LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 07.12.2020


SOMMERLEJR

Kapitel 25 - Turistdagen - Dag 3
Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine. Casper er Siris chef

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar er pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 Sørine

 Andreas

 Sørines mor er Lisas papsøster. Kalder Lise for papster

 Kirstine

 Troels

 Bekendte af Dorete og Vagn

 Lee

 Lennart

 Kender Ida fra pinlig episode i møbelhus

 Marianne

 Claus

 Marianne er slavinde hos Claus og Frue. Claus har undervist Ida på seminariet.

 Veronica

 -

 Storesøster til Henar

 

Anden hele dag var planlagt som turistdag. Efter morgenappel var der morgenmad. Der blev trukket lod om, hvilken pioner der skulle være med i hvilken bil.
Pigerne var lettede, da de fik besked på, at blå polo og cowboynederdel var påklædningen, uden hverken hue eller tørklæde, at kammerat- og pionertiltaleformerne var droppet på turen, men at det selvfølgelig forventedes, at pigerne udviste den størst tænkelige høflighed, både overfor herrerne og overfor, hvem de ellers måtte møde.

”I to sætter jer bagi,” meddelte Stig til Lisa og Lee, mens han og Andreas satte sig foran. ”Nederdelen tager i selvfølgelig af under kørslen, og hvis I opfører jer ordentligt, må den ligge et sted, hvor I selv kan nå den,” tilføjede Andreas. ”Husk at brede tæppet ud over bagsædet!”
Pigerne kom ud af cowboynederdelene og så på hinanden.
”Nu skal I to forkæle hinanden, så godt i kan og med stor energi,” forklarede Andreas, ”og I gør nok klogt i at huske at advare hinanden,” lige før I kommer. Så må den anden stoppe i 2 minutter. Hvis vi får på fornemmelsen, at I advarer i utide, så inddrager vi 2 minutters pausen. Henar har givet os en pose med en helt personlig straf til jer, hvis blot en af jer skulle komme for skade at komme. Og tro mig, jeg tror ikke, I vil elske det.” sluttede Andreas med et ildevarslende grin.
Forsigtigt gik Lisa og Lee i gang med at kæle for hinanden og at udforske hinandens køn og kroppe. Lees tunge føltes vidunderligt. Lisas florlette fingre på opdagelse på de mest følsomme steder af Lees krop føltes også vidunderlige.

Stig og Andreas måtte konstatere, at de havde to kvinder med, som efter halvanden dags lejr havde smidt alle forbehold overbord. De var faktisk nærmest helt væk i hinanden.
”Stopstopstop, jeg kommer lige om lidt,” bad Lee. Lisa stoppede behandlingen, mens Lee lidt fraværende fortsatte sin behandling af Lisa. ”Ok. Du må igen,” sagde Lee selv. Andreas så på uret; hun ville have haft 15 sekunder endnu. Lee var da dedikeret til at være lydig, måtte han konstatere. ”Det føles så godt, det du gør,” sagde Lee stille, ”jeg... jeg ved ikke, om jeg kan holde... men dine fingre kan … godt få mig derhen, hvor jeg er ligeglad.”
”Samme her,” stønnede Lisa, ”men… nej… nej... stop... eller jeg kommer,” bad Lisa.
”Gå i gang igen, Lisa,” meddelte Andreas, og Lee gik i gang igen med Lisas køn.
”Hvor langt skal vi køre?” spurgte Lisa.
”En times tid,” oplyste Stig.
Lisa så på Lee: ”Der er én pose med straf, Det er ikke realistisk, at vi holder så længe. Skal vi ikke bare kaste os ud i det?”
Lidt efter råbte både Lee og Lisa deres orgasme ud på bagsædet.

”Der kunne jo have været en forskel, hvornår straffen blev givet,” meddelte Stig tørt. ”Og I to kan nok godt regne med en ekstra straf for opsætsighed,” tilføjede han. ”Giv mig lige jeres bøger,” forlangte Andreas. Han skrev i dem og gav dem tilbage. ”Og nu trækker i op i poloen og holder på jeres nakkestøtte resten af vejen,” forlangte han.
Lisa følte sig mildest talt temmelig dum, og havde et gran af dårlig samvittighed over at lokke Lee med. ”Tåbelige teenagehjerne,” mumlede hun til sig selv. Lee fnisede.

De kom til Tammerfors og fandt en parkeringsplads. ”Ja, havde I kunnet vente, så var dette sket noget senere på dagen,” bemærkede Andreas. ”Men jeg kan næsten mærke, at Henar er gået totalt shoppingamok på Wish. Jeg har set afregningen; i behøver i det mindste ikke at have dårlig samvittighed over prisen på jeres straf. Dit tøj, Lisa. T-shirten har jeg hørt, du kender. Og din overdel, Lee. Du tager din nederdel på. Jeg sørger for, at den står åben i et passende omfang.”
Lisa så på det tøj, som Andreas havde rakt hende. Det var hendes Proud Feminist-T-shirt. Underdelen var et par bittesmå cowboyshorts, og det var, hvad det var. Der, hvor siderne plejede at være, var der nogle hvide snore som snørebånd, der holdt fordelen og bagdelen sammen. Alle ville kunne se, at hun ikke bar trusser. Rædselsslagen tog hun tøjet på. Først da fik hun øje på Lee. Lige meget, hvor meget eller hvor lidt nederdelen ville være knappet, ville alle vide, at hun ikke havde trusser. ”No panties” stod der på tværs af Lees bryster på hendes T-shirt.
Da de siden blev samlet, måtte Lisa konstatere, at det ud over Lee og Lisa kun var Malin og Dea, som var i et andet antræk end blå polo. ”Yes, daddy” stod der på Deas top, som sluttede nogle få centimeter under hendes bryster. På Malins T-shirt stod ”I suck”, hvilket jo gik an. Det var i det mindste flertydigt. Men da Malin vendte sig om, stod der ”I swallow”. Da de fik øje på Lisa og Lee begyndte de at grine. Der var flere piger, som så lidt nervøse på de piger, som stod i det ydmygende kluns.

Unge pionerer skulle selvfølgelig dannes. Derfor skulle de se Tammerfors' Leninmuseum. Med deres herre fik de lov til at slentre over gågaden. Flinke herrer gav deres piger lov til at sidde i en krog på en café. Lees Lennard var flink. Lisas Ruben derimod bandt en knude i Lisas T-shirt, så hun viste mere hud, mens han slentrede med Lisa og så snart den ene butik, snart den anden, som om intet var hændt. 
”Vil du prøve noget tøj,” spurgte han.
”Helst ikke,” svarede Lisa.
”Forkert svar,” konstaterede han og trak hende ind i en forretning, som tydeligvis henvendte sig mest til teenagetøser. Han anbragte hende i en prøvekabine og forlangte hendes tøj. ”stå pænt med hænderne i nakken,” sagde han og lukkede gardinet. Og så stod Lisa dér i det fremmede uden tøj, uden noget, og måtte bare håbe, I første omgang at han kom tilbage, så måtte resten komme bagefter. Og hun havde mest lyst til at løbe væk, men hun vidste, at hendes krop var ved at løbe ud.
Pludselig blev gardinet åbnet. Det var Ruben, som rakte hende en top. ”Jeg fandt denne her,” sagde han med et smørret grin, ”hvor heldig kan du være?” og rakte hende en grå top med pink glimmerbogstaver. Der stod ”BITCH”. ”Prøv den på,” forlangte han. Lisa kom i gang, selv om Ruben ingen anstalter gjorde for at skjule den nøgne Lisa og heller ikke trak for, da hun stod med bar mås og glimrende ”Bitch” over brysterne. Han rakte hende shortsene. ”Du virkede heller ikke som en speciel ”proud” feminist,” konstaterede han og førte Lisa til kassen, hvor hun blev skannet og mærket klippet af og Ruben betalte. De fik også en is, og stødte til de andre ved kanten af en park.  

Flere herrer rakte poser til de piger, der var kørt med dem. Tilbage stod pludselig Marianne, Siri, Johanne og Sif i de blå poloer med nederdelen.
Sørine, som var totalt rød i bærret havde fået en lidt lang hvid T-shirt med teksten ”YOUNG SLUT”, der lige dækkede det aller aller mest nødvendige. Nedenom havde hun bare fået netstrømpebukser. Da hun senere sad ned, viste det sig, at de var åbne. Ida havde shorts magen til Lisas. Men teksten på hendes korte sorte top, ”I have no tits”, vakte næppe begejstring hos Ida. Solbjørg stod i sin nederdel med en meget kort, hvid T-shirt med teksten ”Do my nipples offend You?” Henar havde været blid ved sin egen pioner. Det kunne i hvert tilfælde have været meget værre. Sådan gik de til frokost.  

Det viste sig, at planlæggerne havde været lidt nådige ved pigerne, og bestilt et selskabslokale. Tjenerne kiggede selvfølgelig godt på pigerne, men mad og service var god, så Henar bad Sif sige til overtjeneren, at de ikke gav drikkepenge, men personalet måtte godt se på, når pigerne klædte om igen. Så hvis de ville, så kunne han bare sige til, når det var belejligt for dem og køkkenet.
Overtjeneren skulle lige forvisse sig, at han havde hørt rigtigt. ”Piger, han spørger, om I bliver tvunget?” Pigerne rystede omgående på hovedet med smil og opgivende grin. Marianne, Siri, Johanne og Sif følte sig meget heldige, da fem tjenere, to kokke, en mand og en kvinde, og en opvasker trådte ind i lokalet. ”På række,” kommanderede Henar. 10 piger stillede sig på række.
”Smid tøjet,” kommanderede Henar. 10 piger smed med varierende grad af rødmen tøjet og stillede sig uden kommando artigt med hænderne bag nakken og spredte ben. Den ene kok antydede med et stort smil et klask på den anden koks numse. Den anden kok rødmede til gengæld. Tjenerne, de fleste var unge mænd, stod lidt måbende, lidt smilende og lidt rådvilde.
Henar hviskede noget til Sif, som sagde noget på finsk, som ingen af pigerne forstod. Men kort tid efter var der flere af pigerne, som måtte tåle nysgerrige hænder på sig. Den kvindelige kok gik målrettet hen til den unge knøs, som havde fået fingre i Solbjørg, tog hans hånd væk fra Solbjørgs fjams, formede hans fingre bankede hans fingre ind i Solbjørg igen og skubbede hans mund mod Solbjørgs ene brystvorte. Selv gik hun efter Sørine.
”Må jeg godt komme,” råbte Sørine ret hurtigt. Kvinden måtte have kyndige fingre.
”I kommer bare,” sagde Henar. Sørine kom. Solbjørg kom snart efter med et ”Du godeste”. Der gik lidt tid, før fire andre piger kom. Og resten var bare uheldige.

Da personalet var på vej ud, fik pigerne lov til at tage tøj på. Pludselig kom de to kokke tilbage. Demonstrativt holdt kvinden fingeren for munden og hviskede noget til sin kollega. Han åbnede, lidt nølende bukserne, og da de var gledet ned, afslørede de et lem i et meget lille bur. Hun trak lidt op i kokkejakken og der viste sig, at lige over pikken var der barberet en stregkode. Lisa undrede sig over, hvad der mon kom frem, hvis man scannede den.
”Suurkiitos”, sagde Henar.
Sif nikkede anerkendende. ”Det er du jo god til.”  

Påklædt så de så også Mumimuseet. Man kan ikke være i Tammerfors uden. Og den kunne man virkeligt ikke se med straffetøjet. Der var børn tilstede.

”Der er jo nogle, som er blevet snydt,” meddelte Henar tilbage på øen. ”Når alle er tilbage i ordentlig uniform mødes vi ved strafferammen. Henar havde Vero på slæb. Vero var lidt vrangvillig.
”Marianne, Siri, Johanne, Sif skal klæde sig af. Vero, du skal også få belønning for din indsats. Vero sendte Henar blikket. Jo, Veronika, kan du så komme af tøjet!” 
Pionererne havde smidt tøjet, da Vero nølende gik i gang. ”Hvorfor skal man altid tvinge dig til noget, du?” spurgte Henar.
”Jeg ved det ikke. Vi er nok ret komplicerede,” filosoferede hun.
”Lisa, Ruben, binder I dem? Og tør jeg stole på Rubens knob?” spurgte Henar.
”Også dig?” spurgte Ruben med spillet forargede. Men kort tid efter stod de fire pionerer og Vero med hænderne i vejret om de ville eller ej.
”Vi har nu 13 pikke til 5 piger,” konstaterede Henar, ”Det giver 3 til Vero, fordi hun har fortjent det. 3 til Sif, fordi hun er fissefører, 3 til Marianne, fordi jeg siger det. Siri og Johanne får to. Inklusive mig er vi 10 kvinder. Jeg forlanger, at hver pige giver mindst én orgasme, og jeg forlanger, at I i det mindste gør et helhjertet forsøg på at give to piger en orgasme. Og mine herrer, husk at lade jer og de her fem piger slikke rene ind imellem.

Mellem 5 og 7 orgasmer ville de få. Det var da også en form for belønning, mente Henar, som gik på hug foran Siri. ”Og I må gerne komme,” var det sidste, Henar sagde, før hendes tunge ramte Siris forventningsfulde, følsomme og velduftende klit. Med sine fingres hjælp var Siri nem at få til at komme. Hun var en sprøjter, måtte Henar konstatere. Hun rejste sig op: ”Slik mit ansigt rent.”
”Tak for belønningen og tak for din indsats,” hviskede Siri, før hendes tunge blev aktiv. At Siri havde glemt alt om tiltaleformer, gad Henar ikke gør noget ved. Hun stillede sig i kø ved Johanne.
Det blev til rigtigt mange kvindeskrig og noget færre mandebrøl den eftermiddag ved strafferammen, som viste sig også at kunne være en ramme om belønninger. Selv om de havde fået lidt mindre pik, var også Johanne og Siri overordentligt tilfredse med belønningen, og de følte sig næsten beæret over, at være blevet slikket af det urørlige sydlandske skår af en lejrleder. Og det var vist også meningen.
Ved aftenappellen blev der uddelt en del mærker. Især fire pionerer så lidt trætte men temmelig glade ud. Og Vero havde en behagelig ro i hele kroppen. Og så alligevel. For egentlig havde hun jo lyst til mere.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld