdigt med sin lillebitte men meget stive pik. Jeg gik hen og hjalp ham og han nød også at få lov til at gnide min. Hurtigt kom han i et stort sprøjt. Jeg havde fat i et par andre velvoksne lemme, som det hurtigt lykkedes at få stive, men så trængte jeg til en pause, også for at gemme min udløsning, så jeg gik ned til stranden, tog et bad og lagde mig et stykke tid.

Jeg gik herefter op i skoven igen. Et sted kunne jeg se 3 unge sportstrænede bøsser være i gang. Den ene var i gang med analsex bagfra på den anden, medens denne imens suttede pik på den tredje. De var alle meget veludrustede. Jeg kunne fornemme, at de ikke ville forstyrres, så jeg stod blot og betragtede dem, imens jeg legede med mig selv. Længere henne stod der en mand alene lænet op af et træ med et meget stort lem hængende mellem benene. Jeg stod og kiggede på ham og fingererede ved mit lem, hvorefter han også begyndte at lege med sit vedhæng, så jeg tog det som en opfordring, og gik hen til ham og tog ham på sin store pik. Det kunne han lide, og hans organ voksede og blev stiv og strittede lige ud i luften med flot stort blottet pikhoved. Han gjorde det samme med mig, og vi stod snart begge med ståpik. Han spurgte, om han måtte bolle mig, men det sagde jeg pænt nej til, så vi fortsatte med at onanere hinanden. Nogle gange var jeg ved at komme og måtte bede ham om at holde lidt igen. Pludselig kom han med mærkelige lyde og sprøjtede store ladninger ud.

Jeg gik videre og var nu efterhånden ved at trænge til at få udløsning. På et væltet træ sad en midaldrende mand og gned på en enorm stor og stiv pik. Jeg gik hen og stillede mig foran ham, hvorefter han begyndte at give min pik samme tur. Jeg greb om han tykke pæl, som jeg næsten ikke kunne holde om og kunne rigtig mærke hvor hård og stiv, den var. Da han kunne mærke, at jeg var ved at komme, bøjede han hovedet ned og begyndte at sutte mig til udløsning, og han blev ved, indtil jeg havde sprøjtet hele min ladning ind i munden på ham. Jeg takkede ham, gav hans stang et klem, og da jeg gik videre, kunne jeg se, at han fortsatte med selv at gnide på sin pæl. Jeg gik efter den udflugt tilbage til mit tæppe på stranden godt øm i nosserne og med rød pik.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER