LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Finn P©

Genre: Par + 1

Dato: 01.04.2018


Vinterbader

Jeg er medlem af den lokale vinterbadeklub. På en nærliggende strand har vi en badebro, et lille omklædningshus med brusebad og en sauna. Jeg plejer dagligt at løbe eller cykle en tur ned til klubhuset og tage et bad og herefter vende hjem igen. Normalt kommer jeg der sidst på formiddagen, og på det tidspunkt er der sjældent andre, da de fleste bader tidligt om morgenen eller efter fyraften.

En dag jeg cyklede ned for at få mit bad, kunne jeg på afstand se, at der stod en kvinde uden for klubhuset. Da jeg kom helt derhen, kunne jeg se, at det var et andet medlem, Ulla. Hun henvendte sig til mig og spurgte, om hun måtte bade sammen med mig, for hendes veninde havde netop ringet og meldt afbud, og hun turde ikke bade alene, da der undertiden var stærk strøm. Hun kunne så til gengæld tilbyde en tur i sauna, da hun havde tændt for saunaen. Det erklærede jeg mig selvfølgelig indforstået med og tilbød, at hun bare kunne klæde om først, men hun sagde, at hun ikke havde noget imod, at vi klædte om sammen.

Vi snakkede hyggeligt sammen, men ud af øjenkrogen kunne jeg bemærke, at hun havde nogle velvoksne bryster og en behåret kusse. Vi svøbte et håndklæde omkring os og gik ud på badebroen, hvor vi lagde håndklædet på broen. Vinterbadere bader altid uden badetøj, da det er meget ubehagelig med vådt koldt badetøj. Jeg kunne se hendes store bryster flyde rundt i vandoverfladen.

Efter et varmt brusebad tog jeg håndklædet omkring mig og satte mig ind i saunaen, og Ulla fulgte hurtigt efter. I saunaen tog hun håndklædet af for at sætte sig på det, så jeg gjorde det samme. Hun snakkede uanfægtet videre, men pludselig kigge hun på mig og sagde, at jeg havde en flot krop og tilføjede lidt undseelig, imens hun kiggede ned på mig, at jeg også var veludrustet. Samtidig strøg hun mig henover låret.
Jeg komplimenterer også hende for hendes velskabte krop. Jeg blev nu påvirket af den intime tone, så organet begyndte at rejse sig. Jeg blev lidt flov og prøvede at dække den til med et flig af håndklædet, men hun smilede blot og stak en hånd ind under håndklædet og tog blidt fat om mit lem, som nu rejste sig i fuld størrelse, og hun udtrykte begejstring over størrelsen og den flotte erektion. Det tog jeg som en opfordring, så jeg tog omkring hendes store bryster og kælede for dem og suttede på brystvorterne, så de voksede sig større. Da jeg fik hånden ned til hendes kusse, kunne jeg mærke, at hun var godt våd, så med fingeren legede jeg med klitten og fik en finger ind i revnen. Så knælede jeg ned og spredte hendes ben, og som hun sad der på bænken var der frit udsyn til den dejlige kusse, og jeg kunne med tungen i hendes kusse få hende meget ophidset. Da vi nu begge var hidset meget op, bad jeg hende vende bagen til, mens hun sad på knæene på bænken, og jeg stak mit stive spyd ind i den varme fisse og kørte løs, og hun stønnede vildt. Så trak jeg mig ud, satte mig på bænken og førte hende ned over mig, så pikken blev opslugt af skeden. Vi nød nu hinanden med langsomme dybe stød, lige til vi begge kom i en kraftig orgasme.

Herefter gjorde det godt med en tur mere i havet, og under bruseren sæbede hun mig grundigt ind, og jeg gjorde det samme ved hende. Vi aftalte, at hvis hendes badeveninden på et andet tidspunkt blev forhindret, kunne hun sende en SMS til mig. Det skete flere gange, at der var behov for min tilstedeværelse, og det var en fræk og god oplevelse hver gang.

En dag, hvor vi var sammen til havbad, fortalte Ulla fnisende, at hun havde fortalt om mig til sin veninde Maria, og denne var blevet meget optændt af denne beretning og havde sagt, at hun da godt kunne tænke sig også at møde mig. Det var jeg ikke afvisende overfor, så vi aftalte, at jeg kunne mødes med dem begge den følgende uge.

Da jeg mødte op den pågældende dag, var begge piger allerede kommet, og jeg blev præsenteret for Maria. Hun var en slank kvinde med lyst kortklippet hår.
Vi blev enige om at gå i vandet sammen. Jeg tilbød, at pigerne kunne klæde om i huset, og så kunne jeg lægge mit tøj udenfor. Jeg klædte mig af, og tog mit håndklæde omkring mig. Straks efter kom pigerne ud også iført badehåndklæde. Sammen gik vi ud på broen, og pigerne snakkede ivrigt. Da vi kom ud til badetrappen, lagde vi alle håndklædet på rækværket, og det viste sig, at begge piger var nøgne. Maria havde nogle flotte bryster og en lys dunet kusse.

Efter en hurtig svømmetur gik vi ind igen, og pigerne sagde, at jeg bare kunne gå i brusebad og sauna sammen med dem. Da vi var kommet ind i saunaen, forsvandt Ulla ud og kom kort efter tilbage med en flaske mousserende vin og tre glas og sagde, at vi skulle fejre, at det var Marias fødselsdag, og hun anbragte sig således, at jeg kom til at sidde mellem de to piger. Jeg ønskede til lykke, og vi skålede i vin. Efter et par glas, var det blevet meget varmt i saunaen, så pigerne lod håndklæderne falde, og jeg gjorde det samme.

Maria sagde nu underfundigt, at hun havde hørt, at jeg havde en gave til hende. Jeg kiggede forvirret på hende, men så tilføjede hun, at hun vidste, at jeg var gavmild over for Ulla, og nu var jeg med og smilte indforstået. Så må jeg hellere tage gaven i brug, sagde hun og lagde hånden på min pik og begyndte at kæle for den. Lunhurtigt strittede den lystigt, og Maria nikkede anerkendende og sagde, at Ulla ikke havde overdrevet, og hun bøjede sig ned og begyndte at sutte den. Ulla blandede sig nu også, og de skiftedes til at sutte pik og give mig dybe tungekys. Til sidst måtte jeg stoppe dem, for ikke at komme, og jeg bad dem sætte sig på knæ på bænken ved siden af hinanden. Jeg kneppede så Maria bagfra, imens jeg kælede for Ullas fisse. Lidt efter skiftede jeg over til at kneppe Ulla, og sådan skiftede jeg flere gange, og pigerne begyndte nu også at kysse hinanden og kæle for hinandens bryster. Først fik Maria en voldsom orgasme og lidt efter Ulla ligeså, imens jeg sprøjtede ud over ryggen på hende. Jeg måtte nu sunde mig med yderligere et glas vin, men pigerne fortsatte med at kysse hinanden og kæle for hinanden og sutte hinanden i skridtet, lige til de igen fik orgasme.

Vi havde nu alle behov for at skynde os ud i de afkølende bølger og tog så pænt afsked med hinanden. I tiden efter fik jeg ofte invitation til at bade med pigerne enten enkeltvis eller med dem begge samtidig.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER