LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Foxboy©

Genre: Mand/mand

Dato: 26.08.2014


Udnytte igen
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER.

Resumé:
På en morgenløbetur står han og strækker ud, da en ældre mand på en nærliggende bænk beordrer ham til at slikke dennes pik. Det bliver uden deres vidende filmet af en anden mand, som efterfølgende tvinger vores hovedperson med i sommerhus hvor han også skal slikke ham. Hvis ikke vil videoen blive offentliggjort på medierne 

Der er gået et par dage efter seancen med manden fra det røde sommerhus. Jeg har næsten ikke tænkt på andet, da der tikker en SMS ind med et link til en side på www.silverdaddies.com. Det er et website, hvor unge og ældre mænd kan mødes. Linket fører til mandens profil, hvor han også har en masse videoer liggende. To af dem er med mig! Den ene er den video, hvor jeg sutter manden på bænken. Og den anden er fra hans sommerhus, hvor han knepper mig. Han har gjort, så vores ansigter er slørede, og vi ikke kan genkendes.
Mens jeg ser videoerne, tikker en ny SMS ind.
"Kan du lide filmen? Hvis du vil beholde anonymiteten på video, skal du komme til mit sommerhus på tirsdag kl 11".
Shit, tænker jeg. Jeg er virkeligt i knibe, men jeg konstaterer også, at min pik er hård som stål. Så tirsdag morgen står jeg foran det røde sommerhus på stien ved vandet med de store vinduer med en dejlig udsigt. Han står derinde og kigger på mig. Jeg har taget løbetøjet på (det kan let komme af). Jeg er bange, men min pik er hård, og jeg er liderlig og spændt. Jeg går op til døren, hvor han står klar i badekåbe, den er ikke lukket, så hans store behårede mave strutter ud, og pikken hænger dovent og slasket frem. Han tager mig på skulderen og fører mig hen til det bord, hvor han tidligere bollede mig.
"Tag tøjet af og læg dig som sidst," siger han, "i dag har jeg en lille overraskelse." Jeg smider tøjet, så jeg er helt nøgen og lægger mig ind over bordet og spreder benene. Jeg er klar til at blive taget. Han går hen foran bordet og trækker et par håndjern frem (sådan nogle fra en sexbutik) og klikker dem fast om mine håndled. De er fastgjort på bordet, så jeg ikke kan komme fri. Han binder mine ben fast til hvert sit bordben med et blødt reb, så jeg næsten ikke kan bevæge mig. Han står bag mig og smører min røv ind i gel. Så mærker jeg en finger mod min ringmuskel, han presser.
”Slap af, så går det meget lettere," siger han.
Jeg puster ud, og hans finger glider op i min stramme røv, mens jeg giver slip. Han kører den ind og ud lidt, og så mærker jeg finger to, og efter lidt tid har han tre fingre oppe i mig. Liderligheden strømmer igennem mig.
"Knep mig, knep mig nu," fremstønner jeg, og han skifter til at mase på med sin pik. Den glider let op, og jeg mærker hans fede vom på min røv.  Han begynder at kneppe mig, mens jeg står bundet, udstillet foran de store vinduer. Det er fedt, hver gang han banker pikken i bund, rammer han mig lige der, hvor det gør godt, jeg er i den syvende himmel. Jeg ser igennem mit tågede syn nogen, der går forbi ude på stien. Men jeg er ligeglad og overvældet af pikken, den pumper nydelse ind i min røv. Han stønner og grynter og banker den i bund en sidste gang.
”Arhhhh, jaaahhh, min lille spermsæk." Han står lidt, mens spermen dunker op i mig. Så trækker han sig ud. Han pudsler lidt rundt
"Endnu en god video," siger han og ler, "nå, jeg er tilbage om lidt, gå nu igen steder". Hvad, tænker jeg, har han optaget mere? og går han?
Jeg står temmelig udsat, bundet der med spredte ben og røven fuld af sperm. Der går det, som føles som 20-30 minutter. Der går flere forbi ude på stien, heldigvis ikke nogen der rigtig ser mig. Undtagen en, manden fra bænken med den unaturligt store pik fra den anden dag. Ham jeg havde suttet af tilfældigt. Han stopper op ,kigger og går op til huset. Jeg hører ham komme ind og stå lidt. Så kommer han om bag mig og kører hånden på mine muskuløse balder og mit stramme, men ømme røvhul. Jeg kan ikke vende mig om, da jeg jo nærmest er strakt hen over bordet med håndjernene. Hans bukser falder til gulvet, og jeg mærker hans pik mod mit kød, og han trykker til, og hans pikhoved glider ind, så lidt mere. Ahhh, han er stor, næsten for stor. Men han bliver ved og skubber den helt i bund og igen bliver jeg masseret, der hvor det gør så godt - bare endnu mere intenst med den kæmpe pik. Han begynder at bolle mig. Han stønner og pruster. Det gør jeg også, jeg kommer på en måde jeg aldrig har prøvet før, og det gør han også, da han banker monstret i bund og sprøjter endnu en ladning sperm op i mit slidte røvhul. I det samme hører vi: "Poul, gamle dreng, jeg ser, du hygger dig med vores unge ven," manden er kommet tilbage.
Poul trækker sig ud, og jeg får et klap i måsen, og han trækker bukserne op og siger: "Ja tak for det, Henning, vi ses." Han går ud.
"Nå, det var da sjovt at se og filme, "siger Henning, som han åbenbart hedder, "det er jo en hel føljeton med dig som stjerne, og så tror jeg sørme, vi så noget så sjældent som en røvorgasme. Nå, du slipper ikke endnu, for du skal da lige prøve denne her." Han viser mig en lyserød dildo, stor, men ikke for stor. Han går om bag mig og presser den op i mig. Han lader den bare sidde.
"Jeg tror ikke, jeg kan mere," siger jeg med en klump i halsen, "vil du ikke nok lade mig gå nu."
"Hvad! du er slet ikke færdig," nærmest råber han, han er hidsig. ”Du holder kæft og tager, hvad der kommer".
Jeg er i panik. Men han kommer hen og låser håndjernene op, så jeg selv kan binde mig fri om benene. Jeg er ør i hele kroppen. Men især min røv er øm, den er blevet godt og grundt gennempulet.
"Inden du går, må du lige gøre noget her," siger Henning, som sidder i en læderstol med bukserne trukket ned, og Bilkasportsjakken trukket op på maven og stiv pik. Han har sit videokamera i hånden. Han peger på pikken og vipper med øjenbrynene. Jeg sætter mig på knæ og tager pikken i munden og spiller den lidt hårdt, mens jeg sutter på pikhovedet. Smagen af min egen røv og hans sperm fylder min mund. Jeg kigger op på ham, imens han filmer mig i sin liderlighed. Der går kun få øjeblikke, så kommer han igen med en lille klat, og jeg sluger igen hans sperm. "Ahhh, det er altid godt med to udløsningers på en dag, smut så knægt, vi ses snart." Jeg rejser mig og stavrer ud og hjem.

Jeg er meget øm i røven. Og i endnu større problemer, end da jeg kom. Nu har han mig virkeligt.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER