LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Dominans

Dato: 02.08.2018


Dumme penge, del 7
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du finde dem HER

Resume:
Andreas har flere gange ydmyget Sørine over for Janne. Og Janne er helt klar over, at Andreas ikke havde givet Sørine lov til en orgasme i går på grund af hendes opførsel. Janne er fascineret, men synes også, at det er synd for Sørine. Så hun indgik et væddemål med Andreas om, at hun kunne bringe Sørine til orgasme på 10 minutter – og tabte. Som straf skal Janne køre Sørine og Andreas til Svendborg og give de sidste par kroner, Sørine mangler til den kjole, hun ikke havde råd til, da de to var i Svendborg.

Sørine var blevet placeret i midten på bagsædet. I bakspejlet kunne både Janne se hende, og Andreas kunne se hende, når han vendte sig om. Så var de kørt fra Truntebølle og var nu på vej over Langeland.
”Tag dine shorts af,” kommanderede Andreas.
Sørine sank, men fulgte ordren, med den der knude i maven og spænding i hjernen, som hun vidste, at hun omgående ville begynde at lække.
”Så må vi bare håbe, at Janne kører sådan, at vi ikke bliver stoppet,” sagde han med et lille grin.
”Det kunne jo godt være, jeg kunne slippe for en bøde, som landet ligger, med sådan en lækker og letpåklædt passager,” indvendte Janne.
Der kom sommerfugle i Sørines mave, alene af den korte ordveksling.
”Eller kunne du tænke dig, at vi blev stoppet, og du skulle vise din liderlige fisse frem for en betjent?” spurgte Andreas.
Rødmen skød op i Sørines hoved, kunne hun mærke.
”Det kan også være en kvindelig betjent,” tilføjede Janne med et stort smil.
”Svar, slavinde!” sagde Andreas hårdt.
”Jeg... åh... det er svært. Jeg... jeg... bliver liderlig ved tanken, som kører i mit hoved, men samtidigt siger hovedet nej,” prøvede Sørine at forklare.
”Tja, vi har vel alle vores lille betjentfantasi, som vi håber, alligevel ikke går i opfyldelse,” sagde Janne med et lille smil.
Røde Sørine smilede også. Igen var hun havnet i en dybt mærkelig situation sammen med Andreas, som var ubeskriveligt erotisk og gjorde hende helt kulret.
”Vil du snakke om det?” spurgte Andreas. Han kendte godt svaret.
”Du ved nok,” svarede hun.
”Leg med din fisse,” befalede Andreas Sørine.
Der kom et suk, da hendes fingre ramte hendes sultne og uforløste køn. Fugtigheden var ikke til at tage fejl af.
”Husk, du har ikke lov til at komme, og du må først stoppe, når vi når byskiltet i Svendborg,” forklarede Andreas.
”Du er en hård mand, det vidste jeg ikke,” kommenterede Janne, mens Sørine sukkede et stille ”Åh nej, det klarer jeg ikke.”
”Så må du jo vælge, hvor du tror, at straffen for ulydighed er mildest,” oplyste Andreas.
Sørine nikkede, mens hun begyndte at stryge sit køn.
”I ved godt, at det der ikke ligefrem er normalt, ikke?” bemærkede Janne.
”Det anede mig,” svarede Sørine, mens Andreas bare nikkede.
Der var ingen politikontrol på Langeland.  

”Må jeg ikke nok komme?” tryglede Sørine på Tåsinge.
”Nej da,” svarede Andreas muntert. Han var ved at have hende, hvor han ville. Desperat liderlig i en situation, hvor han kunne straffe hende. Det, at han elskede hende, gjorde ikke, at han ikke nød disse situationer. Og hun gjorde inderst inde også.
”Jeg opgiver,” meddelte Sørine opgivende. Hendes hånd flyttede sig væk fra kønnet. Hendes fingre var våde. Hun vidste, hun var tændt. Og hun havde set i øjnene, at det, at Andreas udstillede hende - eller rettere, at hun udstillede sig selv - foran Janne, var med til at gøre hende ekstra tændt. 
”Det er noteret, og det bliver værst for dig selv senere” sagde Andreas med et slet skjult smil. "Shortsene tager du først på, når du er steget ud."
”Ok,” sagde Sørine. Hun kunne mærke, hun rødmede.
”Hvordan holder du uvisheden ud så længe?” spurgte Janne.
”Spændt og liderlig … og ængstelig og forventningsfuld … og stadig totalt forvirret over mig selv,” prøvede Sørine at forklare. Janne noterede sig, at det ikke virkede, som om Sørine var i dårligt humør. Det var ikke helt til at forstå.  

De kørte ind i Svendborg på udkig efter en parkeringsplads. "Se, der er en lige foran Nettos indgang," bemærkede Janne, som tydeligvis var ved at få smag for at lege med Sørine.
"Please..." forsøgte Sørine sig, utryg ved tanken om at stige ud af bilen i bar røv på et befærdet sted.
Janne viste sig nådig og fandt en lidt mere afsides plads.
"Tak," hviskede Sørine lettet, før hun steg ud og tog shortsene på og fornemmede det ru cowboystof mod sit følsomme, hungrende køn. Hun sukkede.

"Du prøver den selvfølgelig kun med BH på," sagde Andreas stille, da de havde fundet kjolen.
"Selvfølgelig," svarede Sørine, som tydeligvis ikke var overrasket. Hun stod kun med BH bag prøvekabinens saloondøre, følte sig frygteligt, pirrende nøgen, da Andreas rakte hende kjolen. Den sad.
"Behold den på. Du ser hammergodt ud i den, smukke. Men spørg, om ekspedienten vil klippe mærket af," forlangte Andreas.
Sørine nikkede stille.
Janne betragtede optrinnet, lagde hovedet lidt på skrå og betragtede Sørine indgående.
"Gad vide, om de har den i min størrelse."
"Hvad størrelse bruger du?" spurgte Sørine.
"40 eller 42," sagde Janne.
"Gør dig klar i kabinen," samme regler for dig," sagde Sørine stille, "så henter jeg dem."
"Skal... skal du bestemme," udbrød Janne oprørsk.
"Det fornemmer jeg, du vil indeni," svarede Sørine, "og ellers må du jo lade være."
Der blev et øjebliks akavet stilhed. Så gik Janne ind i prøverummet. Hun smed bukser, trusser, skjorte, og endte med kun at stå i BH, da Sørine rakte hende kjolen. Nummer to passede.
"Kan vi få en pose til vores tøj," spurgte Sørine ved kassen, "og vil du klippe mærkerne af?" Andreas så, at Sørine rødmede lidt, da hun spurgte. Men det var intet i forhold til Jannes rødmen, da ekspedienten løftede op i hendes kjolesæt for at kunne komme til. Der var Sørine mere rolig, åbenbart lidt mere vant til den slags udfordringer.

På vej til bilen kom de forbi et lille anlæg.
Andreas gennede dem ind, usikker på, hvordan han skulle tackle drejningen med Janne. Han fandt to bænke overfor hinanden og placerede pigerne på den ene.
"Jeg har lovet, at du må få orgasme, Sørine," sagde han.
Sørine nikkede.
"Det må I sådan set begge," tilføjede han, "men ... når den første af jer er kommet, vil jeg ikke se flere fingre på fissen." Og med et grin, der var så bredt, at det kunne nå fra Svendborg til Marokko, satte han sig overfor.
Janne var tydeligvis lamslået over beskeden. Utroligt nølende så hun sig omkring, spredte så benene og lod hånden komme til.
Sørine var allerede over stepperne, havde trukket kjolen lidt op, sad med åben mund, lukkede øjne og hektiske fingre.
Da hun kastede hovedet frem og tilbage som i trance, lige før hun med en dyb brummen sprøjtede sin orgasme ud, kunne Andreas dog tydeligt se, at Janne var våd, og også hendes hånd var gået hen og blevet aktiv.
"Stop, Janne," sagde han stille.
"Men…" ville Janne sige.
Sørine afbrød hende med et smil, der både var varmt og lidt ondt: "Så kan du lære det."
"Det var da ikke min skyld, du ikke måtte komme," forsvarede Janne sig.
"Men du ville gerne lære det, ville du ikke, frøken "betjentfantasi"?" vedblev Sørine.
Et næsten to løst "Joeh" bankede sig vej over Jannes læber.
"Vær du glad for, at det ikke var et væddemål, hvor taberen skulle af med et stykke tøj," jokede Andreas.
Han blev noget paf, da han lidt efter stod med Jannes BH i hånden og så ind i Jannes sejrssikre smil.

Andreas havde hovedet fuldt af tanker, da de nåede bilen. Hvad skulle han stille op med to piger? Ville han overhovedet, at Janne blev involveret? Og endelig, havde det været for uigennemtænkt og farligt, da han havde bedt dem onanere i anlægget?
"Kjolerne op om livet," forlangte han, da han underligt træt, og seriøst liderlig lod sig falde ind i bilen.
Begge piger gjorde, som forlangt. Og sådan kørte de tilbage til Truntebølle.

Fortsættes HER

Husk: Skriv i min gæstebog! HER Eller send noget på mail! Adressen findes i min PROFIL. Hvordan skal jeg ellers vide, om det dur?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld