LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 06.07.2018


Dumme penge, del 6,2
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde dem HER

Resume:
Pludselig var Janne, Andreas' barndomsveninde, dukket op i sommerhuset, og Andreas havde intet gjort for at skjule, at Sørine er hans slavinde. Tværtimod have han sat hende på plads og ydmyget hende flere gange i Jannes nærvær. Sørines hoved kunne ikke lide det, hendes fisse kunne. Men Janne har taget Sørine ind i sin fortrolighed, og Sørine har hjulpet hende i gang med analsex.  

”Skal vi ikke i vandet? Det er vel ved at være sidste chance,” foreslog han pigerne. ”God idé. Jeg henter lige min bikini og et håndklæde,” svarede Janne spontant.
”Ja, jeg skal også have badebukser på,” mente Andreas, og lidt efter stod to kvinder i bikini og Andreas i badeshorts i entreen.
”Misforståelse,” konstaterede Andreas, da han så Sørine i bikini.
”Skal jeg... være topløs?” spurgte hun forsigtigt.
”Du kan nøjes med et håndklæde om dig til vejen derhen,” konstaterede Andreas, ”og det kan du tage som straffen for din ulydighed, da Janne kom; at du nu kan mærke, at det er mig, der bestemmer, hvornår min slavindes krop må være dækket eller ej.”
”Men...” indvendte Sørine.
”Og nu bliver det på bare tæer,” bemærkede han.
Lidt nedslået tog Sørine sin bikini af og tog imod håndklædet, som han rakte hende. ”Tak,” sagde hun, da hun kunne konstatere, at det havde en hæderlig størrelse.
Og sådan gik 2 par klip-klappere og et par bare tæer til stranden. Heldigvis var det blevet halvmørkt. Og endnu mere heldigvis var der tomt på stranden. Det var forbløffende, hvad vand gør ved mennesker, som egentligt er voksne eller noget, der ligner.
”Jeg håber, at du giver hende orgasme i aften,” sagde Janne stille til Andreas, da Sørine lige var flydt forbi på ryggen, ”jeg måtte ikke røre hende, da hun var ovre hos mig. Har hun ikke fortjent en orgasme?” 
Andreas tænkte lidt. Så rystede han på hovedet. ”Det der påklædningssjov hun lavede, da du kom, trækker temmelig ned, så ingen orgasme til slavinden i dag” måtte han konstatere, ”men sig mig, har du dårlig samvittighed over bare at have modtaget?”
”Er det det?” spekulerede Janne, ”Ja... ja... det er det egentligt.”
”Så er du måske frisk på noget, der ligner et væddemål, men ikke helt er det,” sagde Andreas: ”Du får ti minutter til at få Sørine til at komme, når vi er oppe af vandet. Hvis du ikke får hende til at komme, er der ingen orgasme i dag. Men jeg kan jo ikke bare give et gratis forsøg: Hvis du ikke får hende til at komme, smutter du os lige til Svendborg i morgen i din lille bil, og giver hende de 96 kroner, hun mangler til en kjole, hun har set på udsalg i dag, hvis den fortsat er der.”
”Du er ikke ked af det, hvad?” sagde Janne.
”Med Sørine er man sjældent ked af det,” svarede Andreas, ”men hør: Enten får hun orgasme, og bliver glad. Eller også bliver hun glad i morgen. Og du får i begge tilfælde mulighed for at gøre noget ved din dårlige samvittighed. Næsten ren win-win.”
”Du er bindegal!” måtte Janne se i øjnene.
”Vi er bindegale, som altid,” mente Andreas nu nok.
”På én betingelse: Hvis hun ikke får orgasme i dag, så lover du, at hun får orgasme i morgen,” forlangte Janne.
”Det lover jeg – men også på én betingelse: At du ikke fortæller hende noget om denne her aftale,” krævede Andreas.
”Top,” sagde Janne og rystede på hovedet med et opgivende smil.

”Sørine, vi skal op,” fastslog Andreas.
Elitesvømmer Sørine ærgrede sig lidt. Vand var hendes element. Men kom med op på stranden, hvor hun til sin overraskelse blev placeret bag noget buskads.
”Janne har fået lov til at få 10 minutter til at få dig til at komme. Det er din ene chance for orgasme i dag – efter din opførsel tidligere,” forklarede Andreas,” og tiden begynder nu.”
Janne placerede sig mellem Sørines ben. Hendes tunge gik i gang med hendes klit. Den ene hånd tog ved Sørines bryster. Den andens fingre trængte ind i hende. Det hele var sådan set rigtigt. Og alligevel, så … føltes det ikke rigtigt. Janne havde ikke taget på det fra start. Men det kom hen ad vejen. Det blev sandt for dyden bedre.
”Jaaaaa... bliv ved,” råbte Sørine så stille hun kunne.

”Og så er tiden gået,” meddelte Andreas, næsten fornøjet.
Den lyd, Sørine sagde, da hun frustreret slog en knytnæve i jorden, da den frygtelige sandhed gik op for hende, kan man ikke ramme med bogstaver.
”Øv... undskyld!” sagde Janne og forlod Sørines skød.
”Tak for forsøget. Tilsyneladende har vi lige nu begge to accepteret at spille med Andreas' spilleregler. Hvis det virkelig var et problem, så kunne vi jo lade være. Jeg for min del siger nu pænt nej tak til at lade være,” sagde Sørine, hvis humør ikke var sådan at knække. Selv om det godt nok kunne være frustrerende at være liderlig. Men det kendte hun jo godt.
Lidt efter var de på vej hjem til deres sommerhuse.

Sørine gav Andreas et forrygende blowjob i sengen, men han var tilsyneladende urokkelig. Hun var lidt frustreret, da de lagde sig til at sove. Men så var det heller ikke værre end, at det i nogen grad kunne opvejes af det godnatkys, han gav hende – og at sove i ske med ham, var altid godt. Så Sørine faldt i søvn, fredfyldt og forelsket i sin herre og kæreste. Det tog lidt længere for ham. Han skulle sunde sig lidt over sin magt. Først da han indså, at det egentlig var godt, at han ikke kunne tage magten for givet, og at det var meget fornuftigt, at tænke over den, faldt han i søvn. Det, at kunne mærke hele Sørines forside mod ryggen, og dermed, at hun stadig ville ham, var nu også med til at gøre ham rolig.
Ingen af dem registrerede, at Sørine lidt senere begyndte at snorke.

---

Kære læser. Du har opdaget, at der er mange bolde i luften. Hvornår jeg får tid til at få Andreas til at gribe boldene og lade det gå ud over Sørine, ved jeg ikke. Men mon ikke det fortsætter?
Du kan jo skrive i min gæstebog imens. Eller sende mig noget inspirerende. Se hvordan på min profilside.

Husk: Skriv i min gæstebog! HER Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL. Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld