LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Hairulf©

Genre: Rollespil (Fantasy)

Dato: 26.04.2018


Den sidste historie

Jeg kan jo ikke påstå at det kom helt uventet. Mit CPR nummer antydede  noget i retning af 90 år. Alligevel blev jeg lettere overrasket; bevares jeg lå med den årlige influenza; men den var da ikke særlig slem og var ved at være overstået, så nej, jeg havde ikke troet at han skulle komme. Men der stod han ved min seng. Der var ingen tvivl om, hvem han var, den næsten sorte læderagtige hud, læberne som omtrent var borte, tandkødet som var væk, så tænderne stak lige ud af kæbebenet. Og så var der øjnene, der så matte og indtørrede ud og ligesom svævede i de alt for store øjenhuler.
”Tiden er inde,” forkyndte han med en temmelig rusten stemme, ”se her er din seddel.” Han rakte mig et stykke papir, eller var det mon pergament?
Jeg stirrede på det, og selv om jeg min læsefærdighed ikke strækker til himmelske runer, var jeg på en eller anden måde sikker på, at det handlede om mig. Nederst på sedlen stod der noget med småt, ”hvad er det der står nederst?” spurgte jeg, da jeg gav ham papiret tilbage. Han gloede på det, ”det er for småt, det kan jeg ikke læse,” mumlede han. Jeg tilbød ham at låne mine læsebriller, de lå lige på natbordet. ”Tak, det hjalp, nu kan jeg se teksten,” han lød egentlig ganske venlig, og jeg har da vist helt glemt at fortælle, at han ikke havde nogen le med.
”Det var sørme godt, du så det, ellers havde jeg nok fået en forfærdelig ballade. Du er udtaget til eksperimentet.”
”Hvad for et eksperiment?” jeg var ikke rigtig med.
”Ja, firmaet går jo egentlig ikke ind for det der med sjælevandring; men det er da oppe i tiden, og man må jo følge med, så vi prøver om vi kan passe det ind. Kender du Patrick, ham der bor i nr. 132?”
Ja, han var søn af den lokale bagerjomfru Jette og hendes mand Conrad, som var borebisse et sted i Vesterhavet. Grunden til at jeg vidste det, var at jeg købte brød hos Jette, og hun var umådelig snaksom. Patrick var vel en 14 - 15 år, han havde hilst på mig af og til, når vi mødtes, og smidt en snebold efter mig en gang, det udviklede sig til en egentlig ganske festlig  kamp, vi lo i hvert fald begge to, da vi blev enige om 'uafgjort', ellers vidste jeg ikke noget om ham.
”Du vågner op i hans krop i morgen. I vil være to om at dele kroppen, du vil vide at han er der; men han ved ikke at du er der. Efterhånden vil I 'smelte' sammen til én sjæl. Det er lidt klodset; men vi kan ikke gøre det anderledes lige nu.” Så var han væk og det var jeg også. 

Lugten, tænkte jeg da jeg vågnede fordi at min blære var ved at sprænges, her lugter af svedende teenager. Jeg fornemmede en tydelig modstand, så jeg måtte mobilisere al min viljestyrke for at få OS ud af sengen og hen til badeværelset for at få pisset af, gamle mænd har et intenst forhold til vandladning. Tilbage på værelset trak sengen gevaldigt i OS; men igen vandt jeg, så VI klædte os på og gik ned i køkkenet.
”Sikke tidligt,” Jette var behørigt overrasket.
Patrick nåede at mumle noget morgengnavent, så kastede vi os over morgenmaden. Da den var slugt, lykkedes det mig at komme med en mere venlig bemærkning, det både forbavsede og glædede Jette kunne jeg fornemme. Vi kom af sted i skole, og der holdt jeg en udpræget lav profil indtil sidste time, tysk. Patrick var helt klart totalt uforberedt, så da læreren slyngede et spørgsmål ud til os, svarede jeg, lidt tøvende, men korrekt. Vi fik et anerkendende blik fra læreren.
Jeg tror Patrick følte sig lettere opmuntret da vi gik hjem efter tysktimen, i hvert fald var han glad, da han snakkede med Jette ved aftensmaden, som jeg helt overlod til ham, jeg har aldrig kunnet fordrage fiskeboller.
Jeg bestemte at vi skulle lave lektier og skulle i bad inden sengetid, og jeg fik skruet ned for varmen i værelset, så vi ikke svedte så slemt. Vi havde ikke ligget ret længe før VORES pik rejste sig, og Patricks hånd helt automatisk tog fat om den. Jeg lå og nød det og blev derfor lidt forbavset, da Patrick pludselig stoppede. Jeg tog over og vi begyndte på de bevægelser enhver mand kender så godt, men som Patrick åbenbart ikke havde tjek på endnu. Da udløsning nærmede sig blev han forskrækket, han troede at han var ved at tisse i sengen, alligevel fik jeg ham til at blive ved, og vi så lyn og stjerner, da Patrick for første gang skød sin ret tynde sæd ud over den bare mave.  Efter en hurtig aftørring faldt vi i sød søvn. Næste morgen, mens vi var på vej til skole, så vi ambulancen, der afhentede min udtjente krop; den så vi selvfølgelig ikke, kun som noget under et hvidt lagen. Jeg var helt forbløffet over, hvor ligegyldigt det forekom mig. Egentlig ville jeg gerne have været med til begravelsen; men hvorfor pokker skulle Patrick være interesseret i at deltage?
I skolen sørgede jeg for ganske langsomt at overtage styringen, ikke for hurtigt, så det virkede påfaldende; men sådan at det blev klart at Patrick tog sig sammen i alle fag, dog kneb det med sang, ingen af os kunne synge en ren tone.
Det med skolen gav anledning til en ganske pudsig situation. Patricks far kom hjem på besøg netop den dag der var forældre-samtale på skolen. Han var på forhånd rasende over sønnens dårlige karakterer, og inden han og Jette drog af sted til skolen, låste han os inde på værelset og lovede os al landsens ulykker, når de kom tilbage. Det var kosteligt at se ham, da de kom hjem og låste os ud igen, ikke at det var ham muligt at få det lille ord 'undskyld' over sine læber; men han fik da mumlet noget i retning af, at det var godt, det nu gik bedre, og til vores 16-års fødselsdag, kom han med en meget flot gave, en avanceret astronomisk kikkert, noget jeg altid havde ønsket mig.
P. havde været lille, spinkel og sent udviklet, da jeg 'flyttede ind'; men umiddelbart efter kastede han sig ud et intenst vokse-projekt, og endte som en høj ganske pæn teenager.
I klassen var vi begyndt kigge langt efter Susanne, som efter vores mening var både sød og smuk. Sandt at sige havde hun ikke ænset os i begyndelsen; men efter at vi en eftermiddag havde hjulpet hende med en vanskelig matematikopgave, var hun gået over til at smile til os når vi mødtes, og et par uger senere inviterede hun os over til sig en lørdag eftermiddag, undskyldningen var igen en opgave. Den så vi nu ikke noget til, det var tydeligt for mig at Susanne havde en ganske anden dagsorden, Patrick var endnu lidt for uerfaren til at opfatte det; men jeg så det klart. Selv om Patrick var ved at træde sig selv over tæerne af forfjamskelse, fik jeg ham til at give Susanne et stort kram, og derpå begynde at hive op i hendes stramme bluse, som på ingen måde skjulte at hun havde smukke bryster. Så smukke, at vi måtte røre ved dem, da vi fik blusen trukket af hende. Og ikke bare røre, men også kysse og slikke.
Jeg har med vilje ikke fortalt noget om mit - om jeg så må sige - første liv; men her vil jeg i al ydmyghed kundgøre, at jeg var ret god til det med piger allerede i ung alder. Og min erfaring sagde at nu var det tid til at gå ned på pigen. Vi lagde os ned på knæ og fik let hevet bukser og trusser af hende og blidt men bestemt lagt hende bagover på hendes seng med spredte ben. Vi begyndte med at slikke indersiden af hendes lår og nærmede os langsomt til fissen. Jeg kunne følge med i Patricks reaktioner, der var lyst og angst på en gang, det her var nok lidt grænseoverskridende for ham. Dog kun til vi fik tungen på gled mod Susannes klitoris, så var han vild i varmen, jeg behøvede ikke at blande mig ret meget. Hans hænder var overalt på hendes krop og snart fandt en finger op i kussen. Hun blev våd, så det drev af hende, og min erfaring fortalte at nu kom orgasmen snart. Det slog til, de dybe suk blev til støn og det var som om hun prøvede at presse fissen hårdere mod vores mund. Så lagde hun hovedet tilbage, strammede kussen om fingeren skreg højt mens hele kroppen stivnede. Tre gange i træk kom Susanne, så kunne hun ikke mere. Jeg mærkede at Patrick var lettere panikslagen fordi vores pik ikke var helt stiv, jeg fik ham beroliget ved at overbevise ham om at det skulle nok komme, når tiden var inde.
”Tak, det var virkelig skønt,” Susanne så spørgende på os, ”tag dit tøj af så skal jeg gøre det samme  ved dig hvis du har lyst.”
Ja, mon ikke, tøjet fløj af kroppen og Patrick glemte helt sin bekymring om pikken, der nu strittede som den skulle. Susanne sendte os lige ud for at vaske pikken, god ide, den lugtede ret kraftigt; men efter en grundig omgang med vand og sæbe, blev den pæn og ren.
Susanne lagde sig på knæ foran os, tog et solidt tag i vores røv og nærmede så munden til pikhovedet. Bare det at føle hendes varme ånde gjorde os vildt ophidsede, og da læberne lukkede sig om pikken, kunne vi ikke lade være med at gispe af liderlighed. Det var tydeligt for mig at det her var noget hun havde prøvet før; men jeg havde ikke anlæg for jalousi, og Patrick var vist ganske ligeglad, han var helt skeløjet af liderlighed. Han begyndte at støde pikken længere ind i gabet på hende; men jeg nåede at stoppe det og overbevise ham om at det kun blev bedre af at trække nydelsen lidt ud, udløsningen skulle nok komme. Og det gjorde den, Patrick lød nærmest som om han græd da pikken sprøjtede ind i Susannes stadig suttende mund.
Endelig trak hun hovedet til sig og smilede til os mens sæd og spyt løb ud af hendes mundvige og ned over hagen. Hun fandt sin T-shirt og tørrede sig om munden med den, efter et kik på vores pik sagde hun: ”Når den kan igen, vil jeg have den langt op i mig; men du skal slikke mig  først.”
Hun lagde sig dovent ned på sengen med skamløst spredte lår, for at give os frit udsyn til den dejlige fisse. Det virkede næsten med det samme på Patrick, han smed sig på sengen og kyssede hende længe på munden. Tungerne kom i spil og legede med hinanden, senere var det de smukke bryster, som blev kysset og slikket, inden han nåede ned til det væsentligste, klitten.
Patrick havde lært lektien allerede, han brugte tungen som om han aldrig havde gjort andet, efter et par minutter stønnede Susanne: ”Gør det langsomt og forsigtigt nu, jeg vil ha' det til at vare længe.”
Patrick lystrede, hjulpet af mig, og vi var begge begejstrede tilhørere til hendes jamren og stønnen. ”Ååh, nu kommer den. Patrick, for helvede, hvor er det skønt, bare bliv ved.”
Hendes orgasme varede næsten et halvt minut, hun borede sine negle ind i vores nakke, for at presse vores mund hårdt mod fissen og safterne løb ud af hende. Der var vist også et skvæt urin; men Patrick lod som om, han ikke mærkede det.
Inden jeg overhovedet nåede at reagere var Patrick i fuld gang med forsøg på at stikke pikken op i Susanne. Her manglede han lidt erfaring, noget med vinkler og den slags, så jeg hjalp lidt til, og op gled den i hendes varme, våde kusse. Patrick var ekstatisk og ville bolle løs som en han-kanin; men jeg fik ham dysset ned i et rimeligt tempo, så vi kunne mærke, hvordan spændingen langsomt steg indtil den blev næsten uudholdelig. At tømme sin sæd ud i en dejlig varm kusse, er noget af det skønneste, der findes, og den vidunderlige afslapning ovenpå er ren koncentreret lykke. Det var Patrick og jeg enige om, mens vi sidst på eftermiddagen cyklede hjem fra Susanne, som vist aldrig fik lavet den matematikopgave.

Da hun to dage senere spurgte, om hun måtte komme på besøg ved 15-tiden, var der da heller ikke nogen snak om matematikopgaver eller andre lektier. Tidspunktet var ikke noget problem, Jette var på arbejde hos bageren til kl. 19, så vi havde lejligheden for os selv.
Vi blev noget overraskede, da vi så at Susanne ikke var alene, hun havde taget Birgitte med. Birgitte var klassens stille, lidt forsagte pige. Hun var i og for sig en smuk pige; men hun havde en udstråling af skrøbelighed, som  gjorde at drengene helt automatisk valgte hende fra.
”Jeg har lovet Birgitte, at du vil tage dig kærligt af hendes jomfrudom, hun er ved at være lidt træt af den,” meddelte Susanne, mens Birgitte var ved at synke i jorden af forlegenhed. Så var det at Susanne kom i tanke om at hendes taske stadig hang på hendes cykel, og styrtede ned for at redde den.
Birgitte og vi sad længe og kiggede afventende på hinanden, så kom det langsomt fra hende: ”Hun kommer ikke tilbage, det hele er et nummer, hun har fundet på, for at hjælpe sig selv og måske lidt for at hjælpe mig.”
Patrick forstod ikke en skid af det hele; men jeg havde en anelse om, hvad der skete. Og ganske rigtigt, Birgitte fik med meget svag stemme fremmumlet at Susanne var på vej hen til en ny kæreste, ”og  så var der meningen at du skulle overtage mig,” sluttede hun trist.
”Hvorfor gik du med til det?” spurgte vi (nok mest jeg), og efter en lang pause svarede hun: ”Fordi jeg længe har været forelsket i dig, og samtidig var jeg bange for at du skulle opdage det og grine af mig.”
Her overraskede Patrick mig ved at rejse sig, hale hende op at stå, og omfavne hende mens han hviskede: ”Du er sød, vil du virkelig være min kæreste?”
”Godt gået knægt,” tænkte jeg, hvorefter jeg åndeligt talt lænede mig tilbage og lod Patrick om at kysse og kramme og trække tøjet af hende.
Da hun stod uden en trevl med hænderne for brysterne, spurgte hun usikkert: ”Synes du også at jeg er grim?”
Det kom helt bag på Patrick, så jeg skyndte mig at svare: ”Jeg ved ikke, hvem der siger du er grim; men det passer ikke. Du har et smukt ansigt, og du behøver ikke at gemme dine bryster, jeg har set at de er dejlige. Og din krop er slank og flot.”
Det syntes jeg selv var pænt sagt, Patrick tog over og var mere direkte: ”Vis mig din fisse, jeg vil gerne se helt op i den.”
Jeg skulle lige til at bremse ham; men Birgitte overraskede mig ved at sige: ”Ja, men så vil jeg også se din pik.”
Det var Patrick helt med på, han satte Danmarks-rekord i afklædning og stod så over for hende med strunk rejst pik.
Birgitte lagde sig på sengen og spredte benene, så hun var helt i spagat, med hænderne trak hun skamlæberne fra hinanden og viste Patrick den snævre indgang til hendes kusse.
Hun var bestemt ikke den forsagte lille pige, vi havde kendt, alligevel gav det et forskrækket gib i hende, da Patrick kastede sig over hende og satte tungespidsen lige på klitoris. Jeg mente at det var lige vel tidligt; men to minutter efter vred hun sin krop i vild ekstase og hylede højt. Patrick ville straks gå over til anden akt og presse sin pik op i hende.
”Vent, du skal ha kondom på, jeg vil ikke ha barn lige nu,” nåede hun at sige. Fra sin lille taske fiskede hun et frem og overrakte det til ham. Patrick havde tydeligvis ingen erfaring med gummi, så jeg tog over. Det havde jo været det mest almindelige præventionsmiddel i størstedelen af mit liv, så jeg rullede det rutineret på, og så gik vi i gang. Birgitte peb og stønnede, det var helt klart noget, der gjorde ondt, så jeg fik dysset os lidt ned i et mere forsigtigt tempo, der fik hende til at se lidt mindre forpint ud. Da udløsningen nærmede sig, kunne vi ikke beherske os, så vi pulede løs de sidste 20 sekunder, og nu lød hendes stønnen mere hen ad liderlighed.

Bagefter sad vi stille ved siden af hinanden på sengekanten og snakkede sammen. Det var første gang, påstod hun, der var nu ikke noget blod at se; men jeg vidste godt at sådan var det tit, så jeg troede på hende. Vi var lige ude på badeværelset for at skaffe os af med kondomet og vaske pikken, og da vi kom tilbage, sad Birgitte på sengekanten med tårer i øjnene.
”Det hele er jo bare snyd og bedrag, Susanne lokkede mig til det, og nu smider du mig vel ud?” Hun rejste sig for at klæde sig på; men her overraskede Patrick mig igen. Han tog fat om hende og knugede hende ind til sig. ”Ja, Susanne har snydt mig; men jeg er glad for at du kom i stedet for, du svarede ikke da jeg spurgte om du vil være min kæreste, vil du?”
Birgitte nikkede stumt, og da hun kunne mærke at pikken havde rejst sig igen, halede hun et nyt kondom op af tasken; men så ombestemte hun sig, lagde sig ned på knæ og suttede den af på Patrick, der hylede som en hund, da han kom.
Derefter hev han hende op at stå, tørrede hende om munden og trykkede hende ind til sig, mens han hviskede, at han elskede hende.
Det var en helt ny og ukendt side af hans karakter, eller var det fordi vi var ved at smelte sammen til en sjæl? 

Efterskrift:
Mange år er gået, jeg er Patrick og Patrick er mig. Mit forrige liv er kun et meget blegt minde, lidt som en roman man har læst for mange år siden og ikke rigtig kan huske længere, og dog: Nu står jeg på en plæne, hvor der ligger en flad sten med Birgittes navn på, og det minder mig om den gang, jeg stod ved min forrige hustrus grav. Det var svært den gang, og det er endnu sværere nu.
Jeg er en gammel mand, og snart kommer  HAN vel igen. Denne gang behøver der ikke at stå noget med småt nederst på sedlen.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER