LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Frøken Blå©

Genre: Pige/pige

Dato: 03.01.2017


Drivvåd

Jeg låste mig ind i min lejlighed efter en møgdag. Alt der kunne gå galt gik selvfølgelig galt, og for at gøre det hele værre, så regnede det hele dagen. Store fede dråber. Jeg var fuldkommen gennemblødt og kold ind til knoglerne. I mine arme havde jeg to propfyldte indkøbsposer, som selvfølgelig faldt på jorden i mit forsøg på at lukke døren.
”Fantastisk,” mumlede jeg, mens mælk, sukker og æbler faldt ud af posen og æblerne trillede i 10 forskellige retninger. ”Bare fantastisk”.
”Har du brug for hjælp?”
Jeg kiggede op fra min noget uflatterende stilling på gulvet. Elise, min værelseskammerat, kiggede ned på mig med et smil.
”Hva’ tror du selv?” vrissede jeg og så smilet forsvinde. Jeg bandede ad mig selv indvendigt. Bare fordi jeg havde haft en møgdag, var der jo ingen grund til at lade det gå ud over Elise. Hun havde trods alt bare forsøgt at være venlig.
Jeg sukkede igen ”Undskyld… Det har bare været en lang dag,” sagde jeg og fandt hendes øjne.
Hun havde nogen fantastiske øjne. Det havde jeg syntes lige fra den første dag, jeg så hende. Grå, men med små skær af grønt i dem, og en lille ring af guld rundt om pupillen. Livlige øjne.
Hendes smil kom igen, og jeg åndede lettet op. Ingen skade sket. Hun bukkede sig ned og tog madvarerne fra mig. Hendes kastanjebrune hår faldt ned over hendes skulder i bevægelsen, og jeg fangede et kort øjeblik duften af lime og Aloe Vera. Hendes fortrukne shampoo. Der var noget berusende over den duft – frisk og blød på samme tid. Ligesom Elise, frisk, atletisk, men samtidig med en blød og velduftende hud. Det havde jeg aldrig tænkt over før, men det passede. Elise havde en fantastisk blød hud. Jeg tænkte på de gange hendes bare sommerben havde ligget over mine lår, når vi så fjernsyn eller når hendes små hænder havde strejfet min arm ude i køkkenet. Jo, der var bestemt noget berusende over kombinationen af Elises bløde hud, hendes velduftende hår og hendes smukke øjne.

Elise forlod mig i gangen for at sætte varerne i køkkenet, formodede jeg. Jeg tog mit våde overtøj af og kom ubevidst til at beundre hendes bagparti, da hun valsede væk fra mig. Jeg havde været sammen med piger før, men det var ved at være en 7-8 år siden, da mit 17-årige jeg havde været overbevist om at den bedste måde at gøre oprør på, var at gøre så mange vilde og uventede ting som overhovedet muligt. Det havde været godt, men jeg havde ikke haft behovet for det siden hen. Havde i stedet fundet mig selv godt tilpas med regulær mandesex. Havde haft nogle gode forhold og nogle knap så gode, hvoraf det seneste sluttede for 5 måneder siden. Jeg havde ikke haft sex siden, hvilket nok også forklarede, hvorfor jeg pludselig havde disse bizarre tanker om Elise, som jeg ellers ikke havde skænket en tanke i den sammenhæng. 

”Anna?” kaldte hun ude fra køkkenet.
Jeg rystede hovedet for at klare tankerne og gik i stedet ud i køkkenet. Elise smilede sødt igen ”Du ligner en der godt kunne bruge et glas vin?” Jeg tog taknemmeligt imod det godt fyldte glas rødvin hun rakte frem. ”Lad os sætte os ind i stuen.” Hun tog min hånd og førte mig hen til sofaen. Det var der ikke noget usædvanligt i. Elise var flyttet ind i min lejlighed for 1 måned siden, via en annonce på Boligportalen, og i løbet af de sidste 2 uger, var vi blevet rigtig tætte og ting som at holde i hånden, give små massager eller at blive diskret nusset i håret, var ikke ualmindeligt for os. Alligevel kunne jeg ikke lade være at tænke, at der måske var mere i det. Måske havde det været Elises intention hele tiden, at der skulle ske noget mellem os, og jeg havde bare ikke opdaget det tidligere. Måske havde hun ligesom mig haft en pludselig trang til at køre hånden ned af ryggen på mig, til at skubbe en løs lok hår om bag ved øret og roligt placerer hånden på mit inderlår. Det var lige præcis den trang jeg lige nu sad og bekæmpede. Stop så! sagde jeg til mig selv. Nu stopper du. Intet har ændret sig. Det er bare Elise, din gode veninde og værelseskammerat. Det virkede i cirka 3 minutter. Elise snakkede munter løs om sin dag, og jeg nikkede uden at høre hvad hun egentligt sagde. I stedet kiggede jeg på hendes livlige øjne. Men kun et kort øjeblik, for så kunne mine egne øjne ikke lade være med at vandre ned til hendes fyldige lyserøde læber. Et kort øjeblik forestillede jeg mig, hvordan det ville føles at kysse dem. At mærke hendes varme tunge inde i min mund. Mit blik vandrede videre til hendes bryster. Ikke så store, men dejligt fyldige og faste. Hun havde ingen BH på og jeg kunne ikke lade være med at stirre lidt, mens jeg forestillede mig, hvordan hun mon ville reagerer, hvis jeg fulgte mine lyster og blidt placerede min hånd på nederste del af hendes venstre bryst, mens min tunge spillede hen over hendes stive brystvorte. Jeg flyttede uroligt på mig selv i sofaen over tankerne, der kørte på fuld spil i mit hoved. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at blive fugtig mellem benene.
”Er du okay Anna? Du ser lidt fjern ud,” spurgte Elise.
Jeg nikkede og fik flyttet mig selv i sofaen, så jeg sad i en halv skrædderstilling. På den måde kunne jeg presse hælen lidt ind mod min nu let dunkende fisse. Jeg havde efterhånden fået gjort mig selv godt og grundigt liderlig. Der var nødt til at ske noget. Jeg måtte tage en beslutning. Enten fandt jeg på en undskyldning for at forlade stuen, så jeg kunne gå til mit værelse, finde en dildo frem og hurtigt få styr på lysten inde i mig, eller jeg kunne have lidt tålmodighed og se, hvad det her førte til. Måske var jeg heldig. Beslutningen rasede inde i mig, og bedst som jeg havde besluttet mig for den første mulighed og var ved at rejse mig, lagde Elise blidt en hånd over min og begyndte forsigtigt at ae min hånd. Der gik næsten et elektrisk stød gennem mig, og jeg tror hun følte det også, for hun kiggede op fra vores sammenfiltrede hænder til mit ansigt. Det var der jeg så det, begæret i hendes ansigt, som fik mig til at blive i stuen. 
Jeg besluttede mig for at gå langsomt frem. Prøve af om det overhovedet fungerede mellem os. Jeg ville bevæge mig stille og roligt tættere på hende, indtil vores læber ville mødes i et blidt første kys. Det var, hvad jeg besluttede mig for, men det var ikke det, der skete. Min krop reagerede pludseligt og jeg kastede mig frem mod Elise og kyssede hende med så voldsom en kraft, at hun gav et lettere overrasket gisp fra sig. Da jeg trak mig tilbage, følte jeg mig en lille smule flov. Det havde ikke været meningen, og nu var der ingen vej tilbage. Måske havde hun aboslut ikke brudt sig om det. Jeg kiggede ned i jorden, for at udskyde det uundgåelig øjeblik, hvor jeg var nødt til at se hende i øjnene igen. Før jeg nåede at tage mig sammen mærkede jeg en lille hånd der blidt lagde sig på mit knæ og langsomt bevæge sig op langs mit inderlår. Lige inden den nåede mit dunkende underliv, kørte den tilbage til mit knæ og gentog samme bevægelse. Jeg lagde hovedet tilbage mod sofaen med lukkede øjne og stønnede lavt. Jeg åbnede benene en smule så Elise bedre kunne komme til. Min fisse var efterhånden lige så drivvåd, som mit hår og jeg kunne mærke mine trusser blive fugtige. Med øjne lukkede var alle andre sanser på fuld alarm. Jeg duftede Elises liflige duft. Jeg kunne høre hvordan hendes åndedrag også var blevet en smule tungere. Min tunge længdes efter at smage på hendes. Smage på alt hvad hun havde: hulningen i hendes nakke, hendes bløde bryster med stive vorter og hendes væskende underliv. Jeg kunne mærkede varmen – den varme som kun kan betyde et andet menneske. Elise kom tættere på, og før jeg nåede at åbne øjnene for at kigge ind i hendes, mærkede jeg hendes bløde læber mod mine. Dette kys var bedre – blødt og rart. Jeg mærkede Elises tunge langsomt snige sig ud af hendes mund. Hun lod den køre hen over min læber for derefter at putte den ind i min mund. Vores tunger hvirvlede rundt i en våd dans. Hele min krop dirrede, og jeg kunne ikke længere forholde mig passiv. Jeg måtte have mere. Nu med mere mod i kroppen lagde jeg hånden om Elises nakke og trykkede hende mod mig. Hun forstod hentydningen og satte sig overskrævs på mig i sofaen.
Vi bevægede os i takt med hinanden. Elise gnubbede sin fisse mod min, og det dunkede så ufatteligt godt. Mine hænder bevægede sig fra hendes nakke til hendes perfekte numse. Jeg pressede hende tættere på – tættere på. Men det var ikke nok, ganske givet fordi vi begge to var iført jeans. Det lod til at Elise var kommet frem til den samme konklusion for hun lænede sig en smule væk og kigge mig i dybt i øjnene. Jeg tror hun forsøgte at se om jeg var okay med det hele. Okay med at tage de hæmmende bukser af. Okay med at vi pludselig sad overskrævs på hinanden og kyssede og frem for alt okay med at vi om lidt ville drukne i hinandens begær, mens vi tilfredsstiller vores dunkende kvindeligheder i en bragende orgasme. Jeg nikkede for at vise, at jeg var okay med det hele, og uden at sige et ord gik vi ind på mit soveværelse. Hurtigt kom jeansene af os begge, og vi dumpede ned på mig seng. Jeg lagde mig hen over Elise, så vores klitorisser igen rørte hinanden. Det føltes meget bedre uden bukserne, men der var stadig den lille flig af stof imellem os. Det gjorde mig egentlig ikke noget – det var nærmest en smule pirrende at trække det ud. Jeg smilede ned til Elise og aede hendes kind.
Hun grinte tilbage til mig. ”Jeg har villet det her, siden jeg så dig i den røde kjole Anna,” sagde hun.
For nogle uger siden, lige efter at Elise var flyttet ind, havde jeg været til en fødselsdag hos en veninde. Jeg havde været vildt forsinket og stormet rundt i lejligheden iført en meget kropsnær, knælang, rød kjole med bar ryg. Jeg vidste at jeg så bragende lækker ud i den kjole. Men jeg havde ikke anet at det havde påvirket Elise så meget.
”Du aner ikke, hvor meget jeg har lyst til dig lige nu,” sagde jeg frækt og bed let uden på blusen hendes stenhårde brystvorte.
Hun stønnede sagte og begravede hænderne i mit hår. Jeg kyssede mig vej fra hendes bryster op langs halsen indtil jeg kunne kysse hende på det pirrelig spot lige bag øret. Derefter slikkede jeg legende hendes øreflip. Det var ikke noget som alle nød lige meget, det var jeg godt klar over, men jeg tænkte, at det var værd at tage chancen. Hun kunne jo bare sige fra, hvis det var. Heldigvis lod det til at ophidse hende endnu mere, for hun stønnede igen og pressede underlivet op mod mig. Jeg mærkede gennem trusserne, at hun var lige så våd som jeg var.

Nu måtte det være nok. Mit skød brændte og jeg længdes så ufatteligt meget efter at få den ild til at blive til den søde varme der altid efterfølger en vidunderlig orgasme. Og det ville blive vidunderligt med Elise. Det kunne jeg mærke. Jeg kyssede Elise en enkelt gang på hendes bløde mund og kyssede mig derefter hele vejen ned over hendes bryster, hvor vorterne nu var så stive at det undrede mig, de ikke var sprunget gennem hendes stramme bluse. Da jeg nåede navlen, ventede jeg et kort øjeblik. Det var nu jeg havde chancen. Hvis det her nogensinde skulle være andet end et kort øjebliks lyst, så var jeg nødt til at stoppe. Men jeg havde ikke lyst til at stoppe, jeg  ville have det. Jeg ville smage Elises søde safter, og jeg ville, at hun skulle smage mine. Jeg ville smelte sammen med hende, til der ikke var andet tilbage end os to i en lang stønnende og svedig orgasme. Så jeg tog beslutning og kyssede mig videre ned til trussekanten, hvorefter jeg langsom hev trusserne af hende. Hun åbnede benene og den søde duft af hendes kvindelighed ramte mine næsebor. Jeg havde glemt, hvordan en kvinde lugter. Ikke bedre eller værre end en mand, bare anderledes. Selvom alt jeg længdes efter var, at begrave mit hoved i hendes skød og lade min tunge spille over hendes opsvulmede klit, så jeg hurtigt kunne få tilfredsstillet mine egne brændende lyste, så skulle det sandelig ikke hedde sig, at jeg ikke forstod at tilfredsstille en partner.
Jeg pustede legende på hendes klit, mens mine fingre bevægede sig i bløde cirkler på hendes lår. En gang imellem lod jeg tommelfingeren strejfe Elises klit, og hver gang gav det et lille sæt i hende, efterfulgt af et lettere skuffet støn over, at mine fingre ikke var blevet der længere. Da jeg følte jeg havde tirret hende nok satte jeg let tungen mod hendes klit. Elise eksploderede i et højlydt støn og pressede med sine hænder mit hoved endnu dybere i hendes skød. Denne gang skulle jeg ikke få lov bare at tirre for så at forsvinde igen. Hun havde fået nok, og nu skulle det ske. Jeg lod min tunge spille hen over hendes klit. Engang i mellem kørte jeg den hen over hendes skamlæber. Min ene hånd forsvandt om bag hendes baller og fulgte sprækken hele vejen om til hendes skede, hvor to fingre forsvandt ind i dybet. Langsomt begyndte jeg at bevæge mine fingre ind og ud. Jeg havde syntes Elise var våd, men ved denne bevægelse blev hun endnu vådere og hendes væsker begyndte at dryppe ned mellem benene og ud på lagnerne. Det tændte mig så ufattelig meget at hun tændte sådan på mig.
Jeg øgede tempoet med mine fingre, mens jeg pressede tungen hårdere mod hendes klit. Det varede ikke længere før Elise udstødte et skrig. Hendes krop dannede en bue og jeg nød synet af hendes bryster der dansede, da hun udmattet faldt sammen.
Elise dækkede halvgenert sit ansigt med sine hænder og grinede lidt flovt. ”Jeg er normalt ikke så højlydt,” hviskede hun.
”Det er helt ok. Det er godt at vide, at jeg gjorde noget rigtigt,” svarede jeg.
Elise nikkede, ”I den grad”. Hun spredte armene ud, og jeg kravlede om til hende og lagde mit hoved i hulningen ved hendes hals. Hun omfavnede mig og kyssede mit hår. Efter noget tid begyndte hendes ene hånd at køre op og ned af min ryg. Hendes anden hånd fandt vej ned til min våde fisse og begyndte at køre i langsomme cirkler. Åh hvor det gjorde godt. Hun havde fantastisk bløde hænder, og hendes bevægelser var så vage, at jeg ikke havde mærket det, hvis ikke jeg havde været så ufatteligt liderlig. Jeg rullede lidt væk fra Elise, så hun kunne komme bedre til. Elise fangede hintet og lagde sig også bedre til rette, så hun nu havde fuld adgang til hele min krop. Hendes tunge spillede let hen og mine brystvorter og hånden øgede tempoet over min fisse. Jeg stønnede højt. En finger smuttede ind i min skede, men de andre fingre blev hvor de var og bearbejde min klit. Elises leg med mine bryster blev en smule voldsommere og mine vorter reagere ved at blive endnu hårdere. Elise bed og suttede det bedste hun kunne i mine brystvorter, og selvom det føltes fantastisk godt, så var der et andet sted jeg hellere ville føle hendes tunge.
”Elise?” stønnede jeg.
”Mmm” svarede hun med min stive vorte i munden.
”Vil du ikke nok slikke mig?”
Elise tøvede. Jeg kunne se i hendes blik, at hun ikke var helt sikker på, om det var noget, hun havde lyst til. Måske havde hun aldrig prøvet det før. Det var jo ikke ligefrem noget vi havde snakket om før i tiden, så jeg anede faktisk ikke, om jeg var hendes første pigeoplevelse.
”Bare prøv det af,” sagde jeg. ”Hvis du ikke kan lide det, så kan du bare fortsætte med det, du gør lige nu.”
Elise nikkede og flyttede sig ned mellem mine ben.
Jeg lukkede øjnene og ventede i spænding, men mærkede ingen varm tung mod mit drivvåde skød. Bedst som jeg skulle til at give op og fortælle hende, at det var ok, mærkede jeg en spids tunge mod min klit, og det gav et sæt gennem min krop. Til at starte med var det noget klodset og gjorde ikke rigtig noget for mig, men efter lidt tid fik Elise et bedre greb om det, og hun begyndte at bevæge tungen i metodiske bløde bevægelser mod min opsvulmede klit. Hun fik endnu en gang en finger op i mig og gennem hendes møjsommelige bearbejdelse af både klit og skede, kom jeg ud over hendes ansigt med et højt støn.

Jeg lå lidt med lukkede øjne og mærkede Elise kravle op til mig. Hun kyssede min mund, og jeg kyssede grådigt igen. Vi lå lidt derefter indtil jeg brød stilheden.
”Var det din første gang med en pige?”
”Det var første gang jeg havde sex med en pige, ja. Jeg har kysset og sådan lidt før,” svarede Elise.
”Og hvad er vurderingen så?” kunne jeg ikke lade være med at spørge. Elise sendte mig et frækt smil og jeg behøvede ikke mere svar end det.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER