LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Hairulf©

Genre: Homo (drengesex)
(1. afsnit var drengesex - 2. afsnit er alm. sex/dominans men fortsætter under homo-kategorien.). 3. afsnit er kobineret mand/mand og partnerbytte m/k

Dato: 10.02.2010


Kanoturen 3
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:
På en lidt tilfældig måde kom historiens hovedperson med som ekstraperson, da en familie stod og manglede en roer til en kanotur. Det udviklede sig eksperimenterende oral- og analsex mellem de to drenge, og for at gøre det endnu mere kompliceret, fik han også sex med moderen som bliver gravid. Kammeraten Søren dropper sin kæreste Anna og vores hovedperson og Anna bliver kærester, Søren har fundet sig en ny, Irene. Nu skal de mødes til barnedåb. Læs den spændende afslutning

Det var lørdag aften og Anna var på besøg. Jeg lå på sengen med hænder og fødder bundet solidt fast, så jeg stort set bare kunne ligge forsvarsløs på ryggen. Jeg stønnede og sveden løb af mig, to gange havde Anna kommanderet mig til at slikke hende til en hylende orgasme mens hun sad overskrævs på mit hoved, og nu nød hun helt tydeligt at trække tiden ud. Hun tungekyssede mig, slikkede mig i armhulerne og på brystvorterne, og nærmede sin mund til min pik, så jeg kunne fornemme hendes hede ånde; men så heller ikke mere. Hun bed mig også i nosserne, ikke så det gjorde rigtig ondt, kun så det gjorde mig endnu mere ophidset. Og så endelig sagde hun: "Nu er du vist blevet artig igen, nu må du".

Hun satte sig på mig så min pik langsomt gled op i hende, og da jeg var kommet helt i bund brugte hun sin skedemuskulatur til ganske langsomt at malke mig til jeg lukkede øjnene og kom med et brøl. Da hun lidt efter rejste sig op, og min sæd løb ned ad hendes lår, sagde hun: "Du altså en værre lille gris", men så kyssede hun mig og løste rebene så jeg blev fri.

Jeg må sige at vores sex-liv i hvert fald ikke er blevet kedeligt efter at Anna har erkendt at hun er til S/M. Vi har aftalt et par spilleregler, nemlig at 'av' betyder at nu er hun ved at gå for vidt, og 'STOP' betyder faktisk stop, og skal respekteres med det samme. Jeg har endnu ikke haft brug for nogle af kodeordene, det er vist mest det med at kunne dominere hun tænder på, hun siger selv, at hun hellere vil have mig til at sige 'ah' end 'av'; men det skal være hende der bestemmer og det kan jeg godt leve med.

Næste morgen stod vi tidligt op, spiste morgenmad, og så tog vi, iført vores pæneste tøj, ud til Gl. Holte for at være med til 'min søns' barnedåb. Faktisk skulle jeg ikke bare være med, jeg skulle bære knægten op til døbefonten og svare på pastorens spørgsmål. (Anna havde lige tjekket om jeg kunne svare rigtigt.)

Jeg havde været på barselsvisit og set barnet en enkelt gang, og jeg kunne fastslå at han var en usædvanlig køn dreng, han lignede nemlig sin far.

Selve dåben gik fint, jeg svarede som jeg skulle og lille Lukas skabte munterhed i kirken ved at flirte hæmningsløst med den meget søde, unge kvindelige præst. Han skal nok blive til noget.

Efter dåben fik vi en overdådig frokost som Birthe havde frembragt. Hun var noget nervøs i begyndelsen, om det nu var godt nok; men takket være et par øller og snapse, blev stemningen snart rigtig god, og alle fik snakket med hinanden på kryds og tværs. Vejret var fint, så vi sivede ud i haven da vi ikke kunne spise mere og Søren, jeg, Irene og Anna satte os ved et havebord og i løbet af få sekunder var de to piger blevet perleveninder og havde totalt overtaget styringen. Sommerferien lå foran os, og pigerne bestemte at vi skulle på (gæt en gang) kanotur.

Øllet havde gjort sin virkning, så pludselig skulle Søren og jeg om bag en busk og vande hækken. Jeg hviskede til Søren at vi nok begge var faldet for en pige af den dominerende type, og han hviskede tilbage at sådan var det. Han sagde at han aldrig ville have turdet at gå i lag med en pige, hvis ikke det var hende, der havde tvunget ham til det.

Nu vi var i gang med at snakke ville han godt lige vide hvordan jeg egentlig var kommet i bukserne på hans mor? Jeg nøjedes med at svare at jeg overhovedet ikke havde været i bukserne på hende, dem havde hun for længst taget af.

Jeg nåede også lige at spørge ham hvor meget Irene vidste om vores syndige levned, og han svarede at hun vidste alt, og jeg sagde: "Det gør Anna også".

"Nå, har de to frække drenge været henne og sammenligne tissemænd?", spurgte Irene, da vi endelig kom tilbage, og Anna fortsatte: "Det skal I overlade til objektive, kompetente personer, vi byder os gerne til." Og så fnisede de frækt begge to.

Vi fik kaffen i haven, og da vi tog afsked tror jeg at alle nåede at omfavne og kramme hinanden.

To dage efter var jeg til den sidste årsprøve, det gik fint, og så var der ferie!

Det må siges at de to tøser var effektive, de havde allerede booket os fire ind på en kanotur, samme rute som sidste år. Anna, som har kørekort, kunne skaffe et gammelt, men relativt driftsikkert, skrummel af en VW-minibus, så transporten var på plads, og det eneste Søren og jeg skulle gøre, var at slippe en masse penge, og begynde at finde telte og andet udstyr frem.

Vi pakkede bilen en fredag formiddag, meningen var at vi ville køre så længe vi gad, og så overnatte et sted. Vi havde først kanoerne fra søndag morgen, så der var ingen grund til at være fremme før lørdag aften. Vejret var uhyggelig godt og stemningen i bussen var helt i top, mens vi rullede hen ad de svenske landeveje.

Ved 16-tiden erklærede Anna, at nu gad hun ikke køre længere. Hun stak mig kortet og pegede på en sø, der skulle ligge lidt længere fremme, og sagde: "Diriger os der hen", og et kvarter efter standsede vi ved bredden af en smuk svensk skovsø omgivet af birketræer. Søren og jeg trådte i karakter og fik rejst teltene på rekordtid, det afstedkom en vis, forbeholden, ros fra pigerne. Vi fik lidt mere ros for at tænde bål og lave mad, og da vi oven i købet ryddede op og klarede opvasken, var de næsten enige om at de ville beholde os, i hvert fald lidt endnu. Ja, faktisk mente Irene at vi fortjente lidt til tak. "Hvad skal vi gi' dem?" spurgte hun Anna, og de to piger stak hovederne sammen og hviskede, og så grinede de frækt. "Var der ikke noget med at de skulle sammenligne tissemænd, hvor vi skulle udgøre dommerpanelet?"
"Jo", svarede Anna, "vi kunne også indlægge et lille væddeløb, du ved: hvem kommer først?"
"Så synes jeg vi skal holde os til det gode gamle ridderlige princip: damerne først", indskød Irene, "er din god til at slikke fisse?"
"Altså, de damer", udbrød jeg, "de må huske at De er ude med uskyldige unge drenge, vi står her og rødmer".
Pigerne trak os ind i Sørens telt, det var det største, og hev tøjet af os i et snuptag, så stod vi der og strittede med talenterne. Det var jo ved at være et år siden, at jeg sidst havde set Sørens pik i stiv udgave, så jeg skævede lige for at tjekke om han var vokset fra mig i mellemtiden, det så nu ud til at vi stadig var lige store, den eneste ændring var at nu havde Søren fået helt normal hårvækst i skridtet.
"Læg jer ned på ryggen", kommanderede Anna, og så klædte de sig af. Anna viste Irene, hvordan jeg godt kunne lide at slikke hende, og de skrævede ud over os og lod os kigge lige op i deres lyserøde fisser inden de sænkede sig ned så vi kunne komme til med tungen og læberne. 
"Det her er s'gu godt", stønnede Irene lidt efter og det var tydeligt at pigerne nu nærmede sig kogepunktet. De hev efter vejret og red på vores munde, så jeg var lige ved at blive bekymret for mine fortænder; men de holdt til det.

Det var Irene der kom først, hun lød næsten som en hund der knurrede og så skreg hun "ja ja jah!" og faldt sammen oven på Søren. Ti sekunder senere begyndte Anna så at gispe. "Slik mig, æd mig!" råbte hun og jeg arbejdede med tunge og læber og lidt forsigtigt med tænderne til jeg kunne mærke at hun rystede over hele kroppen og så sank hun også sammen oven på mig.

Lidt efter kæmpede jeg og Søren os fri af de faldne kroppe, vi så på hinanden og sagde: "Vores tur". Vi stillede os med ryggen mod hinanden og sagde at nu ville vi prøve hvem der kom først. Pigerne lagde sig på knæ foran os, Anna talte "en, to tre" og så gik de i gang med at sutte. På en eller anden måde fik pigerne os vendt om så vi kunne se hinanden blive slikket, og jeg må indrømme at synet gjorde mig endnu mere ophidset, og da så Anna begyndte at suge så hun blev helt hulkindet mærkede jeg at nu holdt jeg ikke ret meget længere. Annas hånd klemte mig forsigtigt på pungen, hun trak hovedet tilbage så kun lige spidsen af pikken var inde, og så tog hun den længere ind end hun nogensinde havde gjort før, og jeg kom med mit sædvanlige parringsbrøl.

Anna trak hovedet til sig og mit sidste sprøjt ramte hende så sæden drev fra hendes hage, hun sank lige en gang og pegede så på sæden og sagde: "Vi vandt, se selv".
Det var dog kun med nogle sekunder, for nu gav Søren et par klynkende lyde fra sig, og så var det Irenes tur til at vise en sprøjtende pik frem.
Nærmest uafgjort, blev vi enige om, og I glemte at måle vores pikke.
"Ja ja, der skal også være noget til i morgen, ikke? Og nu trænger vi vist til et bad", mente Anna.

Da vi lå sammen i teltet den aften, ville Anna bare bolle på den gode gammeldags måde, og det måtte gerne tage tid, sagde hun.
Jeg spurgte, hvad der var blevet af den strenge guvernante, og hun svarede at guvernanten mest var til hjemmebrug, Irene var vist ikke helt med på den ide; men de havde da tænkt sig at herse med os, og komme efter os hvis vi var ulydige. "Det er vi helt bestemt", mumlede jeg inden jeg faldt i søvn.

Næste dag var vi nu meget artige, vi stod op og lavede morgenmad, så kyssede vi pigerne godmorgen (hver sin altså!) og efter morgenmad og bad pakkede vi lejren sammen. Det eneste pigerne kunne finde på at brokke sig over, var at vandet i søen var lige lovlig koldt.

Vi startede stille og fredeligt ud sidst på formiddagen, og ved at køre stille og roligt og holde en god lang frokostpause, fik vi det afpasset så vi var fremme ved kanoudlejningen ved 19-tiden. Det blev en rolig nat, for der var mange telte presset tæt sammen på en lille stump plæne, at vi måtte bolle så lydløst vi kunne. (Vi kunne tydeligt høre, at det gjorde flere andre også.) Pigerne var noget bekymrede ved tanken om at vi skulle følges med hele den folkevandring; men vi kunne berolige dem med at den rute vi havde valgt, var den absolut mindst trafikerede, sidste år havde vi stort set haft den for os selv.

Sådan blev det også, en hel flåde sejlede ud på søen og spredtes så efterhånden var der kun en kano ud over vores to der fulgtes ad, og den søgte ind til den første mulige overnatningsplads, mens vi fortsatte til den næste.

Vi havde padlet i mange timer i strid modvind, så vi var godt trætte, alligevel blev vi siddende længe ved bålet inden vi tumlede omkuld i soveposerne. Det var vist første gang jeg sov sammen med Anna, uden at vi havde sex.
Nu er det jo ikke fordi jeg går ind for afholdenhed, og de følgende par aftener fik vi så rigeligt indhentet det forsømte. Så var det vi nåede frem til den lille teltplads, hvor Søren var flyttet ind i mit telt. Den var lige så øde som sidste år, men lidt bedre ryddet, så der var mere plads til teltene. Der var ikke noget der tydede på at her havde været beboet for nylig. Pigerne insisterede på at rejse teltene og lave mad, "skal I ikke en tur op på fjeldet?" foreslog Irene. Jeg kiggede på Søren, han nikkede og så gik vi. "Har du nogen ide om hvad de har gang i?" spurgte jeg og Søren mente at det nok var noget med at vi var uartige sådan at overlade alt besværet til dem, så havde de en undskyldning for at 'straffe' os.
"Min sjette sans siger mig, at de vil have os til at gøre 'noget' sammen, mens de ser på", sagde jeg, og Søren gav mig ret. "Gør vi det?" Søren tænkte sig lidt om så sagde han at han egentlig mente at han var vokset fra det der drengesex; men hvis det skulle være, så kunne han nok klare en gang mere, bare jeg lovede ikke at kysse ham, det var for intimt. Vi kom begge til at grine frækt, og mens vi gik tilbage, mindedes vi alt det der var sket lige her for et år siden.

Vi tog fejl med hensyn til pigerne, de havde ikke tænkt sig at straffe os, tvært imod var de i feststemning. Anna havde smuglet et par flasker af den vin, jeg havde serveret for hende, første gang hun besøgte mig, med, så vi spiste og drak og blev temmelig muntre. Helt fejl havde vi nu ikke taget, for pigerne blev frækkere og frækkere, de kredsede hele tiden om vores umoralske udskejelser sidste år, så til sidst så jeg på Søren og sagde: "skal vi fejre jubilæet?", og så rejste vi os og gik ind i Sørens telt og lod teltdøren stå vidt åben. Vi klædte os af og Søren lagde sig på ryggen på sin sovepose med pikken lige i vejret. Jeg gjorde ligesom dengang, jeg lagde mig på knæ mellem hans ben og startede med at slikke hans nosser og så tog jeg pikken i munden og gik i gang. Jeg slikkede, sugede og slubrede mens jeg prøvede at få den så langt ind jeg kunne. Det kan godt være Søren troede at han var vokset fra drengesex; men han blev nu påfaldende ophidset, og stønnede og hev efter vejret. Jeg må også indrømme at jeg nok var lidt mere til drenge, end jeg normalt gik og troede, i hvert fald nød jeg følelsen af hans stive pik i munden og glædede mig til skulle smage hans varme sperm igen. Han kom med et skrig, og jeg fik rigeligt at smage på, det var som jeg huskede det; men han var begyndt at sprøjte mere end sidst, så jeg fik ikke slugt det hele. Nu var vi begyndt så vi måtte spille spillet færdigt, jeg lagde mig på ryggen og Søren kravlede hen over mig som han havde gjort dengang. Han suttede mig mens hans pik hang og svingede lige over mit hoved. Han kunne ikke få den helt ned i halsen længere, da han et kort øjeblik slap den, mumlede han at den var blevet en del tykkere end for et år siden, det var jeg ikke utilfreds med at høre. Og så lukkede jeg i øvrigt øjnene og koncentrerede mig om at komme, og det gjorde jeg med et brag af en orgasme. Heller ikke Søren fik slugt hele ladningen, da han løftede hovedet, løb sæden blandet med hans spyt ned over min pik og pungen.

Da vi endelig fik taget os sammen til at rejse os, så vi at pigerne stod og stirrede underligt på os, ”slut på forestillingen, lad os få noget kaffe”, sagde jeg og vi satte os stille ned ved bålpladsen. Anna kom hen og satte sig ved siden af mig og lagde armen om min skulder, idet hun sagde: ”Hvor er I søde, sådan på jeres egen tossede måde, altså”, og så kyssede hun mig længe og inderligt. Irene og Søren fandt også sammen i en hed omfavnelse, og så rejste de sig pludseligt og gik hånd i hånd ind i deres telt og lukkede efter sig. "Tja, jeg trænger vist til dig", hviskede Anna og tog mig i hånden og så gik vi også ind i vores telt. Vi klædte os af og lagde os på knæ overfor hinanden og kyssede længe og dybt. Så bøjede jeg mig ned og berørte hendes ene brystvorte med tungen, det fik hende til at sukke og så greb hun mig i nakken og pressede min mund hårdt mod brystet. Da jeg havde slikket brystet et stykke tid ville jeg fortsætte ned til skridtet, men hun lo til mig og sagde at jeg vist havde slikket nok for i dag, så stillede hun sig på alle fire og jeg krøb på hende bagfra. Hun måtte være blevet temmelig ophidset af hvad hun havde set, for jeg tror ikke jeg nogensinde før havde oplevet hende så våd uden et langt forspil. Jeg havde jo tømt min sæd i munden på Søren, så det varede ret længe før jeg igen nærmede mig en orgasme og i mellemtiden nåede Anna at komme, først med klynk og så med et højt skrig, og kort efter hørte vi tydeligt fra det andet telt Irenes karakteristiske knurrende orgasmelyd.

Så gik vi i bad og på hovedet i soveposerne, der gik næppe mere end et kvarter så var der total ro i lejren. Næste morgen sad vi ved morgenmaden og diskuterede om vi skulle gøre som sidste år og bliver på pladsen en dag mere, eller om vi skulle sejle videre. Min holdning var at hvis jeg skulle være far en gang til behøvede ikke at ske akkurat her, og at jeg heller ikke ville bolle Søren i røven, så for min skyld var der ingen grund til at blive; men de andre hævdede at jeg havde da også kun én ting i hovedet, der var vel for pokker andet man kunne foretage sig, så jeg blev nedstemt og måtte på god demokratisk vis bøje mig. Det blev nu også en ganske god dag, vi trængte nok alle til at slappe af oven på de mange lange padle-ture.

Efter aftensmaden sendte pigerne os ned til vandet for at vaske op, og når vi diskret kiggede efter dem, kunne vi se at de var i gang med en ivrig og tilsyneladende munter samtale. ”Gud ved, hvad de nu har for” mumlede Søren og jeg kunne kun gætte på at det var noget frækt, som involverede os, og jeg fik ret. Da vi kom tilbage med det rene bestik, sagde Irene: ”Anna og jeg synes at I var lige lovlig frække i går, så nu må vi hellere prøve at opdrage lidt på jer. Nu går vi først alle ud og bader, og så skal I vaske os, og ve jer hvis I begynder at stritte med noget som helst undervejs”. Vandet var ret køligt, så det lykkedes os faktisk at se ret dydige ud med små skrumpe-pikke et godt stykke hen ad vejen; men det var jo ikke meningen, så pigerne blev mere og mere krævende og ville intimvaskes, og så greb de os jo på fersk gerning med ståpik. ”Nu er det vi skal sammenligne tissemænd”, udbrød pigerne i munden på hinanden, os slæbte de os op til teltene, hvor de først forlangte at blive luksus-frotteret af os, hvorpå de insisterede på at binde vores hænder fast til den øverste vandrette rafte i det primitive tørrestativ, der var lavet på pladsen. Vi stod på hver sin side af stativet så vi kunne smile skævt til hinanden. (Ikke for at være kønschauvinist, men altså piger og knuder, det ville tage mig to sekunder at komme fri, og lige sådan med Søren; men vi legede pænt med.)

Vores smil blegnede en smule da vi så pigerne komme, hver med en stor dildo i hånden og et frækt grin i ansigtet. ”Nu er det på tide at I får røven på komedie”, lo Irene, og så byttede de partner så hun tog mig og Anna tog Søren. Jeg havde jo prøvet Annas monsterdildo før, så jeg vidste hvad der ventede mig, da Irene gik i gang med at smøre mig med glidecreme og derpå langsomt pressede dimsen op i mig. Jeg kiggede over på Søren og så at hans ansigt udstrålede en blanding af anspændthed og begær, og det var nok som at se i et spejl, sådan så jeg også ud.

Nu byttede pigerne plads, og begyndte så at bolle os i røven med de kunstige pikke, først langsomt og forsigtigt, så hurtigere og hårdere. Med et stoppede de og trak begge en lineal frem. De lagde sig på knæ ved siden af os og målte omhyggeligt vores strittende organer, diskuterede lidt frem og tilbage, og forkyndte så at inden for måleusikkerheden var vi lige store. Meget demokratisk afgørelse! De løste vores bånd og hævdede at vores intimvask af dem havde været ret så mangelfuld, nu havde vi bare at slikke dem ordentlig rene, og nej, vi måtte ikke trække dildoerne ud før vi fik lov.

De satte sig begge op på den flade klippeblok lige bag Sørens telt, spredte benene og befalede: ”Begynd!” Og det gjorde vi så af hjertens lyst, og det varede ikke ret længe før pigerne sukkede dybt i takt. ”Ja tak, så bytter vi”, råbte Irene Jeg skævede til Søren, det her var på en eller anden måde lidt grænseoverskridende; men han så ud til at være med på den værste, så vi byttede partner. Irene smagte og lugtede stort set nøjagtigt ligesom Anna, men hendes klitoris var noget mindre, jeg måtte lige kigge efter for at være sikker på at jeg slikkede det rigtige sted. Det gjorde jeg, og mine fingre nulrede og nev hendes brystvorter til hun brølede sin orgasme ud efterfulgt af Annas lige så energiske skrig. Så ville de begge rå-kneppes. Søren og jeg skelede lige til hinanden, så byttede vi så vi hver fik vores sædvanlige partner og så gik vi i gang. Helt automatisk kom vi til at gøre det i takt, det må have set morsomt ud. Da vi begge nærmede os orgasmen og stadig i takt stønnede voldsomt råbte Anna: ”Stop!”, og begge pigerne gled ned og lagde sig på knæ foran os og suttede løs. Lige da jeg ikke kunne holde mig mere tog Anna et godt tag i dildoen, masede den helt i bund og trak den så langsomt ud mens hun sugede sæden ud af mig. Søren fik nogenlunde samme tur, tror jeg.

Da vi bagefter gik ned til vandet for at tage bad igen, vi trængte, opdagede vi en kano på vild flugt væk fra pladsen, Gud ved hvor meget de mon har set? 

Og her vil jeg så forlade vore fire unge venner. Jeg ønsker dem alt godt her i livet; men jeg ved ikke mere om dem, og overlader til den gunstige læser at fantasere videre.

Slut på ”Kanoturen”.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER