LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 07.12.2020


SOMMERLEJR

Kapitel 23 - Dorete får et problem som Dea gad have haft - Dag 2
Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine. Casper er Siris chef

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar er pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 Sørine

 Andreas

 Sørines mor er Lisas papsøster. Kalder Lise for papster

 Kirstine

 Troels

 Bekendte af Dorete og Vagn

 Lee

 Lennart

 Kender Ida fra pinlig episode i møbelhus

 Marianne

 Claus

 Marianne er slavinde hos Claus og Frue. Claus har undervist Ida på seminariet.

 Veronica

 -

 Storesøster til Henar

 

Om det alene var den kiksede påklædning, vidste Dea ikke, men et eller andet gjorde, at hun og også andre af pigerne havde meget lyst til at pille ved hinanden. Og sådan gik hun og Dorete forbi barakkerne op til toiletbygningen hånd i hånd. Allerede nu var det næsten ikke længere bemærkelsesværdigt, at de undervejs kom forbi Sørine, som stod med hænderne i nakken og åben skjorte, der fik sine bryster smækket af Johann, mens Andreas smilende så til. Det var vist nok Siris hoved der var i gang under Sørines nederdel. Dorete og Dea så på hinanden, mens de gik videre. Dette her sted var nok noget af det vildeste, de havde oplevet.
”I to pionerer, holdt!” sagde Lennard Bach til dem fra terrassen. Han sad under en parasol og drak sodavand sammen med Sven, Stig og Bane. ”Og klæd jer af,” tilføjede han.
”Vi var på vej … må vi ikke lige tage op på toilettet først, kammerat Bach,” spurgte Dea.
”I løb, og I har ikke en trævl på kroppen, når I kommer tilbage!” tillod Lennard allernådigst, da han ikke havde særskilt behov for en tissetrængende pioner og slet ikke to.

Med hoppende bryster og tøj og bæltetaske i hånden kom Dea og Dorete tilbage kort efter.
”Læg dig på terrassen, pioner Dea,” forlangte Lennard, ”og du, pioner Dorete, går på alle fire, med fissen over Deas mund, men først rækker du mig glidecremen!”
Pigerne syntes, at det var helt vildt og bizart, at de bare skulle adlyde; og de måtte minde resterne af den pæne pige, som stadig boede i deres sjæle om, at det var derfor, de kom her.
”Ved du, hvad du skal?” spurgte Lennard Dea.
”Jeg skal vel slikke hende. Men skal jeg bare begynde?” ville Dea vide. Det skulle hun. Så mens Lennard smurte Dorete bagi, begyndte Dea at slikke.

Lennard oplyste de andre herrer, at han sådan set havde tænkt sig at tage Dorete bagi, men at hun da stadig havde mund og hænder til rådighed for de andre. Sådan en invitation siger men jo ikke nej til, og således endte Dorete med én pik i røven, én i munden og én i hver hånd, mens hun blev slikket af Dea. Og dét kunne Dea. Dea, som ikke var upåvirket af sceneriet, fik besked på at lege med sig selv.
Der kom et ynkeligt og frustreret klynk fra Dea, da Lennard forlangte, hun skulle stoppe med at onanere, sekunder før hun ville være kommet. Men dér var Lennard nådesløs. Og hun skulle også fortsætte med at slikke.
Til Doretes rædsel nåede hun at komme to gange, men uden lov, før Lennard var færdig med at nyde hendes røv (og omvendt). Sven, Stig og Bane fik hun så lov til at slikke rene.
Dea var noget misundelig, da hun og Dorete tog tøj på igen, mens Lennard skrev i Doretes bog. Hun selv måtte nøjes med et pænt tak, mens Dorete da havde fået to orgasmer – og ikke mindst 3 krydser for pik i munden og ét for pik bagi.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld