LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Foxboy©

Genre: Mand/mand

Dato: 10.08.2014


Morgenløbetur

Det er tidlig morgen, det er varmt, det er sommer og jeg er afsted på min løbetur. Jeg løber langs strandstien, hvor der er sommerhuse på den ene side og udsigt til det flotte strandområde på den anden side. Det er juli måned og sommeren er rigtig varm i år. Allerede her til morgen føles solen varm, så jeg løber uden top. Jeg er en gift mand på 34 og er slank og sporty. Jeg bliver hurtigt varm og svedig.  

Efter ca. 2 km kommer jeg til et par bænke ved en parkeringsplads som har udsigt over havet. På den fjerneste bænk sidder en mand. Jeg stopper op ved den første bænk og begynder at lave armbøjninger og andre øvelser. Manden iagttager mig. Han er ca. 70 og almindelig af udsende for en pensionist. Jeg kan godt lide, at han ser på mig mens jeg svedig laver min styrketræning. Jeg kigger på ham, og vi får øjenkontakt, han smiler og rejser sig og går over til mig og sætter sig på den bænk, jeg bruger. Han knapper sine shorts op og hiver en lang slange af en pik frem. Jeg mærker adrenalinen strømme ud i hele kroppen af spænding, jeg sætter mig på knæ foran ham og tager den i hånden.
"Den er stor," siger jeg helt spontant. I afslappet tilstand er den over 20 cm, normal tykkelse, bare lang.  
"Ja det har jeg hørt før," siger han med et smil. "Tag den nu i munden min ven".
Jeg tøver, det er et meget offentligt sted, her hvor vi er. Jeg skal jo ikke risikere at blive opdaget. På den anden side er jeg bare så liderlig, og det er endnu mere ophidsende at tænke på, at nogen kan komme.
Jeg bøjer mig frem og tager pytonen af en pik i munden. Den er stadig ikke hård og i fuld størrelse. Den smager salt af havvand efter hans morgensvømmetur. Pikhovedet er blødt og lækkert, og jeg lader tungen massere det og sutter på det, så jeg mærker at det gipper i ham. Pikken vokser i munden på mig, og jeg mærker han blive mere ophidset. Han er ikke særlig behåret men har da en lille mave, men ellers en pæn mand af hans alder. Jeg lader den ene hånd glide op langs hans mave, op til hans bryst, hvor jeg mærker hans små gammelmands patter. Det synes jeg er sexet. Pikken er nu vokset til fuld størrelse, ca. 25 cm lang, og jeg lader mit mundvand løbe ned så den er er helt våd og glat, så min hånd kan køre op og ned, mens jeg sutter ham. Han stønner og pruster og tager fat om mit hovedet og presser det ned, så pikken kommer helt ned i min hals. "Jeg kommer!" hvisker han hæst.
Jeg mærker den varme sæd løbe ind i munden på mig og jeg sluger bare mens de små krampagtige ryk kommer og jeg løsner gummerne lidt og fortsætter blidt frem og tilbage tilmed mærker ham slappe af og pikken blive mindre hård. Jeg sætter mig op ved siden af ham. Min egen pik er hård som sten men jeg ved at jeg må vente lidt med at få udløsning.
Han pakker dyret væk og ser tilfreds på mig. Han rejser sig og går væk på parkeringspladsen.  

Jeg sidder to minutter og nyder eftersmagen af hans pik og sæd i min mund. Vi var heldige, at der ikke kom nogen, for da jeg rejser mig, kommer der to løbere ned af stien, et par damer. Så jeg springer op og begynder min tur tilbage. 

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER