LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Finn P©

Genre: Par + 1

Dato: 18.06.2018


Swingersjov

Tidligere kom min mand og jeg ofte i en lokal swinger klub, og her mødte vi mange søde mennesker. På et tidspunkt varslede klubben imidlertid, at de var nødt til at dreje nøglen rundt. Det var vi mange, der var kede af, så derfor aftalte vi med 3 andre par, at vi i stedet fremover skulle mødes privat hos hinanden. Vi lå aldersmæssigt lige fra begyndelsen af 30’erne til 65 år

Herefter mødtes vi en gang om måneden, og det gik på skift at være arrangør. Som regel foregik det om aftenen hjemme hos værtsparret, men undertiden tog vi på weekendture i sommerhus eller på feriesteder. Om sommeren tog vi nogle gange sammen til en øde strand, hvor vi solede os, badede og dyrkede sex

Vores aftenarrangementer startede normalt med at spise middag, og herefter hyggede vi os med hinanden på kryds og tværs af parrene. Efterhånden opstod der en tradition med, at arrangørerne efter middagen skulle præsentere en eller anden form for underholdning efter eget valg, og her blev der udvist stor fantasi og kreativitet, såsom filmforevisning, rollespil, optræden og instruktioner. Her er nogle af de ting, jeg kan huske:

Inger og Jan indledte med at fortælle, at i deres arrangement ville hele familien indgå. Det undrede os, da de var alene to. De startede med at lave et stripnummer til hidsig musik, og da de var nøgne, suttede Inger pik på Jan, og han bollede hende bagfra på hundemaner. Da han hev pikken ud fortsatte han med at masere hende i kussen, og det var helt tydeligt, at hun var drivende våd.
Pludselig rejste Jan sig, gik ud i bryggerset og kom herefter tilbage sammen med deres hund Tars, en stor bulldog. Straks Tars kom ind i lokalet begyndte den at snuse, og straks styrede den hen mod Inger, snusede til hende bagi og begyndte at slikke hende i hendes våde kusse. Det fremgik helt klar, at det ikke var første gang, den prøvede det, og at den kunne lide det. Det gav sig også udtryk i, at den fik erektion og fremviste en stiv rød hundepik med en bule på midten. Jan trådte nu til, løftede hunden op, så den kunne hvile forpoterne på Ingers ryg, og herefter førte han den stive hundepik ind i Ingers fisse, hvor den straks begyndte at kneppe hende heftigt med tungen hængende ud af munden. Lidt efter kunne vi se at den rystede over hele kroppen og i voldsomme stød sprøjtede inde i Inger. Hunden blev så hjulpet ned, og det dryppede fortsat ud af den røde hundepik.

Jan beklagede, at han ikke kunne tilbyde andre samme tur, men Tars kunne ikke klare mere nu, men hvis nogen havde lyst, kunne det komme på tale senere på aftenen. Han ville samtidig afkræfte en myte, idet mange svæver i den vildfarelse, at når en kvinde bliver kneppet af en hund, bliver pikken låst fast lige som når 2 hunde kopulerer, hvor man ofte ser, at en hanhund og en hunhund er låst sammen og trækker i hver sin retning. Det har dog aldrig været tilfældet med en hund og et mennesker. Ligeledes er det en myte, at en mand kan få sin pik låst fat, hvis en kvinde under samleje får skedekrampe. Derimod er der en anden ting, der er rigtig. Mange ældre enlige kvinder anskaffer sig en skødehund, som de også anvender som fisseslikker. Han havde oplevet, at når han havde været sammen med ældre kvinder, måtte hun lukke sin hund ud, da den blev ophidset ved lugten af kussesaft.
Senere på aftenen tilstod Kirsten, at hun var blevet ophidset af at se deres hundesex. Jan tilbød straks, at hun kunne prøve. Så hun blev anbragt på knæene, og pirret og slikket i kussen, så hun var godt våd. Herefter kom Tars ind, og den overtog straks slikkeriet og var hurtig oppe med forbenene og fik hundepikken i hul. Kirsten blev nu rigtig ophidset og brølede i en enorm orgasme, da Tars sprøjtede i hende.

Da det var vores tur, havde Anders indrettet en lægekonsultation med briks, vægt osv. Han var den professionelle læge i hvid kittel og med stetoskop om halsen. Jeg var den kvindelige patient, der skulle gennemgå helbredsundersøgelse. Da jeg var kommet ind, skulle jeg først gå på toilettet og tage en urinprøve i et glas. Da jeg havde afleveret den, bad han mig lægge tøjet undtagen undertøjet. Han målte vægt højde og kropsmål. Bad mig sætte mig på briksen og undersøgte mig i halsen, lyttede til hjertet og tog blodtryk. Dernæst skulle jeg lægge mig på briksen, så han kunne trykke mig forskellige steder på maven og ind under trussekanten. Herefter skulle jeg sætte mig op på briksen efter jeg havde taget min Bh af, så han grundigt kunne undersøge mine bryster. Efter det skulle jeg også tage trusser af, og helt nøgen skulle jeg lægge mig på knæ på briksen, så han kunne tage min temperatur og efter at have taget en gummihandske på og smurt creme på, undersøgte han mig med en finger i anus. Til sidst skulle jeg lægge mig på ryggen med benene og i stativet, så han kunne foretage en gynækologisk undersøgelse. Der blev stukket et speculum ind, så han kunne se mig op i skeden, og han undersøgte mig grundigt med en finger i skeden. Herefter var det slut, og jeg kunne tage tøj på igen.
Tilskuerne klappede, og Anders tilbød, at andre kunne få samme behandling. Anne meldte sig straks på banen, og hun fik samme behandling. Hun har meget store bryster, som væltede ud, da hun tog Bh’en af, og Anders havde virkelig noget mellem hænderne, da han foretog brystundersøgelse. Ved underlivsundersøgelsen, hvor han havde fingeren oppe i skeden, kunne vi se, at Anne blev mere og mere ophidset, og det blev Anders også påvirket af, så han faldt ud af rollen. Han bøjede sig ned og begyndte at slikke hende i kussen, hvilket ophidsede hende endnu mere og ham med, så pludselig rejste han sig op, lynede bukserne ned og hev sin stive pik frem, som han straks førte ind i Annes våde fisse og kørte løs. Det var mere end hun kunne klare, og vi kunne se, hvordan ryggen spændte sig i en bue og hun kom i en højlydt orgasme. Da hun igen kom på højkant bemærkede hun, at nu var hun vist kureret fra sin lægeskræk.

Det inspirerede, så næste gang vi stod for tur, var det mig der var den kyndige læge i kittel og med alt udstyret, der og skulle foretage helbredsundersøgelse. Jeg efterlyste en mand til at deltage, og straks tilbød Jesper sig. Han blev bedt om at lægge alt tøj på nær underbukser. Herefter den sædvanlige procedure med urinprøve, måling af højde og vægt, undersøgelse af hals og blodtryksmåling. På ryggen på briksen følte jeg ham på maven, og da jeg kom i nærheden af skridtet, kunne jeg se, at bulen i bukserne voksede. Efter at have smidt underbukserne skulle han bøje sig fremover, så jeg kunne tage temperatur og undersøge ham i anus, og min finger i gummihandske og smurt i creme blev stukket helt ind, så jeg kunne føle på hans prostata.

Herefter stod han nøgen over for mig, og for at checke, om der var brok, blev han bedt om at hoste, mens jeg holdt ham under testiklerne. Hans penis var da allerede vokset, og det blev værre da jeg følte på testiklerne og på penisskaftet og trak forhuden tilbage for at føle på pikhovedet. Da jeg tog en vatpind og tog sekrets prøve ved at stikke den op i urinrøret, kunne han ikke beherske sig mere, og pikken blev voldsomt erigeret. For sjov gav jeg ham et dask og svirp over pikken, så den rigtig kom i bevægelse. Ligesom han havde afleveret en urinprøve, skulle vi også have en sædprøve, så jeg tog et lille glas og onanerede hans pik, indtil han afleverede en ordentlig klat i glasset. Først nu efter jeg havde tørt pikhovedet af, fik han lov til at tage tøj på igen. Flere andre ønskede at få samme omgang, men jeg rådede dem til at gemme deres lyster, indtil vi alle kom i kælderen.

Hos Anne og Jesper, blev vi budt velkommen af Jesper og fik at vide, at forretten skulle indtages i udestuen. Da vi kom derud, fik vi dagens overraskelse, for på bordet lå deres veninde Karin på ryggen og nøgen, men med kroppen smurt ind i flødeskum og chokoladecreme og pyntet med slik, nødder frugtstykker og chokoladestykker, og en banan var stukket op i hendes vagina. Rundt om hende stod 8 glas cava, et til hver af os. Mændene gik straks i gang med at indtage retten ved at slikke flødeskum i sig, og især var det populært at slikke på brysterne og i skridtet, og vi piger fulgte hurtigt efter. Da bananen var fjernet, tog en af mændene sit glas og hældte cava ind i hendes skede, så han kunne slubre det i sig. En anden tog sin penis frem, dyppede den i flødeskum og lod Karin slikke det af.

En anden aften havde vi piger arrangeret, hvad vi indbyrdes kaldte pikparade. Vi havde iført os frækt undertøj med bundløse trusser. Vi havde sat os bag en skranke (bord). Drengene blev nu kaldt ind, fik besked på at tage tøjet af og stille sig nøgen på række med front mod os. De fik at vide, at de skulle deltage i en videnskabelig undersøgelse. Forsynet med målebånd og skydelære gik Kirsten hen til den første af drengene, og mens en anden af pigerne noterede, målte hun med målebånd længde af penis og tykkelse og med skydelære målte hun tykkelse af skaft og testikler. Samtidig beskrev hun i detaljer udseende af kønsbehåring, kønsorgan og nosser, og alt blev noteret af sekretæren. Herefter fik den næste i rækken samme tur. Da det blev Jespers tur, havde han fået erektion, men Kirsten var ikke for ingenting sygeplejerske, så det klarede hun ved at give pikken et let slag med håndroden, og så faldt den igen, så der kunne ske måling af penis i slap tilstand. En anden af pigerne tog fotos af hver enkelt mand og nærbillede af penis.

Herefter skulle der foretages måling af hver enkelt igen, nu med erigeret penis. Pigerne tog sig hver af en mand og ved at kæle og sutte, fik vi lavet rejsning hos alle mændene. Herefter igen detaljeret måling, beskrivelse og fotografering.

Da dette var tilendebragt, fik de en gruppeopgave. De skulle stille op på række ved siden af hinanden i den ene ende af lokalet. Da de stod der med strittende pik, blev der lagt en bambusstok hen over alle 4 pikke, og de skulle nu gå frem 3 meter, vende om og gå tilbage. De første par gange faldt stangen af, men så fandt de ud af, at de skulle stille op efter størrelse og bevæge sig langsomt fremad i takt og vende i takt efter kommando, og så lykkedes det.

Næste opgave var, at de liggende på gulvet skulle lave en rundkreds, så de alle samtidig suttede på en pik og samtidig selv blev suttet. Det klarede de i fin stil. Næste øvelse var slangen, hvor de skulle stille sig på række bag hinanden. Herefter skulle alle bøje sig let fremover og indføre sin pik i anus på manden foran. Anne synes, det var synd, at der var en pik i overskud, så hun stillede sig foran, så forreste mand kunne komme op i hendes anus. Ligeledes synes Inger, at der ikke skulle være et hul i overskud, så hun spændte en strap on på sig og tog bagerste mand bagfra, så 5 numsehuller blev fyldt ud, og slangen kunne bevæge sig langsomt fremad eller lave bevægelser med underlivet i takt.

Nu de var blevet åbnet bagi, blev de placeret på knæ på linje. Hver af pigerne fik en strap on, og bollede herefter drengene analt. Til afslutning, blev Jesper hevet frem og med sin store stive pik på 22 cm skulle han herefter bolle de 3 andre på skift, så nu var de blokket godt ud.

Den sidste øvelse var en tur i karussellen. Drengene blev lagt på ryggen ved siden af hinanden, og på alle fire stod pikken som en flagstang. Første mand kom under behandling ved at en af pigerne satte sig over hans ansigt, så han kunne slikke hende i kussen. En anden pige satte sig over ham og sænkede sig ned, så pikken kom op i hendes skede. Den tredje satte sig ved siden af ham, førte hans hånd op i sin kusse og kælede samtidig for hans brystvorter. Den sidste pige satte sig på den anden side, førte hans højre hånd op i sin kusse, imens hun legede med hans nosser og masserede hans røvhul. Da første mand var kørt igennem, fik de andre efter tur samme behandling. Det var en god opvarmning til aktiviteterne senere på aftenen.

Ved en anden lejlighed var Kirsten den strenge politimand, og vi andre var en flok, som i lufthavnen var mistænkt for at smugle narkotika ind i landet. Vi skulle derfor kropsvisiteres. Den første blev kaldt frem og skulle herefter tage sit tøj af stykke for stykke, og hvert stykke tøj blev undersøgt. Til sidst stod vedkommende helt nøgen hvorefter alle kroppens hulrum blev undersøgt grundigt. Mændene fik undersøgt mundhulen, armhulerne, under pungen, under forhuden og til sidst skulle de bukke sig frem, og med en finger blev de så undersøgt grundigt i endetarmen. Pigerne blev specielt undersøgt under brysterne og i skeden. Efter visitationen blev vi beordret til at tage tøj på igen.

En gang havde vi piger arrangeret onanikursus med en sexterapeut. Sammen med hende blev vi anbragt siddende nøgen i en rundkreds på gulvet. Hun lærte os så først at lære vores kusser at kende ved at vi med et spejl skulle kigge os selv op i skeden, og hun forklarede os, hvor forskellige kusser kunne være, så man skulle aldrig være misfornøjet med sin egen kusse. Bagefter forklarede hun os forskellige måder at masturbere på, og viste det samtidig på sig selv, hvorefter vi skulle gøre det samme. Hun lærte os også at slappe af og bruge rigtig vejrtrækning. Det blev opfattet af os og lidt efter lidt kunne vi høre at først den ene og så den anden fik en dyb orgasme. Til sidst lærte vi at lege med hinandens køn, og det foregik helt naturligt og var meget ophidsende. Drengene holdt sig helt i baggrunden men kunne følge med uden at vi sansede deres nærværelse. Vi kunne dog ud af øjenkrogene konstatere, at flere af dem havde fået erektion.

Herefter blev drengene kaldt sammen, mens vi blev sendt væk. De fik så et kursus i gode onaniteknikker, og stod alle og lavede håndarbejde med et ordentlig jern på og med instruktøren i midten.

Inden de sprøjtede, blev vi piger kaldt tilbage, og parvis fik vi vist gode måder at give manden et håndjob. For at skabe variation roterede vi en gang imellem, så vi fik prøvet flere forskellige pikke

Undervisningen udviklede sig med flere uartigheder og afstraffelser. Peter sagde bandeord, blev kald op og fik besked på at trække bukserne ned, lægge sig på frøkens skød og fik slag i den bare med høje klask. Han ømmede sig godt, inden han fik bukserne på igen.

Da Anne og jeg sad og fniste, kom hun ned for at se, hvad vi lavede, og hun greb en tegning, som Anne havde lavet. Den forestillede en stiv pik, så vi blev beordret op til katederet og skulle læne os til katederet med ryggen til klassen. Med en rask bevægelse hev hun bukserne ned til knæene, så vi stod med den bare ende ud mod klassen. Først fik vi begge et par klask i numsen med bar hånd, men det slap vi ikke med. Inger gik hen til hjørneskabet og herfra fremtog hun et tyndt spanskrør. Hun vejede det først i hånden og gav os så besked på at bøje os frem. Hun stillede sig i position, og vi fik et par lette svirp i numsen, som var til strækkeligt til at vi gav nogle hvin fra os. ”Ti stille,” lød det fra hende, og da vi fortsat ømmede os, slog hun hårdere, så vi fik blodunderløbne striber på den kødfulde del af numsen. Det havde nu også ophidset os, så vi var blevet ophidset. Inger sluttede med at stryge os over numsen og kunne mærke, vi var våde, da hun stak en finger ind i vores fisser. Liderlige tøser skældte hun og sendte os ned på plads.

Dette var et udpluk af vores frække oplevelse.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER