LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Gues Who©

Genre: På job

Dato: 04.03.2005

 


Lyster på kontoret

Klokken var henad 17 og igen var det en af de dage, hvor arbejdet bare ikke kunne afsluttes til normal tid. Jeg var den sidste, der var tilbage i min afdeling.

Jeg sad og arbejdede ved min pc, da der poppede en mail op på skærmen fra Mette - en af pigerne i en anden afdeling.
Hun ville gerne have lidt hjælp med et lille problem.
Mette er en lækker tøs i starten af 30'erne og har bare de frækkeste øjne.
Vi havde tidligere skrevet sammen over mailen og hver gang var det startet på samme måde med nogle uskyldige faglige spørgsmål den ene eller den anden vej, og hver gang havde det udviklet sig til nogle saftige meldinger frem og tilbage over nettet af mindre stueren karakter.
Men vi var aldrig gået længere end til at skrive.

Denne dag startede Mettes mail på samme måde med et par faglige spørgsmål, som jeg svarede tilbage på i samme faglige tone.
Pludselig ringer min telefon og det er Mette i røret. Hun siger, at det er
lidt svært at forklare problemet på mail og derfor ville prøve at forklare det over telefonen. Vi snakkede lidt frem og tilbage om problemet og pludselig poppede der en ny mail op på skærmen fra Mette.
Hun ville have at jeg skulle skrive en fræk fantasi tilbage til hende, mens vi talte i telefon.
Et øjeblik var jeg lammet og samtidig kunne jeg høre Mette sidde og grine i den anden ende af røret.
Jeg tog mig sammen og spurgte i mailen hvad hun gerne ville høre om. Så skrev hun, at jeg skulle fortælle, hvad jeg ville gøre, hvis hun nu var på mit kontor lige nu.
Det var temmelig pirrende og min pik reagerede allerede voldsomt under
skrivebordet.
Jeg skrev at jeg ville kysse hende i nakken, samtidig med at jeg kælede for hendes lækre bryster. Dernæst ville jeg trække hendes bukser ned og kæle for hendes mis med min tunge.
Jeg sendte svaret og da hun havde åbnet mailen, kunne jeg høre, at hendes vejrtrækning blev lidt hurtigere.
Hun svarede tilbage, at jeg skulle fortsætte, men jeg svarede, at hvis hun ville have fortsættelsen måtte hun komme over på mit kontor.
I telefonen sagde hun (for at de andre på kontoret kunne høre det), at vi vist ikke kunne løse problemet over telefonen og om hun måtte komme over til mig.
Jeg svarede selvfølgelig ja, og det sugede noget i maven.

To minutter efter stod Mette i døren. Hun smilede til mig og sendte mig de frækkeste øjne.
Hun satte sig på kanten af mit skrivebord og sagde, at så ville hun gerne have fortsættelsen.
Jeg lod langsomt en hånd glide op ad hendes ben, mens jeg sagde, at så måtte vi jo først komme dertil, hvor historien sluttede i mailen. Hun havde nederdel på og mens min hånd vandrede opadtil hendes lår, spredte hun langsomt benene.
Jeg trak hendes nederdel op og havde frit udsyn til et par minimale trusser.
Jeg fik kørt kontorstolen i stilling, så jeg var lige foran hende og begyndte langsomt at slikke op ad hendes inderlår. Hun spredte benene endnu mere og da min tunge nærmede sig trussekanten tog hun med dirrende fingre fat i denne og trak kanten til side.

Hendes fisse var glatbarberet eller vokset og var lækker og indbydende. Min tunge fandt frem til hendes klitoris og det gav med det samme en kraftig reaktion fra Mette, som udstødte små stønnelyde, samtidig med at hun bevægede underlivet lidt.
Jeg elsker at mærke en kvindes ophidselse mens jeg slikker hende til orgasme og mens Mette langsomt nærmede sig dette punkt, fandt min ene hånd op til et af hendes store bryster, hvor jeg blidt masserede brystvorten, som var fast og struttende.
Pludselig blev hendes vejrtrækning rigtig hurtig og hun kom i en ordentlig
orgasme.

Da hun havde sundet sig lidt sagde hun, at nu var det vist min tur. Hun
bukkede sig ned og åbnede min bukser. Jeg lettede lidt fra stolen og hun trak min bukser ned om knæerne. Min pik struttede lige op i vejret og da hun bøjede sig ned og langsomt slikkede min nosser, var det lige før jeg var kommet.
Hun begyndt at sutte på min pik, så jeg kunne høre englene synge. Hun havde i en tidligere mail fortalt mig, at hendes tidligere kæreste mente hun kunne vinde VM i piksutning og det måtte jeg give ham ret i.
Efter et lille stykke tid, hvor englesangen blev højere og højere,
stoppede Mette med at bearbejde min pik. Hun sagde, at nu ville hun mærke min pik oppe i hendes våde fisse, for den var efterhånden klar til næste runde.
Hun skrævede hen over mig og satte sig ned oven på mig. Med den ene hånd styrede hun min pik op til sin fisseåbning og langsomt begyndte hun at bevæge underlivet, så min pik gled op i hende. Det var bare fantastisk! Hun havde en lækker blød og stram fisse, som passede helt perfekt til min pik.
Hun lettede sig en anelse og begyndte at ride på mig. Jeg kunne selv deltage lidt aktivt og efter lidt begyndervanskeligheder fandt vi en fælles rytme, som blev hurtigere og hurtigere.
Nu har jeg altid været lidt langsom til at komme, men da jeg kunne høre, at Mette var ved at komme igen, kunne jeg ikke holde igen, så vi kom samtidig i en kæmpe orgasme og jeg sprøjtede min sæd langt op i hende.

Mette slappede af oven på mig og mens jeg sad og kærtegnede hendes bryster, kyssede vi hinanden for første gang. Et langt og lækkert tungekys, hvor det kun lige var tungespidserne, der rørte hinanden.
Derefter rejste Mette sig forsigtigt op og min halvstive pik gled ud af hende.
Hun satte sit tøj på plads og jeg fik også trukket bukserne op. Så gav vi
hinanden et hurtigt kys og hun var ude af døren igen.

Både Mette og jeg havde kærester som vi var glade for, så vi tog oplevelsen som et lækkert indslag i en ellers kedelig hverdag.
Vi skriver stadig sjove mails til hinanden, hvor fantasien får lov at leve :-)