LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 06.02.2021


SOMMERLEJR

Kapitel 37 - Tosomhed m.m. - Dag 6

Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine. Casper er Siris chef

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar er pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 Sørine

 Andreas

 Sørines mor er Lisas papsøster. Kalder Lise for papster

 Kirstine

 Troels

 Bekendte af Dorete og Vagn

 Lee

 Lennart

 Kender Ida fra pinlig episode i møbelhus

 Marianne

 Claus

 Marianne er slavinde hos Claus og Frue. Claus har undervist Ida på seminariet.

 Veronica

 -

 Storesøster til Henar

 

”Kærestetid” havde Ida kaldt det. Det blev det nu ikke helt. Hun var en af de kærester, som var blevet handlet med. Det kom ikke helt bag på hende, at Ruben var voldsomt interesseret. Så Ruben og Bane havde byttet. Og dog: Bane havde byttet Lisa med Andreas, som til gengæld havde givet Bane Sørine. Andreas syntes tydeligvis, at Lisa, det frodige kvindemenneske var vældig interessant; og Ida kunne godt se, at det var en virkelig afveksling til Sørine, den atletiske, muskuløse, firskårne pige, som alligevel formåede at være feminin og piget; og Ida formodede, at bogstaveligt alle på lejren godt gad i kassen med Sørine, inklusive Ida selv, så hun var også lidt jaloux.

Men nu stod hun her i et lederrum foran Ruben, nøgen og med hænderne i nakken, som han havde forlangt. Han sad på sengen.
”Du ved godt, at du giver mig voldsom rejsning, ikke sandt klasselærer?” spurgte han.
”Det har du jo givet udtryk for,” sagde hun.
”Det bliver ikke ringere af, at jeg også ser min tidligere chef sådan,” filosoferede han. ”Vend dig om!”
Ruben beundrede Idas bagdel i stilhed et øjeblik.
”Og den røv har jeg fantaseret om i mange, mange teenagetimer,” sukkede han.
”Den er blevet noget ældre og slatten,” indvendte Ida.
Ruben rejste sig og vendte hende ublidt om. ”Ved du, hvad jeg ikke kan udstå?”
Ida rystede på hovedet.
”Kvinder, der taler sig selv ned fordi de ikke opfylder et eller andet kunstigt kvindeideal,” sagde han stille og holdt ublidt hendes hoved fast ved håret.
I samme øjeblik vidste Ida, at hun ville få en lussing om lidt. Ikke nogen sexet lille straf, men en lussing fra rødstrømpens mand, som stod og talte kvindesag til en nøgen kvinde, som han holdt fast. I det omfang, at Rubens hånd tillod det, nikkede hun. De behøvede åbenbart ingen ord. Antydningen af et smil smuttede over Rubens ansigt. Så ramte Rubens højre hånd hende. Det var ikke nogen hård lussing, men det var bestemt heller ikke skuespil.
”Har du forstået, eller skal jeg forklare det engang til? Du er jo kvinde!” sagde han.
”Jeg har forstået,” svarede hun stille.
Ruben nikkede, satte sig på en stol og pegede på sengen.

”Du har haft 8.b i dag. Du ved, den med lille Ruben i. Vis mig så, hvordan du gør med din klasselærerfisse, når du kommer hjem,” forlangte Ruben.
Ida kastede sig på sengen med et smil.
”Sikke en dag,” udbrød hun, ”8.b til idræt! Hvor ville jeg ønske, at jeg bare kunne kigge ind i drengenes omklædning...”
Ida begyndte på at fingre sit skridt. ”Jeg... jeg bliver så tændt, når jeg har set de unge knægte. Jeg får sådan en lyst til bare at flå shortsene af og dyrke intimmotion med … Lasse... Åh!”
”Stop lige, Ida!” forlangte Ruben, og Ida stoppede med et koket lille grin i ansigtet. Hun vidste godt, hvilken knap hun havde trykket på. ”Ida, ikke nok, med at du tilsyneladende kan huske os. Kan du virkelig også huske konflikterne og uvenskaberne for år tilbage?”
”Nogle var nok mere tydelige end andre, men fremgår det ikke rimeligt klart?” sagde Ida, som var lidt overrasket, at blot at nævne Lasses navn ikke kostede. Men hun fortsatte så med at snakke og røre ved sit køn: ”Men ham Ruben, hvor er der mange andre ting, jeg kunne forestille mig at bruge min mund på end at forklare ham grammatik. Åh ja, det er sådan en dejlig fornemmelse i fissen at tænke på, når jeg rører den,” sukkede hun.
”Du skal få pik i din mund, din klasselærergimpe,” sagde Ruben og rejste sig. I et nu havde han smidt bukserne og stødt sin pik ind i hendes mund. Hun lå ned, så Ruben bestemte dybden. Måske havde det alligevel ikke været gratis at bringe Lasse på bane.
Et ”Onanér, fisse!” fik hende i gang igen.
Hun blev råbollet i munden. Hun måtte koncentrere sig om at bekæmpe synkerefleksen. Måske gjorde det, at hun ikke kunne koncentrere sig om så mange andre kontroller. Hun onanerede. Hun blev mundbollet. Hun kom før ham.
”Og så venter du ikke på mig?” sagde Ruben, som uden varsel trak hendes bryster så lange, at hun ikke vidste, de kunne blive. ”Onanér!” sagde jeg vrissede han. Smerter i de følsomme bryster, fingre oppe i skrævet, og en stor pik langt nede i halsen.

Da hun lidt efter mærkede ham tømme sig, kom hun igen.
”Sut, til den står igen,” forlangte Ruben uden nåde, ”jeg skal tage din klasselærerrøv! Og stop med at pille ved dig selv!” 
Lydigt udførte Ida sin ordre. Det tog lidt tid til at få ham til at stå igen. Lejrens mænd var vist temmelig brugte efterhånden.
”Er din fisse våd?” ville Ruben vide. Ida nikkede. ”Så kan du smøre din røv!”
Lydigt flyttede Ida slim fra fisse til røv. Da hun havde meldt klar, løftede han hende op og foldede hende sammen på midten. ”Hold hænderne sammen under dine knæ!” forlangte han. ”Så spiddede han hende og trak hende bare frem og tilbage på sin pik efter forgodtbefindende. Hans store pik fyldte hendes røv helt, og han trængte helt ind.
”Din stramme lærerrøv er så lækker,” konstaterede Ruben. ”Hvordan føles elevpik i røven?”
Ida klynkede. Det var tydeligt, at ordet gjorde noget ved Ida. ”Du får elevpik dybt op i dine lærerindetarm nu. Der kommer til at løbe elevsæd ud af dit lærerinderøvhul og ned mellem dine lærerindelår.”
”Oh, please!” klynkede Ida.
”Tig om elevpik!” forlangte Ruben.
”Stød din elevpik dybt op i mig. Please, giv mig mere elevpik!” råbte Ida. Men alle de forbudte ord kortsluttede hendes hoved totalt. ”Tag mig med din elevpik!” blev aflyst af et langt, rallende brøl.

”Er du ok,” spurgte han. Det var allerede svært med alle de ord, da han lavede de sidste tre ryk og en aflevering i Ida, før han forsigtigt trak hende af pikken og satte hende ned.
”Nu henter jeg noget at vaske os med,” sagde Ruben. ”Så kan du jo overveje, hvad du ville få ud af at invitere en elev på en sodavand. Men så skulle du også lige hente en sodavand.”
”Kan... kan jeg godt vente et kvarter,” bad Ida. Hun sad i sengen. Trods det særprægede smil lignede hun en, der trængte til lidt pause.
Ruben nikkede. ”Jeg tager sodavander med fra døgneren, Ida.”
”Det i orden, lille Ruben,” sagde hun.

Hun lagde sig og gassede sig lidt. Der gik nok 20 minutter før hensynsfulde Ruben kom tilbage og vaskede hende blidt og siden sig selv. Så gik han igen for at banke på tre sekunder efter.
”Kom ind,” råbte Ida og stod op. ”Godt, du kunne komme,” fortsatte Ida.
”Undskyld... men, hvorfor skal jeg komme her? Og hvorfor har du ikke tøj på?” svarede Ruben med påtaget usikkerhed.
”Jeg har lagt mærke, at du kigger efter piger. Gør du ikke det, lille Ruben?”
”Joh…”
”Og nu er jeg jo din lærerinde. Så jeg vil gerne lære dig noget om piger, lille Ruben.”
”Om piger?”
”Har du rørt en nøgen pige før, lille Ruben?”
Ruben rystede på hovedet.
”Kunne du tænke dig at røre mig?”
Ruben nikkede ivrigt.
”Det kan du også godt få lov til, hvis du klæder dig af, hvis du gør, som jeg siger, og hvis du ikke siger det til nogen. Nå, Ruben. Hvem af pigerne i din klasse kan du bedst lide?”
”Rosalie,” mumlede Ruben, nu virkeligt befippet.
”Det vidste jeg godt,” smilede Ida, ”mørke, mystiske Rosalie med de fremstående kindben og den flotte lange ben. Har du nogensinde set hende nøgen?”
Ruben rystede på hovedet.
”Rosalie var også en skønhed, når hun brusede. Hun kom et eller andet sted fra Jugoslavien, og det kunne man godt se på hende. En hudfarve, vi andre kun drømmer om. Store mørke brystvorter med store areolaer. En æblerøv af en anden verden. Og en bagstikkerfisse. Du kunne faktisk knapt nok se revnen forfra. Hun var allerede trimmet dengang. Det hår, der var tilbage, var ligeså kulsort, som hendes hovedhår. Hun havde et charmerende, aflangt modermærke lige over trekanten.”
”Du har fået rejsning, ser jeg,” kommenterede Ida med et lille smil.
”Hun blev lige meget præsent,” forklarede Ruben.
”I har da også kysset, har I ikke?” ville Ida vide. ”Hun var også en sød pige.” 
”Det var hun. Men det blev aldrig mere end kys,” sukkede Ruben. ”Du har da en eventyrlig evne til at vade i gamle sår.”
”Nårh, lille ven,” sagde Ida med spillet medfølelse. ”Kom, sæt dig her ved sengen, så forklarer jeg dig noget om piger.” Og så gik Ida i gang med at forklare lille Ruben om, hvordan piger fungerer mellem benene.
”Nu skal vi prøve, om du har forstået, lille Ruben. Kom og slik din klasselærerinde til orgasme!” forlangte hun. Hvilket Ruben gjorde.
”Før denne lejr vidste jeg reelt ikke, hvor mange gange jeg kunne komme,” konstaterede Ida. Orgasmerne må virkelig sidde langt mere i hovedet, end jeg anede!”
Med disse ord trak hun Ruben til sig.
”Stik din unge pik i din lærerindes fisse,” hviskede hun kælent.
Langsomt og nydende kostede Ruben hans teenagedrøm. Blidt og ømt kunne lærerinden altså også. Og det må der være plads til på en døsig sommerdag, hvor alle have bollet sig trætte. Også Ruben og Ida. De sov faktisk lidt indtil klokken 13, hvor kærestetiden sluttede. Frokosttid.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld