LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Hanbul©

Genre: Mand/mand

Dato: 24.09.2017


Møde med en chatven

Vi havde chattet en del sammen, havde fået sympati for hinanden, og var blevet enige om, at vi skulle mødes en dag. Vi er to fyre på omkring 60 år, er begge to blevet nysgerrig på bisex, har prøvet lidt begge to, men ville gerne udvide vores horisont på det område.
Jeg bor på midtfyn og han i østjylland, så det skulle lige planlægges, hvordan vi skulle mødes aftalte en dag, hvor jeg ville køre en tur op til ham.

Dagen kom og jeg tog en langt bad, fik barberet pik og nosser, så man var klar og lækker til mødet, så måtte jeg se hvad dagen bragte.
Jeg var noget spændt på vej derop, viste ikke lige, om det virkelig var det, jeg ville, men nu var jeg jo komme hjemmefra så fortsatte noget spændt på mødet.

Jeg kom derop, han var taget op til deres sommerhus, hvor vi havde aftalt at mødes. Vi hilste på hinanden, satte os og fik en kop kaffe og en god snak for lige at se hinanden lidt an, det virkede meget hyggeligt og vi fik sludret om en masse.
Efter et stykke tid blev vi enige om at smutte en tur i bad, for ligesom at bryde isen. Vi smed tøjet og stod nu nøgne over for hinanden, og jeg kunne se at han også var helt glat på pik og nosser. Vi gik ind under bruseren og nød det varme vand løbe ned af kroppen, fik sæbet hinanden ind over hele kroppen, stod nu begge to med halvstiv pik, som også blev vasket og nusset lidt. Vi tørrede os og gik ind og satte os i stuen, hvor vi sad lidt med benene flettet, han mente, det var lidt ubekvemt og spurgte om vi ikke skulle lægge os på sengen. Det gjorde vi, hvor vi lå og rørte ved hinanden. Skøn oplevelse at mærke hinanden, og føle liderligheden vokse, og jeg kunne høre på hans vejrtrækning, at han nød det.
Jeg satte mig ned mellem hans ben og begyndte at lege med hans nu meget stive pik. Prøvede at tage hans og min nu også stive pik i en hånd og gnide dem sammen. Det var vildt skønt at mærke pikkene mod hinanden, jeg tog mod til mig og slikkede hans pik, først stille og roligt for til sidst at sluge den helt til roden. Suttede ham, medens jeg klemte hans nosser, skønt at mærke den varme stive pik i munden. Han stønnede vildt og så ud til at nyde det, jeg fortsatte med at sutte ham, der gik ikke længe før han kom. Jeg var selv så liderlig, at jeg bare lod ham komme i munden på mig, og hvilke oplevelse det var, frækt, og fik selv en dejlig fornemmelse, som gik lige i pikken på mig, han fik en vild orgasme, hvor han sitrede af liderlighed. Han sagde bagefter, at har næsten aldrig før havde fået en orgasme, der var så intens.
Vi lå lidt og slappede af, medens jeg nussede min pik med hans hjælp, han satte sig mellem mine ben og begyndte at spille min pik. Det var skønt at mærke en fremmed hånd og nød det, medens jeg nussede ham på kroppen, mærkede hans brystvorter og klemte han baller. Nu var det min tur til at blive suttet, så han slikkede først for derefter at sluge min pik helt til roden, uha en skøn fornemmelse mærke hans bløde læber på pikken, medens han klemte mine nosser, der gik ikke længe før jeg kom. Også han slugte hele klatten, dejlig og skøn orgasme på samme måde, som han har jeg ikke fået, så skøn orgasme ret mange gange før.
Vi var nok begge to enige om, at det var en fantastisk oplevelse.  

Vi regner ikke os selv som bøsser, er bare blevet rigtig gode venner, snakker om alt muligt mellem himmel og jord, får set hinanden af og til, ikke så ofte, men de gange vi mødes, er det med stor succes.
Ved begge to nu hvad vi kan lide, overtræder ikke nogen grænser f.eks. er vi ikke analsex, nyder kun hinandens kroppe på alle måder, starter altid med et varmt bad samme, det er skønt at mærke hinanden på den måde, og ikke mindst, så er vi rene og velduftende.  

Det var en lille historie fra det virkelige liv, håber i vil nyde min historie.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER