LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Finn P©

Genre: Par + 1

Dato: 18.06.2018


Værtinden, del 1

Efter studentereksamen skulle jeg flytte til Århus og starte med at læse til sygeplejerske. Forinden jeg skulle starte, prøvede jeg forgæves at finde et værelse i byen. Min mor kom da efter, at hun havde en gammel skoleveninde, Minna, som boede i Århus, og hun ville spørge hende, om hun kendte til nogen, der vil udleje et værelse. Hun svarede, at det gjorde hun desværre ikke. En uge efter ringede hun dog igen og sagde, at hun godt selv ville udleje et værelse til mig, da hun boede alene i en stor villa i en forstad til Århus.

Det passede mig fint, så jeg tog med min mor til Århus for at se på værelset. Mor og Minna omfavnede hinanden hjerteligt, og jeg fik også et kram. Jeg havde fra starten et godt indtryk af Minna. Hun var i begyndelsen af 50’erne, og var blevet enke et par år forinden og havde været alene siden, og hun havde stadig en flot skikkelse og en god tøjsmag. Hun gav udtryk for, at hun så frem til at få selskab af mig i det daglige. Værelset var et stort lyst værelse med udsigt ud til haven, og jeg havde adgang til fælles køkken og badeværelse.

Tiden kom hvor jeg flyttede ind, og jeg fik fra starten et godt forhold til Minna. Til daglig passede vi os selv, for Minna havde job som advokatsekretær, og jeg skulle passe mine studier, men ofte lavede vi mad sammen eller jeg blev inviteret på en kop kaffe, og jeg fik tilbud om at benytte Minnas stue så meget jeg havde lyst til.

Hurtigt fik jeg nogle gode veninder på studiet, og vi var ofte sammen i byen. En aften kom jeg sent hjem og ville straks gå ind på toilettet. Da jeg skulle til at åbne døren, blev den åbnet indefra, og Minna kom ud splitternøgen. Jeg blev flov og undskyldte men Minna erklærede, at det var hendes egen skyld, men hun kunne lide at sove nøgen, og jeg kunne så fortælle, at det gjorde jeg også, så det endte med et grin. Jeg nåede dog at se, at Minna havde en fast krop med smukke store bryster og en trimmet sort mis med enkelte grå hår. Efter den tid gik vi begge ofte nøgen fra og til badeværelset, og det blev en helt naturlig ting. Minna havde en dejlig solbeskinnet have, som lå helt ugenert, og som jeg selvfølgelig fik lov til at anvende, og ofte læste jeg eller tog solbad i haven, og Minna gjorde det samme, og hvis vejret var til det lå vi begge splitternøgne i haven. Minna kiggede dog ofte i smug på min krop, når jeg vimsede rundt upåklædt eller tog solbad.

Vi talte ofte om helt private ting. Jeg spurte en dag, om hun ikke savnede en mand i sit liv. Jo det gjorde hun ind i mellem, men hun havde lært at klare sig på andet vis med fingre og legetøj. Vil du se mit udstyr spurgte hun oplivet. Og nysgerrig som jeg er, svarede jeg straks ja. Hun hentede så en pose og hældte indholdet ud på bordet. Der var dildoer af forskellige slags og massageapparater, der samtidig kunne snurre i skeden og stimulere klitoris. På en humoristisk måde fortalte hun om brugen og erfaringer, og vi kom begge til at grine.

Pludselig spurgte hun, om jeg ikke havde lyst til at prøve og inden jeg fik svaret, tog hun en kraftig vibrator med batteri, satte den i gang og kørte den i skridtet på mig uden på bukserne. Det påvirkede mig og jeg sad lidt urolig. Af med bukserne kommanderede hun nu og jeg gjorde det, så jeg sad med blottet underliv. Herefter fortsatte hun med at massere mig med apparatet på skamlæberne og på klitten. Jeg blev mere og mere våd og ophidset, hvorefter hun med fingrene forsigtig åbnede skeden og førte apparatet ind.  Og førte det frem og tilbage samtidig med, at det snurrede. Efter kort tid fik jeg den første orgasme og flere fulgte efter. Lad mig prøve på dig, sagde jeg, og Minna smed alt tøjet og lagde sig med benene ud over sofaen. Med apparatet kildede jeg først hendes brystvorter, som straks blev stive og så gav jeg hendes underliv samme omgang. Efter denne indledning, tog jeg en anden vibrator, der både kunne stimulere skeden og med en lille anordning samtidig kunne stimulere klitoris. Denne havde en hurtig virkning, for efter kort tid, stod Minnas ryg i en bue og hun kom i en højlydt orgasme.

En aften hvor jeg var gået i seng og sad og læste i sengen, bankede hun på døren og spurgte, om jeg havde lyst til at komme ned og drikke et glas vin med hende. Det var jeg med på, så jeg tog min morgenkåbe på og gik ned til Minna. Hun havde lige været i bad og sad også i morgenkåbe. Jeg satte mig i sofaen ved siden af Minna, og det ene glas blev til flere, så vi blev lidt overrislede og åbenmundede. Vi kom til at tale om sex, og Minna fortalte, at hun og manden havde haft et godt sexliv men havde også peppet det op ved besøg i swingerklubber. En lang periode havde de et vennepar, som de jævnligt dyrkede sex med. Konen var biseksuel, mens Minna kun var interesseret i mænd, men en aften var konen begyndt at kæle for Minna, og det blev hun tændt af, så tog hinanden på kroppen, brysterne og i skridtet, som gik over i, at de slikkede hinanden i kussen, og Minna fik en kraftig orgasme, og senere var de flere gange sammen.

Fortsættelse HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER