LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 19.10.2020


SOMMERLEJR

Kapitel 3 - Fra røv til mund
Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 

"Det var meget interessant, da jeg viderebragte dit forslag til Johanne," oplyste Stig. Casper havde ringet til Stig nogle dage forinden og fortalt om sommerlejrideen, og nu havde Stig ringet tilbage, "for hun blev først helt tavs, så rødmede hun, så smilede hun forsigtigt."
"Er I interesserede?" indskød Casper.
"Du skal lade mig tale færdig," formanede Stig.
"Jeg... jeg ved jo ikke med dig," havde Johanne sagt, "men... men det kunne jo godt ligne en fantasi, jeg bestemt kender til. Men det er temmelig kompliceret. Ynglen skal passes, der er mange, som skal have ferie samtidigt. Der skal være en lejr. Og ikke nok med, at vi er udfordret på det spejderagtige, så skal vi også have helt klare retningslinjer for, hvad man kan forvente af en pioner og hvad en herre kan tillade sig. Og penge er vel også et issue?"
"Har jeg ret i min formodning, at du trods alle de problemstillinger, du påpeger, er våd?" spurgte jeg.
Johanne nikkede. Hun behøvede ikke mærke efter, men vidste, at jeg helt grundlæggende forlangte, at hun mærkede efter, når jeg stillede det spørgsmål. Hun så så dejlig blufærdig og sårbar ud, når hun mod sin vilje tog sig under nederdelen og fingrerede sit køn. Selvfølgelig var hun våd.
"Klæd dig af, Johanne," forlangte jeg og var heller ikke upåvirket. Jeg førte en nøgen Johanne ud i brusenichen. Mens hun stod der, blandede jeg sæbe, lidt olie og lunkent vand og fyldte det i den store sprøjte. Ordløst rakte jeg hende plug og glidecreme. Hun smurte pluggen, vel vidende, hvad der skulle ske. "Skal jeg smøre mig selv, eller vil du?"
Det skulle Johanne. Og så stod hun der lydigt og forberedte sig på en behandling, som jeg vidste, hun ikke nød. Samtidig vidste han, at hun ikke blev mindre våd af at skulle. Ordløst bøjede hun sig forover, da hun var klar, og spredte sine balder. Hun sukkede, da hun mærkede sprøjten mod sin blomst og den blidt og ubarmhjertigt banede sig vej i hendes tarme. Hun gav sig, da jeg tømte de to liter sæbevand i hende.
"Plug i?" spurgte hun.
Hun burde vide bedre. Der kunne jo sagtens være en halv sprøjte mere. Så fik hun lov til at sætte plug i.
"Rejs dig op, front mod mig, hænderne i nakken," forlangte jeg. Det havde han ikke behøvet sige, det var jo fast rutine.
"Hop lidt!"
Hun hoppede.
"Lav 8-taller med hofterne!"
Hun lavede 8-taller.
"Hop igen!"
Hun hoppede.
"Luk øjnene og stå stille!"
Hun lystrede.
Jeg trådte hen og masserede hendes mave. Det var altid hendes fødder, der bliver urolige først, og så hendes mund: "Må jeg gå på toilettet?"
"Du kender svaret, ikke?" spurgte jeg.
"Du må komme på toilettet, når du siger til," gengav hun brødebetynget, hvad jeg plejede at svare i denne situation.
"Vend dig om," forlangte jeg. Hurtigt havde hendes numse fået ti slag med paddlen. Jeg vendte hende om igen.
"Nu står du stille og holder op med at plage, ellers bliver næste omgang med tilsat pebermynteolie og pluggen bliver en friskskåret ingefærplug.” Hun kendte begge dele.  

Efter et stykke tid var der tårer i hendes øjne. Men jeg vidste, at det ikke var ren lidelse. Det var afmagtstårer, det var afmagten, der løb ud af hendes fisse og hendes mund. Og da jeg foretog fugtighedskontrol, kunne jeg konstatere, at selv hendes skamlæber var våde. Så våde, at der blev en tråd af fugtighed mellem skamlæbe og min finger, som først brast efter nogle centimeter. Og der er ikke mange situationer, hvor jeg føler mig mere magtfuld, end når jeg kontrollerer min slavindes helt basale kropsfunktioner.
Jeg masserede igen hendes mave. Hun bed sig nærmest i tungen for ikke at plage.
"Vil du gerne på toilettet?"
”Jaaa," udbrød hun.
"Kravl herhen, kys alle mine tæer!"
Det var besværet, at Johanne kom ned og hen til mig.
"Stil dig over toilettet og tag pluggen ud! Og du venter på tilladelse, før du sætter dig og giver los!"
Hun kom forbløffende hurtigt op og stod med spredte ben over toilettet. Forsigtigt tog hun pluggen ud og stod og kæmpede for at holde sig med pluggen i hånden.
"Værsågod" Jeg havde næsten ikke sagt ordet færdigt, før det højlydt fossede ud af Johanne. Hun synes, det er så pinligt, når jeg ser det. Det er så sjovt!  

Efter at Johanne så havde gjort plug ren og vasket sin rumpe, tog vi en omgang mere, og tog den sidste omgang med klart vand.

Johanne gjorde rent efter sig. Mit jern var stenhårdt, og vi behøvede ikke forlade badeværelset. Jeg bøjede hende bare forover, smurte kort hendes røv og min pik og trængte ind i hende. Efter nogle få stød kom hun. Som sædvanligt, vil jeg næsten sige. Jeg trak mig ud og vendte hende om ved at hive i hendes hestehale, og kom til det, hvor jeg føler mig allermest magtfuld, at putte den pik, som lige har været i hendes røv, i hendes mund, at lade hendes tunge smage overalt på pikhovedet, for så at presse den langt ned i halsen på hende og sprøjte direkte i hendes mave. Og hun så siger tak, når man har trukket sig ud. 

Der blev en kort pause i telefonsamtalen.
"Der blev jeg vist lidt grebet," konstaterede Stig undskyldende.
"Lad mig sige det sådan: lige nu ville jeg ønske, at Sif ikke var oppe i Aarhus," konstaterede Casper.
"Sorry," svarede Stig grinende.
"Men forstår jeg det sådan, at I er med på at tænke videre på konceptet pionerlejr?" spurgte Casper.
"Helt afgjort!"
Stig var helt med på at tænke videre. Så måtte han jo tage stilling til lejren, når de havde tænkt færdig.
"Det lyder lidt, som om I er ret erfarne med sådan nogle ideer. Kunne man forestille sig, I lavede en workshop om det?" ville Casper vide.
"Endnu kan man forestille sig meget ... og jeg tror, jo mere man forestiller sig, des bedre kan det blive."
Igen blev der en pause, indtil Casper tog ordet: "Tak for snakken. Jeg må hellere ringe til Sif. Farvel."
"Ja, telefonsex kan også have sin charme," sagde Stig drillende.
"Jeg sagde farvel," pointerede Casper grineirriteret.
"Hø hø, farvel." Stig lagde på. Casper ringede omgående til Sif.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld