LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 06.01.2021


SOMMERLEJR

Kapitel 29 - Tosomhed m.m. - Dag 4
Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine. Casper er Siris chef

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar er pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 Sørine

 Andreas

 Sørines mor er Lisas papsøster. Kalder Lise for papster

 Kirstine

 Troels

 Bekendte af Dorete og Vagn

 Lee

 Lennart

 Kender Ida fra pinlig episode i møbelhus

 Marianne

 Claus

 Marianne er slavinde hos Claus og Frue. Claus har undervist Ida på seminariet.

 Veronica

 -

 Storesøster til Henar

 

Så Sørine havde en hel eftermiddag sammen med Andreas. De holdt meget i hånd. De kyssede enormt meget. De talte sammen. Og så var Andreas helt vildt hård ved hende. Uden at give Sørine tid til at forberede sig, stak han sit lem helt ned i hendes hals mens han holdt fast i hendes hoved. Skulle han demonstrere sit ejerskab eller nød han bare, at have hende for sig selv igen.
”Giv slip, Sørine, og mærk, at du er min,” sagde han.
Det var helt vildt rart med en eftermiddag, hvor man ikke behøvede tænke på noget; en eftermiddag, hvor man ikke skulle tage sig af noget; en eftermiddag, hvor man bare var. Og den pisk, som han piskede hendes røv med... smerten var så dyb, det smertede ikke i huden, det var, som om det smertede igennem hele balden. Og Sørine talte ikke. Hun tog bare imod. Hun næsten smeltede. Og Andreas kom hen, tog blidt på hendes bryster, bagfra. ”Jeg kender ikke denne pisk. Det gør du. Stil dig, som du har mod på,” sagde han. Hvor var han god ved hende! Hun spredte benene lidt mere. Hun skreg, da han ramte. Hun skreg igen. Så lagde han både pisken og pioneren ned. Og trængte uden varsel ind i Sørines så følsomme køn, som tog imod indtrængeren med oceaner af væske hver gang, han trængte dybt ind i hende og ramte hendes skamlæber, det sendte ilinger igennem hele hendes krop, fra skamlæberne, fra røven, fra klitten. Og da han så lige så stille sagde ”Jeg er så stolt af dig, Sørine,” da skreg Sørine igen, men det var ikke et smertesskrig. Hun kom igen, før han havde tømt sig. Da Sørine havde fået sit, valgte han at sprøjte ud over hende. ”Ikke vaske, ikke skjule, ingen pæn pige her. Han tog hendes hånd. Åbenbart skulle hun gå tur sådan. Hun kunne mærke ham løbe ned ad sin krop. Det var sig selv, Sørine kunne mærke løbe ned ad lårene, og det var hans fortjeneste. Dejligt at have ham alene igen.

Sten lå på sengen.
”Forkæl mig,” havde han forlangt af Siri.
Først Siris krøller, efterfulgt af Siris spidse bryster og dernæst af Siris mund. Sten elskede det. Det vil sige, normalt elskede han det.
”Siri, er du her?”
”Mmh.”
Teknisk set var der ikke noget i vejen med det, Siri gjorde; men lige nu kunne hvem som helst have gjort det.
”Siri, hvor er dit hoved?”
”Mmh...”
”Stop, Siri!”
”Mmh.”
Han tog hende blidt i armen, men så alligevel, så det ikke var til at misforstå.
”Stop, sagde jeg,” oplyste han.
”Jamen,” sagde Siri.
”Siri, Du er et helt andet sted. Der er jeg ikke. Jeg burde i virkeligheden give dig en straf, men det ville hverken hjælpe dig eller mig. Det, der kan hjælpe dig, kan jeg ikke give dig!”
”Hvad snakker du om?”
”Rejs dig op!”
Sten stod op, tog shorts på og bandt Siris hænder, sådan at hænderne rørte albuerne, bag hendes ryg, smurte hende og fik sat hendes største plug i. Så åbnede han døren til den barak, hvor de havde fundet tilflugt, og tog om Siris arm.
”Kom!” forlangte han.
”Sådan her?” ville Siri protestere.
”De har alle set dig nøgen, med svangerskabsstriber og det hele, min skat.” Og så førte han hende ud. Efter et par småpinlige banken på, hvor den forkerte stemme svarede rundt omkring i lejren, lykkedes det endelig at finde det rigtige rum i den rigtige barak.
”Nu skal du bare lystre dem, til jeg henter dig!” sagde Sten strengt, da Sifs stemme havde sagt ”Kom bare ind!”
Sif var tydeligvis ved at slikke Caspers pik. Han lå komfortabelt på sengen. ”Gider I passe Siri de næste halvanden-to timer. Jeg tror, hun har bedre af at blive passet af jer end at være sammen med mig. Jeg har givet hende besked på at lystre, hun er nysmurt og med stor plug; og så vil jeg tilføje, at det ikke er en straf, jeg overlader hende til jer, men snarere en gave.”
”Hej pioner Siri. Kan pioner Siri ikke overskue selv at komme over tærsklen med sin chef?” spurgte Sif.
Siri rystede alvorligt på hovedet.
”Vi tager hende, Sten. Du henter hende bare,” sagde Casper.
”Pioner Siri, jeg vil meget alvorligt opfordre dig til at holde på formerne.”
”Jeg skal prøve, kammerat Juhl,” fremstammede Siri.
”Kom herhen, pioner Siri,” forlangte Sif, da Sten var gået. ”Nu skal du gøre ham stiv igen!”
Siri bevægede sig derover, kom på knæ, kiggede bedende på Sif, som bare sagde ”Nu, pioner!”
Så skete det, Siri tog Caspers, chefens halvslatne pik i munden. Blidt holdt Sif hånden over Siris hoved, så hun ikke bare kunne følge sin flugtinstinkt. Med tilkæmpet ro, men også med en vis lettelse, for nu skulle det overstås, begyndte hun at behandle Caspers lem. Det var tyndere end Stens og bøjede på en anden måde end Stens, måtte hun sande, da hun først havde fået det bygget op igen.
”Pioner Siri, din mund føles dejlig,” sagde Casper stille. Siri kunne ikke andet end nikke. Kort efter bad Casper hendes stoppe.
”Og din numse er nysmurt, pioner Siri?” spurgte Casper. ”Ja, kammerat Juhl,” medgav Siri stille.
”Så tænker jeg, at jeg vil nyde den. Pioner Siri, der, hvor du kommer fra, kan en nyslikket pik trænge ind i en nysmurt pionernumse, uden at den bliver smurt yderligere?”
”Der, hvor jeg kommer fra, har vi ikke mange faste principper, Vi ville lade det komme an på en prøve, kammerat Juhl.”
”Pioner Sif, jeg vil gerne have, at det her bliver en nydelse. Smør mit lem!”
Lydløst gled Sif ned på knæ ved siden af sengen og smurte Caspers lem.
”Læg dig klar,” opfordrede Casper Siri. ”Nej, pioner Siri, ikke hund! På siden og træk det øverste ben godt op!”
”Sådan her, kammerat Juhl?” spurgte Siri. ”Hele situationen er altså lidt bizar.”
”Pioner Siri, det skal være bizart. Det er jo ikke hverdag og det skal det heller ikke være,” forklarede Casper, mens han lagde sig til rette.
”Pioner Sif, før mit lem op i din medpioners numse,” forlangte Casper. Et lille øjeblik mistede Sif mælet. Skulle hun nu bare være tjenerinde for sin Casper og Siri? Hun så på Caspers fornøjede blik, at det skulle hun. Pludselig kom hun i tanker om sin fisse. Meldte den sig over det her? Interessant! Men bevægede sig i en position, hvor hun kunne rette Caspers pik mod målet. Hun sendte ham et frækt smil, da Casper millimeter for millimeter lod sin pik glide ind i Siris røv.
”Hent et vaskefad til os, og vær klar, når vi er færdige,” forlangte Casper af Sif. Med et suk satte hun sig i bevægelse.
”Du er da god til det her, pioner Siri,” mente Casper, ”kammerat Dam er et heldigt asen!”
”Tak, kammerat Juhl. Jeg... jeg ved jo ikke, hvordan andre er, men jeg tror også... at analsex er jeg ret god til,” mente Siri.
”God til, som i 'Vild med'?” ville Casper vide.
”Det føles skønt at mærke Deres pik glide stille frem og tilbage i min røv. Det sender dejlige signaler til min hjerne. Signalerne bliver ikke mindre kraftige af, at jeg ligger her, bundet, og fordi Sten har lagt mig her. Jeg ville ønske, at jeg kunne gnubbe min klit imens.” Siri måtte koncentrere sig om at danne sætninger.
”Men det kan du ikke. Det er skønt med en bunden pioner,” svarede Casper drillende. Siri sukkede blot, og måtte pludselig konstatere, at Casper havde arrangeret dynen sådan, at hver gang han stødte sit lem frem, gled den florlet over hendes klit. Casper nulrede hendes bryster. Det var temmelig lækkert det her. Og Casper havde tid.
Casper løftede Siris ben, da Sif kom tilbage. ”Kom og kys Siris klit i ny og næ. Nulr hendes skamlæber blidt. Du må også godt stikke en finger op i hende. Blidt og nænsomt. Du skal hjælpe pioner Siri med selv at komme, hvis hun vil. Ikke noget med voldsomme tvangsorgasmer. Forstået, Sif?”
”Blidt og lækkert altså. Jeg er sikker på, at pioner Siri allerede synes, det er blidt og lækkert, ikke?” spurgte Sif.
”Klynk,” sagde Siri bare. Tegneseriesprog og smil kunne være svar nok.
”Jeg... jeg smelter bare,” konstaterede Siri, da Sif var gået i gang.
”Du smelter bare løs, pioner Siri,” sagde Casper anstrengt.
”Ååh..., stønnede Siri. ”Gider du, en lille tand hårdere. Jaaah! Sådaaan. Jaaah! Jeg... kommer!”

”Hold da op,” konstaterede Sif, våd i hele hovedet.
”Tak, pioner Siri, det var skønt! Som du ligger der, kunne jeg ikke lade være med at tænke på min kone. Det var både vemodigt og … netop skønt. At du så viser din nydelse så tydeligt var også med til at gøre det til en dyb tilfredsstillende oplevelse,” kommenterede Casper, da han lettet havde trukket sig ud.
Siri nikkede bare. ”Tak. Øhhh... din kone?” sagde Siri forvirret.
”Katrine, min afdøde kone... Din… din krop er dejlig i sig selv, men... men... at den minder mig om Katrines, før hun blev syg, bliver den ikke mindre dejlig af i mit hoved,” prøvede Casper at forklare.
”Der var noget, jeg ikke vidste om dig, Casper. Ja, det er sjovt, at minder på samme tid både kan være vemodige og smertelige, men samtidigt også dejlige,” sagde Siri. Det her kunne hun tale med om.
”Har jeg trådt på en ligtorn, Siri,” spurgte Casper forsigtigt.
”Det har ikke været nogen ligtorn længe. Det er bare vemodigt og dejligt på samme tid at mindes,” konstaterede Siri, ”men hvis vi skal tale mere om det, vil jeg gerne bindes løs. Men det skal vi vel ikke?”
”Det skal vi ikke, pioner Siri,” sagde Casper og tog sig sammen og genfandt formerne. Sif behøvede ingen instruks i at vaske Caspers lem. Hun tog det artigt i munden for at bevise, at hun havde gjort sit arbejde godt nok. Casper behøvede kun give Sif et lille vink, så vaskede han også Siris numse og gav hendes stjerne, som var lidt åben, et forsigtigt kys.
”Ned på knæ,” forlangte Casper. Sif gik ned på knæ. Siri, som lige havde været i sin egen verden hørte også kommandoen og kæmpede sig op og knælede ved siden af Sif.
”Åbn munden,” forlangte Casper. Begge åbnede munden.
”Det her er til Sif, pioner Siri, men jeg nyder synet af dig på knæ. Pioner Sif og jeg har et ritual, som pioner Sif synes er klamt og netop derfor nyder hun at give mig det; for i hendes forskruede hjerne, der er det et tegn på hendes hengivenhed, som jeg har lært at sætte pris på. Og så er det meget praktisk,” tilføjede han. ”Og så viser det, at der er forskel på at være min egen Sif – og så at være Siri, som jeg på mange, mange måder sætter pris på. Men pioner Siri er ikke og skal aldrig være Sif.”
”Tak. Det er sådan noget min hjerne trænger til at høre, kammerat Juhl,” sagde Siri og åbnede munden igen.
Men Casper stillede sig foran Sif. Og lod det løbe. Sif tog imod og sank. Da Casper havde tømt sig, greb Sif fat i Siris hoved og trak hendes åbne mund til sin, og inden Siri vidste, hvad der skete, havde hun fået tis i munden. I befippelse sank hun. Det VAR klamt, men så var det heller ikke værre.

Da Siri havde samlet sine tanker et øjeblik spurgte hun: ”Sif... jeg forstår ikke... skal jeg føle mig beæret... over, at du giver mig noget dyrebart... eller… eller fik jeg tis i munden, fordi du er sur på mig over, at jeg lod Casper… undskyld… kammerat Juhl bolle mig i røven?”
Sif svarede ikke, men smilede til Siri, lagde en arm om hende og hviskede, kom, lad os sammen gøre ham klar, så du også kan modtage besøg i din fisse!”
Siri nikkede. Hun havde forstået.
”Pioner Siri, skal vi gøre noget ved dine hænder? Trænger du til at være løsnet lidt?” spurgte Casper den ene af de nøgne piger, der knælede ved hans pik og på skift begyndte at behandle den.
”Nej tak, kammerat Juhl,” svarede Siri. ”Sten er god til at binde, så det ikke bliver ubehageligt, bare jeg lader være med at bevæge mig. At jeg ikke kan bruge hænderne hjælper med at koncentrere mig om det, jeg skal.”

Selvfølgelig blev hun ikke løsnet, heller ikke, da Casper lod hende ride sig og nød Siris bryster hoppe energisk op og ned. Sif var blevet placeret på stolen med besked på at onanere, men ikke at komme. Hun kæmpede, men i bagklogskabens lys tænkte hun, at det nok heller ikke var berøringerne, som bragte hende over tærsklen, men tanken om den underkastelse, som lå i, at hun fik lov til at pille ved sig selv, mens Caspers pik, hendes pik, blev redet af en Siri, der blev mere og mere vild, og Sif ikke kunne lade være med at tænke, at hun nok også skulle slikke dem rene bagefter. Det skulle hun, og heller ikke der blev Siri løsnet.

Pioner Sif blev sat til at slikke Siri til en orgasme mere, så blev hun løsnet, og Casper fik travlt med at skrive i de to pionerers bøger. Det har havde været en weird oplevelse, tænkte Sif, da Siri var hentet af sin egen Sten. 

Sten kom fra en anden barak og var ikke gammelsulten. På en eller anden måde havde Henar fået øje på ham fra sit lederrum, var gået ud på terrassen foran nøgen og havde kaldt ham til sig og forhørt sig, om han var ved at give Siri det puf, hun skulle bruge i forhold til Casper.
”Så kan du måske hjælpe mig herinde,” havde Henar spurgt og ført ham ind i lederrummet. Her lå Solbjørg i gang med at slikke Veros køn.
”Nu har jeg lånt hende min Solbjørg. Generelt har I mænd indtil nu ikke være for gode til at tilgodese Veros behov, som også bruger en uges ferie på det her,” forklarede Henar.
Nu så Sten Vero uden forklæde og køkkentøj og måtte erkende, at Vero dog var en veldrejet kvinde med gyldenbrun lød, kulsort hår og brune, fyrige øjne.
”Lad hende få en orgasme fra Solbjørg om lidt, så bliver hun blid som et lam. Og så kunne du måske overtage hende lidt?”

Det var først, da hun var kommet, at det gik op for Solbjørg og Veronika, at Sten var kommet til.
”Vero, nu tager Sten dig med og tager sig af dig. Og du af ham,” sagde Henar i en tone, som ikke indbød til diskussion.
”Ok,” sagde Vero, lidt befippet men bestemt ikke afvisende.
Og Vero: Lystr!” tilføjede Henar og vendte sig mod Sten: ”Bare tag hende med.”
”Må jeg ikke tage noget tøj på?” indvendte Vero.
”Det får du slet ikke brug for,” svarede Sten stille og tog blidt men bestemt om Veros arm. Blikkene, som Vero og Henar sendte hinanden gnistrede, men de endte med at smile.
Nøgen førte Sten Vero gennem lejren til sin barak. Det passede hende ikke, men hun var våd. Henar lukkede døren efter dem og vendte sig om. ”Og nu til dig, min pige!” sagde hun. ”Yesss!” svarede Solbjørg begejstret.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld