LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: HH©

Genre: På job

Dato: 24.02.2013


Fredagsmøde på kontoret

Det er fredag og jeg sidder på mit kontor. Har ikke specielt travlt i dag, så jeg har tid til at hygge mig lidt. Der er ikke så mange andre på kontoret, så jeg kan heldigvis sidde rimeligt uforstyrret.
Surfer lidt rundt på nettet og falder over en reklame for en sexshop. Hmm… Måske det var nu det nye legetøj skulle bestilles. Manden er alligevel aldrig hjemme, så jeg må lege med mig selv for tiden.
Jeg fantaserer lidt om, hvordan det ville være at få stukket en stor dildo op i min våde fisse, og kommer i tanke om, at jeg jo har noget gammelt legetøj liggende i tasken. Man ved jo aldrig hvornår man får lyst.
Jeg lister mig over i tasken og finder vibratoren frem. Den virker fint. Bare en lille fin en, der kan ligge i trusserne uden det kan ses. Efter at ha’ shoppet lidt rundt og kigget på lidt frække billeder af piger og dildoer, få jeg lyst til at gå ud på toilettet og lægge den ned i trusserne. Jeg tænder for den og går tilbage på mit kontor. Det kilder dejligt mellem benene.

Da jeg er tilbage foran computeren, ser jeg en mail fra en af kunderne. Han er en rigtig sød fyr, og mens jeg mærker vibrationerne i trussen, får jeg lyst til at sende ham en mail… Den er lidt mere uformel og flirtende end hvad jeg plejer at sende til ham, men det er jo fredag. Jeg har altid haft en fornemmelse for, at der var en gensidig tiltrækning, så jeg glæder mig til at se, hvordan han mon reagerer på den.

Heldigvis er hans reaktion på min mail meget positiv. Han skriver en meget flirtende mail tilbage til mig. Min fornemmelse om den gensidige tiltrækning var god nok. Han spørger om jeg giver en kop kaffe senere på dagen, for så vil han komme og hente sine varer.
Sammen med vibrationerne i trussen gør det mig meget våd at tænke på hvad sådan en kop kaffe kunne føre til af sjove ting, og jeg får lyst til at fortælle ham om, hvor vådt der er i trusserne. Jeg kan mærke på ham, det tænder ham, og han følger trop med at fortælle mig, hvor stiv hans pik er.
Jeg kan næsten ikke holde vibrationerne ud, og jeg beslutter mig for at slappe godt af, og bare nyde den orgasme jeg kan mærke der kommer snigende. Jeg bliver siddende på min kontorstol, men er nu meget rød i kinderne. Må hellere få slukket for legetøjet inden nogle opdager, hvad jeg har gang i. Orgasmen gør mig dejlig afslappet, og jeg er nu helt klar til kundebesøg senere på dagen…

Der går heldigvis ikke mere end 1 time før den lille unge receptionist banker på min dør, og siger, ”Du har besøg.”
Jeg havde næsten glemt hvor pæn han egentlig i virkeligheden er. Men jeg kan også se, han har stadset sig lidt ud i dagens anledning, og han har den parfume på, som jeg er helt vild med. Den virker i trussen lige med det samme.
Det er kun 10 minutter i lukketid. Han har timet sin ankomst meget godt, så jeg ved godt, hvad han har i tankerne. Jeg er glad for, at jeg i badet i morges besluttede mig for at trimme missen og tage noget frækt undertøj på. Jeg kan fornemme, jeg kommer til at vise det hele frem om lidt.
Jeg har hans pakke med varer liggende på mit kontor. Jeg spørger ham, om han har lyst til at se nogle andre varer, og det har han. Jeg tror vi har de samme varer i tankerne, og det er ikke den slags varer, vi sælger her, men jeg beslutter at køre den lidt ud, og tager ham med i showroomet og vise ham rundt. Der er nemlig en sofa, som jeg tænker vi kan bruge til lidt sjovt senere.

Da den sidste kollega har sagt god weekend til mig, gå jeg hen til ham og siger jeg lige henter en kop kaffe til os, og at han bare kan sætte sig i sofaen og vente, til jeg er tilbage.
Da jeg kommer tilbage med kaffen, rejser han sig fra sofaen for at tage imod mig, men jeg puffer blidt til ham og beder ham blive siddende. Jeg bukker mig ned og stiller kaffen på bordet. Han tager fat om mine hofter mens jeg står foran ham, og han vil trække mig ind til sig, men jeg flytter hans hænder, for jeg har andre planer med ham.
Jeg starter med at knappe hans skjorte op, så jeg kan se på hans veltrænede overkrop. Jeg bukker mig ned og får taget hans bukser, sko og strømper af, så han nu kun er ført boksershorts og åbenstående skjorte. Hans hænder finder vej til mine hofter, og jeg må igen flytte dem. Jeg smider alt tøjet langsomt, stykke for stykke, til jeg tid sidst står helt nøgen foran ham. Jeg kan se i hans boksershorts, at der er liv i pikken, og den ser ud til at ville ha’ mere af mig.
Jeg begynder at lege med mine bryster foran ham og min hånd finder ned mellem benene. Der er virkeligt vådt, både fissen og indersiden af lårene er våde, og jeg kan også mærke, jeg allerede er helt klar til ham, men jeg lader ham alligevel sidde og kigge lidt på endnu.
Jeg skiller med den ene hånd fissen lidt, og med den anden kæler jeg for min klitoris. Jeg begynder at stønne lidt for ham, og jeg kan se, han har svært ved at skjule sit begær efter at få lov til at røre. Jeg har også meget svært ved at modstå ham, så efter at jeg har fået mig selv godt våd, nærmer jeg mig hans underliv, og får smidt hans boxershorts. Den stive pik er nu klar til at lege med mig. Jeg sætter mig på knæ foran sofaen og tager pikken i munden, og slikker den godt og grundigt med tungen, så han også bliver dejlig våd.
Der går ikke længe, før jeg kan mærke, han er klar til at komme. Han stønner dejligt for mig, og jeg kan fornemme, han kan lide det, jeg gør for ham med mine læber. Jeg slipper mit tag om pikken med munden, og begynder i stedet at kysse hans boller og placerer en finger på hans bagerste hul. Det lyder, som om han kan lide det, for hans støn bliver tungere og tungere. Men jeg stopper lige inden han kommer, for jeg vil mærke hans pik fylde min kusse ud.
Jeg sætter mig på knæ i sofaen ved siden af ham, og holder fast i ryglænet. Han er fuld af begær, og han rejser sig og stiller sig bagved mig, og hans pik glider let ind i den våde kusse.
Jeg siger til ham, at jeg vil kneppes af ham nu, så han tager fat om mine baller og støder pikken helt i bund. For hvert stød svarer jeg ham med et dejligt støn, og jeg bukker mig længere ned, så der er helt åbent for ham. Jeg flytter den ene hånd fra ryglænet og ned på min klitoris…
Han sætter tempoet op, og jeg kan mærke han er ved at komme. Jeg er også selv tæt på, men jeg vil have mere, så jeg tager fat om hans ene hånd og flytter den fra min balle og om til det bagerste hul. Han fanger hurtigt hvad jeg vil have, så han begynder at kilde mit bagerste hul, mens han fortsætter med at kneppe mig.
Jeg kan mærke, at orgasmen er på vej hos mig, så jeg fortæller ham, at jeg er tæt ved at komme.
Han kommer selv med det samme i et stort støn og tømmer sin pik langt op i mig.
Jeg kan mærke, hvordan min kusse klemmer sammen i kramper om hans pik, da orgasmen rammer mig, og jeg skriger højt for ham.
Han falder sammen over min ryg, og hans pik glider ud. Jeg kan mærke der løber lidt safter ned af mit inderlår, så jeg tager hånden derned for at fange det. Jeg lægger mig ned i sofaen og stikker fingeren med saften i munden for at slikke den ren. Han lægger sig ned ved siden af mig, nusser mig lidt i nakken og giver mig dagens første kys på munden, og vi smager sammen på saften. Det er et fantastisk kys, og jeg beslutter mig for, at det bestemt ikke er sidste gang, jeg inviterer ham på kaffe, og jeg er sikker på, han snart bestiller nogle flere varer til afhentning på mit kontor…

Glæder du dig til kommende noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER