LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 19.10.2020


SOMMERLEJR

Kapitel 5 - Spejder
Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 

Ruben havde været noget forundret, da Ida havde ringet og spurgt, om han mon gad drikke en kop kaffe med hende og hendes mand. Og hun havde ikke villet ud med, hvad det handlede om, bare, at det var "privat". Det var da år siden, han havde været fast vikar på Idas skole. Det havde været lige efter studentereksamen. Og endnu længere siden, at han havde været en lille, dum dreng og havde haft hende til dansk og idræt. Men bevares, han havde da inviteret dem op i lejligheden lørdag formiddag.  

Og nu havde Lisa, superfeministen, rumsteret i køkkenet og bagt og lavet kaffe. Hun så godt ud i skjorte og sin stramme, gennemknappede cowboynederdel. De var klar, da det ringede på døren og en hjertelig men også tydelig nervøs Ida og hendes mand trådte ind.
"Der er serveret i stuen," fortalte Lisa og viste vej.
"Husker jeg rigtig, at du er kagekvinde?" tilføjede Ruben.
"Helt klart kagekvinde," bekræftede Ida, "men jeg kunne vel ikke låne badeværelset et øjeblik?"
"Tredje dør," forklarede Ruben og pegede. Han så først, at farven et øjeblik veg fra Lisas hoved, da han vendte sig mod hende igen.
"Hvad? Glemt?" spurgte han Lisa, som rødmende nikkede.
Bane så forvirret ud.
"Du kan nok lige så lidt som jeg finde på en passende bortforklaring," mente han.
"Næppe," bekræftede Lisa. "Så må vi jo tage det som en oplevelse."
Han nikkede. "Kom med i stuen, Bane," foreslog han.
De andre sad ved kaffebordet, da Ida kom tilbage.
"Interessant installation på badeværelset (Se ”Rødstrømpe, sæson 2, del 2”), men den rager ikke mig," sagde hun.
"Du må gerne prøve den," sagde Lisa med et slet skjult smil.
Ida blev mundlam et øjeblik. "Det... det var da noget af en åbning. Nu tror jeg, jeg trænger til en tår kaffe," fik hun frem, da hun havde sundet sig. "Jeg vil gerne begynde med at forklare, hvorfor jeg kontaktede dig, Rune," sagde hun fattet. "Vi, Bane og jeg, lever i et forhold, som involverer noget, man kalder BDSM. Det står for..."
"Vi ved, hvad det står for, Ida," afbrød Ruben.
"Jeg havde ikke nogen anden forklaring," mumlede Ida, "men hvad ved jeg. Hvem... hvem af jer er den stolte feminist?" Lisa rakte genert hånden op.
"Tilbage til sagen, Ida," sagde Ruben med en autoritet, som overraskede Ida i situationen, men som alligevel ikke kom helt bag på hende. Han var da godt nok også blevet noget af et mandfolk, nåede hun at tænke.
"Ida?" afbrød Ruben hendes tankestrøm.
Ida samlede sig. "Det ... det er ikke, fordi I ved noget om BDSM, at jeg kom til dig, men fordi jeg kender dig som en ærlig, direkte og samtidig rummelig og tilnærmelsesvis tillidsvækkende person. Og vi havde brug for nogen, som ved noget om spejderi, fra hvordan man bygger forskellige ting af rafter til hvordan man organiserer en lejr. Og måske også har kontakter til en lejr, man kunne låne."
"Min overmand i snart enhver spejderdisciplin sidder her ved siden af mig, den stolte feminist her," svarede Ruben. Lisa voksede lidt, da hun hørte ordene. "Men hvorfor skal du til at lave en spejderlejr?"
"Det er måske heller ikke liiiige dét, jeg skal," indrømmede Ida og sparkede sig i gang og fortalte om de mange løse tanker, som var omkring sommerlejren.
Det var et tænksomt firkløver, som sad, da Ida havde talt færdigt.
"Spændende." Det var Lisa, som brød tavsheden, "men også lidt af et projekt. Hvor mange par tror I, vi kan blive?"
"Måske 10, måske 15," ræsonnerede Ida.
"Det betyder, at vi ikke skal bruge en kæmpelejr, men så alligevel skal der være masser af udeplads til alle sider, så ingen ser noget," tænkte Lisa højt. ”Og undskyld, de fleste spejdergrupper, jeg kender, vil næppe stille deres hytte til rådighed for et arrangement af dén art. Som oftest kommer der jo også nogen uanmeldt for at se, om alt fungerer. Dér ser jeg udfordringen. Vi skal bruge en dato og et nogenlunde deltagertal. Men... kender I så mange? Dyrker I SM i det åbne? For jeg tror ikke, jeg kan bidrage med nogen... Måske Lærke... Men I har tænkt, at det skulle være for par, ikke?"
"Jo. Det skal være for par, har vi tænkt, forklarede Ida.
"Og kvinden i bunden? Eller er det lige meget?" spurgte Ruben.
"Kvinden i bunden," traf Bane en hurtig beslutning, som ikke var clearet med nogen, men det forekom også Ida at være det rigtige.
"Vi er med," sagde Ruben og så spørgende på Lisa. Lisa vidste, at Ruben her præsenterede en åben udgang for hende. Hun lukkede den ved at nikke.
"Der bliver brug for en arbejdsgruppe, hvor hver især er beslutningsdygtig inden for sit arbejdsområde. Jer og os... og?" trådte Lisa i karakter som myndig organisator.
"Sif og Casper?" spurgte Ida Bane, som nikkede. "Dem hiver vi fat i," oplyste Ida.
"Og jeg har kontaktoplysninger og datomuligheder fra dig om senest en uge? Vi tror på det her tidspunkt gerne, at vi har meget tid, men det har vi erfaringsmæssigt ikke," fastslog Lisa.
"Javel," svarede Ida, som i dette øjeblik indså, at hun muligvis havde mødt sin organisationsovermand.
Ruben vendte sig mod Lisa: "Og Lisa, du har ikke kun haft organisering af denne lejr i hovedet nu, vel?"
"Nej, herre. Jeg har haft forskellige billeder fra den kommende sommerlejr på nethinden. Og så... bekymringen for at du sætter mig til at demonstrere installationen i badeværelset for vores gæster." Hun rødmede let.
"Træk op i din nederdel og bed pænt vores gæster om at mærke, hvor våd du er," befalede han.
Hvorfor det altid var så svært, vidste Lisa fortsat ikke. Hun nød det jo også. Med et suk trak hun op i nederdelen og åbenbarede sit hårløse køn for to, hun ikke havde kendt for en time siden.
"Vil I være venlige at føle efter, hvor våd jeg er?" fik hun frem og trådte et skridt frem mod Bane, som stak en finger op i hende.
"Våd, vil jeg mene," sagde Bane og rakte fingeren frem, så Lisa kunne slikke den ren.
"Tak," sagde Lisa, da hendes mund havde sluppet fingeren. Hun kunne tydeligt smage sin liderlighed. Så trådte hun frem mod Ida, der uden varsel hamrede tre fingre op i hende og stødte til et par gange. Lisa måtte klynke.
Ida tog fingrene til sin egen næse. "Du dufter hamrende liderlig," konstaterede hun. Ordene gjorde noget i Lisas hoved, "og du smager lækkert," tilføjede Ida, da hun tog fingrene ud af sin egen mund.
"Og nu udløser du spændingen og viser vores gæster, hvordan du bruger installationen i badeværelset," befalede Ruben.
"Du er ond," sukkede Lisa.
"Og du elsker det," hævdede Ruben.
Lisa trak på skuldrene. "Vil I se?" 

Da alle var kommet på badeværelset, tog Lisa lydigt tøjet af, tog "proud feminist"-T-shirten på og gik i koldt brusebad. Trådte ud som wetlook, tog maske på og begyndte at sutte på den dildo, som sad på væggen med røven i vejret. Hun huskede at tage det billede, som Ruben krævede og stoppede først med at mundkneppe dildoen, da hendes næse 25 gange havde trykket på den tæller, som var monteret på dildoens rod.
"Det er du god til. Jeg kan godt lide T-shirten," sagde Ida.
"Ret skal være ret," sagde Bane, "Ida, klæd dig af!"
Ida havde allerede fat ved kjolens søm, da Ruben stoppede hende. "Det, at du er min gamle lærer, en af min teenagetids våde drømme, det går direkte i pikken på mig," sagde han, "og med udsigt til sommerlejren tror jeg, at jeg hellere vil have noget til gode, og håber på, at jeg kan besnakke Bane til at have lov til at have hele pakken i nogle timer. Jeg bliver stenhård."
"Jeg har altid været handelsmand," svarede Bane med et smil og et sideblik på Lisa, hvis hoved lige nu var et andet sted.
Da Lisa havde tørret sig, kom hun ud til kaffebordet. Hun måtte jo ikke tage tøj på igen uden lov, og så ingen grund til at spørge. Ida og Bane havde set det hele i forvejen, og nu, hvor hun havde måttet ydmyge sig, var det ligesom det var blevet meget nemmere at være våde, liderlige, underdanige feministlisa, selv om de her to næsten fremmede sad der og kunne se langt op i hende. Vejen til friheden kunne være hård og snoet i deres københavnske hverdag. Men en hel uge på lejr, med ydmygelser foran flere, hvordan ville det mon føles? 

Det grublede Lisa over, også da Ida og Bane var gået. Men ikke ret længe, for da Ruben bare forlangte "Op på bordet! Stængerne i vejret!" huskede hun, at Ruben havde noget, han skulle af med, og dét havde hun ikke det mindste imod. Rubens pik var altid dejligt besøg.

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld