LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Finn P©

Genre: Par + 1

Dato: 18.06.2018


Værtinden, del 2

Fortælleren har lejet et værelse hos moderens veninde Minna. Hun bliver gode venner med Minna, og de dyrker sex sammen. Læs 1. del HER

En aften lige inden sengetid kom vi til at snakke om tidligere kærester, og pludselig spurgte Minna, om jeg aldrig havde prøvet pigesex, hvilket jeg måtte svare benægtende til. Hun fortalte som om et forhold, hun havde haft til en veninde Vera. Kunne du ikke tænke dig at prøve med en pige, sagde hun, og da hun kunne se, at jeg ikke virkede afvisende, tog hun om mig og kyssede mig let på munden. Dette forskrækkede mig ikke, og hun kyssede mig nu dybt og med tungekys. Jeg kunne mærke, at det varmede mig i underlivet, og Minna stak nu sin hånd under min morgenkåbe og kælede for mine bryster, hvilket bevirkede, at brystvorterne voksede og blev hårde. Dette animerede hende til at gå videre og kæle først for overkroppen og herefter ben og lår, hvilket fik mig til automatisk at sprede benene, og hendes hånd gik nu på opdagelse i min fisse, og da hun kælede for klitten og fik en finger ind i skeden, kunne jeg ikke skjule, at jeg var smask våd. Da jeg således var hidset op, fik jeg også en hånd ind hos Minna og kælede for hendes bløde bryster og mellem benene. Og hun var også nærmest, så hun drev af sine safter. Uden yderligere snak, smed vi begge morgenkåben og kyssede og kælede for hinanden.  Minna satte sig nu på knæ på gulvet, spredte mine ben, og jeg kunne mærke hendes våde tunge på min klit, skamlæber og i revnen. Det var mere, end jeg kunne klare, og jeg fik en orgasme, så jeg rystede over hele kroppen.

Nu satte Minna sig op, og jeg gav hende samme tur og kunne mærke hendes safter ud over mit ansigt. Hun lagde sig nu på gulvet og gav tegn til, at jeg skulle lægge mig oven på i en 69’er stilling, hvor vi så kunne lege med hinandens køn og slikke og sutte. Minna begyndte at ligge uroligt og spænde og pludselig rystede hendes krop, og hun kom i en højlydt orgasme. Vi blev liggende og kort efter kom jeg igen med flere orgasmer i træk. Vi var enige om, at det var en dejlig oplevelse for os begge, og efterfølgende var vi ofte sammen og sov nogle gange sammen.

En dag kom hun hemmelighedsfuld hjem fra indkøbstur og sagde, hun havde en overraskelse til mig, som hun ville røbe om aftenen. Vi spiste sammen og efter opvasken satte vi os ind i stuen med en kop kaffe. Så er det tid sagde Minna og hentede en indkøbspose. Jeg fik besked om at klæde mig af og fik så et bind for øjnene og blev anbragt på knæ på sofaen med numsen bagud. Jeg kunne høre Minna pakke noget ud og rumstere med et eller andet, og jeg blev allerede opstem ved tanken om, hvad der kunne ske. Pludselig kunne jeg mærke Minna kæle for min kusse og stikke en finger ind i skeden. Da jeg var godt våd, var der en eller anden genstand, der blev presset mod skedeåbningen, presset ind og kørt frem og tilbage, og jeg blev klar over, det var en kunstig pik. Tempoet blev sat og det ophidsede mig meget. Så blev den hevet ud, og jeg fik besked på at vende mig om på ryggen hvorefter kunstpikken blev ført ind forfra og da Minna samtidig lagde sig oven på mig, forstod jeg, at det var en påspændingsdildo en såkaldt strap-on. Minna legede med mine bryster samtidig med, at hun kneppede mig og hurtigt kom jeg i en voldsom orgasme. Nu kunne jeg fjerne bindet og kunne se, at Minna havde den store pik spændt om underlivet, men jeg kunne også se, at hun selv var blevet godt våd. Jeg roste hende for en dejlig kneppetur, og bagefter byttede vi roller, så jeg kneppede hende i forskellige stillinger til hun kom i en orgasme.

Da vi havde sundet os lidt, spurgte jeg, om hun havde købt andre spændende ting, og det bekræftede hun. Jeg fik nu besked på at sætte mig på gulvet med spredte ben. Herefter tog hun fra posen noget, der lignede en tyk pølse eller slange. Hun satte sig over for mig og førte den ene ende af slangen ind i min åbne fisse, og den anden ende førte hun ind i sin egen skede. Vi bevægede os lidt frem og tilbage og fandt hurtigt en takt, så vi begge blev bollet af dildoen samtidig. Vi nød det og kunne samtidig lege med hinandens bryster og klit og vi fik da også flere orgasmer. Hun havde også en vibrator, der kunne snurre i skeden samtidig med et udhæng pirrede kilderen. Den havde vi meget fornøjelse af, både sammen og enkeltvis

Når jeg havde været i byen, hændte det nogle gange, at jeg havde en fyr med hjem om natten, men Minna havde tidligere sagt, at det havde hun intet imod, specielt ikke når jeg nogle gange i detaljer berettede, hvad vi havde lavet, hvilket kunne ophidse hende. Nogle gange havde jeg i perioder kærester, der kom der fast. Således var jeg gennem et par måneder fast kæreste med Per. Han var en god elsker og var meget veludrustet med en pik på omkring 22 cm, som jeg i starten havde vanskeligt ved at klare. Da jeg fortalte Minna om hans organ, blev hun meget nysgerrig og udtrykte ønske om at se den. Jeg tog i smug nogle fotos af Per, men det var ikke nok for Minna. Hun ville se ham irl. Da Per var meget genert, aftalte vi en plan. Minna skulle ligge nøgen i haven og tage solbad, og jeg skulle så lokke Per med derned, uden at fortælle, at Minna opholdt sig der. Da vi kom derned, spillede Minna overrasket, og greb sit håndklæde og tog det om sig. Jeg sagde, at hun da ikke skulle genere sig for os, og henvendt til Per sagde jeg, at vi da også bare kunne tage tøjet af, og jeg begyndte at tage mit tøj af. Per kunne så ikke undslå sig og måtte nølende også tage tøjet af og stod så der med dyret hængende halvt ned af låret. Minna kiggede i skjul og spærrede øjnene op men lod som ingenting. Hun lagde sig igen på sin drømmeseng, og vi lagde os ved siden af på vores håndklæder og lå og halvdøsede. Af generthed startede Per med at ligge på maven, men på et tidspunkt vendte han sig om på ryggen, så Minna rigtig kunne se ham.

Det talte hun meget om, men fandt så på, at hun også ville se ham med erigeret pik, hvilket ikke umiddelbart kunne lade sig gøre pga. Pers generthed. Jeg foreslog så, at næste gang Per besøgte mig, skulle jeg lade døren stå på klem og lade lyset være tændt, så Minna kunne lure på os. Næste gang Per var hos mig, sagde jeg, at jeg gerne ville bolle med ham med sengelampen tændt, så jeg rigtig kunne se ham. Da jeg havde leget med ham, så han fik stiv pik, angav jeg, at jeg skulle på toilettet og på vejen bankede jeg let på Minnas dør som aftalt, og da jeg kom tilbage, lod jeg døren stå på klem. Nu suttede jeg Pers pik og legede med den, så den strittede lige i vejret og sørgede samtidig for, at der var frit udsyn til døråbningen. Mens han stadig lå på ryggen red jeg ham, så pikken rigtig kom til sin ret, og jeg kunne samtidig skimte Minnas skikkelse uden for døren. Det glemte jeg dog alt om, da jeg blev rigtig liderlig af vores vilde ridt, og bagefter tog Per mig bagfra. Næste dag fortalte Minna, at hun var blevet meget ophidset og måtte lege med sig selv, mens hun iagttog os bolle.

I en periode var jeg kæreste med Jens. Minna og Jens kom godt ud af det med hinanden, og ofte sad vi alle tre og hyggede os hos Minna. Jens var altid i stramme jeans, og Minna observerede hurtigt, at han var veludrustet, hvilket jeg kunne bekræfte over for hende.

En dag hvor jeg havde været til eksamen og klaret mig godt, blev vi alle tre enige om at dele et par flasker vin, og vi blev alle godt bedugget. Jeg sad sammen med Jens i sofaen, men på et tidspunkt rykkede Minna over til os, så Jens sad imellem os. Minna var meget fokuseret på Jens’ bule i bukserne og kommenterede den, og da Jens ikke gjorde indsigelser, begyndte hun at kæle for bulen, hvilket ikke gjorde den mindre. Det er synd, den skal være spærret inde på så lidt plads, sagde hun pludselig, rejste sig op, spændte livremmen op på bukserne og hev dem ned til knæene, så Jens sad i underbukser, og man kunne gennem stoffet ane hans kæmpestore organ. Minna tog om den uden på underbukserne, og den fyldte bukserne ud. Så trak hun også underbukserne ned, så pikken vippede ud i det fri. Den vil jeg mærke, sagde hun, trak bukserne ned og lod sig sænke ned over Jens’ stive pik. Hun blev mere og mere ophidset, og det samme gjorde Jens, så de kom begge i en kraftig orgasme. Kort efter var Jens klar igen, hvorefter Jens tog mig mens jeg lå på sofaen, og samtidig legede Minna med mine bryster og nulrede Jens nosser. Nu var det så min tur til at komme i en voldsom udløsning.

Fremover når Jens var på besøg, kom Minna ofte og deltog i vores sexlege.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER