LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Ham dér

Genre: Pige/pige

Dato: 11.03.2011


Ida & Kamilla - Hvad der videre hændte, del 2
Har du ikke læst tidligere afsnit findes de HER

Resumé:
Ved episoden i møbelforretningen, blev de opdaget af 2 vagter, den ene med navnet Lee (kvinde) Der er lavet en aftale om at hun skal besøge pigerne i henhold til et væddemål til fest hvor hun vandt. Lee er meget spændt på mødet med pigerne med også nervøs.

                Lørdag formiddag skulle Lee komme. Allerede ved halvtitiden rullede en skinnende Citroën Ami Break op foran sommerhuset. Lee så godt ud, da hun steg ud af bilen: lidt hæl, kort sort nederdel, lille mave under en gennemknappet skjorte, håret sat op. Men hendes mand svarede slet ikke til pigernes forventning. Hvor de egentlig havde forventet en kedelig, smalbrystet revisortype, kom en gemytlig, fuldskægget mand med tydeligt smil i mundvigen og mild latter i øjnene. Han passede egentlig godt sammen med veteranbilen, som Kamilla straks var fyr og flamme for, og også gav udtryk for hendes uforbeholdne beundring for.

Efter lidt sparken dæk gik de indenfor. Stemningen var løsnet nok. Lees mand, der introducerede sig som Lennart, sagde, da de havde taget plads omkring køkkenbordet: "Ida, først af alt bør jeg sige dig tak for den store gave, du har givet os; men inden jeg overlader det bedste, jeg har, i din varetægt, så har jeg et par spørgsmål."
"Klart", svarede Ida.
"Hvad vil du egentlig opnå, når du låner Lee?"
"Det har jeg da aldrig tænkt på at formulere." Ida tænkte sig om, før hun svarede: "Du ved godt, hvad der skete mellem os forleden, ikke?"
Lennart nikkede.
"Svaret må nok være," Ida lavede en eftertænksom pause, før hun fortsatte "en hel masse sjov og en lillebitte smule, ja jeg kan ikke finde noget ord, som er bedre, en lille smule hævn. Men det er ikke noget godt ord."
"Er det du mener med hævn, at du vil lade Lee ligge, som hun har redt?"
"Det er et godt udtryk, ja."
"Men I lover, at I passer både på Lee og barnet?" Lennart kiggede fra Ida til Kamilla og tilbage igen.
"Selvfølgelig da!" og "Det manglede da bare!" svarede pigerne i munden på hinanden.
"Og I forhindrer hende ikke i at kontakte mig, hvis det er det, hun ønsker?"
"Jeg havde til hensigt, at vi skulle more os; krydse nogle grænser givetvis. Men ligner dette en fangelejr?"
Lennart kiggede kritisk på Ida, før hans ansigt løsnedes i et smil: "Jeg er faktisk glad for, at du næsten blev fornærmet over, at jeg kunne finde på at stille spørgsmålet. Så skal jeg kun spørge, om Lee har brug for tøj og toiletsager, eller om jeg bare skal lade det blive i bilen?"
"Vi skal jo nok ud at spise noget på et tidspunkt. Der ville lidt tøj og en ikke alt for hærget makeup nok ikke være af vejen", svarede Kamilla.
Lennart nikkede, satte sit kaffekrus, rejste sig, og sagde til Lee, at hun skulle rejse sig og smide nederdelen. Henvendt til Ida sagde han: "Som du måske har fornemmet, har den sms, du har fået Lee til at sende, ændret en hel del hjemme hos os..." Lee fnisede genert, mens Lennart fortsatte: "Men den der hårvækst kom jeg, trods sms, ikke til livs. Hvis I er mere heldige, vil jeg være glad."
"Hey!" udbrød Lee, "det var..."
Ida afbrød hende skarpt: "Mener du, at vores aftale berettiger dig til at have en mening her?"
Lee så forvirret ud. "Øh... Næ... Nej, vel egentlig ikke."
Lennart smilede tilfreds, da han gik ud og hentede Lees taske. Da han kom tilbage stod Lee allerede midt inde i stuen med vidt spredte ben og hænderne bag nakken. Kamilla var i gang med at åbne hendes skjorte. Og Ida skulle lige til at begynde et forhør, der krydsede Lees genertheds grænse. Men først sagde Lennart farvel. Kamilla fulgte ham ud. Hun skulle lige checke bilen ud een gang til. Den var for sej. Kort efter kom hun tilbage. Ida havde lige spurgt Lee om, hvad den største forskel var før og efter sms'en.
"Jeg er fri for lystens diktatur", var Lees svar. Da hun så pigernes spørgende udtryk, forklarede hun: "Jeg er fri for at skulle have lyst, for at få sex. Når Lennart bare kan tage mig, så kommer lysten alligevel - altid!" tilføjede hun med eftertryk.
"Hvad er det med håret?" ville Kamilla vide. "Det har jeg simpelthen nægtet. Men når jeg står overfor dig, Ida, så er det jo svært at sige, at det er ydmygende og ufeminint. På dig er det jo bare lækkert."
Ida smilede, men Kamilla svarede: "Jeg tror, du bare er bange for jordemoderundersøgelsen. Hvad skal hun ikke tænke og pæne piger har ikke… og den slags."
"Jeg er bange for, du godt kan have ret", nikkede Lee.
"Så er det da godt, at du ikke bestemmer nu. Tag skjorten af!" Ida var både smilende og bestemt.
"Det er ikke kun maven, der er vokset på det sidste" sagde Lee, da hun blottede sine to anselige bryster. Pigerne var en smule imponerede.  Pigerne mærkede på Lees tunge bryster. "Hvordan er det, at ens krop bare forandrer sig så voldsomt, uden at man kan gøre noget ved det?" spurgte Kamilla, mens hendes hånd vandrede ned til Lees voksende mave. Stadig med hænderne artigt bag nakken og spredte ben svarede Lee: "Skræmmende. Man mister kontrollen. Jeg aner ikke, om jeg tager 35 kilo på. Men jeg ved jo på den anden side, at der kommer noget godt ud af det." Lee tænkte, inden hun fortsatte: "Det er måske ikke så forskelligt fra nu og her, når man tænker over det."
"Lee, har du mon en ide om, hvad reglerne er, mens du er her?" ville Ida vide.
Lee svarede spagfærdigt, at det jo måtte være, at hun gjorde, som hun fik besked på. Ida nikkede, og Kamilla forklarede, at Lee skulle tiltale dem som 'fru Ida' og 'fru Kamilla'.
"Ja, fru Ida." svarede Lee.
Ida supplerede, at Lee kun måtte have det tøj på, som hun udtrykkelig havde fået lov til, at hun ikke måtte samle benene, når hun gik eller stod, at ordet 'nej' ikke indgik i hendes muligheder, men hvis hun bad om at ringe til Lennart, ville de selvfølgelig stoppe. Hun behøvede sådan set ikke ringe, men det var hendes udgang, hvis det blev for meget.
"Tak, fru Ida" var Lees svar.
"Har du haft sex med en pige før?" spurgte Kamilla så.
"På teenage-forsøgsbasis, ja, fru Kamilla."
"Ingen succes?"
"Ikke dumt, men jeg var måske for meget optaget af, hvad de andre synes og gjorde. Så det blev drenge for mit vedkommende, fru Kamilla."
"Mange?" spurgte Ida.
"Det er jeg nok for genert til. Ikke mere end en lille håndfuld, fru Ida."
"Er du nogensinde blevet taget i røven?"
"Jeg købte engang en computer hos Leasy", Lee holdt en kunstfærdig pause, mens pigerne brød ud i latter, før hun fortsatte: "men ellers kun eet forsøg. Så var jeg færdig med det, fru Ida."
"Det kan jo være, der sker noget der."
"Hvad skal jeg sige, fru Ida? Ifølge aftalen står jeg jo til rådighed, uanset mine bekymringer."
"Er du bange?" spurgte Kamilla bekymret.
"Rædselsslagen og forventningsfuld, fru Kamilla."
"Under alle omstændigheder, gider vi hverken se eller slikke det der", sagde Ida og pegede på den kulsorte trekant mellem Lees ben, "så Kamilla, tag Lee med ud på badeværelset og sørg for, at de forsvinder."
"Hov hov kommandus. Det er ikke mig, der tager imod ordrer i dag." Kamilla lod småfornærmet, men det var tydeligt, det ikke var alvor.
"Ok, vi kan hugge om, hvem der gør det", foreslog Ida.
"Nej, vi hugger om, hvem der er herre i huset denne weekend", var Kamillas modforslag.
Lee kiggede undrende fra den ene til den anden, stadig med hænderne bag hovedet og benene spredt.
"Det kan vi da godt sige!" Ida var sejrssikker.
I kor sagde pigerne "Sten - saks - papir" mens de slyngede hænderne.
"Jamen ... jeg vinder jo altid når vi to hugger..." Det var tydeligt at Ida var rystet.
"Ja ja", gnækkede Kamilla, "og det har jeg været lidt træt af. Men så satte jeg forleden min lille autisthjerne til at analysere, og så gennemskuede jeg mine mønstre, som du for længst har gennemskuet. Og så var resten peanuts, søde!"
"Ups!" var alt, der faldt Ida ind.
"Så imens jeg gør Lee smukkere, tager du tøjet af, tager halsbånd på, finder legekassen frem i soveværelset."
"Ok, Kamilla"

Kamilla og Lee gik på badeværelset. Lee fik bind for øjnene og blev placeret på badekarskanten. Kamilla piskede skum og smurte det omhyggeligt på med en barberkost. Lee stønnede flere gange. "Det her er sidste gang, jeg ligger på knæ for dig denne weekend", sagde Kamilla inden hun gik i gang med skraberen.
"Det kommer ikke bag på mig, fru Kamilla."
Nænsomt og grundigt sørgede Kamilla for, at enhver nok så lille hudfold blev barberet. Af og til kom der små klynk fra Lee, når Kamilla trak i en skamlæbe for at kunne komme til eller strejfede klitten. Da Kamilla var tilfreds, skulle Lee rejse sig op, dreje rundt, bukke sig ned og sprede ballerne med sine hænder.  Lee følte sig frygteligt udleveret, men nåede frem til, at det var hun også. Kamilla smurte skum på den følsomme hud om stjernen, og skrabede også der. Da hun var færdig, pustede hun blidt og varmt på Lees skridt. Det virkede så voldsomt, så Lee rystede i samme øjeblik.
"Læg dig ned på måtten, du står på, og mærk dig selv!"
Lee lystrede.
"Hvordan føles det?"
"Jeg er vildt følsom, Frue."
"Leg med dig selv, tøs!"
"Skal jeg onanere?"
"Rigtigt forstået, TØS!"
"Undskyld, fru Kamilla."
"Det går nok. Kom i gang!"
Forsigtigt, genert, på Kamilla virkede det faktisk urutineret, gik  Lee i gang; hun fandt dog hurtigt steder og rytmer, der gjorde, at hun lå og vred sig og stønnede mere og mere hektisk, indtil Kamilla sagde stop. Det var tydeligt, at der foregik en kamp mellem Lees hånd og hjerne. Hjernen vandt dog, og Lee stoppede.
"Min plan, og dermed den opgave, som jeg har tiltænkt dig og mig nu, er at bringe Ida til orgasme så tit, at hun tigger os om at stoppe. Vi binder hende til sengen, giver hende bind for øjnene, og så er der frit slag. Vi er to, så vi kan holde pauser. Det kan hun ikke."
"Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal, fru Kamilla. Og hvad vil hun synes om det?" spurgte Lee.
"Hvad du skal, vil du hurtigt finde ud af. Og du skal ikke være bekymret, om hun kan lide det. Det ved jeg, Ida kan. Du kan da også lide, at få orgasme, ikke?" Kamilla smilede varmt og drilsk.
"Joee, det tror jeg da nok, Frue," kom det nølende fra Lee.
Kamilla kiggede overrasket, næsten vantro, på Lee; "Hvis du ikke er sikker, er jeg ikke sikker, at du kender en orgasme..." sagde Kamilla eftertænksomt, "men det vil jeg næsten love, at du kommer til. Men først Ida. Kom!"
Lee nikkede og fandt Kamillas hånd, der ledte hende til soveværelset, hvor de fandt Ida.
"Wow" udbrød Ida, da hun så Lees bare, gyldne, asiatiske mis.
"Tag tørklædet af Lee og tag det selv på, elskede", kommanderede Kamilla. Uden ord trådte Ida hen til Lee, og tog tørklædet af. Et øjeblik havde de øjenkontakt, før Ida bandt tørklædet for sine egne øjne. De smilede.
"Lee, før Ida til sengen!"
Med et "Ja, Frue," førte hun Ida til sengen og fik hende lagt i den.
"Bind hendes arme og ben til sengestolperne ovre i din side, så ordner jeg det herovre. Der ligger nogle tørklæder, du kan bruge," fortsatte Kamilla rækken af ordrer. Hurtigt var Kamilla fikseret.
"Slik hende!"
Lee kravlede i sengen op imellem Idas ben, og begyndte, samtidigt forsigtigt og hektisk, at slikke Idas ubeskyttede køn.
"Ida tændes bedst med lange seje slik op imod klitten", rettede Kamilla straks. Lee satte tempoet ned.
"Nå, hvad smager det af?" spurgte Kamilla.
"Af tis Frue", svarede Lee og fortsatte slikningen.
"Ja, det er sjovt, at man godt ved, hvordan tis smager hva'?" spurgte Kamilla.
"Ja, det er egentlig underligt, Frue", svarede Lee mellem to slik.
"Det bliver ikke ved med at smage af tis, kan jeg love. Ida er jo ikke en Odense pilsner."
Trods smilet fortsatte Lee slikningen.
Efter nogle øjeblikke indskød Lee: "Det er rigtigt. Nu smager det helt anderledes, krydret og frækt."
Kamilla nikkede bare. Ida sagde blot små lyde ind imellem. Med sine hænder lod Kamilla Lee forstå, at hun også skulle stikke lang- og ringfinger ind i Idas fisse. Ida gav sig, og Kamilla antydede en op- og nedbevægelse, som Lees hånd straks prøvede. Kamilla hviskede i Lees øre: "Når Idas fisse smasker sultent, har du fat i det rigtige. Lyt dig frem."
Herefter smed Kamilla sine cowboybukser og trusser. Hun satte sig overskrævs på Idas mave bøjede sig ned, og gav Ida noget af en tungeslasker. Så sagde hun: "Du behøver ikke være stille, så du må gerne hjælpe Lee på vej. Hun er ikke så erfaren. Og du må komme, når du vil og kan, Ida, skat."
Idas svar kom lidt stødvist: "Tak ... Lee ... det ... dejligt... Åh... Ja... Mm... Mm... Åh…"
Og det blev højere og vildere, da Kamilla begyndte at nulre Idas følsomme brystvorter blidt.
"Jaaa… lidt hu… hurtigere ... Åh... jaa... jaaa!"
Det var tydeligt, at Ida nærmede sig højdepunktet. Kamilla observerede Idas krop og lyde omhyggeligt, og på det helt rigtige tidspunkt gav hun Idas brystvorter et enkelt, simpelt smølfespark, og Ida kom i en eksplosion af indtryk og et brøl, som overraskede Lee en del.
"Jeg tror faktisk ikke, jeg vidste, hvad du talte om, fru Kamilla", sagde Lee eftertænksomt.
"Tænkte jeg nok. Og gerne vær langsom og meget blid nu."
"Tak", hviskede Ida.
"Selv tak", svarede Kamilla, og gav Ida et kys.
"Det var faktisk lækkert. Det havde jeg ikke regnet med. Blødt og frækt og utrolig feminint, fru Ida”, bemærkede Lee med blik på Ida.
"Det er jeg glad for", svarede Ida med et smil, "jeg ville også have haft et problem, hvis jeg havde været klam og maskulin", grinede hun.
De grinede alle tre, og i nogle øjeblikke slap Ida med at blive nusset på det meste af kroppen af Lee. Kamilla fandt en plug og glidecreme frem. Hun rakte dem til Lee, der kiggede lidt forvirret. Kamilla overtog nusseriet, mens Lee hurtigt fik regnet ud, hvad man skulle med dette.
"Hende eller mig?" spurgte hun.
"Hende" svarede Kamilla.
Lee smurte omhyggeligt pluggen med glidecreme.
"Også hende" sagde Kamilla til Lee.
"Hvad sker der?" spurgte Ida, der jo havde bind for øjnene.
"Det skal du nok finde ud af", svarede Kamilla.
"Indeni?" ville Lee vide.
Kamilla nikkede. Tøvende nærmede en indsmurt finger sig Idas stjerne. Det gav et sæt i Ida, da den forsigtigt forskende blev trykket ind i hullet.
"Det er ikke noget. Jeg blev bare forskrækket", sagde Ida beroligende til Lee, der var blevet forskrækket over Ida sæt. Efter et øjeblik signalerede Kamilla to fingre og sendte Lee et opmuntrende blik. 
Lee smurte to fingre ind i creme og førte dem op i Ida. Efter et øjeblik rakte Kamilla pluggen til Lee, og sagde til Ida: "Ida, nu bliver du nødt til at hjælpe med at guide Lee." Og henvendt til Lee fortsatte hun "Du skal ikke trykke hårdt. Du skal lægge et let med vedvarende tryk, så åbner kroppen sig: det skal føles naturligt."
"Jeg skal prøve, Frue", svarede Lee med en meget lille stemme. Hun satte dildoen til Idas stjerne.
"Lidt hårdere", instruerede Ida. Og meget langsomt begyndte pluggen at glide ind.
"Ja, det er godt, Lee. Det føles skønt, som du gør det."
"Det kan jeg slet ikke forestille mig, beklager," svarede Lee.
"Åh, du har så meget til gode", udbrød Ida som svar. Kamilla nikkede smilende til Lee og bøjede sig frem og hviskede til Lee: "Og nu skal du meget forsigtigt begynde at bevæge pluggen frem og tilbage. Du får hurtigt en fornemmelse for det. Bare lyt til hende."
Efter et stykke tid varierede Lee både dybde, kadence og hårdhed i stødene. Hun kunne høre, hvad der virkede på Ida. For hun kunne, ud fra lydene, ikke være i tvivl, at det virkede. Da Kamilla begyndte at behandle Idas klit med sin tunge, varede det ikke længe, før Ida kom igen, denne gang mere langstrakt og dyb end sidst. De efterlod pluggen i Ida, der lige fik fred til at sunde sig. For de var slet ikke færdige med hende, men hvad der kom nu, havde Ida ingen ide om. Kamilla havde taget Lee med ud, for at fortælle om planen. Hun ville først putte lidt ingefær på Idas brystvorter og skamlæber. Da hun så Lees undrende blik, forklarede hun, at det øgede følsomheden en del. Så skulle Ida bagbindes, og Kamilla ville placere hende på sengestolpen. Lees job skulle så være at have fat i Idas brystvorter og trække opad, når Ida stod på flad fod, og nedad, når Ida var kommet op på tæer.
"Hvor hårdt skal jeg tage ved?" spurgte Lee.
"Du skal ikke mase dem, men du skal tage ved. Øjeblik." Kamilla smed trøje og BH. "Prøv"
Lee tog Kamillas brystvorter mellem fingrene.
"Alt for genert"
Lee øgede presset lidt.
"Tryk, Lee; og husk, at der nogle gange går en direkte forbindelse fra den rigtige smerte og den største nydelse. Kommander mig op og ned gennem mine brystvorter. Du skal vise Ida, hvem der bestemmer!"
"OK" Lee tog mod til sig - og trykkede. Hun trak Kamilla op, så hun næsten lettede.
"Av ja, sådan er rigtigt!" udbrød Kamilla, som i næste omgang blev trukket hårdt ned, så hun endte på knæ med hovedet foran Lees lækre fisse. Lee gav slip, Kamilla gav Lees strittende klit et flygtigt kys. Det gav et sæt i Lee.
"Du kan bare ikke trække Ida så langt ned. Husk, hun har sengestolpen i sig", belærte Kamilla.
"Undskyld. Gik jeg over stregen, Frue?"
Kamilla smilede: "Du gjorde, hvad jeg bad dig om, men var måske lidt vel grundig, uvorne pigebarn."
Så Kamilla gav Lee et mærkbart, men venlig klask i enden. Hun var, efter hun havde forrendt sig i København, blevet mere forsigtig med at demonstrere magt. Hun kunne fint nøjes med at have den, når hun havde den.
Der kom et hvin fra Lee, men hun smilede, da hun sagde tak. Kamilla kunne ikke rigtig blive klog på hende. Sammen hentede de ingefær og skar to små stykker, et til hver. Kamilla smurte Lees ene brystvorte. "Så du ved, hvad du gør", sagde hun.
"Av, det svier" kommenterede Lee. Kamilla nikkede: "Vent to minutter, så er det klinget af."
De ventede i køkkenet i stilhed. "Nu" sagde Kamilla efter to minutter.
"Den er blevet mørkere og større", bemærkede Lee.
"Rør ved den!" kommanderede Kamilla.
Overraskelsen over den uventede fornemmelse stod malet i Lees ansigt. "Hold da kæft", udbrød hun.
"Nu skal vi lige genindføre gode skikke her. Hvad var det, du ville sige?" Blidt lagde Kamilla fingrene om den følsomme brystvorte. Tydeligvis var hun klar til at trykke. Et splitsekunds eftertanke ledte Lee på sporet: "Hold kæft, hvor vildt, fru Kamilla. Undskyld Frue."
Med et smil gav Kamilla slip. Sammen gik de ind. Hurtigt var Idas skamlæber og brystvorter smurt med frisk ingefær.
"Det svier", klagede Ida bag tørklædet.
"Ingefær. Det tager et øjeblik. Du kender mosten, skat," svarede Kamilla.
"Åh-Åh!" sukkede Ida.
Pludselig var Lee og Kamilla over hende og havde i lynets hast løsnet hende fra sengen og bundet hendes hænder bag ryggen. Ligeså hurtigt fik de løftet hende og anbragt hende med hjørnestolpen dybt i sig. Ida nød følelsen af at være helt fyldt ud, samtidig med at det, at have noget så stort i sig uden kontrol, også var skræmmende. Da Lee så hele set-uppet, fik hun en ide. Hun gav tegn til Kamilla, der fulgte med ud.
"Hvis man nu tog nogle elastikker og satte dem fast i Idas skamlæberinge, og så forbandt dem med en snor under selve sengerammen, kunne op og ned også give et træk i Idas skamlæber, så behøver jeg ikke trække ned, og hun bliver pirret flere steder." foreslog Lee.
Kamilla roste den gode ide, og lidt efter kunne Ida mærke, hvordan de puslede ved hendes ringe. Men hvad det skulle være godt for, opdagede hun først, da hun blev hevet op på tæer af Lee, der tog ved hendes brystvorter. Hele den samlede fornemmelse i underlivet og brysterne var så voldsom, at den nærmest tog vejret fra hende. Den blev ikke mindre voldsom, da trækket på brystvorterne, selv om trykket blev ved, blev afløst af et voldsomt træk nedad i skamlæberne. På den måde bevægede Ida sig op og ned uden selv at have kontrol over det. Det gik hurtigere og hurtigere, og da Kamilla tog fat i pluggen, så den også gled ud og ind, blev sanseindtrykkene så voldsomme, at Ida kom. Hun så stjerner og farver, hun skreg det ud, og på gulvet foran hende, var en lille sø; og så sank hun nærmest sammen. På et vink fra Kamilla gav Lee slip på brystvorterne. Ida våndede sig lidt, da blodet vendte tilbage i de følsomme vorter. Kamilla klippede elastikken over og løftede Ida ned af stolpen og lagde hende på sengen. Hendes udmattelse var tydelig.
"Så Ida, nu er du over halvvejs. Nu har jeg kun planlagt to orgasmer mere for dig." Ida vidste jo ikke, at det faktisk var løgn, og hun kunne ikke se grinet i Kamillas øjne.
"Please ikke mere nu. Ikke flere orgasmer. Jeg kan ikke mere!"
"Kan du virkelig kun holde i fem kvarter? Det kan slet ikke passe!"
"Jo please, jeg gør alt, hvad I vil, bare mit underliv får lidt fred."
"Ok, om et øjeblik får du halvanden time for dig selv. Men du skal være lækker igen, når du kommer tilbage. Men først skal du om på maven, med røven i vejret."
Ida lagde sig tilrette. Kamilla løsnede hendes hænder og bindet for øjnene. Hun fjernede også elastikresterne i Idas ringe. Så kommanderede hun Lee til at fjerne pluggen fra Ida.
"Der er slet ikke lort på", bemærkede Lee overrasket.
"Nej, det gemmer vi længere oppe i tarmene, undtagen, når det skal ud. Men det kan man jo mærke. Analsex er faktisk ikke ulækker."
"Alt det, jeg ikke vidste. Og så sådan en lækker røv."
Uden at tænke over det stak hun en finger i Idas stadig åbne stjerne. Ida sukkede dybt.
"Det var ikke en del af aftalen, Lee. Jeg har lovet Ida fred. Du kan bestemme en straf nu, hvis du synes, Ida."
"Undskyld. Det var ubetænksomt." sagde Lee.
"Som straf skal du lave og bringe mig et krus varm kakao med flødeskum", bestemte Ida.
"Der slap du billigt", bemærkede Kamilla til Lee.
"Pluggen skal være i!" fortsatte Ida.
"Det er da nærmest en belønning", grinede Kamilla til den lettere nervøse Lee. 
"Ja, men det ved hun ikke endnu. Må jeg godt lægge mig behageligt nu?", spurgte Ida.
"Du har halvanden time til at gøre, hvad du vil, elskede. Skal jeg sige ‘Sov godt?"
"Et powernap bliver det nok også til", svarede Ida, da hun havde lagt sig tilrette og nuppet læsebriller og bog fra natbordet.

Lee og Kamilla forlod køkkenet og gik på badeværelset. Her skulle pluggen rengøres. Bagefter smurte Kamilla den ind i glidecreme. Hun rakte cremen til Lee.
"Skal jeg selv?"
"Jeg tror, du trænger til selv at lære din krop at kende, så: Ja!"
Lee smurte glidecreme på fingrene. Langsomt og forsigtigt forsvandt først een, så to fingre op i hendes røv.
"Det var ikke slemt", bemærkede hun overrasket. Kamilla rakte hende pluggen, som Lee ængsteligt førte op i røven.
"Og?" spurgte Kamilla.
"Tja, det er faktisk ikke ubehageligt", bemærkede Lee," men jeg får fornemmelsen, at jeg skal på wc."
"Du vænner dig til det - og hvis du virkelig skal, vil du ikke være i tvivl. Vask hænder, og se at få lavet den kakao."
Det føltes sjovt ved hvert skridt, Lee tog, også, da hun afleverede kakaoen. Nogle skridt føltes så sjove, at hun nærmest måtte fnise.
"Tak", sagde Ida. Hun satte kruset på natbordet og fortsatte: "Må jeg se?"
Lee vendte sig om og strittede med rumpen. Ida rokkede lidt med pluggen, hvilket resulterede i en række små støn, fordi en helt ny slags varme bredte sig i Lees underliv. Så bestemte Ida sig for at tage ved; hun tog blidt og bestemt ved Lees store klit, mens hun med den anden begyndte at kneppe Lees røv med pluggen. Lees støn blev voldsommere, og lydene lokkede Kamilla til. Hun stod smilende i døren.
Midt imellem støn og skrig bad Lee dem om at stoppe.
Her blev Kamilla meget bestemt: "Her skal ikke stoppes, du er slet ikke færdig Lee! Det er pointen, at miste kontrollen."
For at lægge vægt bag ordene gik hun frem og holdt hende, mens Ida pumpede løs med pluggen.
Lees støn og klynk blev vildere og mere hæse, indtil det var tydeligt, at Lee kom nu med en nærmest gurglende, ukontrolleret lyd.
Da begge pigerne havde givet slip på hver deres ende af Lee, nærmest faldt hun i sengen.
"Var det, hvad jeg tror det var?" spurgte hun.
"Det var det", svarede Kamilla, "og hvordan fik du den?"
"Dav Ida kneppede min røv?"
"Hvem?"
"Da fru Ida kneppede min røv, fru Kamilla."
"Det er både rigtigt og forkert. Du fik den, da du opgav at have kontrollen, fordi vi ikke stoppede, da du bad os om det for at bevare kontrollen."
"En grim erkendelse. Jeg arbejder oven i købet i et kontrolrum..." Lee sukkede. Ida og Kamilla kunne ikke lade være med at grine. 
”Var det godt?” ville Ida vide.
”Fantastisk. Mageløst. Her er noget I må lære mig – og Lennart måske.”

Efter lidt småsnak væltede Ida sig bagover i sengen, lagde brillerne og trak dynen op omkring sig. Lee og Kamilla forstod en fin hentydning, og forlod soveværelset.

Fortsættes HER

Glæder du dig til fortsættelsen - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.
Tilmeldingen foregår på menu-siden.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER