LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 06.01.2021


SOMMERLEJR

Kapitel 34 - Sørine må ikke synge en opsang - Aftenappel - Dag 5

Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine. Casper er Siris chef

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar er pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 Sørine

 Andreas

 Sørines mor er Lisas papsøster. Kalder Lise for papster

 Kirstine

 Troels

 Bekendte af Dorete og Vagn

 Lee

 Lennart

 Kender Ida fra pinlig episode i møbelhus

 Marianne

 Claus

 Marianne er slavinde hos Claus og Frue. Claus har undervist Ida på seminariet.

 Veronica

 -

 Storesøster til Henar

 

Elitefissernes bryster så hærgede ud efter dagens omgang, og det sås meget tydeligt, hvor besnøringen havde siddet. Og de vidste alle, at de alle var kommet uden lov, lige på appelpladsen, for følsomheden i brysterne var ubeskrivelig, og de ilinger, som bare en let berøring af brystet sendte til hjernen, var ustyrlige, ukontrollerbare og stærke. Og hvis man kan vælge, om man vil straffes for ulydighed ved ikke længere at pille ved hinanden eller utilladt orgasme, så er valget ret enkelt.

Sørine havde ikke hørt til klubben af brystbesnørede, men hun havde også en utilladt orgasme i sin bog. Men det var bare fordi Iben ikke gav hende lov. Og så havde Sørine endda virkeligt gjort sig umage med at forkæle Iben.
”Du bliver nødt til at øve dig mere på piger,” havde Iben sagt.
Det underholdt hun sine elitefisser med, da de efter aftensmaden var på vej til appelpladsen. Ikke overraskende ville de alle gerne være frivillige.

Da alle var samlet, trådte Sørine et skridt frem og spurgte: ”Kammerat leder, må jeg godt give funktionærerne en opsang?”
Det var en forespørgsel, som Henar lige måtte tænke sig over et øjeblik.
”Hvorfor i alverden vil du dog give dem en opsang, pioner?” spurgte hun.
”Jo, ser De, nogle har opdaget, at pioner Ida og jeg tidligere har været rundt og kigge i alle pionerernes notesbøger. For det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg tidligere har været bekymret for og givet udtryk for min bekymring, at det nok ville være de yngre modeller, som løb med mest opmærksomhed. Jeg har regnet på det. Jeg tog fejl. Der er ikke noget entydigt mønster, som indikerer, at det er alderen, som gør en forskel. Ida har for eksempel mere end Johanne.” Sørine holdt pause.
”Det er da meget godt, og der var ikke meget opsang i det,” konstaterede Henar.
”Nej, men opsangen kommer, for i virkeligheden er det værre,” sagde Sørine, ”meget værre. Det er nemlig ikke aldersafhængigt. Nej, vil jeg sige til funktionærerne, men en pioner, som ikke har fået barn har statistisk set en chance for at få sex, som er 1,73 gange så høj som en pioner, som har fået barn. 1,73. Og kig nu på pioner Marianne, som har den mest erfarne tunge, som har lejrens blødeste fisse, hvis rutinerede røvhul lukker sig om en pik med et smægtende smask, og som ikke desto mindre aldrig opnår de … de … øh... planmål... hedder det vist, siger pioner Ida, som er sat for hende, og som jeg hver aften må straffe. Og Siri, smukke Siri, som man kan gøre alt med, fordi hun er den mest ydmygelsesliderlige tæve, jeg kender, kan kun kæmpe sig op i det bløde midterfelt. Hvad fanden tænker I på, vil jeg sige til funktionærerne, kammerat leder. Tror I kvinder er biler og er mindre værd, når de er brugt? Tænker I i virkeligheden stadig bare på at formere jer i en livmoder, som er helt uden brugsspor?
Helt ærligt, hvordan skal jeg se på jer resten af lejren. Skal jeg tænke, at der står 'gammel gris' i panden på jer, eller skal jeg tænke, at der står 'dum' i panden på jer, når I febrilsk prøver at formere jer ved at sprøjte sæd i min mund eller røv? Og så vil jeg sige, at der er nogen pionerer, som de skylder nogle oplevelser. Og så vil jeg nævne, at de to funktionærer, som har været i gang med flest af de kvinder, som har født, er kammerat Holst og kammerat Fischer, vistnok lejrens yngste. Keep on the good work, og husk også mig ind imellem, Andreas. Jeg er stolt. Men det kunne godt ligne, at mænd får et punkt i deres liv, hvor de glemmer, at erfaring er godt. Det må da give stof til eftertanke. Det er dét, jeg ville sige, kammerat leder. Må jeg det?”
”Øjeblik, pioner,” sagde Henar og vendte sig om mod herrerne, som stod helt tavse og så mere eller mindre brødebetyngede ud. ”Er det nødvendigt, at jeg giver pioner Sørine ordet?” spurgte hun. De rystede på hovedet.
”Pioner Sørine, det tilkommer overhovedet ikke en pionerpige at gå i rette med partifunktionærer. Hvad tænker du dog på? Og pionerer Ida og Sif, I har vejledt jeres unge fissefører rigtig dårligt. Jeg vil udtænke en passende straf. Det kan overhovedet ikke komme på tale, at du får lov til at sige sådan noget,” sagde Henar strengt.
”Så var det da godt, jeg spurgte,” mumlede Sørine, der indvendigt nærmest jublede over, at ikke bare var budskabet tilsyneladende modtaget, men Henar havde også husket, at de hårde piger gerne måtte have det hårdt.
”Tilbage i geleddet,” sagde Henar strengt. 

Appellen foregik, som de nu foregik. Elitefisserne var som ventet dem, som havde været mest aktive, men denne dag var det kun med nød og næppe, at patruljen fik én først og to andenpladser. Besnøringen havde taget tid. Til gengæld var hverken Marianne eller Siri i top-3 med noget som helst. Men den straf måtte Sørine vist vente med, hvis ting gik, som hun havde tænkt. Det var kun Dorete og Lee, som fik et nyt mærke. Snart havde de alle sammen maksimalt i mærker. Ida måtte bære, det var efterhånden en vane, rosévinen, i sine skamlæber. De mange pionerer, som var kommet uden tilladelse blev stillet på række med rumpen i vejret. Henar talte kort med Johann, som havde en tawse i hånden. Han nikkede. De fik alle ti slag. Lee, Johanne, Dorete, Siri, Lisa og Marianne fik ti slag i rumpen. Og Johann slog hårdt. Dea, Fabienne og Solbjørg fik otte slag på rumpen og to op mellem benene. Ida, Sif og Sørine fik kun syv slag på rumpen. Og for pokker, det gjorde ondt.

Det, der skete nu var, at funktionærerne nærmest i et splitsekund var hos mødrene og nærmest trak dem op i spisesalen. Henar beordrede de resterende pionerer op til strafferammen. Sif og Ida blev bundet og sat op på hesten. Henar tog Sørines pisk og bad hende smide skjorten.
Henar gav Sørine ti slag over brysterne. Sørine takkede, og hun fik besked på at passe på de to piger på hesten, som nu var hjælpeløse.
Så vendte Henar sig mod pionererne. ”Der er nogle funktionærer og nogle pionerer, som takket være Sørine, er vældig optaget i aften. Indtil 22.30 gælder særlige regler: I pionerer skal i aften kun adlyde mig, Sørine og Fabienne. Og så lidt på kammeraterne Holst og Fischer. I har én opgave, Fabienne: Hent dem og giv dem deres livs aften. For hver gang de kommer, må I komme. Jeg har tænkt noget med lejrbål og strand. Men herfra bestemmer du, Fabienne. Sørine og Ida og Sif støder til senere. Sæt i værk!”
Fabienne, Dea, Kirstine, Solbjørg og Veronica hilste lydigt og smuttede.

Lidt senere kunne Sørine høre musik og grin fra stranden. Lidt senere stødte nogle herrestemmer til. En af dem var Andreas. Lige nu ville hun gerne være der, men hun måtte holde øje med Sif og Ida, som besværet prøvede at finde en stilling, hvor hesten var til at holde ud, som ikke fandtes. At hele ens vægt hvilede på ens fisse og røv blev mere og mere uudholdeligt. Da Henar endelig kom og hjalp dem ned, var deres skridt rødt, ophovnet og ømt.
Henar kiggede kort på dem. ”Ida, du kan godt klare mere,” konstaterede hun. ”Sørine, tag pisken og gave hende 5 slag mellem benene. Jeg holder hende.” Og Henar gik om bag en lamslået Ida og ikke bare holdt men begyndte også engleblidt at kæle for Idas små, følsomme bryster. Og da Sørine lige måtte samle sig til at pine Ida yderligere.
”Luk øjnene,” forlangte Henar.
Blindet, udspændt mellem frygt og forkælelse, stod Ida så. Magtesløs. Det fuckede i hendes hjerne. Og da Sørine så ramte, var det overvældende. Ved andet slag kom hun.
”Det er ok. Jeg tror, at de er kommet nede ved stranden.”
Ida fik et tak frem, da Sørine og Henar var færdige.
”Jeg... jeg kan ikke det samme som Ida,” stammede Sif febrilsk frem.
”Det tror jeg heller ikke. Og jeg tror ikke, jeg kan få dig til at komme på den måde nu,” sagde Henar, ”men to slag kan du klare, hvis jeg holder dig. Sørine!” Hun stillede sig om bag Sif, som tøvende spredte sine ben.
Også Sifs bryster blev nusset.
Sif krummede sig sammen efter andet slag. ”For helvede!” udbrød hun jamrende.
”Det var faktisk en straf,” mente Henar tørt, ”og det er det også for dig, fissefører. Jeg holder, og du spreder. Pioner Ida, pioner Sif. Giv jeres fissefører fem slag hver for hendes upassende opførsel.”
”Ti? Jamen, hun er jo ikke en af os hårde piger,” protesterede Sif.
”Jeg er ikke så sikker længere, pioner. Desuden har hun ikke siddet på hesten. Derudover: Jeg står lige her og holder hende, og hun har et stopord.”
Uden begejstring tog Sif pisken. ”Er du ok?”
”Det ved jeg ikke. I … I har vel også været bange?” fremstammede Sørine.
”Sif, jeg kan mærke, at din samvittighed siger dig, at du ikke skal slå hende,” konstaterede Henar.
Sif nikkede.
”Så kom her og hold hende! Og du må gerne gøre dit for at gøre det mindre ubehageligt.”
Så kiggede Henar på Ida.
”Jeg tror også, at Sørine kan holde til mere, end Sif tror. Men... jeg tror, at hendes hjerne skal  have nogle endorfiner at lege med, før vi går i gang,” mente Ida.
Henar kiggede lidt på Ida, nikkede og gik på knæ foran Sørine, som pludselig stod og blev slikket af den uopnåelige lejrleder. Og hun kunne slikke piger!
Sørine kom hurtigt. Hun var stadig i orgamserusen, da Ida begyndte at slå hende. Sørine råbte smerten ud, da Ida gav pisken til Henar og gik helt hen til Sørines øre. ”Og om lidt vil du mærke blide tunger og sarte fingre mod dit følsomme skridt. Og imens vil du se på Andras fjerne blik, når han kommer, mens han bliver slikket af tre nøgne pionerer, der i dette øjeblik ikke er andet end dig, din mund om hans pik, hans tunge på din følsomme så følsomme, så liderlige, så sultne fisse...”
”Be' om lov,” råbte Sørine pludselig. Ordene, frygten og impulserne fra hendes køn var smeltet sammen i hendes hjerne efter ottende slag. ”Kom,” sagde Ida bare, fordi de havde jo fået lov – og fordi det var det helt rigtige at sige.

”Kom med til stranden,” forlangte Henar, da hun lige havde givet Sørine lidt tid til at komme sig over orgasmen – men også at komme sig over sig selv. For... hun var da ikke en, der kunne få orgasme af at blive slået – eller var hun?
”Kom med til stranden. Der er sikkert nogen, der vil puste,” mente Henar.
”Det er nogle meget følsomme piger, jeg kommer med,” sagde Henar stille, da hun kom til stranden. De er sikkert ret nemme at drive ud over kanten.”
Da de nærmede sig lejrbålet, blev det ret tydeligt, hvad Henar mente.
”Kom og rid mig, Sørine,” forlangte Andreas, en ordre som Sørine hellere end gerne efterkom. Sif fandt sig pludselig placeret oven på Ruben.
”Kom, tante, jeg forkæler dig,” hviskede Dea til Ida (se ”Livet efter Kamilla, del 5”).

Ingen af de tre så, at Henar klædte sig af og lydløst placerede sig bag Sif og gestikulerede til Solbjørg om at gøre det samme med Sørine. Splitsekunder efter de mærkede blide tunger forkæle deres følsomme stjerner, kom både Sørine og Sif. Og da både Fabienne, Kirstine og Veronica kom og hjalp Dea med Ida, kom også Ida ret hurtigt.

Dem, som var længst om at komme, var faktisk Ruben og Andreas, som var ret udtømte. Både Sørine og Sif kunne nå at ride sig til en orgasme mere. Henar tænkte, at det nok skulle være inden for rammerne.

Henar, som pludselig fandt sig med armene fanget under Veronicas skinneben, ansigtet fanget under Veronicas køn og fødderne fanget under Veronicas armhuler. ”Og jeg vil overhovedet ikke høre nogen form for protest, søster,” kommenterede Vero. ”Klokken 22.30 er du leder igen. Indtil da tager du imod, hvad der kommer.”

Vero veg ikke fra sin plads. Hun kunne høre, at med tiden kom der flere og flere til stranden. Åbenbart var de færdige med mødregruppen, tænkte Henar. Det var hendes sidste nogenlunde klare tanke, og da Vero langt om længe flyttede sig, anede hun ikke, hvor mange, orgasmer hun havde haft, hvor mange der havde slikket hende, hvor mange der havde kneppet hendes fisse. At der havde være tre på besøg i hendes røv, var hun skarp på. Det var alligevel noget særligt. Men hun anede ikke hvem. Der var flere, som smilede smørret, da hun så sig omkring. Ruben pegede på sit ur. 22.30. Forfjamsket fandt hun sit tøj. Det løb ud af hende. Hun opgav at tage det på. ”Om et kvarter skal pionererne være på stuerne.” meddelte hun med rusten stemme. Hun kunne godt mærke, at hun gik som i en cowboyfilm, da hun gik til sin barak.

Denne aften virkede besøgstiden i stuerne temmelig mat. Der var nogle, som vitterligt bare lå med deres kæreste og snakkede og kælede lidt.
”Må jeg overhovedet røre dig?” spurgte Bane, da han nærstuderede Idas medtagne køn.
”Det er stadig så følsomt. Du SKAL kneppe mig, mand,” svarede Ida bestemt.
”Åh Gud,” sukkede Bane.
”Gør din ægteskabelige pligt!” forlangte Ida. Banes indvending, at de ikke var gift, overhørte Ida. Men han gjorde ikke desto mindre sin pligt .

Som sædvanligt bekendtgjorde Sørine morgenpligterne næste morgen. ”I morgen skal I, når I vågner, huske glidecremen. Det er blevet fastlagt, at vi starter dagen med analsex. Sif: Vagn. Marianne: Sten. Ida: Troels. Siri, du får lov at vække Iben. Det bliver nok ikke analsex, men find på noget. Og jeg selv skal til Lennard. Og så skal vi skrive en invitation til dem, som vi vil lokke med i brusebad i morgen og tage ud med den, før vi kan gå til ro.
Ida? Du leder morgengymnastikken i morgen, og Henar er trofast dukket op, som aftalt. Jeg har lige fået den idé, om vi ikke skal lave en lille armbøjningsøvelse med munden over dildo. Hun vil definitivt elske os for det,” mente Sørine.
”Du er lidt en drillepind, når du kan slippe afsted med det, er du ikke?” spurgte Ida.
Sørine tænkte lidt.  ”Egentlig kun, når jeg kan lide folk,” mente hun. 
”Det er også bedst,” medgav Ida.
Jeg henter lige en paddle til jer to, sagde Sørine og nikkede til Siri og Marianne. Vi har stadig et udestående med jeres planmål. Hun var pludselig træt men kom tilbage med paddlen.
”Bøj jer forover,” forlangte hun, og Siri og Marianne var lydige. Sørine smækkede Siris rumpe.
”Du står jo og græmmer dig, fissefører. Hvis du er så lystløs, når du straffer os, så må du enten lade være eller hente en funktionær. Det er noget så usjovt at blive straffet af en, der synes, at det er noget så usjovt,” sagde Siri.
Sørine sænkede paddlen og så sig rådvild omkring.
”Det er dig, der har magten,” sagde Ida, da Sørines blik faldt på hende. ”Du har magten til at hente Johann eller en anden funktionær. Du har magten til at sige pyt. Begge dele er ok. Det eneste, som ikke er ok er, hvis du bruger den magt til at tvinge dig selv til noget, du ikke selv synes er ok eller som du ganske enkelt ikke har energien til nu.”
Sørine lagde paddlen. ”Tak, fordi I stoppede mig. Det var for åndssvagt. Gør jer sengeklare. Og når vi så alle sammen er sengeklar, tror jeg, at jeg i aften vil nyde fisseførerprivilegier. Du ligger lidt i min seng og vi hviske tisker, og så slikker du mig godnat, Siri.”
At Siri bare rejste sig, gik hen og kyssede hende krævende på munden, kom lidt bag på Sørine.
”Læg ikke for meget i det. Jeg er ikke karrig med kys. Men altså, jeg kan kun finde på at gøre det med folk, jeg kan lide. Jeg... jeg har oplevet en del i mit liv. Det her har været... ud over den nat, jeg fødte Asger, det her har været den vildeste aften. Tusind tak fordi du kæfter op. Hvis jeg kommer tilbage før dig, skal jeg så bare varme din seng?”
Sørine nikkede – og gjorde store øjne, da hun kom tilbage. Siri lå i hendes seng. Ida og Sif lå i deres. Men fra døren og over til sengen knælede seks nøgne pionerer. ”Er der forsamling i mødregruppen?” spurgte hun undrende.
”Jeg er så stolt af dig,” sagde den første, papster Lisa, før hun uden varsel trak Sørine imod sig og borede sin mund mod hendes køn. Et kys på klitten, et slik langs revnen og så sugede hun lige klitten ind i sin mund. Og gav hende videre.
”Dagens helt i skysovs,” sagde Marianne bare og gav Sørine samme tur. 
Dorete, Johanne, Malin og Lee gjorde det samme.
Lee tilføjede: ”Tak for i aften.”
Så smuttede de nøgne mødre. Undtagen Siri. Hun lå klar. Og Sørine var noget så tændt igen efter den overraskende behandling. Sørine kravlede i seng.
”Jeg skal hilse fra kammerat Garcia,” hviskede Siri. ”Du har lov til at komme…”
”Tak, Siri,” hviskede Sørine.
”Jeg var ikke færdig,” afbrød Siri, ”du har lov til at komme… når jeg giver dig lov.” Siri smilede varmt og fælt. ”Så egentlig vil jeg gerne ligge her og hviske tiske om min aften, mens du kæler for mine brystvorter med dine,” foreslog Siri.
”Ok,” sagde Sørine, ”men har du lov til at komme?” Nu var det Sørine, der smilede varmt og fælt, da Siri rystede på hovedet.
”Jeg tror, din tilladelse er ganske ekstraordinær, og skyldes din indsats for mødregruppen i dag, og jeg er stadig lidt flov over, at hverken jeg eller nogen af os sagde noget selv. Men nu skal jeg fortælle dig: Den korte udgave: Jeg er aldrig blevet gennempulet så grundigt og har fået så mange orgasmer på så kort tid. Det føles for øvrigt rigtigt dejligt at mærke dine brystvorter.”
”Og den lange udgave?” spurgte Sørine.
Sørine fik aldrig den virkeligt lange udgave. En lidt længere udgave fik hun dog, før Siri fandt sin plads og begyndte at slikke Sørine, som også begyndte at slikke Siri.
”Må jeg komme,” spurgte Sørine lidt senere.
”Nej, fuck” fik Siri presset frem.
”Må jeg ikke nok, Siri?” bad Sørine lidt senere.
”Du holder dig,” forlangte Siri uden nåde.
”Please, Siri,” tiggede Sørine lidt senere.
”Ét minut mere,” forlangte Siri, som godt vidste, hvordan orgasmer, som man har måttet kæmpe imod føltes.
”Åh Gud,” klynkede Sørine.
”Du vover,” vrissede Siri.
”Kom, fissefører,” sagde Siri, da hun syntes, hun ikke kunne trække det længere. Hun stoppede med at slikke. Og alligevel kom Sørine, voldsomt og vådt, kort efter.
”Tak. Kan du sove tæt?” spurgte Sørine udmattet.
”Var det en invitation?” spurgte Siri. Sørine nikkede.

Da de to vågnede næste morgen, arm i arm og fortumlet, måtte de først lede efter den foreskrevne natkjole, og så i øvrigt glidecremen, før de kunne tage på herrebesøg. Den sidste hele dag i lejren var begyndt.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld