LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 05.02.2018


Dumme penge, del 4
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du finde dem HER

Resume:
Det gik ikke så godt, da Andreas ville have analsex med Sørine, som mest af alt var gået i baglås. Det var frustrerende for dem begge, men de har talt sig til rette igen. Og aftalen er, at de i fællesskab, uden at Sørine skal adlyde og uden at facit er givet, skal udforske analsex. Til formålet har de bestilt en buttplug. Men indtil da, må Sørine, som straf for sin opførsel, ikke have trusser på. .

”Den er kommet” stod der i Sørines Sms.
”??” svarede Andreas.
Pling! ”Er på vej i kiosken for at hente pakken,” skrev hun.
”Hvilken pakke?” spurgte Andreas. Han vidste godt, han drillede, men han kunne bogstaveligt talt se for sig, hvordan Sørine rødmede, når hun skrev den næste sms.
Sørine nåede at tænke, at hun hadede Andreas. Hun nåede også at forkaste tanken igen. Og hun vidste, at han vidste, at hun ville rødme over at sende en fucking sms. Hun smilede, rødmende, og skrev.
Pling! Sørines sms dukkede op på Andreas’ telefon: ”Buttpluggen”, efterfulgt af en rødmende smiley og et hjerte.
”Kommer du herover?” skrev han. Og han sendte også et hjerte.

Det varede ikke længe, før en forpustet Sørine, med hektiske røde kinder, ringede på. I hånden havde hun en plasticpose.
Hun så dejlig ud, som hun plejede, med en top, som virkelig fremhævede hendes bryster positivt, og en cowboynederdel.
”Hvad har du i posen,” spurgte han drillende.
Hun så smilet i hans øjne og returnerede det.
”Trusser,” oplyste hun, ”som landet ligger har jeg jo måske udsigt til at få lov til trusser igen langt om længe.”
Andreas nikkede. ”Så har du også mere i posen,” konstaterede han.
”Oh yes,” svarede hun. Og hun kunne ikke rigtigt finde ud af, hvad den knude, hun havde i maven, kom af. Men pluggen havde hun også. Så var det bare at håbe, at Andreas kunne huske, hvor han havde lagt glidecremen. Hun rekapitulerede, hvad hun havde læst på nettet om analsex: Masser af tid og masser af glidecreme.
”Glidecreme, ja,” kommenterede Andreas. Åbenbart havde ikke kun Sørine tænkt. Og var det måske en idé at gøre pluggen ren først?”
Sørine nikkede og gav ham pakken med pluggen. ”Forpakningen skal jeg nok ikke bare smide i køkkenskraldet,” konstaterede han, da han så på den.
”God idé,” samtykkede Sørine.
”Øh…” sagde Andreas, da de lidt senere var kommet fnisende på værelset med rengjort plug og bevidsthed om, at de havde pakket forpakningen omhyggeligt ind, før de smed den i tønden i indkørslen. Den skulle mor og far i hvert tilfælde ikke finde!
”Ja, jeg vil foreslå, at du også får bar røv, hvis vi skal udforske numser sammen,” foreslog Sørine og løftede op i nederdelen og afslørede sit køn, som nu i flere dage havde været trusseløst, fordi Andreas havde befalet det.
Straks efter stod han med bar røv og dolk. Tavsheden, der fulgte, var lidt akavet.
”Jeg… kan godt være først, hvis du vil,” sagde han.
”Ok,” sagde hun næsten tonløst, og de fik placeret sig i hans seng. Han trak benene op, så hun kunne komme til. Sørine tog en dyb indånding, så tog hun tuben med glidecreme.
”Sku… skulle jeg prøve… på mig selv først?” Sørine fik kolde fødder, for hun kunne da ikke bare … stikke noget ind i Andreas' numse uden at have prøvet selv først.
”Lige nu handler det om, hvad du har brug for,” svarede Andreas. Åbenbart mente han, at han ikke skulle bestemme, men at de skulle dette sammen.
Forsigtigt puttede hun glidecremen på sin finger. Så kom hun i tanker om, at det skulle være masser af glidecreme, lagde en fod på sengen og skubbede numsen lidt frem. Så stoppede hun midt i bevægelsen, mens hun sad med vidt spredte ben.
”Man dør ikke af det,” kunne Andreas oplyse. Åbenbart var han foran på dét punkt. Hun nikkede og flyttede tøvende sin hånd. Glidecreme er kølig mod røvhullet, kunne hun konstatere.
Tøvende tvang hendes hjerne hendes finger til at bane sig vej. Hun fattede ikke, hvad der skete med hende. I røven! Det første stykke var problemfrit. Det gjorde ikke engang ondt. Så kom der modstand på ny. Men hvor hun ved åbningen selv kunne styre, hvor meget hun kneb sammen, var det ikke tilfældet her.
”Masser af tid,” nærmest hviskede Andreas.
Sørine kiggede op på ham. Han smilede. Hun rødmede ved tanken om, hvad hun lod ham se på. Og blev irriteret over det. Men samtidig var det, som om hun langsomt åbnede sig. Stille gled fingeren længere ind. Det var nye fornemmelser for hende. Det gik ikke hurtigt, men pludselig måtte hun sande, at hun havde hele pegefingeren i røven. Det var en sær fornemmelse, og hun kunne ikke rigtigt finde ud af, hvorfor hun ikke hadede den.
”Lidt frem og tilbage,” sagde Andreas.
”Du… ville ikke bestemme,” indvendte Sørine.
”Jeg må vel godt foreslå,” mente han.
Det kunne Sørine ikke indvende noget imod. Så hun nikkede.
Sørine sukkede. Han måtte gerne foreslå, og hun måtte gerne adlyde. Ingen forlangte det af hende, måske bortset fra hende selv, selv når det var aftalt, at hun ikke behøvede. Et øjeblik overvejede hun, om hun skulle blive sur på sig selv, eller om det var en befrielse eller måske begge dele?
Hun kunne mærke leddene i sin finger tydeligt, da hun forsigtigt trak den næsten ud og mindst ligeså forsigtigt trykkede den ind igen. Det var en underlig fornemmelse, ikke kun i numsehullet; det var, som om den strålede.
”Skal jeg smøre langemand?” spurgte Andreas, da Sørine havde bevæget den ene finger frem og tilbage inde bagi nogle gange. Helt uden at dø, konstaterede hun. Åbenbart mente Andreas, at det var tid til to fingre. Godt nok havde de aftalt, at Andreas ikke skulle bestemme, men på en eller anden måde var det nu alligevel rart, at han fik hende videre, funderede hun.
Så hun nikkede. Det var underligt at få smurt langemand med glidecreme, mens pegefinger stikker inde  i røven. Og fornemmelsen, da hun langsomt trykkede anden finger op i sig, var ikke til at beskrive. På en eller anden måde kunne hun mærke det i hele kroppen. Måske kunne man godt sige, at det gjorde lidt ondt. Men det var ikke den mest fremtrædende fornemmelse. Hun vidste bare ikke, hvad den mest fremtrædende fornemmelse var. Men hun måtte indrømme, over for sig selv, at hun blev liderlig af den.
”Tredje finger!” krævede Andreas, og uden at afvente hendes svar, smurte han den.
Hun følte sig udspilet, da de tre fingre havde fundet plads i hende og kunne bevæge sig frem og tilbage, mere og mere uhindret, mens hun i de øjeblikke, hvor hun ikke bare mærkede, funderede over, hvorfor i alverden hun havde gjort sig så faste forestillinger om, hvor væmmeligt det var, som slet ikke blev indfriet. Det var ikke helt entydigt behageligt, men hun måtte sande, at hendes underliv fandt det hele temmelig sanseligt.
”Kan du klare min pik?” spurgte Andreas.
”Det… tror jeg nok,” fik hun sagt. Og hun vidste, at hun dermed havde fældet sin egen dom. Det hele var forløbet helt anderledes, end hun havde regnet med.
Det syntes Andreas også, da han smurte sin pik og derefter varsomt trak hendes fingre ud. Han havde regnet med, at de skulle ligge og pjatte lidt med fingre i hinandens numser, men Sørine virkede af en eller anden grund rimeligt dedikeret. Men måske ville legeriet jo komme, når det var ”overstået”, når hendes spænding var udløst.
En smurt finger smuttede ind i Sørine. Hendes overraskede udtryk var næsten det hele værd. Det faldt dog hurtigt på plads og veg for et anspændt ansigtsudtryk, da han trak fingeren ud, og hun vidste, hvad der kom.
Selv om pikken var velsmurt ydede Sørines bagindgang modstand.
”Du ligger og spænder, tror jeg,” konstaterede Andreas, ”prøv, om du ikke kan slappe lidt af,” opfordrede han stille.
”Det er ikke så nemt,” konstaterede hun med et opgivende smil efter et øjeblik.
”Du har haft tre fingre oppe i dig. Forskellen er ikke så stor, vil jeg mene.”
”Det ved min hjerne godt,” sukkede hun frustreret. ”Men noget i mig er for urolig.”
”Vil du selv prøve med pluggen?” spurgte han.
Sørine nikkede. Det var et brugbart forslag. Pluggen havde hun faktisk glemt, hvordan end hun havde båret sig ad. Havde fingrene i røven ikke bare fucket med hendes røv, men også hendes hjerne?
”Masser af tid, masser af smørelse,” sagde han, da han rakte hende plug og glidecreme.
Hun smurte uden begejstring, lidt irriteret over sig selv. På den ene side var hun der, hvor hun VILLE have det lykkedes. På den anden side, trods det, at det virkede med fingrene, havde frygten ikke helt sluppet taget i hende, fik den hende fortsat til at stivne, til at spænde.
Men hendes hånd lystrede og førte pluggen hen til hullet. Spidsen var jo ikke noget problem, men pluggen blev jo bredere. Andreas kom op til hende i sengen, og pludseligt rørte to af hans fingre krævende hendes læber. Lydigt men småirriteret lukkede hun fingrene ind. Skulle hun nu også slikke hans fingre? Men kort tid efter trak han fingrene ud, og mens han flyttede den ned til hendes klit, satte han sine læber på hendes. Hans tunge trængte ind i hende. Hans fingre udsatte hendes klit og lystcenter for et sansebombardement. Blidt, hårdt, langsomt, hurtigt. Og pludselig sad pluggen.
Hun blev så forskrækket, så det gav et sæt hende. 
"Se, du kan. Knep dig med den!" opfordrede han, og fortsatte så at tungekysse hende, mens han bearbejdede hendes klit.
De var... fornemmelserne var... når han bjergtog hendes mund og nulrede hendes lystknap... så stærke, at de ligesom holdt Sørines hjerne i et jerngreb. Det var næsten mekanisk, at hun begyndte at trække lidt i pluggen. Først, da den skulle ind igen ligesom registrerede hun, hvad hun havde gang i. Og det gik langt nemmere og mindre ubehageligt end før. Det... det virkede altså... måtte Sørines hjerne konstatere i en kraftanstrengelse, udspændt som den var mellem sanseindtrykkene fra klit, fisse, mund og røv.
Hun kunne mærke, hun blev stakåndet. Hun skulle bruge luft. Hun prøvede ubevidst at dreje hovedet væk, så hun kunne få munden fri. Men Andreas gav ikke slip. Hun måtte nøjes med det luft, næsen kunne klare. Det var som om den konkrete oplevelse af Andreas' magt, sammen med alt det andet, fik hendes hjerne til at eksplodere. Hun kunne høre sig selv skrige i det fjerne, og hun var så ligeglad med det, så hensunket var hun i oplevelsen, liderligheden, mysteriet.

Og uden at hun egentlig havde været væk, så var det alligevel, som om hun kom til sig selv, liggende i Andreas arm, afslappet, selv om hun stadig kunne mærke pluggen.
”Kan man egentlig få orgasme af iltmangel?” spurgte hun sig selv.
Andreas svarede, at det vidste han ikke. Åbenbart havde Sørine spurgt højt.
”Hvad kan man egentlig få orgasme af?” fortsatte hun, nu, hvor emnet alligevel var ude, ”Af at mærke magt? Af at have plug i røven?”
Andreas trak på skuldrene med et smil.
”Det passer ikke rigtigt til en pæn pige at få orgasme af at få en plug i røven,” konstaterede hun.
Han kom op på albuerne. ”Du er vel ikke nogen pæn pige, når det kommer til stykket. Du er bare en forgældet tøs, der ikke har anden mulighed end at gøre, hvad der bliver sagt og håbe på lidt nåde,” svarede han med påtaget alvor.
”Ja, og kreditor er kun ude efter min unge, uskyldige krop!” svarede hun smilende.
”Åh ja, ja, sådan er de jo,” bemærkede han, ”men nu kan du arbejde for føden. Smut ud og gør pluggen ren!”
Sørine havde ikke meget lyst til at forlade sengen, men det lykkedes hende at tage sig sammen. Med ren plug vendte hun tilbage til sengen.
”Smør mig,” forlangte han, da hun havde lagt sig hos ham.
”Jeg... du … skal du også?” Sørine var forvirret. Var de ikke ligesom færdige på en måde?
”Aftalen var, at vi skulle udforske det sammen hos hinanden. Det husker du vel?” mindede Andreas om.
”Jo... men… nej, undskyld, ikke 'men' og 'nej',” rettede Sørine med et frustreret grin, ”det var jo for at få mig i gang, og det er jeg nu,” indvendte hun.
”En aftale er en aftale,” slog Andreas fast.
Det var underligt fremmedgørende at stikke fingeren i Andreas' hul.
”Smør pluggen bagefter,” forlangte han. Og Sørine var lydig.
”Det sjove er, at jeg kan teorien, jeg læser jo gerne,” sagde han med et lille fnis, ”Mens du, så godt som du kan, sætter pluggen i mig, slikker du min pik.”
Det var en underlig følelse. Hun havde jo ikke lyst til at gøre ondt på ham. Omvendt var af en eller anden grund sjovere. Hun sænkede sin mund over Andreas' diller og følte det som et tungt ansvar at trykke dildodutten ind i ham.
Det sjove var, at hun øjeblikkeligt kunne mærke på hans pik, da pluggens spids ramte hans stjerne – og selv om han gav sig, så blev hans pik hårdere i hendes mund i takt med, at pluggen blev bredere – men den blev ikke blødere, da pluggen blev smal igen og smuttede på plads. Tværtimod, og det støn, han gav fra sig, var også entydigt.
Lidt mere modigt begyndte Sørine at trække pluggen lidt ud for at få den til at smutte på plads igen. Hver gang kom der en trækning i hans pik. Hun prøvede at læse hans øjne, men han lå med lukkede øjne. Hun begyndte forsigtigt regulært at kneppe hans røv med pluggen. Der lød ingen protester. Tvært imod, hans støn blev dybere. Og det varede ikke længe, før hendes mund fornemmede velkendte trækninger i hans pik. Og lidt efter havde han skudt sin klistrende ladning ind i den.
Hun sank uopfordret og lod ham få lidt ro. Og instinktivt vidste hun, at hun senere ville mærke hans pik i sin røv.

Og mens de lå sammen spekulerede hun over, hvordan det mon føltes med en rigtig pik … bagi. Og så opdagede hun, at hun var nysgerrig, og egentlig ikke ængstelig.
”Du smiler,” bemærkede han.
”Mm,” samtykkede hun, ”jeg spekulerer over, hvordan det mon føles med en rigtig pik … dér,” nærmest hviskede hun. Og hun vidste, hun rødmede igen.
”Og du rødmer og smiler,” sagde han.
Sørine vidste godt, at han lige havde givet hende en chance til indvendinger, men da hun mærkede efter, havde hun ingen.
”Jeg ved godt, jeg rødmer,” sukkede hun. Og smilede stadig.
”Og hvor er det så du helt nøjagtigt vil have min pik, når den bliver klar igen?” spurgte han drillende. Sørine ærgrede sig lidt over og glædede sig lidt over, at hun var så nem, og vidste, at hun var ildrød i hele hovedet, da hun svarede. ”Jeg vil gerne … have … din … pik i min … røv,” fremstammede hun.

Sørine følte sig temmelig brugt, da hun cyklede hjem senere. De havde ligget og kysset, så havde han kneppet hende i røven. Så havde de ligget og kysset igen – og elsket blidt og lækker. Hun havde  fornemmelser, som var helt nye for hende. Og da hun så glimtet i mors øjne, da hun kom hjem, vidste hun med det samme, at hun var gennemskuet.
”Du ser så … glad ... ud,” sagde mor med både morskab og varme i stemmen.
Og Sørine vidste, hun rødmede. ”Mor...,” fik hun fremstammet.
”Det er jo godt min pige,” sagde mor, ”og jeg behøver jo heller ikke vide det.”
Hun nikkede bare til mor og gik ind på værelset og lukkede døren.
Først bagefter slog det hende, at hun følte sig underligt voksen, rimelig sikker på, at for bare et par uger tidligere, ville hun have knaldet døren i. Livet var sgu underligt.

Fortsættes HER

Husk: Skriv i min gæstebog! HER Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL. Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld