LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Hairulf©

Genre: Homo og lesbisk

Dato: 19.08.2019


Sammensværgelsen

Hvordan var jeg dog havnet i denne forfærdelige situation? Jeg sad sammen med Jette, klassens absolut smukkeste og mest ombejlede pige, på hendes værelse, og ville ønske jeg var langt langt borte. Nu ville det blive afsløret, det som jeg krampagtigt havde skjult for alle, at jeg var homo, som det hed dengang i den lille provinsby, hvor jeg var vokset op.

Forhistorien var at vi i tredje G to og to skulle lave et fysikprojekt, og da vi blev parret alfabetisk efter familienavn, blev jeg makker med Jette. Det gik ganske problemløst for så vidt angik projektet, vi var begge udprægede fysiknørder, og fik derfor topkarakterer. Var det bare endt her, så havde alt været i orden; men Jette mente at vi skulle fejre triumfen, så hun inviterede mig til middag hjemme i familiens villa.
Ok, det skulle jeg nok klare, det var først, da jeg opdagede at hendes familie var bortrejst at panikken ramte mig, jeg var lokket i en fælde, og angsten voksede som en stor smertende kræftsvulst i min mave, da Jette med et kækt smil inviterede mig op på pigeværelset, efter at vi havde spist.
Nu sad jeg så og ventede på det uundgåelige, om lidt ville hun lægge an på mig, og hvad skulle jeg så gøre?

”Du er til drenge, ikke?”
Hun sagde det bare, endda med et sødt lille smil, jeg brød totalt sammen, skjulte ansigtet i hænderne og græd, som jeg ikke havde grædt i årevis. Jette lagde en hånd på min skulder og sagde så: ”Du skal ikke være bange eller ked af det, jeg er nemlig ikke til drenge.” Efter en lille pause tilføjede hun: ”Selv om jeg faktisk godt kan lide dig.”
Et par snotklude hjalp på mit udseende, så fortsatte hun: ” Jeg synes vi skal være kærester, det vil spare os begge for en masse besvær og bortforklaringer fremover. Efter et par hurtige overvejelser havde jeg taget mig så meget sammen, at jeg kunne svare: ”Jo, jeg er til drenge; men jeg har lyst til at give dig et kæmpekram.”
Det måtte jeg godt på betingelse af, at hun også måtte give mig et. Og det gjorde vi så, inden hun fortsatte.
”Jeg har en veninde, du kender hende vist, det er Birgit henne fra nummer 64, og vi har af og til sovet sammen i vores sommerhus. Ja, vi nøjedes ikke med at sove, kan du vel tænke; men det er mit privatliv, så det fortæller jeg ikke om lige nu. Hvis vi nu opfører os, som om vi var kærester, så kan vi sammen tage op til sommerhuset, og så kan Birgit og Peter også komme med, og det ser helt pænt og ordentligt ud, ikke?” Mens hun sagde alt det, så hun spændt på mig, var jeg mon med på ideen?
”Hvem er Peter?” spurgte jeg.
”Det er min halvbror, du går til gymnastik med ham, han er helt vild med dig,” svarede hun smilende.
”Jeg går ikke til gymnastik med nogen Peter,” hævdede jeg med bestemthed, hvortil Jette replicerede at han hed Jens Peter, men kaldte sig Jens, det var vist kun hende, der kaldte ham Peter.
Jeg turde dårligt tro mine egne ører, Jens, den dreng jeg havde drømt om lige siden jeg var kommet i pubertetsalderen, ja vist endda før. Jeg kunne huske helt tilbage til første gang vi i ti-års alderen havde været til gymnastikstævne sammen i Jylland. Den sidste aften havde vi siddet omkring et lejrbål, Jens og jeg havde siddet et stykke fra ilden, og da vi frøs, havde vi taget et tæppe om os. I ly af tæppet havde Jens lagt sin arm om min skulder og trykket mig ind mod sig. ”Det klarede vi da fint,” sagde han, vi havde begge fået medalje, og han mente, det vist nærmest som et solidarisk klap på skulderen; men jeg sad bare og ønskede at han ville kramme mig endnu mere, uden rigtigt at vide hvorfor.
Så fortalte Jette mig, at Jens flere gange havde spurgt hende, om hun ikke kunne arrangere, at han kunne møde mig privat hos hende eller i sommerhuset, og nej han havde ingen anelse om, at jeg også var til drenge, han håbede bare. Det havde jeg skjult godt, sagde hun, hun havde først opdaget det, da vi lavede projekt sammen. Jeg var den første dreng hun havde været tæt sammen med, som slet ikke havde reageret på hendes små hentydninger, såsom lige at rette lidt på brysterne under blusen eller lade nederdelen glide lidt ekstra op. ”Selv om jeg ikke er til drenge, kan jeg ind i mellem godt more mig med det lille spil,” fortalte hun.
Det blev en meget lang samtale, og det endte med at vi enedes om at tage op til sommerhuset næste weekend.

Min mor var selvfølgelig meget nysgerrig, da jeg fortalte hende om aftalen. ”Skal du og Jette være alene deroppe?” spurgte hun, og jeg skyndte mig at fortælle, at der også kom et andet par, nogen jeg og Jette kendte.
Hun så lidt betænkelig ud, men hun mente åbenbart, at jeg var gammel nok til at tage vare på mig selv.
”Husk lige det der,” sagde hun, og jeg var godt klar over, at hun mente prævention, og jeg nænnede ikke at fortælle hende, at det nok ikke var nødvendigt. Drenge kan ikke blive gravide, og AIDS var ikke opfundet den gang. 

Fredag eftermiddag cyklede Jette og jeg op til sommerhuset, de andre kom lidt senere med bussen, og vi stod parat med kaffe og kage til dem.
Kort efter forsvandt pigerne ind på det ene soveværelse, med tydeligt signal om, at de ikke skulle forstyrres.
Jens og jeg havde ikke fået talt sammen, jeg brød tavsheden med spørgsmålet: ”Ved du at jeg er det?”
”Ja, Jette fortalte mig det i forgårs, da jeg sagde nej tak til at tage med jer i sommerhuset, jeg mente ikke, jeg kunne klare at være så tæt på dig en hel weekend. Jeg var bange for at du ville tæve mig eller flygte i rædsel, hvis jeg viste tegn på at jeg kunne lide dig, jeg er faktisk stadig lidt usikker.”
”Jeg tror nu ikke, jeg ville slippe godt fra at tæve dig, vi er vist lige stærke, og så er jeg vist også noget usikker på det hele, jeg har drømt om dig længe; men nu ved jeg ikke hverken ud eller ind.”
Jens rakte ud og greb min hånd, hans øjne var rettet lige mod mig og hans læber bevægede sig, som om han prøvede at sige noget; men der kom ikke en lyd.
Så nikkede jeg mod trappen op til vores værelse, og hånd i hånd forsvandt vi op på værelset, og låste døren efter os.
I sikkerhed bag den låste dør stod vi som lammede overfor hinanden, ingen vovede ligesom at tage initiativet. Efter et langt forlegent minut trådte Jens et skridt frem imod mig, så vi stod ansigt til ansigt. Til min store overraskelse greb han fat om mig, krammede mig ind til sig og kyssede mig begærligt på munden. Jeg var sikkert blevet kysset som barn; men jeg huskede det ikke, så det var en helt ny og i begyndelsen skræmmende oplevelse for mig. Jeg nåede ikke at protestere, for med ét føltes det bare noget så dejligt, jeg klamrede mig til Jens og nu havde vi allerede tungerne langt inde i hinandens mund. Han flåede min T-shirt af mig, løsnede mit bælte og skubbede mig bagover så jeg lå på sengen med benene ud over kanten. Bukser og underbukser røg af, og så lagde Jens sig på knæ på gulvet mellem mine ben. ”Skal jeg sutte den af på dig?” spurgte han. Jeg tror ikke, jeg nåede at svare, så slikkede han min pung, det føltes aldeles vidunderligt, og endnu bedre blev det, da han tog min stive pik i munden og sugede som om han ville sluge den. Hans hoved bevægede sig op og ned og bortset fra hans pustende åndedræt gennem næsen, var den eneste lyd, jeg hørte, den sagte slubren når hans læber kørte op og ned ad pikken. Jeg begyndte at stønne, udløsningen var på vej, og så med ét kunne jeg ikke stå imod længere. Med en blanding af lyst og skræk lod jeg en kæmpe ladning sprøjte ind i Jens' skønne varme våde villige mund. Han forsøgte at sluge; men der var for meget, så det løb ud ad hans mundvige og ned over hans hage.

”Jeg vidste ikke, der kom så meget,” mumlede han, da han havde tørret sig om munden, ”det er første gang, jeg prøver det rigtigt.”
”Hvordan smager det?” spurgte jeg, jeg havde af en eller anden grund aldrig haft lyst til at smage på min egen sæd, lugten var lidt klam, syntes jeg.
”Det finder du ud af nu, det er blevet min tur,” svarede han mens han lynhurtigt klædte sig af til skindet, så stod han og så afventende på mig.
Jeg startede med at slikke ham i armhulerne, så fik de små hårde brystvorter en omgang, og da han begyndte at trække vejret dybt, rykkede jeg ned til hans skridt.
Hans pik, som strittede lige mod mit ansigt, lugtede kraftigt af pis og dreng, da jeg trak hans forhud tilbage; men jeg var ligeglad, nu skulle jeg prøve, det jeg havde fantaseret om i så lang tid, at tage hans pik i munden.
Først brugte jeg tungespidsen på undersiden af pikhovedet, da han lagde hovedet tilbage og sukkede dybt, tog jeg den så langt ind i munden, som jeg kunne og sugede så mine kinder blev aldeles hule.
Det tog kun et par minutter, så fornemmede jeg at nu skete der snart noget. Han begyndte at støde pikken ind i min mund mens hans stønnen blev højere og højere. Jeg tog den tube med hudcreme, jeg havde taget med, og kom en ordentlig klat på fingeren og stak den op i røven på ham.
”Sut mig helt langsomt,” gispede han. Så jeg sugede bare næsten uden at bevæge læberne og tungen, indtil han hylede som en hund, mens hans sæd sprøjtede ind i min mund. Jeg suttede forsigtigt, indtil der ikke kom mere, så smurte jeg et tykt lag creme på min pik, som havde rejst sig igen, vendte ham om, så han stod støttet ind over bordet og satte pikken mod hans lille snævre hul.
”Ja, gør det,” tiggede han, så jeg pressede alt hvad jeg kunne. Det var stramt; men cm for cm gled den ind.
”Det her har jeg drømt om i mange år,” hviskede han, ”jeg kan slet ikke fatte at sker nu.”
”Samme her,” svarede jeg.
Vi stønnede i takt hver gang jeg stødte ind i ham og jeg råbte højt, da jeg kom inde i hans røv.
”Bad” udbrød vi begge, snuppede et par håndklæder og styrtede ned til stranden. En god lang svømmetur fik os nok gjort os rimeligt rene, så vi gik tilbage til huset, hvor vi blev modtaget af pigerne, der smilede sødt til os. På badeværelset fik vi fjernet de sidste spor fra vores udskejelser. 

Vi spiste aftensmad, som Jens og jeg påtog os at lave, hvis pigerne så tog opvasken. En flaske vin blev delt og da vi senere sad sammen i sofaen, bød Jette på vodka og vi blev alle fire en kende berusede. I hvert fald blev vi enige om at nu ville vi 'gøre det' sammen i stuen.
”Lad os starte med at lege kysseleg,” foreslog Jette.
Det gik ud på at vi nøgne skulle stille os på række: Birgit, mig, Jette og Jens.
Så skulle Birgit kysse mig på munden, brystvorterne og der hvor pisset kommer ud, som hun formulerede det. Derefter skulle hun fortsætte til Jette, som skulle have samme omgang og derefter til Jens, og så til slut stille sig sidst i rækken. Og sådan indtil alle havde kysset alle.
Birgit var tydeligvis ikke til drenge, hendes kys var med sammenknebet mund, og især det nederste tog mindre end et tiendedel sekund. Derimod snavede hun heftigt på Jette og slikkede hende skamløst på fissen. Jens fik hun også overstået lynhurtigt.
Min tur. Jeg kyssede Jette på munden, det føltes ikke helt forkert. Heller ikke da jeg suttede på hendes brystvorter. Så gik jeg ned på knæ, trak vejret dybt og tænkte nu eller aldrig. Jeg var oprigtigt overrasket over at det faktisk ikke føltes forkert at slikke hendes glatbarberede fisse, så jeg forlængede kysset en smule.
Jens fik naturligvis den store tur, tungekys, forsigtige nip i brystvorterne og så tog jeg hans pik langt ind i munden og sugede længe.
Birgit så ikke begejstret ud, så hende kyssede jeg kun symbolsk.
Jettes tur. Jens så lidt forkert ud da Jette begyndte at snave på ham; men da hun nåede til pikken, måtte han alligevel sukke lidt.
Birgit fik en ordentlig omgang og nød det åbenlyst.
Jeg fik både tungekys, sut på brystvorterne og faktisk tog hun min pik et godt stykke ind i munden.
Jens' tur. Han gik meget let hen over både Birgit og Jette; men jeg fik så jeg var ved at komme i munden på ham.

”Færdig, nu vil vi se hinanden gøre det.” bestemte Jette, så hun og Birgit lagde sig i 69-stilling med Jette øverst. Jens knælede ned foran mig og slikkede på mine nosser til pungen var drivvåd, inden han tog pikken i munden og sugede og suttede indtil jeg lagde hovedet bagover og gispende kom langt inde i hans mund.
Han vendte mig rundt så jeg stod lænet ind over bordet, så smurte han et tykt lag creme på og op i mit røvhul, for så at hamre sin stangstive, men heldigvis ikke voldsomt tykke pik ind i mig. Det tog ikke mange minutter før han begyndte at stønne, det gjorde jeg også hver gang han trykkede den ind, så satte han tempoet op, indtil han kom med et dybt suk. Det var her, jeg opdagede at pigerne var gået helt i stå og bare stirrede på os; men så tog de fat igen og kom næsten samtidigt.
Jens og jeg sagde pænt godnat til dem, gik i brusebad og i seng. 

”Morgenmad!” Det var Jens som vækkede mig ved at stikke sin pik i munden på mig. Selv om jeg ikke var 100% oplagt, gjorde jeg mit bedste indtil han fik udløsning og jeg fik en mundfuld sæd. Da jeg mente at nu var det min tur, var han helt afvisende, han gad ikke, så jeg ankom til morgenmaden med en ret stiv pik, der trængte til at få noget.
Efter morgenmaden tog Jens og Birgit afsked, de skulle være tidligt hjemme, mens Jette og jeg blev tilbage for at rydde op. Da hytten så pæn ud satte vi os på altanen med et par øller og nød udsigten.

”Syntes du det var væmmeligt at kysse mig i aftes?” spurgte Jette efter lang tids tavshed. Jeg tænkte mig længe om før jeg svarede: ”Nej, jeg kunne godt finde på at gøre det igen, nu jeg ikke er bange for dig mere.”
Jette krængede blusen af og trak de små shorts ned, intet indenunder.
Så stod hun og så afventende på mig, mens jeg smed badebukserne. ”Kys mig så,” sagde hun kælent. Først kyssede jeg hende på munden længe og intenst, tungerne kom i spil. Derefter var det brysterne, som fik kærlig betjening af min tunge, først blev brystvorterne hårde, senere blev de bløde og Jettes åndedræt blev dybere. ”Det er du faktisk ret god til,” bemærkede hun, ”nu skal du længere ned.”
Jeg fik lagt hende på solsengen med spredte ben. Nu kunne jeg bedre se hvad der var dernede, i aftes havde lyset været temmelig svagt.
Hun smagte af lidt mere end hun havde gjort sidst; men det var ikke ubehageligt, så jeg kyssede hendes klit og gik så i gang med at slikke. Det kom næsten uden varsel, pludselig tog hun fat i mit hoved og trykkede det fastere mod sit skød og udstødte en jamren mens hele hendes krop skælvede, for så at falde sammen i dyb afslappelse. ”Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve det sammen med en dreng,”  hviskede hun, da hendes vejrtrækning var blevet normal igen.
Jeg ved ikke hvad der gik af mig; men pludselig længtes min pik desperat efter et hul at trænge ind i, og med ét lå jeg oven på Jette med pikken dybt begravet i hendes kusse, og jeg kørte løs som en han-kanin. Hun nåede lige at råbe at jeg ikke måtte komme i hende, hun var ikke beskyttet; men det var for sent, i det øjeblik sprøjtede min sæd op i det snævre varme hul den havde nydt at køre ud og ind i. Jeg faldt bare sammen som en kludedukke hen over hende. Jeg skulle alligevel have lyttet, da min mor bad mig huske prævention.
Vi var begge meget eftertænksomme da vi cyklede hjem sammen, og vi var begge meget lettede, da hun et par dage senere kunne fortælle mig at det 'røde' var kommet, som det skulle. Vi slap med skrækken. 

Epilog:
Sammensværgelsen virkede. Vi fortsatte spillet op gennem teenageårene og uddannelsestiden. Alle fire fik vi godt arbejde og sammen købte vi et stort gammelt hus, som vi indrettede til 2 familier.
Jette har født to drenge, som jeg er far til og som begge ligner mig, mens Birgit har en pige, som vist også er min, selvom Jens kalder hende for sin datter. Udadtil er vi to pæne familier, hvad vi laver indadtil, hvem der sover hvor og med hvem, er privat og rager ikke andre. Hvor meget min mor fatter af sagens sammenhæng, aner jeg ikke, hun har aldrig nævnt noget; men hun er tydeligt begejstret for sine to børnebørn.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER