LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 03.12.2020


SOMMERLEJR

Kapitel 20 - Den første morgen - Dag 2
Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine. Casper er Siris chef

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar er pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 Sørine

 Andreas

 Sørines mor er Lisas papsøster. Kalder Lise for papster

 Kirstine

 Troels

 Bekendte af Dorete og Vagn

 Lee

 Lennart

 Kender Ida fra pinlig episode i møbelhus

 Marianne

 Claus

 Marianne er slavinde hos Claus og Frue. Claus har undervist Ida på seminariet.

 Veronica

 -

 Storesøster til Henar

 

Kl. 7.30 skulle stueformændene purre deres piger og uddele morgenopgaven.  

”Denne morgens opgave,” kvidrede Fabienne i sin gruppe: ”Et blowjob til herrerne. Dorete: Troels Hansen, Fabienne – c'est moi: Ruben Fischer, Ida: Henar Garcia Ladal, Siri: Lennard Bach. Solbjørg: Vagn Jensen. Gør jeres pligt, pionerer. Lad mig ikke høre klager. Vi mødes foran barakken om 15 minutter.”

I de små, korte natkjoler i lærredsstof (én sløjfe og du er bar), som Henar havde et eller andet sted fra, flintrede 14 piger til deres opgaver. Herrerne sov to og to og blev vækket med få blide ord og en mund, som omsluttede deres lem, hvad der reelt ikke var nogen, som klagede over. Pigerne stod klar foran pigebarakken et kvarter efter. Flere spurgte, om de måtte tisse og fik lov. Enkelte blev overbegloet af de få mænd, som var oppe og som ikke havde nogen opgave lige nu. Det tog lidt lang tid for Fabienne at tisse under Andreas' og Stens årvågne, men smilende øjne. To herrer bar en tredive liters gryde med varmt vand ud af køkkenet og gik frem mod pigerne. En tredje herre bar nogle baljer mens en fjerde kom med håndklæder og klude. Vand blev fordelt i baljer sammen med håndklæder og klude.
”Privatliv er en dekadent, vestlig opfindelse,” var der nogen, der råbte. Og det var ved at gå op for pigerne, at deres personlige hygiejne skulle varetages under disse forhold og til fri beskuelse.

”I må hente jeres toiletsager,” meddelte Ruben, mens en renskuret Henar trådte ud af badebygningen. 14 nøgne piger stod hurtigt og vaskede sig med det varme vand, Det kølnedes nu hurtigt, måtte de konstatere. ”Gør det nu ordentligt,” opfordrede Henar, da de gik forbi.

Lidt efter stod 14 piger til morgenappel.
”Skal vi ikke starte med morgensangen,” foreslog Henar og gav selv svaret: ”En-to-en-to”, og ikke så snart de kom i takt, sagde hun værsgo', og pionererne sang af karsken bælg:

Her står vi, sommerlejrens tæver,
til tjeneste altid beredt,
og spændt og liderlige bæver
for dagen, som vi ej har set.
Hvad skal i os pionerers fisser?
Hvis sæd løbe af os ud?
Hvor med tak vi tage skal penisser?
For hvilken straf vi stå for skud?
//:Spred nu ben, pionerer!
Villigt køn, mund, hånd og bag,
de partiets mænd beærer,
pionerers æressag://

”Pioner Kirstine, pionerens første bud,” bjæffede Henar 
”Vi pionerer elsker partiet og dets mænd,” kom det uden tøven.
”Andet bud, pioner Dorete”:
”Vi pionerer elsker vores leder.”
”Tredje, Lee”
”Vi pionerer er lydige og ordentlige.”
”Fjerde, Solbjørg:”
”Vi pionerer taler pænt.”
”Femte, Sif”
”Vi pionerer udfører vores ordrer og opgaver med flid.”
”Sjette, Marianne”
”Vi pionerer holder os rene.”
”Syvende: Lisa”
”Vi pionerer holder vores kroppe i form.”
”Ottende, hvem andre end Ida?”
”Vi pionerer … vi pionerer... hjælper hinanden.”
”Du skal komme op i gear, Ida! Niende, Malin”
”Vi pionerer stiller vores kroppe til rådighed for partiets mænd med glæde.”
”Og I kender forhåbentligt alle det tiende?”
”Vi pionerer kender stopordet og bruger det i tide,” messede de.

Bøgerne blev gennemgået, selvfølgelig også Idas, som for anden gang måtte se sig afsløret i en orgasme uden tilladelse. ”Jeg laver ikke en gentagelse, pioner Ida. Din stue og jeg vil følge dig efter morgenmaden, og straffen vil begynde der. Men svar mig ærligt: er du sub derhjemme?”
”Nogle gange, kammerat Garcia,” svarede Ida.
”Tænkte det nok,” nikkede Henar.
Henar checkede så pionerernes negle, men gad ikke finde noget. ”Vend jer om, træk op i nederdelen. Rumperne i vejret!”
Så kiggede Henar på numser. Hun bøjede sig ned over Mariannes. ”Pioner Marianne, har du ikke fået besked på at vaske dig?”
”Jo, kammerat leder,” mumlede Marianne fra sin umage stilling.
”Sikke dog en numse,” udbrød Henar.
”Undskyld,” fik Marianne frem. Hun var blevet højrød nu.
”Pioner Marianne, der er intet i vejen med din numse. Den er blød, ren og lækker. Men jeg elsker at se dig teenagerød, kan jeg konstatere,” konstaterede Henar grinende og kyssede Marianne lige på det lille hul. Det gibbede i Marianne. ”Er der ikke nogen herrer, som vil kysse Mariannes lækre numse?” spurgte Henar så. Troels og Ruben og Johann havde rejst sig og var på vej.
”Og hvem har bedt jer om at kigge herover. Stå med rumperne i vejret og se lige ud!” snerrede Henar til de andre pionerer.
De tre herrer kyssede blidt Mariannes stjerne. Johann kommenterede Mariannes vådhed. Og Henar gestikulerede uden et ord til herrerne, at de skulle tage pikkene frem. Det var Henar selv, der tog ved Johanns pik og styrede den ned i Mariannes våde mis, som smægtende tog imod. Marianne blev overrasket. ”Tak!” fik hun frem, og det var jo en rosværdig reaktion, syntes Henar. Da Henar gik i hug foran hende og spurgte hende: ”Kan du lide at få kneppet din stangliderlige fisse foran dem alle sammen,” nåede hun ikke at reagere. ”Åååååh,” stønnede hun. ”Jeg ved, hvem der knepper din lækre fisse. Jeg har magten over din fisse. Du ved ikke engang, hvis pik der er i dig. Men du er jo også ligeglad, du er jo bare en liderlig tæve, du vil bare komme,” hviskede Henar med et smil. ”Så kom, pioner, kom for din leder, kom for os alle sammenm hold dig ikke tilbage, lad din tævefisse råbe! Kom!” Og det gjorde Marianne, endda før Johann havde tømt sig.
Ruben tog over, hvor Johann kort efter slap.
”Åh Gud,” udbrød Marianne.
”Du ved ikke, hvor mange pikke jeg har tiltænkt dig. Du får pik, til jeg stopper det, kan du li' at få pik?” hviskede Henar.
”Ja,” hviskede Marianne.
”Så sig det, så de kan høre det. Sig, at du kan lide at få pik i din slavefisse, pioner!” fortsatte Henar.
”Jeg … kan li at få pik … i min slavindefisse,” råbte den mund, som var vant til at forklare lærerstuderende matematiske problemer, nemlig seminarielektor Marianne Hansens. Men lige nu var den i hendes fisses vold. ”Og du kommer ikke før du får lov!” forlangte Henar, som skulle gøre klar til næste ombæring. Da hun rakte Troels glidecremen, vidste han, hvor han skulle hen. Men endnu var Ruben i gang, og ud fra Mariannes støn, klynk og råb, så vidste han, hvad han gjorde. ”Må jeg godt komme?” spurgte Marianne. Det måtte hun ikke. Men selv Ruben kunne blive træt, og Troels overtog hans plads, men trængte forsigtigt bag i hende.
”Åh...” råbte hun.
”Jeg kan snart ikke mere. Please kammerat leder, giv mig lov til at komme,” bad hun.
”Jeg giver dig ikke lov,” forkyndte Henar højt, ”for jeg har besluttet at forære din orgasme til kammerat Andreas Holst. Spørg ham.
”Please, kammerat Holst, giv mig lov,” bad Marianne.
”Hvad skulle jeg det for?” spurgte denne grinende. Henar sendte ham en thumbs up.
”Jeg... jeg gør alt, hvad du vil... hvis jeg får lov,” prøvede hun.
”Det lyder jo fint, men du skal tigge,” mente Andreas.
”Please, forbarm dig over mig, jeg kan ikke klare mer’. Vis nåde. Jeg vil gøre alt. Jeg vil slikke din røv. Jeg vil slikke Sørines røv. Jeg beder dig. Vil du ikke nok?”
”Ok, så kom!” Andreas var lidt blød. Men det måtte man gerne være i den alder, tænkte Henar. Og det var som om alt det, som Marianne havde holdt tilbage, eksploderede i hende. Hun så stjerner, hun så rødt, hun så pink. Hun genoplevede Big Bang og skreg det ud. Henar og Johann måtte holde hende, mens Troels gjorde sig færdig. ”Tak,” fik hun frem.
”Sørine, Malin,” kaldte Henar. De kom over, for at holde på og om deres medpioner, som lidt efter stod i geleddet. Andreas sendte Henar et spørgende blik. Hun nikkede, før han gik tværs over pladsen og åbnede Mariannes skjorte, så hun stod med sine svære bryster fremme.
Marianne svarede med et ”tak”.
Der var hverken præmier eller andre straffe end Idas ved denne appel. Men, konstaterede Henar, hun havde lagt mærke til, at nogle af pionerene ikke havde fulgt deres ordrer og havde drejet hovedet for at se, hvad der foregik. ”Og for første gang skal jeg ikke nævne Ida,” konstaterede hun, ”men derimod Sif, Lee, Dea, Malin, Solbjørg. Er der andre, der vil melde sig, før nogen melder dem?”
”Jeg har også kigget,” sagde Siri og Lisa i munden på hinanden.
”Det ordner vi senere,” sagde Henar kort. ”Lige nu er der kun at sige, at der er morgenmad, og når jeg ringer anden gang med klokken efter morgenmaden, er der morgengymnastik. Sørines og Sifs stuer har fri leg indtil da. Fabiennes stue kommer med mig efter maden,” meddelte Henar.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld