LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Foxboy©

Genre: Homo

Dato: 31.07.2011


Et homo-møde i skoven

På websitet er i blevet enige om at mødes ved skoven nordvestlige indgang. Det er skoven ved sommerhusområdet ved Sejerøbugten. I skal mødes kl. 20.
Det er sommer, en skøn aften. Han skrev at han kommer løbende i mørkt tøj med en rød kasket. Han er nybegynder og meget varsom, det er hans første gang med en anden mand og er vist gift. Du har selv prøvet det før. Det er fedt at den unge mand tænder på lige sådan en som dig, en fyr i slut 60'erne, med sul på kroppen og en almindelig pik. Du er ikke slank, 100 kg er blevet passeret. Men du synes selv at det bare giver lidt pondus på din behårede krop.

Nu står du her ved indgangen til skoven og venter som aftalt med den hvide cykel og rød kortærmet skjorte og et vattæppe. Inde på skovstien kommer han løbende, han kommer hen og siger, - Hej, jeg har fundet et godt sted, lidt inde. Han løber lidt frem og du cykler efter. Han går ind bag nogle træer, et fint lille skjulested. Du lægger tæppet. Han står og ser lidt nervøs ud. Han er i starten af 30'erne, flot og veltrænet fyr. Han har meldt ud, at da det er første gang, ved han ikke hvor meget og hvor langt han vil gå, men at han ikke er til kys og kram, kun sex. Han er afventende, så du tager initiativet og knapper skjorten op og trækker bukser ned, så han kan se din fede lille pik. Du er liderlig men skal have lidt hjælp til rejsningen. Kom og mærk min pik, sæt dig her foran mig. Han gør som du siger og sætter sig på knæ foran dig, han tager med den ene hånd om dine lange hængenosser og den anden om din halvstive pik, han bukker sig frem og tager den i munden, og lader tungen glide rundt om pikhovedet, så en intens følelse breder sig i kroppen på dig. Han tager dine barberede nosser i munden, først den ene kugle og så begge, mens hans anden hånd kører op og ned på den våde pik, som nu er så stiv og hård, som den ikke har været længe. Hans anden hånd kører op af din behårede mave, og du kan mærke hvordan det tænder ham. Han tager pikken i munden igen og strammer gummerne, du tager fat i hans hoved med begge hænder og begynder at kneppe hans lille mundkusse, der er ikke langt igen, han har fat i sin pik nede i bukserne. Nu kommer du, ja, du mærker hjertet hamre, blodet suse rundt i kroppen, op i hovedet, ud i pikken, og så, kommer det, du skubber pikken i bund i hans stramme mund, maser hans ansigt mod din behårede tykke mave, og pikken kommer næsten ned i halsen. Du stønner som en bjørn, og spermen løber ud i munden på ham. Han sluger det og fortsætter lidt, og slikker pikken ren, mens han kigger op. Du trækker dig ud. Du kigger på den unge mand, der sidder på knæ og spiller pik, og han kommer hurtigt, en kæmpe stråle sperm sprøjter ud og han lader sig falde om på ryggen. Du trækker i tøjet, og han rejser sig.
- Hvad med at vi mødes hos mig næste gang, siger du, jeg bor ikke langt herfra, så kan du jo bare komme derhen? Det er der ingen der opdager. Så kan vi måske tage næste skridt, siger du smilende.
Han rejser sig, smiler forlegent og nikker. - Ok, lad os aftale det på webben, vi ses.
Han går ned af stien, den modsatte vej, og du tager tæppet på cyklen og cykler hjem til dit sommerhus, hvor konen venter.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER