LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Foxboy©

Genre: Mand/mand

Dato: 29.07.2015


En lille homo historie

Du har svaret på min annonce på Naterotik.dk, og set min profil på silverdaddies.com. Vi er begge uerfarne bi-mænd.
Du er 54 år og gift. Du har svaret, at du er kraftig og kan tåle at smide  nogle kilo. Jeg er i midten af 30’erne og meget veltrænet - tænder på sådan en som dig.

Vi skal mødes kl 9 en sommermorgen i skoven bag Vig Lyng, hvor vi begge har sommerhuse. Vejret er godt og lunt. Jeg er der med min kæreste, og mit alibi for at komme ud er min morgenløbetur. Vi skal mødes hvor to store stier krydser.
Jeg har dagen inden fundet et god skjult sted, hvor vi kan være i fred.

Skoven er stille denne morgen, der er kun lyden af fugle og træerne i vinden. Skoven er tæt på den årstid.
Du står der allerede, da jeg kommer løbende ned af stien. Jeg har taget solbriller og kasket på, for at være mere anonym. Det har du også. Du ser hot ud i cykeltøjet, der sidder stramt over din runde krop.
Jeg kommer hen til dig, vi står lidt, begge nervøse og ophidsede. Blodet suser rundt i min krop. Vi går hen til stedet, jeg har fundet. Vi er fint skjult fra stien. Jeg trækker mine bukser ned og tager min stive pik frem. Den er godt lang og tyk, ca. 17-18 cm.
Jeg begynder at køre hånden op og ned og massere mit jernhårde og lilla pikhoved. Du trækker også din pik frem. Den er lidt mindre, ca. 10 cm men super sexet. Du begynder også at gnide på den. Vi står lidt og ser hinanden an. Jeg er kampliderlig og skal holde igen, for ikke at komme med det samme.
Jeg rykker lidt tættere på dig, så vore pikke kan røre hinanden. Det er frækt at mærke dit pikhoved mod mit. Jeg tager fat i din pik. Det er første gang i mit liv jeg rører ved en anden mands pik. Det er frækt og dejligt. Jeg begynder at spille din pik langsomt op og ned.
Du stønner af liderlighed. Jeg mærker liderligheden i dig, og du pruster og stønner, og så med et lille sæt, mærker jeg du kommer, og sæden løber ned over min hånd.
Jeg kommer næsten med det samme med et lille sprøjt ud på græsset. Mine ben skælver, mens nydelsen drøner igennem mig. Vi står et minut, og så trækker du din pik ind i bukserne igen og trækker væk med din cykel og forsvinder tilbage i skoven.

Måske vi mødes igen, tænker jeg.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER