LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 06.01.2021


SOMMERLEJR

Kapitel 30 - Aftenappel - Dag 4
Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine. Casper er Siris chef

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar er pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 Sørine

 Andreas

 Sørines mor er Lisas papsøster. Kalder Lise for papster

 Kirstine

 Troels

 Bekendte af Dorete og Vagn

 Lee

 Lennart

 Kender Ida fra pinlig episode i møbelhus

 Marianne

 Claus

 Marianne er slavinde hos Claus og Frue. Claus har undervist Ida på seminariet.

 Veronica

 -

 Storesøster til Henar

 

Henar indledte aftenappellen med alvorsfuld mine. Hun bekendtgjorde, at der havde været en række overtrædelser, som heldigvis var indskrevet i bøgerne. Der stod tre stole fremme foran hende. Hun kaldte følgende pionerer frem:

Fissefører Sørine for ureglementeret påklædning.
Fissefører Sif samt pionererne Solbjørg, Malin og  Kirstine for orgasme uden tilladelse. 

De 5 fik ordre på at smide nederdelen.
”Fissefører Fabienne, jeg vil bede dig sætte dig på den ene stol og lægge fissefører Sørine over knæet og give hende tyve slag med paddlen, mens jeg giver fissefører Sif det samme!”

Alle fisseførere gjorde, som de havde fået besked på, og lidt senere stod Sif og Sørine med lyserøde rumper. Fissefører Sif og Sørine var ikke begejstrede over at skulle sætte sig på den hårde stol og give hver deres pioner femten slag med paddlen. Fabienne var knapt så anstrengt. Herefter stod fem pionerer med røde rumper i geleddet.

”Fissefører Sif, dig er jeg ikke færdig med!” vrissede Henar over forsamlingen. Sif trådte frem.
”Tag din skjorte af!” forlangte Henar, og Sif rakte Henar skjorten, hvor Henar hurtigt fik pillet gradstegnene af.
”Du har været et dårligt forbillede for alle pionerer her. Du er hermed degraderet til menig pioner!” gjaldede Henars stemme over forsamlingen. ”Pioner Lee, træd frem!”
Lee trådte forsigtigt frem. Henar rakte først hånden og siden gradstegnene til Lee. ”Pioner Lee, tillykke. Du er udnævnt til fissefører for bæverne. Modtag den paddle, der hører til!”
Sif forstod ordren og gav Lee paddlen.
Så fik Henar det onde smil: ”Hvad er mere oplagt, end at pioner Sif lægger krop til, at du øver dig i at bruge paddlen?”
Casper smilede indvendigt. Nu fik Sif det, som hun havde så godt af. Og fissefører Lee lod nådesløst 30 slag hagle ned over Sifs numse, som gik fra lyserød til rød. De sidste 12-15 slag våndede Sif sig højlydt, men fandt sig i øvrigt i sin skæbne.
”Når du er færdig med at klynke kan du gå tilbage i geleddet,” sagde Henar spydigt. Som den eneste helt nøgne pioner gik hun tilbage.

Så annoncerede Henar nogle ændringer og bekendtgjorde de nye patruljer:
Elitefisser: Fissefører Sørine, Ida, Sif, Marianne og Siri.
”Her tænker jeg, der vil blive gået til stålet,” konstaterede Henar nøgternt.
Fissionærerne: Fissefører Fabienne, Dorete, Solbjørg, Malin og Johanne.
Bæverne: Fissefører Lee, Lisa, Kirstine og Dea.

”Og nu til en sag, som jeg rent faktisk er lidt sur over,” introducerede Henar, ”partifunktionærer, hvad får en kvinde i sin bedste alder til at melde sig frivilligt og bruge en uge af sin surt optjente ferie på at stå i køkkenet på en SM-lejr?”
Ingen svarede.
”Come on, bare prøv at gætte. Det er ikke raketvidenskab,” sagde Henar spidst. Og denne gang var det ikke spillet.
”Har I forstået, hvad jeg siger?” fortsatte hun.
Herrerne nikkede. Man kunne endda se den dårlige samvittighed hos nogen af dem. Det havde de vist slet og ret ikke tænkt på.
”Men nu skal jeg stave det for jer: Pioner Veronica har fortsat ansvaret for køkkenet og har derfor ret og pligt til at sige fra over for aktiviteter, som ikke passer med køkkentjenesten. Men i øvrigt vil pioner Veronika være pioner på linje med andre pionerer. Vi har kunnet finde en skjorte, men vi har desværre ikke flere nederdele, så hendes nederdel er ikke standardmodellen, hvilket I ikke må lægge hende til last. Bævere, byd pioner Vero velkommen!”
”Må jeg bede om ordet, kammerat leder,” afbrød Sørine og fik ordet.
”Med 99,98% af stemmerne har de menige elitefisser bestemt, at de gerne sammen vil afstå fra at bære nederdel, hvis det hjælper den nye pioner til at være korrekt uniformeret. De er sååååå hensynsfulde, mine elitefisser.”
”Tak, elitefisser, I har vist stort samfundssind. Det var en fremragende idé. Vil I så aflevere pionernederdelene til pioner Vero!”
Elitefisserne kiggede spørgende på hinanden og begyndte så, undtagen Sif, som ikke havde nogen, og Sørine, som lige skulle demonstrere sin position overfor de hårde piger, at komme af nederdelene. En efter en afleverede de dem til Vero og deltog så i resten af appellen med bar røv og fisserne fremme.

Der blev uddelt duelighedsmærker. Elitefisserne fik både brusebadsprivilegiet og privilegiet til at bruge toilet med dør. Bæverne fik ingen privilegier.
”Nu tager vi toiletbåndet og giver det til bæverne,” beordrede Sørine sine elitefisser, ”for en elitefisse skal ikke skjules.” Og elitefisserne opdagede, at der var kommet andre boller på suppen. Bæverne var glade for at få sat det røde bånd på deres uniform.
”Pioner Ida har vundet sin stue en flaske Rosé,” konstaterede Henar. ”Hun er en tough cookie og en god kammerat,” lød begyndelsen. ”Men så skal vi jo også tage hensyn til, at det er pioner Ida,” konstaterede Henar. ”Du træder frem og spreder benene, hænderne bag nakken. Ruben, giver du en hånd?”
Da Ruben og Henar satte sig på hug foran Ida, fik hun skubbet vinflasken op i fissen, og Henar holdt den fast. Så fumlede de to mellem Idas ben. Hun kunne mærke, at det trak i ringene mellem hendes skamlæber.
”Nu giver vi slip på vinflasken, og så må vi se om konstruktionen af dele af et gammelt indkøbsnet, og lidt snor, holder,” sagde Henar med et smil. ”Så ikke noget med at tabe pluggen, pioner!”
Så snart Henar fjernede hånden, trak det voldsomt i Idas skamlæber.

Det var ikke uden anstrengelse, bærende vinflasken med sine skamlæber, som bestemt godt kunne mærke vægten, at Ida måtte udholde resten af appellen. Det var elitefisserne, som fik lov til at synge deres sang, fordi de ikke kunne den så godt endnu, måtte de synge den flere gange. Det trak tiden ud. Og endelig kunne Ida forsigtigt og besværet gå til stuen og stille flasken.

Sørine holdt en lille dundertale til elitefisserne, da de var kommet i stuen. Først introducerede hun Oscar som hendes medhjælper til at straffe dem. Så satte hun nogle regler op:

·        En elitefisse, der taler med en partifunktionær, knæler! Når samtalen er færdig, afslutter elitefissen med ordene ”Er der noget, jeg kan hjælpe Dem med?” eller tilsvarende.

·        En elitefisse, der ikke dagligt er i mindst top tre indenfor enten mund, fisse eller røv, vil blive straffet.

·        Elitefisserne som patrulje skal have mindst én førsteplads eller to andenpladser inden for mund, fisse eller røv. Ellers vil Sørine lade patruljen straffe.

·        Bruseprivilegier må kun nydes sammen med en partifunktionær.

”Vil du forklare?” spurgte Siri.

Sørine forklarede: ”Vi skriver nu alle fem en personlig og hemmelig invitation til en udvalgt herre, noget i retning af 'Kære X, jeg længes efter at mærke din krop i enrum. Hvis du i morgen diskret opholder dig i nærheden af pigernes baderum, vil jeg hente dig, så vi kan nyde et brusebad sammen, bare os. I brændende forventning. Y. PS. Vær sød ikke at sige det til nogen.' I må gerne supplere med et læbestiftkys!” forklarede hun. Hvor Sørine pludselig havde de kort, hun uddelte, fra, fortaber sig.
”Tør vi skrive 'du'?” indvendte Siri tænksomt.
”Nej, på sådan et kort duer 'De' ikke,” mente Marianne, ”og desuden: hvis vi ikke bliver straffet, hvorfor er vi her så?”
”God pointe,” mente Siri. Lydigt skrev alle et kort.
”Smut så ud og læg diskret invitationerne på deres pude. Møder en inviteret herre ikke op, er der ingen brusebad til pågældende fisse,” afsluttede Sørine.

Da de alle 5 kom tilbage, meddelte Sørine: ”Og så, men det har I fundet ud af, ikke noget med at skjule fisserne mere, forstået?” Det havde de. ”Og så skal vi over til aftenunderholdningen,”  fastslog Sørine og tog sin nederdel af. I takt gik de over i spisesalen. Første del af underholdningen var peniskending. Med bind for øjnene skulle pionererne mærke lejrens penisser med munden og sætte navn på.

Der blev en delt førsteplads, Marianne og (overraskende) Vero, som så måtte lade sig forkæle af to mænd i spisesalen, mens de andre pionerer måtte se til med hænderne bag hovedet. Det var skønt at se, og mange af pionererne ønskede, at det havde været dem, eller at de i det mindste havde haft lov til at røre sig selv. Anden del var, at pioner Fabienne sang Edith Piaf sange med sin særprægede, fyldige stemme, mens Claus Søndergaard akkompagnerede til på lejrens overraskende velstemte klaver. Elitefisserne drak glade deres rosevin og afventede de nye tider med spænding.

Lidt senere på aftenen havde Sørine en interessant samtale med Stig.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld