LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 31.10.2020


SOMMERLEJR

Kapitel 11 - Rødstrømper - Sørine på besøg hos Lise 2
Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar skal være pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 Sørine

 Andreas

 Sørines mor er Lisas papsøster, kaldet papster

 

Sammen kom de ind i stuen, hvor Ruben stod og trænede. Når han løftede vægte, og hun kunne se musklernes spil, kunne Sørine godt fornemme, at de trusser, hun havde fået lov til denne dag, blev en anelse mere fugtig.
”Fik I talt?” spurgte han uden at afbryde sine løft. Både Sørine og Lisa nikkede.
”Og I fik kvindesagerne på plads?”
”Sådan nogenlunde på det personlige plan,” svarede Sørine forsigtigt.
”Ej, jeg får det til at lyde som et forhør,” udbrød Ruben opgivende og lagde vægtene, ”det var slet ikke det jeg ville. Men... selvfølgelig skal man kæmpe mod ulighed og kvindeundertrykkelse, det kan der ikke være tvivl om. Sørine, er du overhovedet i tvivl om, at det er en hjertesag for Lisa?”
Sørine rystede på hovedet.
”Godt,” sagde han, ”for jeg har overvejet, om det er klogt, at du skal se dette. Men jeg tænker, ud fra det, Lisa har fortalt mig, at det egentlig er en meget god demonstration. Lisa, vil du vise Sørine, hvad du gør, når du kommer hjem fra arbejde?”
”Eej, Ruben...,” prøvede Lisa.
”Eej Ruben' er ikke dit stopord.  Der følger en ekstra straf,” oplyste Ruben nøgternt.
”Ja, Herre, undskyld!” sukkede Lisa. ”Sørine, vil du komme med på badeværelset igen?”
”Jeg er jo nysgerrig,” sagde Sørine og nikkede.
Lidt efter stod de tre på badeværelset.
”Ok,” sukkede Lisa, ”når jeg kommer hjem fra arbejde, skal jeg tage denne her på,” forklarede Lisa og fandt sin Proud Feminist-T-shirt og kom af tøjet. Da hun kun havde T-shirten gik hun ind i bruseren. ”Det er koldt,” oplyste hun.
”Proud feminist miss Wet-Look,” udbrød Sørine henvendt mod Ruben, ”avanceret!”
”Det her har ikke en skid med feminisme at gøre,” hævdede Ruben, ”for hvis nu Lisa var faldet for en dame, så havde det være nøjagtigt det samme.”
Sørine nikkede. ”Men det er normalt kun mandag til fredag?”
”I weekenden flyder det lidt mere, som så meget andet, men der er det bare en gang om eftermiddagen, forklarede han.
Lisa var trådt ud af bruseren. Hun rodede i en skuffe. Frem kom en anselig dildo med sugekop. Noget var monteret på den. Lisa forklarede: ”Den her sidder normalt bare på spejlet. Vi tog den ned, fordi du skulle komme. Jeg skal nu tage den ned i halsen og klikke på den der triptæller med næsen tyve gange – og sende Ruben et billede af det.” Lisa arrangerede dildoen på spejlet og gik ned på alle fire foran. Så begyndte hun at tage den ind. Det var ikke noget problem for Lisa at tage den dybt ned. Hun huskede billedet. Da hun havde fuldført sin opgave, rejste hun sig op: ”Må jeg tage tøj på?”
Ruben kiggede på Sørine.
”Du skal ikke se på mig. Jeg kigger bestemt interesseret, men jeg tager ikke stilling,” hævdede hun.
”Ud over en nøgen … hvad kalder du hende … papster, da du var i bad?” tilføjede Ruben drillende.
”Ud over det, ja. Forløb jeg mig?”
”For en, der ikke vil tage stilling, gik du rimeligt langt,” konstaterede Ruben, ”men så vil du nok heller ikke tørre hende.” Og han tog håndklædet, nikkede til Lisa, som hurtigt kom ud af den våde T-shirt, tørrede hende, og lidt efter stod Lisa med kjole på igen.
”Du behøver vist ikke pakke dildoen væk for min skyld,” oplyste Sørine.
”Nej, det ville være lidt sent nu,” medgav Lisa. ”Husker du at SMS'e?”
”Tak, papster, det gør jeg lige,” sagde Sørine og gik, ”og tak for showet.”

Da Sørine var kommet på gæsteværelset, valgte hun at ringe i stedet. Det virkede uoverskueligt at sms'e det alt sammen. Hun og Andreas talte længe, og Andreas' instrukser var rimeligt detaljerede. Han ønskede ikke, at Sørines straf skulle vække forhåbninger, samtidigt undte han hende ydmygelsen.
”Ja, Herre,” var hendes sidste ord i telefonsamtalen.

Hun tog sin telefon og gik i stuen. ”Har I en sprittusch, jeg kan låne,” spurgte hun Ruben.
Lidt efter kom han tilbage med en sprittusch.
”Tak. Jeg... jeg vil nødigt virke som en narrefisse, og... og... der kommer nok ikke mere af den i løbet af  weekenden; men jeg... jeg har onaneret uden lov. Andreas har nu pålagt mig, også for at huske at være til stede, når jeg er her, at jeg skal have et billede af min fisse med teksten ”uforbederlig onanist” som låseskærm på min telefon indtil jeg kommer hjem igen. Og for at jeg ikke bare kan krybe i et hjørne og gøre det, skal jeg spørge dig, om du eventuelt kunne tænke dig at skrive og tage billedet?” Sørine pustede lettet ud.
”Det  kan jeg vist godt hjælpe dig med. Er du tryg nok, når Lisa ikke ser det? Kan vi gøre det på badeværelset?”
”Øh... Joeh... det kan vi godt.” Sørine gav sig et puf.
”Bare smid... 'Bare' siger jeg sådan... bare smid hvad du har på forneden,” opfordrede Ruben. ”Jeg er dreng, jeg gad selvfølgelig godt se det hele.”
”Jeg tror, du må nøjes. Jeg er nok ikke helt klar,” sagde Sørine næsten undskyldende, da hun smed nederdel og trusser. Det var i sig selv grænseoverskridende at præsentere sin fisse for Ruben. Ikke desto mindre stillede hun sig automatisk med letspredte ben og hænderne bag nakken.
”Skønt med en, der har fået lidt opdragelse og stiller sig pænt,” sagde Ruben med et smil, ”og så sig mig lige én gang til, hvad du er!”
”Uforbederlig onanist,” sukkede Sørine.
Ruben placerede tuschens spids og begyndte at skrive. ”Du skal bare vide, at du er en utrolig velproportioneret kvinde, sportstrænet og sensuel med muskler og rundinger. Hvis din Andreas ikke behandler dig godt, når han er hård ved dig, så har han ikke fortjent dig.”
”Tak,” hviskede hun, hun kunne ikke komme i tanker om noget bedre.
Så fortsatte Ruben: ”Men jeg synes i øvrigt, at det er en sjov straf, du fik. Den er ikke sådan stereotyp. Og så skal du jo nok også blive mindet om den - Stå stille! - for du kan vel ikke undvære din telefon i weekenden, kan du?”
Sørine rystede smilende på hovedet. ”Jeg er teenager,” oplyste hun.
”Jeg er bange for, at den uvane ikke er synderligt aldersrelateret,” mente Ruben. Da han havde sagt det, kunne man høre mobiltelefonens kunstige lukkerlyd. Han gav hende telefonen.
”Det er godt nok stramt at gøre det til låseskærm,” sukkede Sørine, mens hun fumlede med telefonen.
”Sørine,” sagde Ruben pludseligt halvalvorligt, ”Du har jo nok luret, hvordan det foregår herhjemme. Og i mit hjem onanerer piger ikke uden tilladelse. Du har min tilladelse til at bruge dildoen på spejlet. Og jeg vil give Lisa besked på, at hun kun må komme i badeværelset mellem 13 og 15, hvis hun bliver bedt indenfor...”
Halvnøgne Sørine stirrede et øjeblik måbende på Ruben. Havde hun taget fejl? Bildte han sig pludselig ind, at han kunne bestemme, hvordan hun onanerede?
Ruben studsede over Sørines ansigtsudtryk. ”Nej, deet passer ikke, ” skyndte han sig at sige, ”det skulle være en joke, men den blev dårlig! Undskyld! Jeg vil selvfølgelig ikke blande mig i, hvornår, hvor og med hvad du onanerer. Men jeg vil gerne BEDE dig om at overveje at bruge dildoen. Du skal hverken sige det til mig eller Lisa. Badeværelset er dit, om du bruger det eller ej.”
”Du vil gerne have, at hun kan smage mig,” konstaterede Sørine, ”men det der familie sætter sig lidt på tværs i mit hoved. Og så skal jeg under alle omstændigheder have lov. Helst ikke flere straffe til lille mig.”
”Jeg havde ikke tænkt mig at presse dig,” sagde Ruben.
”Tak for hjælpen,” sagde Sørine og ordnede sit tøj. Hun overvejede et øjeblik at lade være; det var alligevel ikke megen værdighed, hun havde tilbage, men hun havde samtidigt ikke meget lyst til at udsende flere tvetydige signaler.

Sammen kom de tilbage til Lisa, som var i gang med en stor, italiensk kaffemaskine.
Ruben gik hen og kyssede hende i nakken. ”Skat, laver du også en kaffe til mig, en americano?” spurgte han. Sørine så, at hans hånd vandrede ind under Lisas kjole. Og hun ydede ikke modstand. Med et ordentligt klask på balden kom den ud igen. Lisa smilede til ham, før hun vendte sig mod Sørine. ”Vil du også have en kaffe?”
”Kan... man bare vælge?” spurgte Sørine.
Inden Lisa nåede at svare, svarede Ruben: ”Med Lisa er der rigtig meget, man bare kan vælge. Også kaffe,” sagde han med et smørret grin og trak lidt op i Lisas kjole, så Sørine lige kunne se underkanten af Lisas runde og velformede balder. ”Og hvis man ikke kan, kan hun jo heldigvis bare sige fra. Det er ikke mere kompliceret,” konstaterede han.
”Må jeg... godt få en cortado?” spurgte hun forsigtigt.
”Er det bare det, er der ingen smalle steder, Sørine,” smilede Lisa og regerede videre med kaffemaskinen.
”Jeg går i gang med aftensmaden,” sagde Ruben til Lisa.
”Tak, dejlige,” svarede Lisa og lod en ledig hånd strejfe Rubens numse.
Sørine satte sig ved spisebordet, hvor Lisa rakte hende hendes kaffe og satte sig med sin.
”Du er totalt tændt, ikke?” hviskede Lisa.
Rødmende nikkede Sørine.
”Som sagt, du siger til, hvis du vil have det til at stoppe. Og: Du bliver ikke involveret af os. Du er selv herre over, hvad du vil være med til og hvad du ikke vil være med til!” pointerede Lisa.
”Jeg får et onaniforbudsproblem,” svarede Sørine smågrinende.
”Så er spørgsmålet jo bare,” konstaterede Lisa, ”om det er et problem, du ønsker, eller et problem, du ikke ønsker. Og sådan, som jeg har hørt om dit og Andreas forhold, er det det første, ikke?”
Sørine nikkede. ”Det er blevet så meget mere klar for mig, efter at jeg har talt med dig,” sagde hun lettet.
”Du, da du og Ruben var på badeværelset, talte I så om sommerplaner?”
”Jeg vil ikke fortælle dig, hvad vi talte om. Men det var definitivt ikke sommerplaner!”
”Ruben og jeg har rodet os ind i noget til sommer. Det... det kunne godt være, at I også synes, det lyder interessant. Vi er i gang med at planlægge en lejr,” begyndte Lisa, som stykke for stykke begyndte at forklare konceptet med sommerlejren. Ind imellem stillede Sørine nogle opklarende spørgsmål, men ellers lyttede hun.
”Lad mig se, om jeg har forstået det,” begyndte Sørine, da Lisa var færdig. ”det er tænkt lidt som en spejderlejr, hvor 12-15 piger og kvinder i mere eller mindre udfordrende uniformer skal gøre, som der bliver sagt af en leder – og så skal de i øvrigt også stå til rådighed for de tilhørende mænd, inden for nogle rammer, som er aftalt. Korrekt?”
”Korrekt,” svarede Lisa.
”De der rammer, er de aftalt kollektivt eller individuelt,” ville Sørine vide.
”Godt spørgsmål,” konstaterede Lisa. ”Jeg tænker, der vil være nogle fælles regler. Ingen skal jo være bange for nåle eller lort. Det skal ikke være hård BDSM, der er mest elementet af dominans. Men tanken er, at der skal tages individuelle hensyn. På den anden side, hvis der er nogen, hvor der er for mange hensyn, så er pågældende jo nok ikke interessant som meddeltager.”
”Jeg... jeg kommer nok til at ringe til Andreas og bede om tilladelse til at onanere. Det giver da frygteligt mange billeder i hovedet. Mine trusser er klamme,” udbrød Sørine opgivende, ”men, jeg har aldrig penge. Du ved, hvordan mor og jeg har det.”
”Jeg tænker, at det kan ordnes, så I kommer med til absolut favørpris,” brød Ruben ind, ”jeg tænker, at du bestemt er et aktiv for lejren.”
”Åh jo, den lækre, helt unge tøs, som alle mænd helst vil putte i, ja, det tænker jeg nok også. Det tror jeg faktisk ikke er smart. Jeg tror, at kærester og koner godt kan blive ret stramme og sure, hvis det viser sig, at der er den yngre model, som er frygteligt interessant.”
Ruben og Lisa blev lidt tavse over Sørines betragtning.
”Det... det må vi løse på en eller anden måde, at tingene fordeles bare nogenlunde ligeligt. Det må vi lige vende med de andre,” ræsonnerede Ruben. ”Godt, du fik øje på det. Gud ske lov for kloge kvinder! Tak, Sørine.”
”Jeg... jeg tror godt, vi vil, hvis altså Andreas vil. Men der er lige nogle ting, som skal afklares. Pengene er kun en af dem. Og... og jeg vil ikke snylte – og samtidigt vil jeg ikke arbejde det af ved at sprede benene ekstra meget,” pointerede Sørine.
Ruben og Lisa nikkede tænksomt. ”Vi må finde noget, som du kan bidrage med, som ikke er penge eller fisse. Så må vi finde ud af, hvad du kan...” sagde Ruben tænksomt.
”Kan du sy?” spurgte Lisa.
”Det er jeg ret ferm til,” indrømmede Sørine.
”Bingo,” sagde Lisa.
”Og du bor på Fyn, ikke? Det er ret centralt. Måske kan du på en eller anden måde lægge hus til, når vi skal holde formøder,” foreslog Ruben.
Lisa rystede hovedet på Sørines vegne. ”Andreas' forældre har et sommerhus i Truntebølle.”
Man kunne høre, Sørine tænkte højt. ”Det … det … måske... der skal man jo i hvert tilfælde finde på noget at bede svigerforældrene om. 'Må vi godt låne sommerhuset til at organisere en SM-lejr' duer næppe.”
”Næppe,” bifaldt Ruben. Og så blev det emne ikke diskuteret mere.
De spiste, tog en kop kaffe, tog et glas vin.

Sørine kiggede med store øjne, da Ruben beordrede Lisa til at lette hans tryk, hvordan hun tog sit tøj af og knælede sig nøgen foran ham og bare tog hans pik dybt ned. Ruben havde en stor pik, måtte hun konstatere. Bagefter slikkede Ruben Lisa til en åbenlyst hårdt tiltrængt orgasme, som Lisa bare skreg uhæmmet ud.
Sådan en gad Sørine godt nok også have. Hendes lyst blev helt balstyrig, hendes hjerne blev helt bordeaux. Men bagefter så de bare en film, som om intet var hændt. 
Det var med nærmest rystende hænder, at hun ringede til Andreas, da hun var kommet på gæsteværelset. Selvfølgelig bad hun om lov, men Andreas snakkede først om, hvordan hendes dag var gået; og egentlig skulle hun være glad for en kæreste, der gad den slags. Men lige nu var hun desperat. Da han havde lyttet tålmodigt til hendes beskrivelse af dagen, fik hun en opgave. Hun sank.
Nøgen listede hun ud af gæsteværelset og lyttede stille til soveværelsesdøren. Ruben og Lisa snakkede. Forsigtigt bankede hun på.
”Kom bare,” sagde Ruben.
Sørine åbnede døren, spændt på, hvilket syn der bød sig. De lå på sengen, nøgne. Lisa lå på siden med meget spredte ben. Hendes blanke fisse var helt udspilet af Rubens hånd, som var derinde. 
”Undskyld, jeg ville ikke forstyrre,” mumlede hun forfjamsket.
”Du forstyrrer ikke. Du er sådan en, der inspirerer,” sagde Ruben stille, ”jeg formoder, at du ikke direkte vil blandes ind i det, jeg har gang i lige nu, men kunne du måske tænke dig bare at holde fast i Lisas hænder bag hendes ryg? Det vil jeg være sikker på, vil tilføje et kæmpelag af lir i Lisas hoved.”
Lisa sendte Sørine et næsten umærkeligt nik.
Efter et øjebliks vildrede, placerede Sørine sig i sengen bag Lisa og tog fat i hendes hænder. Nu lå hun i ramme alvor nøgen i deres seng og holdt sin papsters hænder, mens papster blev fistet. Lisa gjorde ingen modstand men stønnede højlydt under den behandling, som Ruben lod hende blive til del.
”Åh så dybt!” sagde hun, nærmest med basstemme, og ”Åh, så stort!”. Siden hen blev det mest ”Åh...” og ”Åh... Ruben!” og også ”Åh … Sørine!”
Sørine holdt hænderne, den ene af dem prøvede at nå hendes køn.
”Lad vær'!” sagde hun bestemt.
”Åh... Sørine … Undskyld … Åh,” fik Lisa frem. ”Må... må jeg komme?” udbrød hun snart efter.
”Hvad siger du, Sørine?” spurgte Ruben.
”Jeg vil ikke bestemme!” sagde Sørine bestemt, og mente bestemt, at dét havde hun pointeret tidligere.
”Så må du ikke,” sagde Ruben. Det var svært at afgøre, om rædslen så værst ud i Sørines ansigt, da hun opdagede, hvad hun havde ødelagt for Lisa, eller hos Lisa selv.
”Just kidding. Du må komme,” sagde Ruben grinende. Og gangs få stød efter råbte Lisa sin orgasme ud. Sørine gav slip på Lisa og lod hende få vejret.
”Og dig blev jeg lige sur på!” sagde hun til Ruben. ”Her havde jeg måttet tage mig sammen til at kaste en hel masse blokeringer overbord for overhovedet at spørger jer om hjælp til en udfordring, jeg har fået. Og så bliver jeg suget dybt ind i noget, som jeg havde sagt, jeg ikke ville være en del af!”
Ruben tænkte sig om, før han svarede. ”Hvis jeg tænker mig godt om, så har du vist sagt en bisætning om, at du ikke ville tage stilling til, om Lisa måtte tage tøj på. Jeg har nok ikke hørt det som en klar afvisning af, at du vil tage stilling til noget med Lisas sexliv. Er det det?”
Sørine nikkede. ”Lad være med at tørre det, at være Lisas herre, af på mig!”  
”Modtaget. Tak, fordi du kommunikerer så klart. Og undskyld, jeg ikke spurgte, da jeg var i tvivl.”
”Jeg kunne jo også have sikret mig, at jeg var blevet forstået,” mumlede Sørine.
”Der skal to til kommunikation,” blandede Lisa sig. ”Men hvis du ikke ville blande dig, hvad ville du så?”
”Det lød, som om I snakkede,” prøvede Sørine at samle sine tanker. ”Jeg... jeg har fået denne udfordring: 'Og når nu Ruben gerne vil se dig nøgen, gør du det nøgen,' har Andreas udtrykkeligt sagt. Jeg må onanere – og jeg må også komme - og jeg skal oven i købet tilbyde jer at se det,  hvis jeg sender Andreas et billede af mig med Rubens sæd i hele hovedet. Men jeg må ikke røre ham. Jeg kan altså ikke klare udfordringen uden jeres hjælp. Og så måtte jeg jo bide al skam i mig. I aner ikke, hvor liderlig I har holdt mig hele dagen.”
”Det sidste er lidt gensidigt,” mumlede Ruben. ”Læg dig på sengen, på ryggen, med letbøjede og spredte ben, armene langs siden. Nu, hvor jeg har chancen for at se, skal jeg eddermaneme se. Men først giver du mig din telefon, så jeg kan tage et billede.  Og Lisa, du kommer på alle fire og sutter min pik hen over Sørines hoved!”
Sørine, Lisa og Ruben kom på plads, Ruben med Sørines telefon klar. ”Du har bragt dig i en meget sårbar situation, for hvad, hvis jeg bare beder Lisa om at synke?” spurgte Ruben.
”Pleeeease, hvad skal jeg gøre, for at du sprøjter mig i fjæset?” bad Sørine.
”Ville det stride mod din herres regler, hvis du var nøgen herhjemme i morgen?”
”Nej, ikke efter, hvilke ordrer jeg har nu,” svarede Sørine desperat.
”Og ville det stride mod din herres regler, hvis vi tre tog ud og shoppede lidt undertøj til dig, hvor du jo godt ved, at du kommer til at være på- eller afklædt, nøjagtig som jeg siger?”
”Ikke umiddelbart, Ruben. Jeg lover, at jeg gør det i det omfang, at min herre ikke giver mig kontraordre. Jeg trænger til at komme. Pleease. Forbarm dig! Må jeg ikke nok mærke din lækre mandesperm i mit fjæs, så jeg kan føle mig som den submissive kvinde, jeg er for min herre. Please lad Lisas herres pik sprøjte på mig!”
”Ok,” sagde Ruben, ”men spred dine skamlæber. Træk dem helt ud. Det skal gøre ondt. For så er du vist omtrent så ydmyget, som din herre har tænkt sig!”
”Ja, Ruben,” sagde Sørine og trak kompromisløst sine skamlæber fra hinanden. Og hun trak, indtil hun kunne mærke en tåre.
”Sådan ser en desperat kvinde ud,” konstaterede Ruben. ”Skønt! Sæt i gang, Lisa!”
Det lod Lisa sig ikke sige to gange, og hendes mund angreb igen Rubens pik. Hun måtte arbejde for sagen. Det var tydeligvis ikke første gang, Ruben skulle komme i dag.
”Tag den ud og peg den på Sørine,” gryntede han efter nogen tid. Lisa leverede to ryk med hænderne, før Ruben leverede. Nærmest lykkelig så Sørine sit mobilkameras blitz. Forløsningen var nær.
”Tak,” stønnede hun, ”må jeg låne min telefon?”
Det var ikke nogen imponerende spermmængde på billedet, men hun sendte det, og lidt efter modtog hun en sms med grønt lys fra Andreas. I det samme søgte hendes hænder hendes skridt. Hun lå i papster Lisas seng. Lisa og Ruben kiggede. Hun var ligeglad. Ligesom hun var ligeglad, at de både hørte og så hende komme. Den lille sø, som kom på sengen, var hun dog lidt pinlig berørt over.
”Det gør ikke noget. Det er i Lisas side. Slavinder er vant til den slags,” bemærkede Ruben.
”Tak... nu tror jeg … jeg vil gå ind for mig selv,” mumlede hun.
”Det var utrolig smukt at se på,” sagde Lisa blidt.
”Tak. God nat.” Med de ord lukkede hun døren.

Med udsigten til i morgen var Sørine lidt tid om at falde i søvn. Hun havde dog ikke forudset, at hun kun ville have sko, sin frakke og sin plug på, og intet andet, da de var ude at købe undertøj. Og der kom både undertøj fra en respektabel undertøjsforretning og fra... ja, Sørine fik i al fald sin første dobbeltdildo-latextrusse, som hun skulle smøre med egne væsker og tage på, mens ekspedienten kiggede. Hun kunne være sunket i jorden. Hun var så ubeskrivelig våd!
De kom hjem, og Andreas gav hende lov til at onanere på sugekopsdildoen på badeværelset, som Ruben havde foreslået. Lisas ansigt, da hun senere gik i gang med sin daglige opgave, var det hele værd.
Og Sørine var også våd, da de var ude og spise og de to dildoer rumsterede i hende under den korte kjole. Og hun var også våd, da de tog hende med i det Kongelige Teater med to dildoer i sig. Teater, hvilken uhørt luksus på en ualmindelig luksusdag. Lige før tæppet åbnede sig, hviskede Ruben til hende: ”Når lyset er slukket, giver du Lisa dine trusser!” At få en dobbeltdildo-latextrusse af uden en lyd var ikke nemt. Det gik vist lige an. Lisa pakkede den bare uimponeret væk.
Trusseløs under den korte kjole tog de en drinks på vej hjem. Det hjalp lidt at vide, at Lisa havde det på samme måde. Til gengæld troede hun nu nok, at Lisa ville få forløsning i sengen. Andreas tillod ikke hende nogen mere. ”Du må gerne være lidt sulten, når du kommer hjem,” havde han sagt.

Og sulten var hun, sandt for dyden, da hun trusseløs kom cyklende hjem til Andreas søndag eftermiddag. Dér forbarmede han sig.

”Ruben?” spurgte Lisa, da de kom hjem efter at have fulgt Sørine til toget. ”Jeg har hele denne weekend haft en fantasi, som jeg ikke er sikker på, jeg kan lide. Værst, efter jeg smagte Sørine på min dildo.”
”Hvilken?” spurgte Ruben interesseret.
”På et eller andet tidspunkt slog tanken mig, at du ville tage hende, og at jeg fik lov til at være kone nr. 2, der skulle se jer knalde, der skulle slikke jer rene, der måske fik lov til at lege med en dildo, mens hun fik lov til at lege med din pik. Og jeg fik lov til at skifte sengetøj efter jer og sådan noget. Jeg blev voldsomt tændt, men også irriteret og jaloux. Men … men jeg havde egentlig også lyst til at opleve det. Om det så er, fordi det er to mennesker, jeg under det godt, det ved jeg ikke.”
”Interessant,” sagde Ruben, ”men ikke alle fantasier skal blive til noget. Og nogle skal man definitivt gennemtænke meget nøje. Jalousi kan være en voldsom følelse. Jeg har også sådan en, måske lidt i samme afmagtsboldgade, at vi begge sammen er submissive hos en anden mand eller måske et par. Jeg ved ikke, hvorfor tanken om at se dig blive brugt uden at jeg kan gøre noget er så fascinerende.
”Afmagt er fascinerende,” konstaterede Lisa tørt, og gav ham et krævende kys, som han gerne tog imod og gengældte.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld