LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Foxboy©

Genre: Mand/mand

Dato: 17.08.2014


Fanget på video
Fortsat fra "Morgenløbetur", hvor jeg netop har suttet en tilfældig mands pik på en bænk. Kan læses HER.

Jeg når kun nogle få meter ned af stien, da en mand træder frem foran mig og spærre vejen. Han er også en ældre herre på omkring de 70, men noget buttet og iført et grimt Bilka joggingsæt. Han har et video kamera i hånden.
"Jeg har noget, du gerne vil se, før du smutter," siger han sleskt til mig. Jeg stopper op og han vender den lille flap-ud skærm på kameraet og starter filmen. Den viser mig i close-up, svedig, ophidset og med en stor pik i munden. Han har simpelthen stået og filmet mig, mens jeg gav blowjob til manden på bænken.
"Den skal på Youtube" siger manden kort. Han vender sig om og går op mod et rødt sommerhus, der ligger tæt på stien med udsigt over vandet. Jeg står helt lammet, og det løber koldt ned af nakken på mig. Jeg er virkeligt i problemer, hvis han gør det. Da han kommer op til huset, vender han sig og gør tegn til, at jeg skal følge efter, og han forsvinder ind i huset. Jeg går efter ham og går ind i sommerhuset. Det har nogle store vinduer med en skøn udsigt over vandet. Det er indrettet som sommerhuse var i gamle dage med simple møbler og en Morsø brændeovn i hjørnet.
Manden sidder i en stor grim lænestol, han er ved at tage bukserne af, da jeg kommer ind. Han har lynet den grimme træningsjakke op så hans store behårede ballonmave strutter frem. Han har en lille guldkæde om halsen og et par falmede tatoveringer. Han har ikke meget hår på hovedet, men det han har, er lagt som et lille ynkeligt hentehår. Hans pik er lidt under middel.
"Sæt dig," siger han og gør tegn til en stol over for ham. Jeg sætter mig. "Du har nosset i det, min ven. Jeg kan se du er gift på ringen der, og du har sikkert også familie. De vil sikkert ikke blive så glade, hvis de ser den video, jeg har af dig med en anden mands pik i munden og hans sperm i mundvigen. Du sidder i saksen." Han smiler lumskt.
"Hvad skal jeg gøre, for at få dig til at slette det," spørger jeg. ”Det må ikke komme ud!"
"Jaah, jeg havde tænkt du kunne gøre det samme for mig, som du lige har gjort for Poul," svarer han, "så kan vi lige se."
Han gør tegn til sin pik og vifter mig hen. Jeg sætter mig på knæ foran ham. Hans pik og nosser er behåret ligesom hans mave. At dømme efter lugten af pik, har han ikke været i bad fornylig.
"Sut mine nosser!" kommanderer han.
Jeg tager kuglerne i munden og tager fat om hans halvstive pik. Den er ca. 12-14 cm. Nosserne smager salt og er varme og lange. Min tunges kærtegn af dem får hans pik til at vokse stille og roligt.
"Slik mit mellemkød" siger han. Med hans boller i munden slikker jeg ham lige over røven. Jeg tager fat i pikken med hånden, og mærker at den nu er stiv og klar, så jeg skifter og tager den i munden. Jeg sutter rundt om pikhovedet og ned af skaftet. Han stønner og pruster, min egen pik er også hård, jeg tager den ene hånd ned i mine bukser og får fat i den.
"Så," stønner han, "rejs dig op inden jeg kommer. Stil dig over ved bordet, og læg dig hen over."
Han peger på et bord ved vinduet. Der er flot udsigt, så man kan også se os ude fra stien.
"Jeg er ikke sikke på, jeg vil det," protesterer jeg.
"Nu ingen diskussion, bare gør som der bliver sagt! Ellers...!" afbryder han.
Jeg rejser mig og går hen til bordet og læner mig ind over det. Han er lige bag mig, hiver mine løbeshorts ned til anklerne, og jeg træder ud af det ene bukseben, han skubber mine ben fra hinanden og presser min overkrop ned, så den ligger på bordet. Min røv er blottet, noget jeg ikke har prøvet før.
"Nej, jeg vil ikke," prøver jeg igen, men det lyder ikke overbevisende, for jeg er så liderlig og vil bare gerne kneppes.
Han ignorerer og spytter på mit røvhul, så det er smurt. Jeg mærker en finger presse sig på, og jeg slapper af og den glider ind. Mere spyt og så en finger mere. Han knepper min røv med fingrene. Det er fantastisk, jeg nyder det virkeligt. Så trækker han dem ud, og jeg mærker hans tunge slikke mig og glide op. Nu er han klar til at kneppe mig, og han sætter pikken mod mit stramme hul, der bare er klar til at blive taget. Han presser og den glider ind, han presser mere og den går i bund. Hans fede mave ligger ind over mine balder. Han begynder at bolle mig. Der er fantastisk, hvordan jeg mærker hans pik massere min prostata, mens hans vom slasker mod min røv. Det summer i hele kroppen. Han stønner og banker pikken i bund, jeg kan mærke, at han kommer i mig. En fantastisk følelse. Han læner sig ind over mig og ligger lidt inden han trækker sig ud.
"Sut mig ren," kommanderer han. Jeg vender mig rundt. Min pik er stiv og jeg er rød i fjæset af ophidselsen. Jeg fald på knæ og tager den halv slappe og slimede pik i munden. Jeg tager fat i min pik og kun få ryk så sprøjter jeg op ad min mave, et ordentligt drøn sperm. Hele min krop ryster af nydelse. Jeg lader mig falde om på ryggen på gulvet og ligger lidt. Han rumsterer lidt rundt. Jeg kigger op og ser, at han  står og filmer mig. Han smiler og lægger kameraet væk.
"Så min ven så er der lidt mere til min samling" siger han, "giv mig dit mobil nummer, så jeg kan få fat i dig". Jeg rejser mig, tager tøjet på, noget chokeret over hvad jeg lige har hørt. Han rækker mig et papir og en blyant.
"Vi aftalte jo…" begynder jeg, men han ryster bare på hovedet og siger, "Giv mig nummeret, så hører du nærmere, og smut så.” Jeg skriver nummeret og går ud.  

Jeg kan ikke løbe, for min røv er for øm, jeg må gå hjem. Nervøs, men også spændt, på hvad han vil gøre.  

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER