LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 06.02.2021


SOMMERLEJR

Kapitel 36 - Et gammelt regnskab? - Dag 6

Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine. Casper er Siris chef

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar er pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 Sørine

 Andreas

 Sørines mor er Lisas papsøster. Kalder Lise for papster

 Kirstine

 Troels

 Bekendte af Dorete og Vagn

 Lee

 Lennart

 Kender Ida fra pinlig episode i møbelhus

 Marianne

 Claus

 Marianne er slavinde hos Claus og Frue. Claus har undervist Ida på seminariet.

 Veronica

 -

 Storesøster til Henar

 

Det passede godt nok ikke Sørine, at hun og elitefisserne skulle bruge tiden på at bade fissionærerne, og så i øvrigt sidenhen servicere dem ved stranden. For det betød jo, de ikke kunne bruge tiden til at servicere partifunktionærerne, og det betød igen, at de muligvis ikke opfyldte målene i dag, og at hun skulle straffe hele banden. Det kunne hun heldigvis få hjælp til. På den anden side ville det ikke betyde det store at vinde, for i morgen skulle der ikke nydes privilegier; der skulle lejren ryddes og de skulle rejse hjem.

Lee på sin side så lige muligheden for en billig sejr, så hendes instruks til bæverne var uvant kontant: Hvis ikke en bæver lå forrest i alle tre discipliner ved aftenappellen, ville de alle have det meget svært med at sidde i bilen i morgen. ”I springer simpelt hen på alt, der har en pik! Er det forstået, tøser?” De nikkede.
At mænd ikke er så svære endda demonstrerede Lee effektivt, da hun vendte sig om, og Troels tilfældigvis kom forbi to meter derfra.
”Her er jeg, hvilket hul vil De have?” spurgte hun.
Troels stoppede befippet. ”Øh... er du våd, pioner Lee?”
”Jeg har vist været våd siden lejren begyndte,” oplyste hun, men nikkede bekræftende, da hun kiggede på den finger, hun lige havde trukket ud af sit nøgne køn.
”Så er en blød og varm fisse jo en dejlig ting. Bøj dig forover, pioner,” forlangte Troels.
At komme af at blive knaldet bagfra, stående, havde Lee ikke troet på i sit tidligere liv. Men denne lejr, hele situationen, udleveretheden, åbenheden, gjorde noget ved hende. Måske var hun ekshibitionist? Og, tænkte hun, da hun mærkede Troels' pik, er der mon nogle pikke, som er bedre til at blive taget bagfra og nogle, som er bedre til at blive taget forfra? Nu, på lejrens næstsidste dag, hvor hun seriøst havde noget at sammenligne med, måtte hun jo indse, hvad hun godt vidste i forvejen, at pikke ikke er ens. Og Troels … bagfra … var altså … åh … utroligt …. jaa … intenst. Og et øjeblik efter kom hun. Hun havde end ikke tænkt på at spørge om lov, måtte hun konstatere.

”Du er vist en, der har et problem,” konstaterede Troels, da han tilfreds havde tømt sig.
”Ja, kammerat Hansen,” sukkede Lee, som uopfordret vendte sig om og knælede. Og Troels nød Lees tunge rengøre sit lem.

En flok storsmilende fissionærer stod klare ved badebygningen. En flok mindre begejstrede elitefisser gjorde deres pligt og inviterede indenfor. Og få sekunder efter var der liv i brusekabinerne.

”Ved du, hvorfor jeg har valgt dig, Siri?” spurgte Fabienne.
Siri rystede på hovedet.
”Det er selvfølgelig et spørgsmål om sympati,” forklarede Fabienne, ”jeg gider ikke bruse med nogen, jeg ikke gider bruse med.”
”Det forstås,” svarede Siri. ”Skal jeg vaske dit hår?”
”Du får chancen senere. Lige nu skal du lytte!” formanede Fabienne. ”Den anden grund er det, som Sørine har sagt om dig tidligere: den mest ydmygelsesliderlige tæve, som man kan gøre alt med.”
”Ja?” svarede Siri usikkert.
”Jeg vil tisse på dig. Det... det … har jeg aldrig prøvet,” sagde Fabienne usikker. ”Men ikke... hvis du bliver sur eller trist af det.”
”Det kan jeg godt klare,” smilede Siri og gik på knæ.
”Jeg ved slet ikke, om jeg tør,” sukkede Fabienne.
”Tænd for vandet og kom herover,” sagde Siri, som med et solidt tag om Fabiennes balder trak hende til sig.
”Og du bliver virkelig ikke sur?” skulle Fabienne sikre sig.
”Hold nu op med at skabe problemer,” irettesatte Siri hende smilende. ”Ja, det er ulækkert, er der meget i mig der siger. Men min forskruede hjerne gør det alligevel gerne. Så lad det løbe og vis  mig min plads!”
Og så lykkedes det Fabienne at få det til at løbe. Ud over Siri. Ud over hendes hår. Ned af hendes ryg og arme. Det var dog noget af en udfordring, da Siri løftede hovedet og åbnede munden. Og sank. Men ikke det hele. Da Fabienne havde tisset færdig, sad Siri med en åben mund, som var fyldt med Fabiennes tis.
Tankerne slog kolbøtter i Fabiennes hoved, da hun pludselig tænkte sig til, hvad Siri ville.
”Vil du have, at jeg siger til dig, at du skal synke det?” spurgte hun. Siri nikkede forsigtigt.
”Så let slipper du ikke! Onaner for mig mens du viser mig mit tis, din perverse lille, liderlige tæve!”
Det lykkedes Siri at komme med et klynk over de hårde ord. Fabienne havde ramt plet. Her knælede hun med tis i munden, tvunget til at onanere, og det var så grænseløst liderligt. Hurtigt kom hun i gang.
”Dit yver har haft det hårdt, kan jeg se,” sagde Fabienne og så på de mærker, som besnøringen havde givet. Og pisken. Ikke desto mindre begyndte hun på skift at slå Siris bryster med flad hånd og at trække brystvorterne lange.
Smertefuld, ydmygende tvangsonani. Det fuckede i Siris hjerne. Men helt fucked up blev hjernen først, da Fabiennes læber rørte hendes og Fabiennes tunge dyppede ned i hendes mund.
”Jeg skulle lige smage. Du ER klam, din tæve,” hviskede Fabienne. Der slog det klik og det var en højst besynderlig gurglelyd, da Siri kom. Hun kom til at synke.
Fabienne læste hende rigtigt. Der var lige et øjeblik, hvor Siri skulle holdes og holdes om.
”Kom, jeg vasker dig,” hviskede Fabienne og rejste hende op, ”og tak for oplevelsen.”
Siri nikkede blot, og nød Fabiennes fingre. At få vasket hår af Fabienne var stor forkælelse, næsten en miniferie.
”Vil du … noget med mig?” spurgte Fabienne, da hun var færdig med at vaske Siri. ”Det... det var ikke meningen, at skaffe dig en utilladt orgasme på halsen.”
”Nu skaber du problemer igen,” sukkede Siri og gav Fabienne et intenst kys på munden. ”Jeg tror ikke på det der noget for noget.” Så tog hun sæben og begyndte at sæbe Fabienne ind. ”Luk øjnene og nyd. Og du rører dig ikke!”
Siri vaskede Fabienne. Hendes blide fingre rørte Fabienne overalt. I ørerne. Mellem tæerne. Bagi. Siri overså ikke en eneste hudfold. Og Fabienne stod ubevægeligt, med lukkede øjne, og mærkede, at der byggede sig en spænding op i hende. Den havde nok været der i forvejen, efter oplevelsen af en totalt ydmyget Siri, som besynderligt nok var stolt over sin ydmygelse. Men spændingen blev nu helt skinger. Og da Siri, langt om længe nåede frem til Fabiennes blodfyldte lystknap, eksploderede hun i et skrig.
Siri var alligevel lidt tilfreds nu. Det havde været et sjovt brusebad, og hun var sikker på, at i hvert tilfælde hendes orgasme var straffen værd.

Ida havde fået andre udfordringer. ”Kan du huske vores sidste brusbadsoplevelse?” spurgte Dorete.
”Det er godt nok mange år siden (Se: ”Den nye klasselærer 4”), men ja, jeg husker det. Det var sjovt. Det... der kom bagefter … havde jeg nok tacklet lidt anderledes nu, hvor jeg har lidt mere livserfaring,” sagde Ida alvorligt.
”Det lyder næsten som en undskyldning. Det gjorde ondt, ja. Men jeg har ingen problemer. Du viste mig bare, at ham Vagn skulle jeg kæmpe for. Og det har jeg så gjort siden,” sagde Dorete, ”men ved du, hvad den store forskel til nu er?”
”At jeg ikke længere er din datters … øh... Fridas? … klasselærer,” prøvede Ida.
”Også det. Men det vigtigste er for mig, at der er ingen, som behøver have dårlig samvittighed over noget denne gang. Men denne gang slipper du ikke så let som sidst, FRØKEN!”
”Gud ja, jeg fik dig til at kalde mig 'Frøken'. Det havde jeg glemt,” fnisede Ida og tændte for vandet. ”Kom så, unge dame!” tilføjede hun.
”Ja, frøken!” smilede Dorete og gik i brusebadet. ”Onanér for mig, frøken,” forlangte hun, ”kun for mig. Den tanke er poppet op i mit hoved i tyve år. Du var så grum dengang! Nu sker det!”
Ida smilede bare og nikkede. Hun havde vist virkelig været grum dengang. Og hun begyndte bare at flytte den ene hånd ned i sit skridt. Den anden hånd tog ved hendes mærkede bryster. Dorete tænkte, at  berøringer på brysterne da godt nok så ud til at betyde mere for Ida end de nogensinde havde gjort for hende. Men om ikke andet havde de her seks dage vist hende, at kroppe reagerede utroligt forskelligt.
Vandet rislede ned. Ida var i sin egen verden. Og begivenhederne fra for tyve år siden flød i hendes hoved sammen med hånden i sit skridt, fingrene om hendes brystvorter, piskningen for to dage siden, Johannes skrig inde ved siden af, Doretes smil. Og så kom hun.
”Så er det ned på knæ og tag dig af mig, frøken,” forlangte Dorete, som ikke undede Ida nogen pause.
Ida måtte hanke op i sig selv.
”Er det ikke næsten ærgerligt, at Vagns sæd ikke løber ud af min fisse?” spurgte Dorete.
Ida var lige ved at sætte munden til Doretes køn men stoppede. ”Du er stadig sur, 20 år efter, ikke?” sagde hun tænksomt.
Dorete benægtede blankt. Men, mente hun, at også Ida måtte indrømme, det var jo oplagt, at lade den ene eskapade, som de havde haft sammen, være en ramme om deres bad nu. ”Og kom nu i gang med at slikke!”

Lidt efter lidt kom alle ud af brusekabinerne.
”Nå, fissionærer, hvor mange utilladte orgasmer blev det lige til?” spurgte Fabienne.
Johanne viste tre fingre. Dorete, Solbjørg og Malin to. Fabienne én.
”Hvad med jer, Elitefisser?” spurgte Sørine.
Her var det Siri, som rakte tre fingre op, Sørine og Marianne to. Sif og Ida én.
”Det bliver dyrt,” konstaterede Fabienne og kiggede på Sørine, ”især for os to, formoder jeg. For vi lod det ske.”
Sørine nikkede.
”Men tak for invitationerne, Elitefisser. Det er mit klare indtryk, at alle har haft det sjovt,” sagde Fabienne, og da alle havde nikket, traskede hun afsted med sine fissionærer.

”Fisser, hvis vi skal vinde noget i dag, skal vi være fokuserede,” mente hun, ”Vi kan ikke sprede os for meget, så Siri og Sif, i den tid, vi har, skal I totalt målrettet gå efter flest pikke i røven. I tilbyder røv, røv og røv. Og hvis I ikke kan sidde i morgen, så er det enten, fordi I har fået flest pikke – eller også er det, fordi I ikke har. Det er der, vi har flest vinderchancer, tror jeg. Ida, du får et mere op ad bakke projekt, nemlig munden. Prøv at kravle under bordene ved maden, vil være mit forslag. Også dig, vinder du ikke, vil du ikke nyde at sidde i morgen.
Marianne og jeg skal bruge vores fisser, og...”
”Stop,” forlangte Ida, ”og overvej dine ord. Jeg er med på at gøre forsøget og accepterer straffen, og vil alligevel bede dig genoverveje. Bæverne har haft den tid, hvor vi har bruset. Bæverne får den tid, hvor vi skal servicere fissionærerne ved stranden senere. Nu og indtil frokost er der kærestetid, som ikke tæller med. Bæverne har et kæmpeforspring, som vi reelt kun har to-tre timer til at indhente. Projektet er, og især Mariannes og dit projekt er næsten håbløst. Lad være med at true dig og Marianne med en hård straf for noget, som I ikke har magt over. Og selv jeg synes, at det er absolut i overkanten at straffe og med ikke at kunne sidde på hjemrejsedagen.”
Sørine så sig omkring. ”Du har en pointe. Men jeg fastholder målsætningen. Og for at motivere jer, vil jeg fastholde en straf, hvis I ikke når målet, men jeg skal så lige tænke over det. Men hårdheden vil nok afhænge af min oplevelse af jeres indsats. Og du Ida skal overveje en straf til Marianne og mig.”
”OK,” svarede Ida. ”Nu er der kærestetid. Men lad os ikke spilde tiden, når den er ovre!”

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld