2018

Skribent: Hairulf
Blind date

”Undskyld” udbrød hun forskrækket, da jeg busede ud fra butikken uden tanke for andet end at nå min bus. Jeg var rendt lige ind i hende, og der var ikke skygge af tvivl om at det var min skyld.

Den eneste undskyldning var, at her, lige før jul, havde alle travlt og der var trængsel overalt. Og så var det jeg opdagede at hun var blind.
”Det må du meget undskylde, jeg så mig overhovedet ikke for, da jeg kom ud fra butikken, det er min fejl,” sådan prøvede jeg at berolige hende, og det endte også med at hun smilede til mig.
”Nu, vi er stødt sammen, kan du måske fortælle mig, hvor jeg er, jeg må være gået vild, denne gade lyder helt forkert,” betroede hun mig, ”Jeg skulle finde S-togstationen.”

Min bus var kørt, så jeg var også nødt til at gå til stationen, altså foreslog jeg hende, at vi fulgtes. Hun nikkede, viste mig hvordan jeg skulle holde på  hendes arm, og så gik vi, imens hun fortalte mig, hvordan hun som blind kunne finde vej i byen.
Hun havde kort, jeg måtte købe en billet, og da jeg kom tilbage med den, rullede hendes S-tog ind på stationen. Hun rakte mig hånden til farvel og steg ind. I min hånd lå der en lille lap papir med et telefonnummer, jeg skyndte mig at lægge det i lommen, og først da jeg var kommet hjem, tog jeg lappen frem og satte mig til at overveje situationen. Skulle jeg ringe til hende? Jeg kunne godt, var enlig og fri på markedet; men en blind kæreste, kunne det gå, hvis vi da i det hele taget blev kærester, vi kendte jo slet ikke hinanden.

Først ved 20-tiden nåede jeg til en beslutning, jeg ville lade skæbnen råde, det kunne vel aldrig skade at snakke med hende så jeg ringede op.
”Hej, det er Lars,” lød det i telefonen.
Jeg måtte lige samle mig, inden jeg kunne svare: ”Øh, jeg skulle tale med...” længere nåede jeg ikke, for pokker jeg anede ikke engang hvad hun hed; men her reddede Lars mig på målstregen. ”Det er til dig mor!” råbte han, og så lød det: ”Hej det er mig, jeg sad lige og håbede du ville ringe.”

Præcis en halv time senere bankede jeg på hendes dør, Lars, der viste sig at være en glad dreng på 16 år, lukkede op og viste mig ind i stuen, hviskede et eller andet til sin mor og gjorde sig så usynlig.

”Her kommer jeg på besøg, og så ved jeg ikke engang hvad du hedder,” indledte jeg samtalen, og hun smilede lidt forlegent til mig og svarede: ”Jeg fik heller ikke dit navn, vi kom så pludseligt fra hinanden.” Nå, så fik jeg at vide at hun hed Susanne, hun havde lavet kaffe, og pyntet med gran og juleting, efter lidt begynder-forlegenhed faldt vi i god snak med hinanden.
Jeg havde bestemt ikke regnet med at vi skulle have sex her første gang jeg var hos hende; men hun havde en overraskelse i baghånden: ”Nu skal du prøve, hvordan det er at være blind, kom,” sagde hun og rejste sig. Hun tog min arm og førte mig ind i soveværelset, hvor hun slukkede lyset. Der blev totalt mørke, ikke den mindste lysstråle fandt sig en sprække til at smutte igennem.
”Lars hviskede til mig at du ser godt ud, må jeg mærke efter?”
Uden at vente på svar rakte hun armene ud og følte på mine kinder. Lidt underlig fornemmelse, men ingenlunde ubehageligt, heller ikke da hun med forsigtige fingre udforskede mit ansigt. 
”Det er en skam, at jeg ved, hvordan du ser ud, så har jeg ingen undskyldning for at røre ved dig,” beklagede jeg mig.
Hun lo og svarede, at jeg da godt måtte føle efter for en sikkerheds skyld. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Mine hænder gik på opdagelse fra hendes hår, ned over ansigt, kinder og nakke til halsen. Hun gjorde sig fri af mig og bad mig lige vente et øjeblik. Hun gjorde et eller andet kunne jeg høre, og så var hun der igen. Jeg rakte atter ud for at føle på hendes ansigt; men hun greb min arm og førte min hånd til sit bryst, og nu opdagede jeg, hvad det var hun havde gjort, hun var nøgen. Det føltes noget så dejligt at berøre hendes bryst, jeg lod hånden cirkle rundt en gang, og koncentrerede mig så om at stryge brystvorterne forsigtigt med en fingerspids.
Så blev jeg lige pludselig betænkelig, ”hvad nu hvis Lars kommer brasende midt i det hele?” spurgte jeg; men Susanne svarede, at Lars var begyndt at have sin kæreste med hjemme, og at de var blevet enige om respektere hinandens privatliv. ”Selvom jeg ind i mellem ikke kan undgå at høre, hvad der foregår, og det fremgår tydeligt at han kan det der med at gøre en pige glad,” tilføjede hun, og jeg kunne næsten høre, at hun smilede.

”Og nu må du gerne mærke efter på mig, hvis du har lyst,” sluttede hun. Det lod jeg mig ikke sige to gange, mine hænder gled ned ad hendes sider, om på ryggen og kærtegnede hendes lille faste røv, inden den ene sneg sig om foran, hvor den først strøg forsigtigt over hårtrekanten og derpå søgte ind mellem lårene for at finde åbningen.
”Stop et øjeblik,” beordrede hun, og gjorde sig fri af mig, ”nu er det min tur.” Med en forbløffende fingerfærdighed fik hun hevet tøjet af mig og, kunne jeg fornemme, lagt det pænt til side.
”Nu kan jeg bedre lære dig at kende,” hviskede hun og lagde en blød hånd på hver af mine kinder. Fingerspidserne gled ned over mit ansigt, over halsen, skuldrene og fandt så mine brystvorter. Det virker altid på mig, så den lette rejsning, jeg havde haft blev til en gedigen stiverik på få sekunder, det må hun have opfattet på en eller anden måde, for nu rakte hun hånden ned og følte forsigtigt på min pik og derefter på pungen. Det er vist på tide at udvise lidt initiativ, tænkte jeg og rakte ud efter hende, så jeg kunne trykke hende tæt ind til mig. Hun flyttede sig lidt, og jeg fulgte med, så hviskede hun: ”Jeg sætter mig på sengen.” Jeg knælede ned mellem hendes ben, lagde hænderne på hendes skuldre og trak hende hen imod mig, så jeg kunne slikke på hendes venstre brystvorte. Det fik hende til at sukke forventningsfuldt, mens hun kærligt strøg mig over håret og på halsen.

Langsomt sank hun bagover, så jeg kunne flytte min begærlige mund til hendes skød. Mens mine fingerspidser berørte brystvorterne, eller gik på opdagelse  hen over hendes krop, arbejdede min tunge og læberne på klitten, noget der inden længe fik hende til at stønne og bevæge sig uroligt.
”Nu må du godt komme ind i mig,” hviskede hun, og selv om jeg jo intet kunne se, så ramte jeg alligevel plet i første hug. ”Ja åh, hvor er det dejligt, hvor har jeg savnet det i alt for lang tid,” fortsatte hun, mens hun greb fat i mine balder, som for at presse så meget af mig som muligt op i sin brandvarme kusse. Lige inden jeg ikke kunne holde mig længere, kom hun med et højt skrig, som jeg suplerede ved at stønne kraftigt, mens min sæd sprøjtede ind i hende.

Vi lå sammen en stund og pustede ud, så sneg jeg mig hen til døren og fik tændt lyset, så jeg kunne finde mit tøj og blive klædt på.

Da vi atter sad i stuen, blev vi hurtigt enige om at vi skulle holde jul sammen, jeg tilbød at ordne maden. Lørdagen gik så med diverse indkøb og forberedelser, jeg købte også et par små gaver til Lars og Susanne, det er faktisk ikke helt nemt at finde på en gave til en blind. 

Jeg ankom næste eftermiddag, og det var igen Lars, som lukkede op.
”Min mor er ikke hjemme, hun kommer om et kvarters tid,” fortalte han smilende, ”kom bare indenfor.”
Han havde kæresten på besøg, de sad i sofaen og betragtede det festligt dækkede bord.
”Det er Mette, der er mester for bordet, hun har bare sans for den slags,” oplyste Lars mens han så forelsket på kæresten. ”Hun holder jul her hos os, der er lidt brok derhjemme.”
Jeg nåede lige at tænke: ”Der har du sørme scoret knægt, hvor er hun bare smuk,” så kom Susanne og jeg fik travlt i køkkenet med god hjælp fra begge de unge. Ved fælles hjælp fik vi fremtryllet en sublim julemiddag, som alle fire nød sammen med en god flaske vin.  

Mætte og veltilpasse satte vi os, drak kaffe og gnaskede konfekt. De unge, som sad  overfor os i sofaen, var vist blevet en anelse opstemte af vinen, for pludselig bemærkede jeg at Lars lydløst trak blusen og undertrøjen af Mette. Han signalerede med en finger på læberne at jeg skulle tie stille, jeg nikkede diskret med et frækt smil. Det udviklede sig, og snart sad de begge splitternøgne, Lars med en finger oppe i Mettes kusse mens Mette forsigtigt klemte på hans nosser.
Jeg skævede til Susanne, hun sad blot med et fredfyldt ansigtsudtryk og nippede til et lille glas calvados.
Så hviskede hun mig pludseligt i øret: ”Er de gået i gang?”
Hun var altså helt klar over, hvad der foregik. Som svar stak jeg hånden ind under hendes bluse og følte på hendes ene bryst, nøjagtig som Lars netop gjorde. Hun nikkede, hviskede ”kom” og rejste sig. Jeg fulgte efter ind i soveværelset efter lige at have blinket opmuntrende til de unge.

Så såre døren var lukket, hjalp jeg først hende af med  tøjet og klædte så mig selv af. Denne gang var lyset tændt, så jeg bemærkede straks at hun nu var glatbarberet i skridtet.
”Hvordan vidste du at Lars og Mette var i gang med hinanden, jeg syntes, de var helt lydløse.” Susanne smilede lumsk til mig og svarede: ”De er nu ikke helt så lydløse som du tror, desuden lugter de, jeg kan tydeligt mærke lugten af stiv pik og våd kusse, og nu vil jeg gerne opleve det på nært hold.”

Det havde været en spændende oplevelse at have sex i absolut mørke; men synet betyder altså ganske meget for mig i den forbindelse, og nu slugte jeg hendes krop med øjnene, mens jeg nød hvordan hendes fingerspidser oplevede min krop. Jeg nøjedes dog ikke med at sluge hende med øjnene, munden kom også på arbejde. Først kys på munden, så på brystvorterne, indtil jeg fik hende lagt på sengen med benene ud over kanten, så jeg kunne knæle ned mellem dem og lade tungen slikke hendes saftige fisse, og denne gang tiggede hun mig om at blive ved til hun kom. ”Åh, hvor var det skønt,” hviskede hun mig i øret. ”Nu vil jeg gøre gengæld, læg dig på sengen.”

Jeg sank ned på madrassen og lå helt afslappet, mens hun  langsomt slikkede sig vej fra min mund over brystvorterne ned til mit skridt. Hun tog hele pungen i munden og sugede på den mens tungen kildede mine nosser, så jeg måtte stønne af liderlighed. Med forsigtige fingerspidser følte hun på min pik, fandt forhuden og trak den blidt tilbage. Hun slap pungen og lod læberne kysse spidsen med den lille revne, hvor sæden snart skulle komme sprøjtende ud, så sugede hun kraftigt og tog så meget af pikken indenfor som hun kunne. Med læberne, tungen og ganen bearbejdede hun pikken indtil jeg ikke kunne holde igen mere, men måtte lade sæden sprøjte ind i hendes mund, der begærligt sugede videre, indtil den sidste dråbe havde forladt mig.

Da vi var kommet os, klædte vi os på og listede ind i stuen, hvor Lars og Mette sad dydigt påklædte i sofaen.
Jeg fordelte de små gaver, jeg havde købt, heldigvis havde jeg også noget til Mette; hun blev virkelig glad. En time efter sov vi alle.

Vi vågnede om morgenen friske og udhvilede. Mens vi spiste morgenmaden, lagde jeg mærke til at Lars og Mette ind i mellem så på mig og smilede.
Ved 9-tiden tog Susanne af sted på julebesøg hos en veninde, en fast juletradition, de to havde. Hun ville være tilbage til aftensmaden.

Da jeg senere kom ind i stuen, kom Lars og Mette mig smilende i møde og sagde i munden på hinanden at nu ville de takke mig for julegaverne. Lars satte sig på en stol, mens Mette omfavnede mig og kyssede mig ret så lidenskabeligt. På et øjeblik havde hun fået løsnet mit bælte halet mine bukser ned. Jeg blev ærlig talt noget overrasket og forskrækket: Hvad tror I Susanne vil sige til det her, og hvad med Lars?” indvendte jeg; men de svarede med igen i munden på hinanden at det var Susannes forslag, og at Lars var noget af en kigger, han elskede at se på.

På et øjeblik var jeg klædt af til skindet, så smed Mette tøjet, vendte ryggen til mig og lænede sig ind over den stol Lars sad på. Jeg havde frit udsyn til hendes lille stramme røv og kussen, som gabte indbydende, og det kunne jeg ikke modstå, så min pik rejste sig med et ryk og nærmest helt af sig selv styrede den ind i hende. Imens havde Lars åbnet sine bukser foran, så Mette kunne sutte pik på ham.

Da vi bagefter sad afslappede og tilfredse sammen på sofaen, tænkte jeg at det her måtte være starten på en nyt spændende afsnit af mit liv.

Sikke en julegave!

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Hairulfs gæstebog HER
Andre historier af Hairulf klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK