LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Hanbul©

Genre: 1 ekstra

Dato: 12.08.2018


Fræk trekant med min kone og hendes veninde

Vi havde længe snakket om at det kunne være frækt med lidt ekstra krydderi i vores sexliv. Min kone havde på det tidspunkt en veninde, Helle, som hun var meget glad for, de havde hygget sig lidt med hinanden på den frække måde, så vi var blevet enige om, at vi skulle finde på noget med hende begge to, så min kone, Kirsten, havde fået hende indviet i vores planer. Det var hun med på med det samme, så vi skulle bare finde dagen, hvor hun skulle komme. Vi fandt en weekend og inviterede hende op i vores sommerhus.  

Weekenden kom. Det var skønt vejr, så vi kunne være ude i solen. Vi havde gjort klar med solvogne m.m., så da hun kom, lå vi begge to ude i solen. Kirsten i en lille bikini, og jeg selv i boksershorts. Helle fik hurtigt smidt tøjet og havde også en meget lille bikini på, som ikke skjulte meget, en G-streng og en lille bh, som lige akkurat dækkede hendes bryster. Helle er en lækker kvinde med flotte faste bryster og en god røv og en flad mave, og efter hvad jeg kunne se, var hun nok helt glat, hvilke Kirsten også havde fortalt, som hun også selv er.
Vi lå og sludrede i solen om alt, hvad der lige faldt os ind. Kirsten bad mig hente lidt drikkevarer, så jeg rejste mig. Jeg havde lidt svært ved at skjule min nu voksende pik, men tænkte, det går sgu nok. Helle kiggede også på mig, men sagde ikke noget.
Da jeg kom ud igen, havde de smidt den smule tøj, de havde på, og lå der dejligt nøgne begge to. Helle med lidt spredte ben, så jeg kunne se hende indbydende fisse, den glinsede lidt af hendes safter så hun var klar. Jeg skænkede dem et glas Rosévin plus et glas til mig selv, og nu hvor de var nøgne, smed jeg også boksershortsene. Min pik var næsten stiv, så den sprang frem som en trold af æske. Pigerne kiggede begge to, og Helle sagde; - Nå da, du er nok klar til at lege, hva’?” Det kunne jeg jo kun give hende ret i.
Jeg satte mig og drak lidt vin af mit glas, medens jeg nød synet af pigerne. Det var skønt, jeg havde ikke set Helle nøgen før, så det var et dejligt syn. Lidt efter rejste Kirsten sig med lidt spredte ben og kørte en hånd ned over fissen, medens hun klemte sit ene bryst. Når hun gør det, ved jeg, hun er ved at være tændt. Hun gik over til Helle, bøjede sig ned og gav hende et dybt kys, hvor tungerne legede med hinanden, klemte hendes bryster, og lod en hånd glide ned over hendes mave og videre ned til fissen. Jeg sad nu med total stiv pik og nød synet mens jeg tog den i hånden og nussede den  lidt. Nu rejste de sig begge to og kom over til mig, satte sig på hug på hver sin side og begyndte og røre ved mig. Kirsten tog vinflasken og hældte lidt vin ned ad min brystkasse, det løb videre ned til min pik, det var en skøn fornemmelse. For at fuldende det, slikkede Helle dråberne af, hun tog min pik i hånden, medens Kirsten kyssede mig dybt og inderligt. Begge pigerne tog nu min pik under behandling, klemte nosserne og spillede den.
Jeg fik fundet Helles, nu meget våde, fisse og fik et par fingre derop. Den var dejlig blød og våd og nappede næsten mine fingre.
Helle rejste sig og skrævede ned over mig medens Kirsten styrede min nu meget stive pik op i fissen på hende, det var en skøn fornemmelse at mærke den glide op i hende.
Nu ville Kirsten også være mere med, så hun satte sig, så jeg kunne slikke hendes fisse, mens Helle red min pik, de sad overfor hinanden og stønnede vildt begge to.
Der gik ikke længe, før jeg kom oppe i Helle, hun hoppede hurtigt af tog min pik i munden så hun fik resten af spermen, satte sig op igen og gav Kirsten et dybt kys, så de kunne dele de sidste dråber.
Det var vildt frækt at se på, og det så også ud til at de nød det, skønt med to dejlige frække piger, som ikke er tilbageholdende med lidt frække indslag.

Da satte sig begge to i hver sin solvogn, fik smagt lidt på vinen måske også for at få skyllet min safter ned. Da de havde siddet lidt rejste de sig og gik indenfor, jeg blev liggende i solen og nød fornemmelsen over at jeg var blevet godt tømt, tror jeg faldt i søvn.

Da jeg vågnede, tænkte jeg, at jeg ville se, hvad der skete indenfor. Jeg gik ind og kunne høre, at der var gang i noget frækt inde i soveværelset. Jeg kiggede ind og så at pigerne lå i en 69’er og slikkede fisse på hinanden. De stønnede begge to, og det lød som om de nød det. Jeg blev stående og lurede på dem, fik hurtigt stiv pik igen og begyndte at spille den. De opdagede mig og smilte begge to og spurgte, om jeg ikke ville være med.
Jeg hoppede op i sengen og begyndte at røre ved dem. De havde meget fokus på hinanden, så jeg spillede min nu meget hårde og stive pik, det var skønt og vildt liderligt at se og mærke dem. Jeg kunne ikke holde mig fra dem, så tænkte, jeg godt kunne bruge noget fisse igen, kravlede ned så min pik var lige ud for Helles  fisse, fik den op i hende og kneppede hende stille og roligt. Kirsten lå sådan, at jeg kunne få pikken i munden på hende på skift, hver anden gang i hendes mund og på skift i fissen, da jeg var blevet godt tømt før ude i haven, blev det til, at jeg kunne jeg kneppe hende længe. Hun nød det, samtidig med at hun blev slikket, og kom så i en vild sprøjteorgasme, så hendes safter drev ned ad min kones ansigt og min pik.
Nu kunne hun ikke mere, så jeg fortsatte med at kneppe Kirsten langt ned i halsen. Jeg kom en gang mere, ikke så meget, men nok til at hun nød det. 

Det blev ikke til ret meget mere den weekend, men det var nok den dejligst oplevelse, vi har haft med vores fælles veninde. 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER