LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Glad livsnyder©

Genre: Jul

Dato: 13.12.2017


Vinterhygge

Den fine julesne faldt blidt i vinden og Søren drejede bilen ind på gårdspladsen. Med bankende hjerte stod han ud af bilen og kiggede over mod vinduerne i det lille hus. Røgen stod op ad skorstenen og duften ramte hans næsebor. En lille kildren bredte sig i kroppen.
Forud var gået flere måneders arbejde med at skrive en profil, finde nogle interessante emner og chatte/skrive lidt. Det havde ikke været nemt, mange forgæves forsøg var nu endt ud i en kontakt, hvor det var blevet tid til at mødes. 

Et par store stearinlys stod ved siden af døren og satte en dejlig stemning i den kølige december aften.
Søren ringede på og kort efter åbnede Maria døren iført nissehue og bød velkommen med et kram og det sødeste smil. Marias bluse var lettere gennemsigtig og bh’en lignede at den ikke var der, eller var meget gennemsigtig.
Søren trak vejret dybt og det kildrede i ham.
Duften af vaniljekranse mødte ham i entreen, her måtte være gang i noget julebag. 
Maria bad ham hænge sit overtøj og komme med ud i køkkenet. 
Lidt nervøs stemning når man sådan mødes for første gang og Søren var tør i halsen. Så det var rart, der var gang i køkkenet, og samtalen kom let i gang om diverse småkager. 
Maria skænkede en kop kaffe og Søren bad om et glas koldt vand til lige at smøre halsen. Et par nybagte småkager kom på bordet og Søren fortalte lidt om turen i snevejret og spændingen og nysgerrigheden ved at skulle mødes.
Maria var dejlig i sin "lette" røde trøje med struttende bryster og et smil der sendte stød ned i mellemgulvet. 
Maria havde sat en flaske champagne på køl, og efter kaffen og kagerne kom lysten til forkæle Søren med et glas blide bobler.
Søren der havde arbejdet med vin i mange år var fyr og flamme... Bobler! Wauw... det var lige ham.
Maria kærtegnede proppen, og Søren fik nogle snurrende fornemmelser i pikken, BANG... proppen sprang og Maria smilede kærligt og skænkede kyndigt et par glas. 
De skålede og hurtigt faldt snakken på deres erotiske chat. 
Maria havde været frivilligt single i en del år og fra tid til anden søgte hun erotiske eventyr på nettet. Hun havde fundet Søren befriende let at snakke med, og selvom hans hede juleønske var at blive "ordnet" af 2 kvinder, havde deres snakke været så dejlige, at hun havde fået lyst til mere.  

Maria foreslog de rykkede ind i stuen, og Søren tog flasken og deres glas med og fulgte efter Maria. Stuen stod med tændte levende lys, og her var dejlig lunt. Inden de satte sig krammede de lidt usikkert hinanden. Det var lækkert at føle varmen fra Marias krop.
De drak et glas champagne mere og blev enige om at tag et bad sammen. 
Under bruseren masserede Søren blidt Maria på ryggen og nussede hendes hår i nakken. Maria vendte sig staks om og kyssede længe Søren. Varme tunger, der legede, satte gnisten i vejret, og Søren følte pikken bliver tung. Han kørte sin hånd over Marias skulder og ned langs siden, rundt om ballen og kysset fortsatte i en uendelighed. De trak vejret dybt og grinede.  

Efter badet gik de ind i Marias soveværelse og kyssede vildt, og hænderne gik på opdagelse. Søren fik en stiv brystvorte i munden og suttede og kyssede. Maria gav små gisp fra sig og nød det efter flere uger uden sex. Søren fandt Marias bløde våde skød og førte roligt en finger ind og kærtegnede hendes indre. Maria følte sig varm, og elektrisk strøm summede i kroppen. Kussen var som et frodigt hav, hun ville have pik. Søren holdt hende lidt hen og lagde sig ned langs Marias lår og kyssede, slikkede sig ned mod en hævet klitoris.
Maria stønnede højt da tungen ramte. Endelig, denne søde, varme strøm af bølger, der med en surfer på toppen bare venter på at brække. Tæt på klimaks holdt Søren en kort pause for lige at drille Maria lidt, hendes øjne glitrede, og med 2 fingre fortsatte Søren ind over g-punktet, og Maria spændte op i en flitsbue, og orgasmen rullede ind over hende. Søren var vild af spænding og liderlighed, og Maria kastede sig hurtigt over hans stive pik og suttede løs, mens en finger kørte bildt omkring anus. Hun fik Søren op på knæ, så hun nu kunne kærtegne hans pik med den ene hånd, og den anden hånd kildrede hans anus, mens hun med tungen legede med hans stive brystvorter.
Søren var ved at eksplodere, og et brændende ønske om at blive bundet og "ordnet" af 2 kvinder, meldte sig i hans hoved. Maria holdt ham lidt hen, og mens Søren nød behandlingen, smilede de kort til hinanden, inden Maria igen bragte ham op på bølgen, og liderligheden strømmede igennem kroppen. Det næsten sortnede for ham, da orgasmen rullede indover. 

Efter at have ligget i ske og slappet af, kysset og hygget, gik de ned i stuen og skænkede det sidste glas champagne og sad stille sammen og smilte til hinanden.
De snakkede om, hvor længe der egentlig går, før en mand igen kan, og Maria kyssede Søren på brystet, legede lidt med hans brystvorter, og Søren kunne mærke pikken vokse. ”Åbenbart ikke længe,” sagde Maria. Søren nød at være klar og Maria gik staks i gang med at slikke og sutte Søren helt stiv. Søren beordrede Maria om på ryggen og gled langsomt ind. Maria sukkede dybt. Det var længe siden hun havde fået pik. Søren arbejdede i en fast rytme og lyden af Marias suk og stønnen fik ham til at sætte tempoet op. Snart var han klar igen og Marias åhhhhhhhhhhhhhhhhh nu kommer jeg, fik ham samtidig ud over kanten i en voldsom, kraftig orgasme, der fik ham til at falde helt sammen.  

Efter nogle tavse minutter sagde Maria, "det må vi prøve igen".
Søren smilede, ude af stand til at tale, meditativ velvære havde overrumplet ham.
Efter et par timer med TV, takkede Søren for en dejlig aften, og de var enige om, at det ikke var sidste gang, de mødtes. 

Da Maria kyssede Søren farvel i entreen, sagde hun kærligt, "måske har jeg en sød veninde, jeg kunne invitere med til en hyggestund!", og Søren smilede og gengældte Marias varme bløde kys. 
"Vi ses." Søren satte sig ind i bilen og kørte hjemad.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER