LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 27.10.2020


SOMMERLEJR

Kapitel 9 - Gæstebud
Har du ikke læst tidligere afsnit samt dem der refereres til, kan du finde dem HER

 Par

 Personinfo

 Ida

 Bane

 Ophavsmænd til ideen om Sommerlejr

 Sif

 Casper

 Sif er Idas kusine

 Johanne

 Stig

 Johanne servicerer sommetider Casper

 Fabienne

 Sven

 Møder Johanne og Stig i en park

 Lisa

 Ruben

 Ruben har haft Ida som lærer i skolen

 Dorete

 Vagn

 Ida var Vagns papdatteres lærer på skolen

 Siri

 Sten

 Siri indgår somme tider som betaling på Vagns værksted

 Solbjørg

 Henar

 Solbjørg er Sifs veninde - Henar skal være pionerleder

 Dea

 Oscar

 Dea har tidligere haft noget kørende med Ida

 Malin

 Johann

 Venner med Dea og Oscar

 

Dea og Oscar havde kigget på hinanden og grinet, da Ida havde ringet og fortalt om sommerlejr ideen. Det føltes som et ja, men de var enige om, belært af erfaring (se historierne om Dea, især Dea underskriver kontrakt), at der var rigtigt meget, der skulle aftales meget klart, før de kunne gå med til sådan et arrangement. Men det var vel heller ikke umuligt, var de enige om. Og måske kunne de også få Johann og Malin med, selv om de ikke havde haft noget seksuelt sammen siden turen i ødegården. Men de var et vennepar, så man kunne jo bare tale sammen.
Det var Dea, der inviterede til middag en torsdag, og de ville gerne komme. Nogle timer senere sendte Malin en sms, at de kunne få ungen passet, og det var jo også fint, for unger kunne godt forstyrre, det vidste både Dea og Oscar.

Torsdagen kom. Dea havde indbagt noget kød og lavet salat m.m. til. Det var lidt, som det plejede at være, hyggeligt, syntes Dea, men de var ikke kommet langt i hovedretten, da Malin lagde gaflen, kiggede alvorligt fra Oscar til Dea og konstaterede, at Dea og Oscar virkede underligt stive og afmålte, så hun ville vide, hvad i alverden der foregik.
Dea måtte samle sig. “Dyr... dyrker... I stadig... sex med dominans og … SM?”
Malin ville vide, hvorfor Dea ville vide det, og Dea tog tilløb til en lang forklaring.
Men så gav det et sæt i Malin, som kiggede spørgende på Johann.
“Svara henne, slav!” sagde han bestemt og fortalte hende, at det ikke tilkom hende som slavinde at stille modspørgsmål, når hun høfligt blev spurgt.
“Jag ber om ursäkt,” sagde Malin, slog øjnene ned, og fortalte meget stille, at det møde, de havde haft i skoven og Deas venlige forklaringer bagefter havde været en øjenåbner for Malin, og på trods af katastrofeweekenden på ødegården, havde de holdt ved og var gået dybere og dybere ind i det. Nu måtte hun sige, at på de præmisser, som var nu, der havde hun aldrig fået så meget sex før, god sex, fordi hun ikke behøvede forholde sig til sin liderlighed. Den ligesom kom og var og fyldte. Og det var godt sådan.
“Hvad er præmisserne da?” ville Oscar vide.
“När barnan inte är vakna eller tilsammans med os, da är jag Johanns slav,” svarede Malin og prøvede at få stemmen til at lyde fast.
“Hvad med jer?” ville Johann vide (herefter er samtalen synkroniseret).
Både Dea og Oscar nikkede.
“Så I vil ikke tænke dårligt om mig, hvis Malin bliver straffet for sin uhøflighed?” fortsatte han.
Dea og Oscar blev lidt befippede over middagens udvikling og rystede på hovedet.
“Og jeg antager, at du stadig er sub, Dea?” ville Johann vide.
“Jeg er stadig sub,” bekræftede Dea og smilede til Oscar.
“Vil Dea eller Deas herre så straffe Malins ubehøvlethed som dem, det gik ud over, eller skal jeg?” spurgte Johann.
“Er du stadig feminist, Malin?” ville  Dea vide.
“Helt klart,” svarede Malin.
“Så tænker jeg, at jeg vil bede slavefeministens herre om at bede slavinden om at bede min herre om at straffe sig,” foreslog Dea, og så kiggede hun intenst på Malin: “jeg håber, det er så tilpas forskruet, at din slavindekvindesagshjerne gør dig vældig våd og tændt nu.”
Man kunne ane et splitsekunds tøven hos Malin, før lydigheden fik overtaget. Hun smilede og nikkede, kiggede et kort øjeblik på Johann, der nikkede og sendte hende et smil. “Du hørte din opgave,” konstaterede Johann. Malin rejste sig, gik over til Oscar. Stillede sig med hænderne bag ryggen og let spredte ben, og bad: “Må jeg have lov til at bede Deas herre om at give denne feministslavinde en passende straf?”
“Hvad er rammerne?” spurgte Oscar.
“Jeg formoder, at min Herre siger fra – eller jeg siger mit stopord, som er Uddevalla.”
Johann nikkede blot.
“Du kan jo begynde med at klæde dig af. Jeg har ikke altid kunnet lide dig, og det ved du, men dine bryster har altid fascineret mig,” forklarede Oscar.
Malin tog ved sin kjolesøm og trak den op over hovedet, mens hun mumlede: “Jeg har vist også været en indeklemt, sur kælling. Det er vist et held, at Johann kunne se noget brugbart i det.”

Så stod hun i BH, som hun straks tog af.
Oscar gav hendes bryster et par synligt smertefulde klem.
“Hvorfor gav det et sæt i dig, da du svarede med et modspørgsmål?”
Ordløst vendte hun sig om og spredte sine balder. Noget stak ud bag i hende. “Og Johann har fjernkontrollen. Den kan både være behagelig og ubehagelig.”
“Interessant, ikke sandt, Dea?” sagde han med et smil til Dea, og beordrede så Malin så til at spise videre indtil videre. 
Med et “tak” gik Malin til sin plads. Dea rødmede lidt. Dea og Oscar kiggede på hinanden og fnisede. Malin og Johann smilede. De spiste stille et øjeblik. Så begyndte Dea langsomt at forklare konceptet med sommerlejren. Ind imellem nikkede både Johann og Malin. “Kunne I være interesserede?” spurgte Dea så Malin.
“Undskyld, Dea. Jeg mente hvert ord, jeg sagde. Jeg er slavinde. Hvis Johann siger 'knep' så knepper jeg. Hvis Johann siger kom, så kommer jeg, hvis Johann siger ja, så tager jeg med.”
“Uden kompromiser?” spurgte Dea, som virkelig ikke havde luret, hvor meget Malin var gået ind i et dominant forhold.
“Der er en virkelighed, og vi har barn, så selvfølgelig er der kompromiser. Det kan ikke undgås. Men der hvor vi selv bestemmer, er der ingen kompromiser. Der bestemmer Johann,” prøvede Malin at sammenfatte deres forhold.
“Men hvad siger Johann mon?” spekulerede Oscar højlydt, mens han hældte cider op til ham.
“Ja, hvad siger Johann?” svarede Johann tænksomt. “Jeg er fascineret af tanken. Jeg er tilbøjelig til at sige ja. Men jeg kender ikke tidspunkt, økonomi, andre deltagere.” Johann holdt en pause.
“Dea, klæd dig af, kravl under bordet og lad din mund overbevise ham, at det kan være en god idé,”  forlangte Oscar.
Det gav et sæt i Dea, men hun kom også hurtigt ud af nederdel, bluse og BH, kravlede under bordet og åbnede Johanns bukser med et “Hvis du tillader”.
Johann protesterede ikke, og et øjeblik efter rørte Deas næse Johanns maveskind. Johann stønnede, mens Dea bearbejdede hans pik så koncentreret og energisk, at hun ind imellem måtte gispe efter vejret. Tydeligvis var Johann ikke gammelsulten, men det var alligevel ikke noget problem at tømme ham.

“Tak, Dea,” stønnede Johann. “Jeg... jeg kan se, at der måske er meget, som Malin med fordel kan lære... så ja, vi er interesserede. Men det er ikke noget tilsagn. Og hvis I tror, I kan lære Malin at gøre dét, som Dea gjorde her, så kan I også bruge hende til andet, mens hun træner.”
Malin var på nippet til at protestere, men et sæt i hende fik hende på bedre tanker.
“Undskyld,” sagde Malin spagfærdigt.
“Og den der tingest, hun har i sig, vil vi meget gerne studere,” fortalte Oscar til Johann, som omgående rakte Oscar fjernbetjeningen.
“Og når Malin kommer, vil hun have hele sættet med, skinnende rent og nyopladt,” tilføjede Johann, “men hun mangler vist fortfarende en straf, ikke?”
Oscar viftede med fjernbetjeningen.
Malin sukkede, før det igen gav et sæt I hendes krop.
“Av,” stønnede hun.
At fjernbetjeningen også kunne bruges til at få Malin til at sige helt andre lyde, opdagede folk hurtigt. Specielt den gang, hvor Dea blev sat til at slikke Malin imens, kom der helt andre lyde. Og Malin sagde da også mere forløst farvel end Dea.

“Mangler du noget,” spurgte Oscar, da de havde lukket døren efter Malin og Johann.
Dea nikkede. “Det rigtige svar er nok, at det bestemmer du.”
“Din liderlige tøjte,” sagde Oscar med et smil, “kan du så se at komme op på sengen og sprede benene!”
Det kunne Dea. Og opvasken kunne vente. 

 

Fortsættes HER

-------------------

Husk: Skriv i min gæstebog! HER
Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL.
Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld