LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Frøken M©

Genre: SM

Dato: 11.02.2018


Hvad der videre skete, del 3
Hvordan jeg gjorde mig fortjent til mine piercinger

Historien er en fortsættelse af 'Tøsens debut' og 'Hvad der videre skete' del 1 og 2

Jeg havde mødt min Master på Scor, hvor jeg havde skrevet en kontaktannonce ”En novice-tøz søger en Master”. Jeg mødte Claus som både blev min Master og kæreste. Vi boede fortsat hver for sig.

Min Master boede i et hus lidt udenfor en mindre by. Min Master havde forlangt at når jeg kom, som tøz til ham, så var min påklædning max strømper (enten selvsiddende eller med hofteholder) gerne med søm, sko med en rimelig hæl, en corsage, BH med halvskåle eller anden påklædning hvor mine patvorter var synlige. Hvis det var under 10 C måtte jeg tage en frakke eller lign om mig fra min bil og indtil jeg stod udenfor hans dør (men jakken skulle åbnes/tages af inden jeg åbnede døren). Desuden lå mine manchetter klar lige indenfor hans dør, dem skulle jeg altid selv tage på. Disse skulle samles op stående og jeg måtte ikke gå ned i knæ. Min Master kan godt lide at se min store bagdel, desuden falder mine patter (str. 80 D/E) ud af mine halvskåle. Selvfølgelig må jeg ikke sætte dem på plads igen, hvis det skal gøres er det kun Master som må gøre det. Normalt har jeg en ring i begge patvorter hvori der sidder bogstavet C. Hvis Master ikke udtrykkelig forlanger at jeg skal komme glatbarberet, må jeg højst trimme kussen lidt og være glat på kusselæberne, da min Master godt kan lide se, at det er en voksen kvinde han har som tøz.

Min Master og jeg har efterhånden kendt hinanden over 1 år, og vi har lejet et sommerhus ved Vesterhavet sammen. Dette er første dag i ferien og det er første gang vi skal tilbringe mere end en weekend sammen og vi havde snakket lidt om et 24/7 forhold i denne uge.
Vores leg var startet allerede i går eftermiddag, da jeg kom til min Masters hus, denne gang kun i selvsiddende strømper, sko og latex top, som jeg lige havde købt, denne dækkede kun det nederste af patterne og jeg havde sørget for at mine ringe sad rigtigt, da det var varm sommereftermiddag.
Jeg fandt min Master siddende på terrassen, sammen med en anden Master (Søren) som vi havde mødt i klubben et par gange.
Mine manchetter lå klar på terrassen, på den måde at jeg skulle stå med røven lige op i ansigtet på min Master, da jeg skulle tage dem på. Master skulle lige vise Master S, mine ringe i mine kusselæber.
Jeg satte mig på den eneste ledige stol – en havestol med snore i stedet for et rigtigt sæde – av, av min bare røv, den nappede.
De fortsatte deres snak, som om jeg ikke var tilstede.
Pludselig sagde Master om ikke Søren ville blive og spise.
Jo, det ville han gerne
- Håber også at du vil være med til at træne tøzen i at sluge sperm, da hun ikke er så god til det endnu.
- Skal tøzen ikke ned og ligge? spurgte Master S.
Jeg blev lagt direkte på græsplænen på ryggen som et X, lynhurtig blev der fundet 2 spredestænger til henholdsvis arme og ben.
Min Master og Master S satte sig med siden af mig og begyndte at ælte, nappe og nive i hver deres pat. Både med hænder mund og tænder. Jeg følte at fissesaften løb ud af mig.
- Jeg tror da ligefrem at tøzen kan lide vores behandling, se hvor fedtet min finger er.
- Sut den ren, sagde Master S til mig.
Så var det i stedet min egen Masters fingre og tunge som ophidsede mig i min fisse, det føltes som om han var ved at fiste mig. Master S fortsatte med mine patter, og der er som tidligere nævnt en meget god forbindelse mellem patter og fisse ved mig. Åh jeg nød det.
- Tøz, du må først komme når det er lykkes mig at fiste dig.
Jeg havde svært ved at holde igen, da det var så ophidsende med 2 Mastere der på en gang rørte ved min liderlige krop. Jeg opdagede slet ikke at det var lykkes min Master at komme ind, da jeg havde brugt al min koncentration på at holde min orgasmen tilbage.
- Tøz kom!
Og jeg kom med en kraft som jeg sjældent har gjort, men de 2 Mastere fortsatte også med deres berøringer.
Det var første gang det var lykkes min Master at få hånden ind i mig. Sikke en vild (og våd) oplevelse.
Så satte Master S sig og begyndte at køre hans pik mellem mine patter, så jeg kunne jo godt regne ud at jeg skulle til at sluge sperm (og det var ikke engang min egen Masters denne gang). Da det var ved at være tæt på, placerede Master S sig så jeg skulle sutte ham færdig og når jeg lå på ryggen, blev det jo inde i min mund. Sikke en ladning han kom med. Jeg slugte så godt jeg kunne, men det var nu ingen nydelse for mig.
Jeg skulle blive liggende, mens de 2 mastere gik ind og forberedte maden. 

Om aftenen forlangte min Master at jeg kunne fjerne ALLE hår, mens både han og Master S så på det, det er første gang, andre har skullet overvære det. Selvfølgelig fandt de et par hår efterfølgende, disse blev fjernet med pincet, av for den, det gjorde ondt, bagefter tog de noget koldt og lagde på, dejligt.
Jeg har aldrig brudt mig særligt meget om at sluge sperm, men min Master har forlangt at det skal jeg lære, så jævnligt har han fået mig til  at gøre det. I aften var ingen undtagelse, selvom jeg havde slugt Master S’ en gang tidligere, skulle han tilfredsstilles i min mund igen. Bagefter var det min egen Masters tur. 

Vi var ankommet til sommerhuset og efter Masters ordre lå jeg og nød solen, nøgen, på ryggen med vidt spredte ben (selvfølgelig med manchetter både på ankler og håndled), hvis der kom nogen forbi kunne de både se min patpiercing, som er en ring, hvori der sidder bogstavet ”C” i. Sammen med patpiecingen havde jeg også fået 2 piercinger i hver fisselæbe. Desuden havde min Master fået en paddel, med bogstavet ”C” i pladen og denne nyder min Master at give mine inderlår et hårdt slag med jævnligt, når vi leger. I dag havde jeg et tydeligt mærke på det ene inderlår. Den var blevet lavet aftenen forinden. Jeg får forholdsvist let blå mærker. 

Jeg tænkte tilbage på hvad der var sket efter at min Master havde taget mig med i SM klubben til en bondage aften, hvor jeg var demostationsmodel. Jeg havde nydt det, specielt det, at jeg var blindfoldet, så alt det der skete var en overraskelse. 

Efter første besøg i klubben var min Master begyndt at bruge udtrykkende ”patter”, ”patvorter”, fisse/kusse og tilsvarende, desuden forlangte han også at jeg også skulle omtale mine legemsdele med disse og tilsvarende ord, både i tale og skrift.
Vi havde efterfølgende besøgt klubben, et par gange. Det er en af de gange jeg tænkte tilbage på. Bare tanken fik fissesafterne til at løbe og mine patvorter rejste sig også.
Den gang jeg tænkte tilbage på, havde Master besluttet at jeg skulle være demonstrationsmodel for slag og anden smerte, uden at jeg vidste det på forhånd. Denne gang fik jeg også et blindfold på, så alt var en overraskelse, men jeg kendte heldigvis lokalerne lidt bedre denne gang.
Det eneste jeg vidste var at jeg skulle være glatbarberet og at vi skulle besøge klubben. Da jeg var klædt som påkrævet (og blindfoldet) og kom ind i lokalerne ville mange røre ved mig, hvilket jeg ikke vidste det mindste om på forhånd. Min Master hviskede til mig at det var OK og gav min hånd et klem, så vidste jeg at det var noget han havde planlagt og at jeg kunne være tryg, da han jo kendte mine grænser. 

Jeg fik sat en tynd snor/kæde om patvorten helt inde ved patten, denne blev strammet til, så det kom til at virke lidt som en klemme. Der blev anbragt en klokke i midten af kæden, kæden var så lang at den lå fri af både min krop og briks. Jeg blev lagt ned på en briks på ryggen, med spredte ben.
- Hvis tøzen bevæger sig, vil klokken ringle, hørte jeg en Herre sige.
Min Master kom hen til mig og sagde at jo flere lyde der kom fra klokken, eller fra min mund, jo mere rød ville min krop blive efterfølgende.
Nogle begyndte at røre ved mig, både med hænder og tunge(r). Åh hvor var det dejligt. Pludselig mærkede jeg en fremmed smerte fra mine lår og fisse, jeg gav uvilkårligt et lille hop og der kom en lyd fra min klokke, (kan det mon være stearin). De dejlige hænder forsvandt fra min krop og smerten kom nu også fra mine patter, jeg kom uheldigvis til at komme med et klynk. 

Det var svært at koncentrere sig om at være stille og ligge stille, samtidig med at der kom smerter i forskellig styrke fra flere steder på min krop på en gang, blandet med liderlighed når nogle rørte mig i fissen. Nogle gange føltes det som om stearinen blev hældt tættere på kroppen end andre gange. Selvfølgelig kunne jeg ikke ligge stille og klokken kom med lyde flere gange.
Så hørte jeg min Masters stemme, som spurgte om jeg var klar til at få fjernet stearinen.
- Ja, Master.
Og så begyndte nogle at piske mig, for at få stearinen til at løsne sig fra min krop. Selvfølgelig kunne jeg ikke holde nogle klynk og spjæt tilbage. Det føltes som en evighed, sikkert fordi kroppen var lidt medtaget fra smerten fra den varme stearin.
Jeg blev vendt om. Der var et hul i underlaget, så mine patter kunne hænge frit ned (stadig med klokken i). Mine ben var anbragt på gulvet og sat fast vidt spredte. Så fortsatte piskningen på bagsiden af min krop. Også direkte på/i fissen – det gjorde meget ondt de første gange.
Efterhånden faldt jeg ”ind i smerten”, så jeg følte at jeg var et andet sted. En underlig fornemmelse, som jeg aldrig havde prøvet før. Jeg ved ikke hvor lang tid denne behandling stod på, men selvom jeg var i ”en anden verden” følte jeg at jeg fik orgasme også selvom jeg ikke havde fået lov, men jeg kunne ikke kontrollere min krop.
Da jeg kom til mig selv, lå jeg på en madras, med et tæppe over mig og min Master sad ved siden af mig.
- Tak for en fantastisk oplevelse, Master. 

Kort efter denne oplevelse besluttede min Master at jeg var klar til at få en piercing i begge patvorter, desuden ville han også gerne have, at jeg fik sat 2 ringe i hver fisselæbe, hvilket jeg var helt med på. Da piercingerne var lavet for mere end ½ år siden, var vi begyndt at dyrke vores begges lyst til SM lege og sex igen for nylig, med stor nydelse for os begge. 

Mens jeg havde ligget og tænkt på dette havde jeg ikke set at min Master var kommet ud på terrassen, hvor jeg lå.
- Hvad ligger tøzen og tænker på, din fisse driver ligefrem af fissesaft?
- Jeg lå og tænkte på den prøve jeg blev sat på, inden Master gav mig mine ringe i patvorter og fisselæber.
Min Master tog en finger og kørte rundt i min fisse, mens han trak lidt i mine ringe.
- Slik dine egne safter, tøz!
- Når du er så liderlig, vil jeg vise dig et rum mere her i sommerhuset.
Vi gik ind i sommerhuset, og Master åbnede en dør, som jeg ikke havde lagt mærke til, da vi ankom.
Det var et ”legerum” for voksne, med bl.a. kors og gabestok, rummet var lyst op udelukkende af levende lys. Så blev jeg klar over at det ikke bare var et tilfældigt sommerhus min Master havde lejet til os. Jeg følte at fissesafterne direkte løb ned ad mine inderlår.
- Det havde tøzen ikke lige ventet?
- Nej Master.
- Glæder tøzen sig til et 24/7 forhold i denne uge?
- Ja, Master, det gør din ydmyge tøz, sagde jeg mens jeg lydigt kikkede ned i gulvet, selvom jeg havde lyst til at kigge rundt i rummet.
Det næste der skete var at min Master lagde et blindfold om mine øjne, så jeg ikke kunne se, hvad der ville komme til at ske. Jeg blev ført hen til et leje/briks hvor jeg blev lagt på ryggen. Min Master satte noget om det øverste af begge mine lår, næsten helt oppe ved lysken, pludselig mærkede jeg at ringene i mine fisselæber blev hæftet ud til det, der sad på mine lår, så min fisse blev mere åben og ubeskyttet.
Mine ben blev lagt op i noget som føles som gynækolog-bøjler, mine ankelmanchetter blev hæftet fast, så mine ben var vidt spredte og dermed blev også min fisse åbnet helt op. Min Master fortsatte med at give mig et halsbånd på, lidt efter kunne jeg mærke at han satte noget i ringene i mine patvorter, det var for at kunne fæstne dem fast til mit halsbånd, så der var et konstant ryk opad i dem. Denne smerte forplantede sig lynhurtigt ned i min fisse. Jeg mærkede en tunge og en finger køre svuppende rundt i min fisse. Pludselig mærkede jeg en intens smerte fra min klit og der kom et smerte-udbrud fra mig og jeg gav også en hurtig bevægelse, hvilket gav et ryk i mine patvorter. Min Master havde sat en klemme i huden omkring klitten.
- Har tøzen fået lov til at sige noget?
- Undskyld Master.
- En undskyldning er ikke nok!
Så følte jeg at min Master gik væk fra mig. Pludselig følte jeg også den intense smerte fra varm stearin fra først min klit, derefter den ene pat og ikke mindst patvorten. Lidt efter begyndte min Master at nulre den anden patvorte med mund og tænder. (Ringen i min patvorte sidder tæt ind mod selve patten, så der stadig er noget vorte at lege med). Det var en vild kontrast, med stimulering af den ene pat og smerte fra den anden. Så kom der noget mere stearin på patten, specielt så det kunne løbe ned på den bløde underside af patten. Så begyndte Master at pille stearinen af, dejligt at det ikke skulle piskes af. Så begyndte han at komme stearin over min krop igen, denne gang begge patter og specielt også på undersiden af patten, også ned over maven og endnu engang på klitten. Denne var dog allerede dækket af et lag stearin.
Min Masters fingre kom igen rundt i min meget åbne og drivvåde fisse. Jeg fik et æg med vibrator lagt op, så jeg blev stimuleret hele tiden. Så begyndte piskningen, for at fjerne stearinen fra min krop. Jeg fik igen en af disse ud af kroppen oplevelser, hvor jeg ikke mærkede smerten, men var helt i min egen verden. 

Da jeg kom til mig selv igen havde Master løsnet både mine patter og mine kusseringe fra udspændingen.
- Da vi i denne uge har et 24/7 forhold, skal du have disse 2 klokker i to af dine ringe i dine kusselæber, både for at jeg altid kan høre hvor du er og så er du også mere bevidst om at du er en tøz.
Han satte en klokke med en kort snor i i den ene side, og en klokke med en lidt længere snor i i den anden side. Jeg kunne tydeligt mærke trækket i kusselæberne. Denne fornemmelse ville minde mig om, min position som tøz i den kommende uge, både pga. tyngden, og at jeg ikke kunne bevæge mig, uden at der ville komme en lyd. Jeg har fyldige lår, så der var ikke ret meget plads mellem mine lår normalt, så jeg kunne ikke undgå at berøre klokkerne ved hvert skridt. 

Inden vi gik i seng skulle jeg sidde på knæ og give min Master et blowjob, da han jo stadig var ved vænne mig til at sluge sperm.
Inden vi skulle sove blev mine hænder og ankler samlet med de manchetter jeg skulle have på, når jeg er tøz. Heldigvis fik jeg lov til at sove i sengen sammen med min Master.

Ugen var kun lige startet, så flere oplevelser følger.

 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER